Megérkezett Selena Gomez új videója
2011. november 16. 14:42
Nekem semmi bajom vele,a dal sem rossz és a klipp is elfogadható,függetlenül attól hogy egyes jelenetek nem igazán kapcsolódnak ránézésre össze.Selena ráadásul igazán csinosan fest ebben a klippben,főleg ha az előzőhöz hasonlítom ahol némely jelmez inkább már fura volt mintsem szép.
2011. november 16. 14:44
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1232 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline |
A klipp nem a legjobb,de a szám egész jó
2011. november 16. 14:46
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline |
előszöris a számot szeretem,bár azt megjegyzem,szerintem sokkal jobbak is vannak az albumon.A klippet az előzetes alapján egy kicsivel jobbnak gondoltam,de azért nem rossz,végülis elég mozgalmas és türközi a dal hangulatát.
2011. november 16. 14:55
kitti_1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 151926 offline |
Nekem nagyon tetszik. amúgy is szeretem selena számait. D
2011. november 16. 15:01
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline |
Hát nekem ez valahogy, megint nem jött át, viszont egy fokkal sokkal jobb és értelmesebb, mint a Love u like a love song, a zene elmegy, de pár résznél észre lehet venni az auto-tunet, főleg a VE-GAS-nál, de tűrhető, a klip ilyen kelekótyás, de elfogadható.
2011. november 16. 15:06
30 mp-ig bírtam hanggal. Iszonyatos a dal, de a klip tetszik, el kell ismerni Selena egy nagyon szép lányka, kár hogy roncsolja az idegeinket ezekkel a sz@rokkal
1 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09
2011. november 16. 15:10
rencsajszi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 605 Csatolások: 0 Azonosító: 135047 offline |
egyetértek LULUPeas
2011. november 16. 15:17
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
gondoltam adok egy esélyt a csajnak,hogy megkedveljem,ezért belehallgattam a dalba.bár ne tettem volna...
katasztrófális.erre jobb szó nincsen,bocsi a fanoktól.
tingli-tangli ˝zene˝,ami irritálni kezd még azelőtt,mielőtt a dal végére érnék.a klip kivitelezése is elég rosszra sikeredett,viszont az igaz,hogy a babaarca és a kislányos ˝bája˝ eladható.ezért van a toppon.
állatbarát...na ezzel vitatkoznék.vegyük csak a rózsaszín lovas esetét.attól,hogy örökbe fogadott egy kutyát,még nem lesz állatbarát.(mégegyszer mondom,csak selena kutyája,nem tudom minek hangoztatni,hogy közös kutya,amikor nem is )
összefoglalva:remélem nem ez fog szólni az összes rádióban,akkor már inkább bieber vagy rebecca black
katasztrófális.erre jobb szó nincsen,bocsi a fanoktól.
tingli-tangli ˝zene˝,ami irritálni kezd még azelőtt,mielőtt a dal végére érnék.a klip kivitelezése is elég rosszra sikeredett,viszont az igaz,hogy a babaarca és a kislányos ˝bája˝ eladható.ezért van a toppon.
állatbarát...na ezzel vitatkoznék.vegyük csak a rózsaszín lovas esetét.attól,hogy örökbe fogadott egy kutyát,még nem lesz állatbarát.(mégegyszer mondom,csak selena kutyája,nem tudom minek hangoztatni,hogy közös kutya,amikor nem is )
összefoglalva:remélem nem ez fog szólni az összes rádióban,akkor már inkább bieber vagy rebecca black
1 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09
2011. november 16. 15:19
ugye most csak vicceltek velem,mert úgy érzem rögtön eldobom az agyam és én még bíztam is benne ,hogy egy normális klipet csak letud forgatni,de tévedtem.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.