A Grammy-díjas énekesnő Marry The Night című videoklipje hamarosan megjelenik. Ma bemutatták a több mint 10 perces kisfilm előzetesét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett a Marry The Night előzetese
2011. november 18. 15:24
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (prézli @ 2011.11.18. 15:20)
"Grammy-díjas énekesnő" már megint ez a Grammy-díjazás
Tudod, a grammyn meg az extravagánson kívül más normális vagy pozítív jelzőt nem igen lehet ráakasztani ...
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. november 18. 15:28
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
kíváncsi vagyok rá
2011. november 18. 15:29
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
szerintem ezért felesleges volt cikket írni,dehát mindegy
viszont majdnem két perces előzetes?nem semmi
nekem nem nyerte el a tetszésemet,a dal maga elmegy,de a klip így előzetes alapján..szerintem elég lapos lett.
kórterem és nővérek?érdekes gondolat.
nekem ez halálunalmas már,állandóan ugyanazt látom:extrém ruhák és bizarr fellépések.
nekem gagából márcsak ennyi maradt meg.
viszont majdnem két perces előzetes?nem semmi
nekem nem nyerte el a tetszésemet,a dal maga elmegy,de a klip így előzetes alapján..szerintem elég lapos lett.
kórterem és nővérek?érdekes gondolat.
nekem ez halálunalmas már,állandóan ugyanazt látom:extrém ruhák és bizarr fellépések.
nekem gagából márcsak ennyi maradt meg.
2011. november 18. 15:33
Hát gondolom ez is olyan morbid lesz mint a klipjeinek a zöme, de a zene nem rossz.
2011. november 18. 15:45
Hát az előzetes alapján nem lehet átlagos klipp de már nagyon várom
2011. november 18. 16:21
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Gaga igen is jó!!!)
2011. november 18. 16:22
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline |
Nagyon csúnya itt Gaga,nem mintha
olyan szép lenne
De nem érdekel,mert mindenki tudja,h Gagának csak feltűnési viszketegsége van.
olyan szép lenne
De nem érdekel,mert mindenki tudja,h Gagának csak feltűnési viszketegsége van.
2011. november 18. 16:53
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline |
Amit mondd a videó alatt:
"Amikor visszanézek az életemre, nem az van, h nem úgy akarom látni a dolgokat, ahogy történtek, csak jobban szeretek művészien gondolni rájuk.
És őszintén, az egész hazugsága sokkal őszintébb, mertén találtam ki. A klinikai pszichológia kimondja, h a trauma az "abszolút gyilkos".
Az emlékek nem újrahasznosítottak, mint a kvantum fizikában az atomok és a részecskék, így örökre elveszhetnek.
Ez olyan, mintha az előző életem egy befejezetlen festmény lenne és nekem, mint a kép festőjének, ki kell töltenem a ronda lyukakat, h újra szép legyen. Ez nem azt jelenti, h becstelen vagyok, csak azt, h ki nem állhatom a valóságot. Például az ápolónők a következő szezon Calvin Klein-ját viselik, mint én. És a cipő, egyedi Giuseppe Zanotti.
Én mondtam, h tegyék a géz sapkát arra az oldalra mint a párizsi ellenzős sapkát, mert szerintem romantikus, azt is gondolom, h a menta jövő tavasszal nagy divat lesz. Nézd meg a jobboldali nővért, remek segge van... Bam.
Az igazság az, akkoriban azért viselték a vicces sapikat a klinikákon, h távol tartsák a vért a hajuktól.
És az a lány a bal oldalon, gumi macikat és kést kért pár órával ezelőtt. Csak a gumi macikat adták neki.
Azt kívánom bárcsak a gumi macikat adták volna nekem."
Állítólag 21.-én hétfőn jelenik meg.
"Amikor visszanézek az életemre, nem az van, h nem úgy akarom látni a dolgokat, ahogy történtek, csak jobban szeretek művészien gondolni rájuk.
És őszintén, az egész hazugsága sokkal őszintébb, mertén találtam ki. A klinikai pszichológia kimondja, h a trauma az "abszolút gyilkos".
Az emlékek nem újrahasznosítottak, mint a kvantum fizikában az atomok és a részecskék, így örökre elveszhetnek.
Ez olyan, mintha az előző életem egy befejezetlen festmény lenne és nekem, mint a kép festőjének, ki kell töltenem a ronda lyukakat, h újra szép legyen. Ez nem azt jelenti, h becstelen vagyok, csak azt, h ki nem állhatom a valóságot. Például az ápolónők a következő szezon Calvin Klein-ját viselik, mint én. És a cipő, egyedi Giuseppe Zanotti.
Én mondtam, h tegyék a géz sapkát arra az oldalra mint a párizsi ellenzős sapkát, mert szerintem romantikus, azt is gondolom, h a menta jövő tavasszal nagy divat lesz. Nézd meg a jobboldali nővért, remek segge van... Bam.
Az igazság az, akkoriban azért viselték a vicces sapikat a klinikákon, h távol tartsák a vért a hajuktól.
És az a lány a bal oldalon, gumi macikat és kést kért pár órával ezelőtt. Csak a gumi macikat adták neki.
Azt kívánom bárcsak a gumi macikat adták volna nekem."
Állítólag 21.-én hétfőn jelenik meg.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.