Demi Lovato spanyol albummal készül?
2011. november 13. 20:13
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline |
nagyon jó lenne, bár annyira nem szeretem a spanyol nyelvet...de ha újra Remember Decembert meg Don't forgetet énekelne, az jó lenne (már ha igaz, ami nem valószínű..) bár az igaz, hogy jobb lenne ha inkább még több angolt énekelne, csak ne technosodjon annyira el, inkább legyen egyedi, Demis.
2011. november 13. 22:08
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline |
Nem értem, hogy aki nem tud spanyolul, annak miért kell feltétlen ezen a nyelven albumot kiadnia? Az angol már nem trendi, vagy mi van? Szép nyelv a spanyol, de nekik is megvannak a maguk énekesei, felesleges még Deminek is spanyol számokat énekelni. Vagy tegye, de akkor legalább beszélje a nyelvet. Valahogy ezt így érzem fairnek. Egy dal általában gondolatokat fejez ki (nem a "bumm-bumm bulizzunk mint az állat" kategóriára gondolok) úgyhogy minimum értse már, hogy miről énekel. Jó gondolom nem csak betanul egy szöveget, aztán sálálá, hanem azért tudja, hogy miről énekel, de az akkor sem ugyan az, mint ha tényleg minden egyes szónak érted a jelentését. A kiejtéséről pedig annyit, hogy oké, hogy egy spanyol dalt szépen el tud énekelni, de kizártnak tartom, hogy nulla spanyol tudással egy egész albumon lévő anyagot ilyen szépen felénekelne. Ha pedig rossz a kiejtése, akkor semmit nem ért el az egésszel, mert a spanyolok egyszerűen nem fogják érteni. Vegyük például Selenát, szintén kiadott egy albumot, nulla nyelvtudással, és mi lett az eredménye? Katasztrofális kiejtés. Viszont ott van Shakira, aki tényleg beszéli a nyelvet, és ez az albumán is látszik. Nah jó ez nem volt túl igazságos összehasonlítás, de hirtelen ők jutottak eszembe. Szóval nem Demi ellen akarok szólni, de szerintem nem kellene mindenáron erőltetnie ez a spanyol dolgot.
2011. november 14. 06:56
ajanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.19. Hozzászólás: 62 Csatolások: 1 Azonosító: 162316 offline |
Más. Demi keményen dolgozik, készül a pár nap múlva induló turnéjára. Miközben nemrég tért vissza barátnője és színésztársa, Tiffany Thornton esküvőjéről, ahol za egyik koszorúslány volt, már belevetette magát munkába.
2011. november 14. 15:01
xXxNessyxXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.10. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 140483 offline |
Tuti, hogy szuper lesz!! Hajrá Demi ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
2011. november 15. 13:15
Nagyon szép hangja van , de nem hiszem hogy ki kéne adnia egy spanyol nyelvű albumot.
2011. november 15. 20:39
Demi mindenben jó,és biztos leszek benne h a spanyol album is mindent vinni fog
2011. november 17. 16:15
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2107 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline |
Nem tudom szerintem nem áll neki jól más nyelv......mellesleg az első képen szörnyen néz ki!:/ Nem várom el hogy gyönyörű szép sovány legyen de miért kell olyan pólót fel venni amiben kilátszik a fél............(tudjátok milye!!!xD)??????
2011. november 18. 19:33
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Szerintem Demi gyönyörű az első képen és jól áll neki a vörös haj is! Nagyon szeretem a spanyol nyelvet, örülnék neki, ha egy spanyol albuma is megjelenne, a Rascacielos és a Lo que soy is fantasztikus! Jól áll neki a spanyol nyelv és a kiejtése is olyan, mint ha már régóta beszélné ezt a nyelvet, elvégre spanyol vér is csörgedezik benne!
2011. november 19. 20:21
szép hangja van Demi-nek de szerintem spanyol nyelvű albumot nem kéne kiadnia.
2011. december 02. 20:47
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline |
Szerintem is felesleges a Spanyol album,valami azt súgja,ez csak marketing fogás.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.