Betiltották Dakota Fanning reklámját
2011. november 10. 20:01
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline |
Khmm. nekik vajon, hogy esne ha az ő reklámukat tiltanák be? gondolkozzanak már!
2011. november 10. 20:51
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Szerintem pedig jó kép lett..
Itt megnézhetitek: http://neon.hu/beauty/betiltottak-dakota-fanning-uj-parfumreklamjat-261112
Itt megnézhetitek: http://neon.hu/beauty/betiltottak-dakota-fanning-uj-parfumreklamjat-261112
2011. november 10. 23:22
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
De imádom, ahogyan a magyar média átveszi a cikkeket más helyekről és senki sem használ szótárt, mikor megjelenteti a cikkjét az újságban. Az üveg elhelyezkedése csak egy dolog, a ruha hosszával volt a nagyobb probléma és lássuk be, egy gyereknek tényleg rövid ez a szoknya. Jogos volt a betiltás a ruha hossza miatt.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. november 11. 01:05
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline |
A britek tartják magukat a sznob és prűd szokásaikhoz... ez így van rendjén. Mellesleg egyetértek devilrose véleményével. Ez sokkal nagyobb reklám lesz, mint egy kép egy szőke kiscsajról, aki 14-nek (se) néz ki. Így kell üzletelni...
2011. november 11. 07:25
wickystar98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 155322 offline |
a kép alapján minden, csak nem szexuális...Minek az ilyet betiltani???!!!
2011. november 11. 08:50
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (kathleen @ 2011.11.11. 01:05)
A britek tartják magukat a sznob és prűd szokásaikhoz... ez így van rendjén. Mellesleg egyetértek devilrose véleményével. Ez sokkal nagyobb reklám lesz, mint egy kép egy szőke kiscsajról, aki 14-nek (se) néz ki. Így kell üzletelni...
Itt egyértelműen csak csomót kerestek a kákán. A ruha hossza tényleg rövid, de azért nem kellene őket prűdnek hívni, a világon máshol is viselnek ilyen semmi hossznyi szoknyát a fiatalok. Én tegnap BBC1-t néztem és egy Saintbury's reklámban hasonlóan ült egy óvodás kislány, valamivel hosszabb szoknyában és Mikulást tartott a lábai között (majdnem ott, ahol Dakota is ebben a reklámban). Azt nem tiltották be csak ezt? Szerintem jogos volt, félreértés ne essék, de a valódi ok szerintem az, hogy még többen megnézzék a reklámot. Prűd? Nézz már meg 3 brit sorozatot vagy filmet. Tele van nőnek beöltözött férfiakkal, férfiaknak beöltözött nőkkel, melegekkel, néha meleg szex is van és az embereknek nincs vele problémája. Fiatalok, idősek egyaránt viselnek rövid szoknyákat, akár nő/gyerek az illető vagy nőnek beöltözött férfi. Szerintem sem helyes amit csinálnak, félreértés ne essék, de ha már itt tartunk nem a britek rinyálnak, hogy a Glee című sorozatban 2 meleg összefekszik, smárolnak képernyőn. Nem értem, egyszerűen nem tudom megérteni a britek felfogását sem, hogy mire jó amit néha csinálnak, de az biztos, hogy őket prűdeknek nem lehet nevezni, sőt, ellenkezőleg, amit csinálnak, az már beteges
Sally Sparrow
2011. november 11. 09:11
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Ha a parfümöt nem úgy hívnák, ahogy, szerintem a kutyát nem érdekelte volna a kiscsaj, sem pedig a beállítás.
Ismerjük egyáltalán a regényt? Sokak kommentjéből úgy látom, hogy nem... Akkor meg ne tessék szólni semmit.
Ismerjük egyáltalán a regényt? Sokak kommentjéből úgy látom, hogy nem... Akkor meg ne tessék szólni semmit.
ophely88
2011. november 11. 11:17
Little Dreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 158799 offline |
Már nem azért, de ez a plakát tényleg ízléstelen: http://www.wikinoticia.com/images2//s1.hiperpop.com/files/2011/06/Dakota-Fanning-modela-para-Marc-Jacobs.jpg
Ezt én is utálom, amikor gyerekeket próbálnak szexuális árucikként eladni. Így is elég baj ahogy sok fiatal lány/gyerek kinéz és viselkedik, ne próbálják már elhitetni az emberekkel, hogy ez divatos vagy ideális...
És szerintem a britek azért ugrottak erre a témára, mert így is rengeteg náluk a fiatalkorú terhesség, nem kéne még ilyenekkel is adni alájuk a lovat...
Ezt én is utálom, amikor gyerekeket próbálnak szexuális árucikként eladni. Így is elég baj ahogy sok fiatal lány/gyerek kinéz és viselkedik, ne próbálják már elhitetni az emberekkel, hogy ez divatos vagy ideális...
És szerintem a britek azért ugrottak erre a témára, mert így is rengeteg náluk a fiatalkorú terhesség, nem kéne még ilyenekkel is adni alájuk a lovat...
2011. november 11. 11:34
ophely88time lady |
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.11.11. 09:11)
Ez meg a másik. A név mindent elárul. Lolita nagyon fiatal a regényben és nem volt szentéletű a csaj tizenéves létére. Kezdjük ott, hogy az egész reklám nem helyénvaló. Vagy idősebb nőt kellett volna választani, de akkor ugye 'nem Lolita' vagy másképpen kivitelezni/más nevet adni a parfümnek. A betiltás pedig nem oszt nem szoroz semmit, mert a neten meg lehet nézni, plakátok lógnak majd a boltok falain, tehát a betiltással az égvilágon semmit sem értek el.
2011. december 23. 15:42
Carolii.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.18. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 165484 offline |
Ennél ezerszer ízléstelenebb plakátok is vannak, Franciaországban szinte csak undorító reklámok vannak, amikről süt a szexualitás! Itt nem értem, mi a baj. Igen, fura helyen van az üveg, azt aláírom, de Dakota rendesen fel van öltözve, nem pucér, szóval nem értem miért kell így felfújni ezt a dolgot! :\ Sok prűd...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.