A szerelem nem ismer határokat – tartja a mondás. Ez vajon arra az esetre is igaz, amikor több hónapig vagy évig nélkülöznünk kell kedvesünket földrajzi helyzetünk miatt? Erre a kérdésre keressük a választ.
A teljes cikkhez kattints ide!
Távkapcsolat? Nem akadály!
2011. november 21. 11:13
2011. november 21. 11:33
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Szép, tartalmas cikk.
Én viszont nem hiszek a távkapcsolatban. Pár hónapot ki lehet bírni, de amikor már év(ek)ről beszélünk, na, az már más tészta...
Ja, és a pasiknak nincs semmi tanács? Ahogy olvastam, ez főleg nőszemélyeknek szólt. Ők is vegyenek fel szexi fehérneműt?
Én viszont nem hiszek a távkapcsolatban. Pár hónapot ki lehet bírni, de amikor már év(ek)ről beszélünk, na, az már más tészta...
Ja, és a pasiknak nincs semmi tanács? Ahogy olvastam, ez főleg nőszemélyeknek szólt. Ők is vegyenek fel szexi fehérneműt?
2011. november 21. 11:39
Egyszer lettem volna benne szívesen távkapcsolatban, mert sokat jelentett számomra az illető, de szerencsére neki több esze volt. Meglehetősen nehéz kibírni, viszont ha megvannak az adottságok (lehetőségek), és van elég akarat, akkor könnyűszerrel végig lehet csinálni. Persze nem örökös megoldás, de egy-két évig húzható, aztán előbb-utóbb úgyis az a megfelelő végkifejlet, ha valaki költözik.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. november 21. 11:43
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (Courtneyy @ 2011.11.21. 11:39)
Egyszer lettem volna benne szívesen távkapcsolatban, mert sokat jelentett számomra az illető, de szerencsére neki több esze volt. Meglehetősen nehéz kibírni, viszont ha megvannak az adottságok (lehetőségek), és van elég akarat, akkor könnyűszerrel végig lehet csinálni. Persze nem örökös megoldás, de egy-két évig húzható, aztán előbb-utóbb úgyis az a megfelelő végkifejlet, ha valaki költözik.
Igen. Meg ez a telefonálgatósdi is olyan... Az sem 2 fillér.
2011. november 21. 12:41
Little Dreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 158799 offline |
pár hónapot szerintem is ki lehet bírni, de éveket nem érdemes egy virutális kapcsolatra áldozni sztem, meg aztán évek alatt annyit változik az ember személyisége, hogy mire újra együtt lennétek már egyáltalán nem biztos, hogy lenne bármi keresnivalótok egymás mellet, főleg ha ezeket az éveket más országban töltöttétek. de ugyanakkor hiszem, hogy az igaz szerelem időtől és távolságtól független. Lehet, hogy egy időre el kell válnotok egymástól, de ha úgy kell lennie akkor egy idő után úgyis vissza fogtok találni egymáshoz.
2011. november 21. 13:43
Rebeca.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 253 Csatolások: 197 Azonosító: 130661 offline |
én már nagyjából több mint másfél éve kisebb nagyobb megszakításokkal élek távkapcsolatban, és nem lehetetlen. igen, nagyon nehéz, de a szerelem mindent túlél, és én hiszek benne hogy mi a végén együttleszünk és együtt boldogok leszünk. és sosem adnám fel a kapcsolatunkat csak azért, mert máshol lakunk. bár 800 km választ el bennünket, ígyis túléljük, mert tudjuk hogy vagyunk egymásnak, akármilyen messze élünk egymástól
2011. november 21. 14:42
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline |
Szerintem meg lehet próbálni, és egy ideig működik is, de hosszú távon biztos, hogy nem tartós. A fizikai együttlét (és nem csak ARRA gondolok...) nagyon fontos egy kapcsolatban, mert attól KAPCSOLAT, hogy találkoztok egymással. Én ha ilyen helyzetbe kerülnék, biztos szüneteltetném egy kicsit, vagyis hogy addig nem várnám el tőle, hogy ne találkozzon más nőkkel is esetleg, mert szerintem ezt nem lehet kérni. Mondjuk az időtől függ... nyilván csak akkor ha évekről, vagy esetleg sok-sok hónapról van szó. Hm... nem akarok ilyen helyzetbe kerülni Majd egyszer. Semmikor.
2011. november 21. 14:44
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline |
Ez mind szép és jó de kinek jó???? (én már megszívtam nem1x...hanem 4x)
2011. november 21. 14:45
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline |
"Az utazás drága. Mitévő legyek?" Egyszerű: Maradj otthon a pároddal, így nem kell a távkapcsolat, és a szemmozgató izmaidat sem fárasztod azzal, hogy ilyen hosszú cikkeket olvasgatsz
2011. november 21. 16:17
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1395 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline |
Én távkapcsolatban élek a barátommal, és tökéletes a szerelmünk
2011. november 21. 18:05
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Én nekem meg lehet, hogy Olasz barátom lesz...akivel 1-2 hónaponként találkozhatunk...:S
2011. november 22. 21:43
judy91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.22. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3169 Azonosító: 12396 offline |
Tényleg jó cikk, de ahogyan Kramisha is írta, nem szeretnék ilyen helyzetbe kerülni. Még a gondolattól is összeszorul a gyomrom, hogy a párom esetleg egy másik országba kell, hogy költözzön a tanulmányai vagy egy munka miatt... Annyira elképzelhetetlennek tartom, hogy hosszútávon működhet így egy kapcsolat. Persze, néhány hónapot valahogy ki lehet bírni (bár nekem néha még egy hét is sok), de fél évnél többet, esetleg éveket egy egészséges kapcsolat nem élhet meg úgy, hogy a felek a világ két különböző pontján élnek.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.