Mégsem kell DNS-tesztet csinálnia Biebernek
2011. november 18. 22:58
Dorina6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 757 Csatolások: 16 Azonosító: 126336 offline |
Nem vagyok bolond ... na jó csak néha xD
Szóval ... én tudtam ,hogy ez lesz ez a csaj csak a címlapra akart kerülni( és jól tudta ,hogy mekkora szám lesz ha Justin van a dologban) de persze amikor komlyra fordult a dolog megijedt és abba hagyta
Szóval ... én tudtam ,hogy ez lesz ez a csaj csak a címlapra akart kerülni( és jól tudta ,hogy mekkora szám lesz ha Justin van a dologban) de persze amikor komlyra fordult a dolog megijedt és abba hagyta
2011. november 19. 02:35
Törpeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 164057 offline |
Engem személy szerint egyáltalán nem érdekel Bieber -élete , igaz vagy nem igaz higy az övé a gyerek mit tudunk mi erről? az is lehet hogy csak réjött a csaj hogy mindenképp börtönbe megy vagy lefizették őt hogy vonja vissza ezt az ügyet ... Nem fogjuk ezt megtudni de szerintem hogyha tényleg ez a lefizetős lenne sokan meglepődnének
2011. november 19. 11:14
hát erre nincsen eléggé erős kifejezésű válasz. xd
2011. november 19. 11:41
London Tiptonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 476 Csatolások: 1 Azonosító: 156425 offline |
Loulou szerintem is
2011. november 19. 12:02
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline |
Tudtam hogy ez lesz a vége.
2011. november 19. 16:44
Grabowobskiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.04. Hozzászólás: 35 Csatolások: 5 Azonosító: 140086 offline |
ez a csaj nagyon ronda xD am egyértelmű volt, hogy kamu
2011. november 19. 17:50
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline |
Nem biztos, hogy hazudott a csaj. Tényleg nagyon durván ragaszkodott ahhoz, hogy bieberé a gyerek, azt is mondta, hogy bizonyítéka van. Lehet, hogy csak rájött, hogy ha igaza van, akkor is börtön vár rá, ha meg nem, akkor is. De az is lehet, hogy Bieberkéjék fizettek neki, hogy hallgasson el. De az is lehet, hogy tényleg hazudott, és csak a felhajtásra vágyott. Mindenesetre ezt már sosem fogjuk megtudni.
2011. november 19. 18:12
hááát...ez a Bieber egyre rondább, szinte hányok a pofájától!!!!!!! most előny is mert hányingerem van XDXD
2011. november 19. 18:17
am tiszta szánalom az egész...ennek a csajnak feltűnési mániája van...de az is lehet, hogy csak azért csinálták h legyen egy kis "bonyodalom" ebben az egészben ugyanis mindig csak arról hallunk, hogy Justinka és Selena együtt járnak meg h ide-oda mennek randizni,már az újságban is folyton csak ezt lehetett olvasni biztos ezért raktak egy kis csavart bele a dologba, mert ugyan kit érdekel h most kutyájuk van meg ilyesmi..XD
2011. november 19. 18:23
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline |
Hát,jobb lett volna,ha ő lenne a gyerek apja,mert Selena végleg szakítana vele :'(
Annyira kár,és én válalom:UTÁLOM JUSTIN BIEBERT ÉS HÁNYNOM KELL TŐLE FÚÚÚÚJ!De Selenát szeretem,és most hogy tudom,hogy újra boldog,és nyugodt lesz...annak azért örülök.
Annyira kár,és én válalom:UTÁLOM JUSTIN BIEBERT ÉS HÁNYNOM KELL TŐLE FÚÚÚÚJ!De Selenát szeretem,és most hogy tudom,hogy újra boldog,és nyugodt lesz...annak azért örülök.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.