Az autóbaleseténél megsérült csigolyája még mindig nem forrt össze, de Győzike lánya már nem bírja a megpróbáltatásokat és le akarja venni a műanyag fűzőt. Nagy hiba lenne.
A teljes cikkhez kattints ide!
Örökre lebénulhat Gáspár Evelyn
2011. november 11. 09:27
Hát sztem Evelinnek nem kelett volna még vezetnie friss jogosítvánnyal :/
Most itt az eredménye :S
Most itt az eredménye :S
2011. november 11. 09:30
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline |
Evelynt nem kellett volna hagyni friss jogsival egyedül vezetni!MINIMUM 3 hónapig ott kell vele ülni valakinek,aki segít neki,kijavítja hibáit,stb...Egyébként én "kínoznám" magamat még legalább 6 hétig,mert utána szépen megbánja,ha lebénul...
2011. november 11. 09:55
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Tény,hogy felelőtlenek voltak a szülei és ő is,de remélem,hogy fel fog épülni
2011. november 11. 11:45
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Ez mi ez a hülyeség? Naponta látom és hordja rendesen. Facebookra is olyanokat posztol, hogy fűzővel is lehet teljes életet élni stb. Egyáltalán nem úgy néz ki, mint aki felelőtlenül bármelyik percben megszabadulna tőle. Na mindegy.
2011. november 11. 11:49
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.11.11. 11:45)
Ez mi ez a hülyeség? Naponta látom és hordja rendesen. Facebookra is olyanokat posztol, hogy fűzővel is lehet teljes életet élni stb. Egyáltalán nem úgy néz ki, mint aki felelőtlenül bármelyik percben megszabadulna tőle. Na mindegy.
Gondolom az apja már nem tudott mit kitalálni, hogy egy kicsit megint a figyelem középpontjában legyen.
1 felhasználónak tetszik:
Rap4ever8
2011. november 11. 12:00
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline |
Saját magának köszönheti, ha igaz ez a sztori, ha nem. Nem kellett volna ilyen figyelmetlennek lenni és nem tartana akkor itt.
2011. november 11. 12:06
Nem volt bekapcsolva az öve? Háát csak gratulálni tudok! Így kell vezetni a friss jogsival! -.-'
Rap4ever8! Lehet, h így próbálja tartani magát, közben meg szenved, mint állat. De az is lehet, amit Grace Benning mondott, sőt, nagyon is elképzelhető. :/
Simike!
Akkor mégis mit csinált volna friss jogsival?
Igenis, KELL vezetni a friss jogsival is, h szokja a dolgokat,de az már nem mindegy, h egyedül, becsatolatlan övvel, vagy úgy, h ül melletted valaki, akinek több év vezetési tapasztalata van, bekapcsolod az öved, és úgy vezetsz! Hülyeség, h nem kell friss jogsival vezetni! Csak gondolj bele jobban!
Rap4ever8! Lehet, h így próbálja tartani magát, közben meg szenved, mint állat. De az is lehet, amit Grace Benning mondott, sőt, nagyon is elképzelhető. :/
Simike!
Akkor mégis mit csinált volna friss jogsival?
Igenis, KELL vezetni a friss jogsival is, h szokja a dolgokat,de az már nem mindegy, h egyedül, becsatolatlan övvel, vagy úgy, h ül melletted valaki, akinek több év vezetési tapasztalata van, bekapcsolod az öved, és úgy vezetsz! Hülyeség, h nem kell friss jogsival vezetni! Csak gondolj bele jobban!
2011. november 11. 12:24
Valamelyik újság (azt hiszem, a Story) azt írta a múltkor, nem igaz, hogy balesetezett, mint ahogy az sem, hogy nem volt bekötve. Akkor most mi az igazság?
2011. november 11. 12:52
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline |
szemét leszek megint, de én ezeknek azt sem hiszem el hogy a hó hideg (pl xd)
2011. november 11. 12:56
pozsonyipatrikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 155095 offline |
érdekes én múltkor szombaton láttam őket kijönni az andrássy úti dolce gabana boltból xD.
2011. november 11. 13:20
wickystar98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 155322 offline |
Én személy szerint sajnálom.! belegondolni is nagyon rossza hogy esetleg én is lehetnék a helyében......
2011. november 11. 13:24
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
"a lánya tolószékbe is kerülhet, ha nem veszi komolyan a sérülést és nem hordja rendesen további hat hétig a „kínzóeszközt”."
"valószínű, hogy biztonsági öve nem volt bekapcsolva."
én többet nem is akarok hozzáfűzni.. ez mindent elmond
"valószínű, hogy biztonsági öve nem volt bekapcsolva."
én többet nem is akarok hozzáfűzni.. ez mindent elmond
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.