A britek szerint szexuálisan provokatív Marc Jacobs parfümreklámja, amelyen a kiskorú Dakota Fanning szerepel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Betiltották Dakota Fanning reklámját
2011. november 10. 14:35
Ugyan már, az Egyesül Királyságban már mindent a szexhez kötnek!! Azon a képen véleményem szerint csak az ÖLÉBEN(!) van a parfüm, és az miért baj??
2011. november 10. 15:19
Amit láttam kép az tényleg fura,de nekem nem jutna eszembe bármiféle ilyen olyan dolog..de a kiskorúsága miatt tényleg jogos!!
2011. november 10. 15:27
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline |
Hát igazuk van hisz dakota még csak 17 de ha egy idősebb sztár vagy modell szerepelne a képen az egészen más lenne.
2011. november 10. 15:41
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline |
végül is jogos...de szerintem ennyire nem durva a kép.
2011. november 10. 15:47
A reklámot még nem láttam .. de gondolom ez a kép abból van .. és nem néz ki olyannak amilyennek írják
2011. november 10. 16:13
Még nem láttam a reklámot de, nem hiszem, hogy tényleg olyan, mint amilyennek mondják
2011. november 10. 16:14
Hát, én első ránézésre 12 évesnek néztem a kiscsajt Kínában több tucat videót és reklámot betiltottak, Bruno Mars egyik legnagyobb slágerét, a Grendae-et mindössze azért tiltották be, mert öngyilkosság is szerepel a szövegébe. Úgy látszik most Anglia is kezdi. Való igaz, Dakota tényleg nem látszik 17-nek, de a parfüm a lábai között nem szexuális jellegű - szerintem. Én Dakota helyében gondolkodnék, mielőtt elvállalok ilyeneket, bár nem tudom, miért van ekkora ügy ebből, hiszen Májlikának nem egy vadócabb fotósorozata van, még 16-17 évves korából.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.