Megdöbbentő bejelentést tett Alekosz a Frizbiben. Ő és édesanyja lesznek az ÖsszeEsküvők új játékosai.
A teljes cikkhez kattints ide!
Alekosz és édesanyja lesznek az ÖsszeEsküvők új játékosai!
2011. november 10. 16:44
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Idézet (prézli @ 2011.11.10. 16:37)
Az hogy lehet? Nem köti Alekoszt az RTL Klubos szerződés?
Nekem is ez jutott eszembe először. Aztán rájöttem, hogy azért akarják betuszkolni ebbe a műsorba, mert a kutyát sem érdekli az Összeesküvők. Hajdú feltette rá mindenét, és ha végleg elbukik, akkor a gatyája is rámegy. Így eszébe jutott, hogy a konkurens csatorna legutóbb megcsinált celebjével (akire még talán kíváncsiak néhányan) adja majd el az ő kis szennyműsorát, vagy legalábbis próbálja kicsit feltuningolni.
2011. november 10. 16:45
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline |
KERESS INKÁBB MUNKÁT VÉGRE!
Hihetetlen, hogy mekkora ingyenélő, mindent megtesz, hogy ne kelljen dolgoznia egy percet sem, hanem a nagy semmiért kapja a milliókat. A média meg szánalmas, hogy ezt a nyomorékot futtatja.
Hihetetlen, hogy mekkora ingyenélő, mindent megtesz, hogy ne kelljen dolgoznia egy percet sem, hanem a nagy semmiért kapja a milliókat. A média meg szánalmas, hogy ezt a nyomorékot futtatja.
Adelkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.02. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 159892 offline |
Mi a fenenek kell bemenjen ez is nm volt neki eleg a valovilag?Szerintem csak azert teszi mert miota vege a vv-nek azota nm nepszeru mar es ujra az akar lenni.....Hulye pszihopata allat:))
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6256 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline |
Egyszer kapcsolgattam a TV-t és ennek a műsornak az összefoglalója volt,és arról beszéltek ki,kinek nyalt bele a szájába?!
Alkeszkosz pont illik ezek közé a IQ fighterek közé.
Alkeszkosz pont illik ezek közé a IQ fighterek közé.
2011. november 10. 16:48
Én úgy tudtam, hogy biztonsági őr, szóval csinálja azt, vagy keressen már más munkát ,amivel nem lesz ,sztár', hiszen már az egész országnak elege van Alekoszból, és az is hihetetlen, hogy már 2-en kiestek az új VV-ből, és még mindig az előző szériáján ragadnak...
2011. november 10. 16:49
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Idézet (szavy @ 2011.11.10. 16:44)
Nekem is ez jutott eszembe először. Aztán rájöttem, hogy azért akarják betuszkolni ebbe a műsorba, mert a kutyát sem érdekli az Összeesküvők. Hajdú feltette rá mindenét, és ha végleg elbukik, akkor a gatyája is rámegy. Így eszébe jutott, hogy a konkurens csatorna legutóbb megcsinált celebjével adja majd el az ő kis szennyműsorát, vagy legalábbis próbálja kicsit feltuningolni.
Tényleg! Meg is feledkeztem arról, hogy Hajdú a műsor producere. Így már minden világos. És milyen véletlen, hogy pont a Frizbiben jelentették be mindezt Alekoszt meg úgyis a farka irányítja, ráadásul most már pénzt is kap érte
2011. november 10. 16:54
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Most adtam hálát a sorsnak, hogy már felnőtt ember vagyok. Így nem álltam meg a fejlődésben, mikor megláttam a második képen Balekosz gyöngy-mosolyát. Egészségére! Oda megy és ott csinál idiótát magából, ahol csak akar. A legdurvább az, hogy ebben nem is akadályozza meg senki. Hajrá, magyarok!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. november 10. 16:55
és az RTL szerződés nevet:
egy értelmű, hogy miért a Frzbiben mutatják
egy értelmű, hogy miért a Frzbiben mutatják
2011. november 10. 16:56
Uram atyám miért ver ilyenekkel? Most komolyan miért ilyen valóság show-ban keresi minden "celeb" a párját? Szerintem ennek semmi értelme nem lesz, hogy bemenjen oda és megint ingyen éljen ki tudja hány napig/hónapig.
2011. november 10. 16:59
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Szánalmas,hogy Magyarországon Alekosz és a hozzá hasonló tehetségetelen senkik számítanak sztárnak és őket nyomják a TV-ben.És azok,akik tényleg tehetségesek és letettek valamit az asztalra le vannak sz.rva.EZ MAGYARORSZÁG
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2011. november 10. 16:59
andiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1497 Azonosító: 135838 offline |
úristen -.-"
azt hittem már Alekoszt nem látom többet a képernyőn , de tévedtem ezek szerint... . Azt hiszem mostantól tényleg nem nézek TV2-öt . Nem tehetek róla , de nagyon irritál ez a pasi ...
azt hittem már Alekoszt nem látom többet a képernyőn , de tévedtem ezek szerint... . Azt hiszem mostantól tényleg nem nézek TV2-öt . Nem tehetek róla , de nagyon irritál ez a pasi ...
2011. november 10. 17:00
Én nem nézem ezt az ÖsszeEsküvőket vagy mit, de ezentúl még biztosabb, hogy nem fogom.
Színvonal. -.-
Színvonal. -.-
2011. november 10. 17:06
Ez tényleg nem adja fel!
Elég szánalmas... nem veszi észre, h már senki nem kíváncsi rá? -.-'
Elég szánalmas... nem veszi észre, h már senki nem kíváncsi rá? -.-'
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.