Hamarosan oltár elé áll Demi Lovato?
2011. november 15. 19:14
Pompeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.11. Hozzászólás: 26 Csatolások: 3 Azonosító: 163669 offline |
Szerintem Demi nemsokára oltár előtt áll majd mert azt olvastam a neten, hogy egy pasival összejött és lekapta egy lesifotós amikor éppen szenvedélyesen csókolózott a párjával.
2011. november 15. 20:02
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline |
Nem gondoltam hogy Tiffany 25 éves! Azt hittem egy idős Demiel. Nagyon szép!
2011. november 15. 20:34
Grat Tiffanynak ^.^ és Ügyi voltál Demii de azt ajánlom még ne menj ilyen fiatalon férjhez,hisz még előtted az élet^^
2011. november 16. 08:51
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline |
na most ilyen címet... inkább : Tiffany férjhez ment...
2011. november 16. 17:12
Egyből férjhez megy,mi?
Tiffany annyira szép volt,bár szerintem a haja és a sminkje eléggé hétköznapi volt.Valami extra frizurára számítottam meg valami nagyon profi sminkre.Ettől függetlenül szép volt.Egy igazi kis királykisasszony. A szép koszorús lányok pedig jó keretet adtak a menyasszonyhoz.Nagyon szép ez a lila szín.Már több képet is láttam az esküvőről,és mind nagyon tetszik.Érezhető,hogy Tiffany mennyire boldog volt és ez a lényeg. Remélem, sokáig lesznek boldogok és kitartanak egymás mellet nem úgy mint Kim Kardashian és Chris.
Tiffany annyira szép volt,bár szerintem a haja és a sminkje eléggé hétköznapi volt.Valami extra frizurára számítottam meg valami nagyon profi sminkre.Ettől függetlenül szép volt.Egy igazi kis királykisasszony. A szép koszorús lányok pedig jó keretet adtak a menyasszonyhoz.Nagyon szép ez a lila szín.Már több képet is láttam az esküvőről,és mind nagyon tetszik.Érezhető,hogy Tiffany mennyire boldog volt és ez a lényeg. Remélem, sokáig lesznek boldogok és kitartanak egymás mellet nem úgy mint Kim Kardashian és Chris.
2011. november 16. 18:28
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline |
Grat Sok boldogságot
2011. november 16. 19:04
ajanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.19. Hozzászólás: 62 Csatolások: 1 Azonosító: 162316 offline |
Mint a háttérben is látszik, Demi és Wilmer Valderrama csakugyan együtt vannak!
Egyébként az is meg lett örökítve, ahogy Demi elkapja a csokrot.
Egyébként nagyon sok gratulációt kapott az ifjú pár, amit a twitteren Tiffany meg is köszönt.
2011. november 16. 19:27
Sok boldogságot nekik, csak aztán ne úgy járjanak, mint a Kardashian lány.
2011. november 16. 19:50
Katherinaa._új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.02. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 159939 offline |
sok boldogságot nekik, bár nem ismerem annyira Tiffany-t, szimpatikusnak tűnik és nagyon szép menyasszony volt Tiffany (:
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.