Starity

A sztárok szeretik a rajongóikat?

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2008. december 02. 14:19 #41
zoomify
zoomify
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 05.04.19.
Hozzászólás: 1799
Csatolások: 46
Azonosító: 5440
Offline offline
Hát igen, a sok lóvé jóformán fájdalomdíjként szolgál a paparazzik miatt biggrin.gif
Amúgy szvsz sok mindentõl függ a rajongókhoz való hozzáállásuk. Elég lehet pár fenyegetõ levél, vagy egy-két rosszul elsült találkozás a fanokkal (pl letapizás, bezsongott sikitozók õrült tekintettel, fél méter közelrõl vérbenforgó szemekkel rohog.gif stb)
Tehát pár negatív eset sokkal távolságtartóbbá teheti az adott celebet ami ugye a sztárságát illetõen általában idõben késöbb szokott bekövetkezni ahogy egyre híresebb és híresebb lesz, ebbõl is adódik, hogy frissen befutottakkal talán könnyebb bratyizni, fényképezkedni.
Persze a férfiak jobban meg tudnák védeni magukat, tehát ez is számíthat ezügyben.
Persze az is lehet, hogy simán a körülmények áldozatául esik az adott pillanat, mivel ha túl sok rajongó van egy adott helyen, akkor szimplán a tömeg miatt futamodik meg a potenciális aláíró, mivel tart (viszonylag logikusan) a tumultuózus jelenetektõl, amikor már csak hidraulikus erõgéppel lehetne kiszabadítani onnan _nevet.gif
2008. december 02. 14:24 #42
imi
imi
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.05.06.
Hozzászólás: 820
Csatolások: 2
Azonosító: 60146
Offline offline
Idézet(zoomify @ 2008. December 2. - 14:19)
amikor már csak hidraulikus erõgéppel lehetne kiszabadítani onnan  _nevet.gif


cukor
2009. május 29. 14:04 #43
kylie.m
kylie.m
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.10.20.
Hozzászólás: 400
Csatolások: 301
Azonosító: 41685
Offline offline
Jessica Alba imádja a rajongóit biggrin.gif
2009. augusztus 31. 03:32 #44
Trudy
Trudy
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.08.31.
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 106627
Offline offline
Hali! Én sok sztárt szerettem már és bele is fanoltam jópárba, de addig azért nem mentem el, hogy autógrammot kérjek vagy hasonlók. Egy-két képet megnéztem róluk a neten, de tovább nem mentem.
A témához kapcsolódóan szerintem az, hogy ki mennyire kedveli a rajongóit az nagy részben a kedvétõl függ. Én például (nem vagyok sztár, ne essen félreértés) szoktam irogatni történeteket és a környezetemben viszonylag elég sokan ismerik õket és mivel a barátnõimnek tetszik azok persze adják tovább és ha az õ ismerõseiknek is tetszik, akkor azok is. A lényeg az, hogy néha megszoktak állítgatni az utcán vagy a suliban néha számomra ismeretlenek is (vagy csak nem emlékeztem rájuk XD) és szokták mondogatni, hogy jókat írok, írjak még stb. Meg persze megkérdezem, hogy mit kellene javítanom és így az õ ízlésükrõl is megtudok egy keveset. (Eddig mázlim volt és csak 1 ember kritizált, de vele nem is voltam jóban soha) Én ezt nagyon szívesen hallgatom (ki nem hallgatja szívesen ha dícsérek? X) Viszont mikor írt nekem az egyik "rajongóm" msn-en, akkor bizony szegénykémet eléggé elküldtem, mert nagyon rosszul voltam aznap és kint volt az a tábla is, hogy NINCS A GÉPNÉL, de gépnél voltam csak gyorsan megakartam valamit nézni a neten és hogy addig se zavarjanak kitettem a táblát. Senki sem zavart csak õ és már elõzõ nap is volt egy hasonló eset és akkor eléggé leszídtam, de szerencsémre nem haragudott meg. Utólag rettentõen szégyeltem magam. >.<
2009. augusztus 31. 11:33 #45
ginewra
ginewra
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.03.25.
Hozzászólás: 99
Csatolások: 235
Azonosító: 26207
Offline offline
Tavaly kaptam egy nagyon kedves üzenetet egy jól ismert színésztõl az egyik kedves ismerõsöm találkozott vele egyik elõadása után.
2010. október 18. 08:45 #46
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista
 
StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 10.05.26.
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Offline offline
A rajongók "mutáns alfajába tartozó" őrült fanatikusokat és megszállottakat NAGYON NEM.

Amúgy a legtöbben általában - szerintem - szeretik. (a normális rajongókat)
2010. október 18. 09:00 #47
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*
 
StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 10.08.18.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Offline offline
Ez szerintem elég sok mindenen múlik. Magán a sztár személyiségén, azon, hogy éppen milyen napja van és azon is, hogy egyes rajongók hogyan nyilvánulnak meg. Külföldi sztárokkal nincsenek személyes tapasztalataim, M.o-n pedig nincsenek sztárok, de például László Boldizsárt (Cotton Club Singers) személyesen is ismerem és azt kell mondjam, hogy ő mindig is egy tündér volt. Hihetetlenül türelmes, jópofa és kedves ember. Ahány autogramot én kértem tőle, ha egy kicsit türelmetlenebb már rég beleőszült volna. biggrin.gif Szerintem nagyon bírt engem. blush.gif thumbsup.gif
Komolyra fordítva a szót, azért a legtöbb sztár tudja, hogy hiába a tehetsége, rajongók nélkül nem jutna sokra. Úgyhogy alapvetően igen, "szeretnek" minket bizonyos kereteken belül. Nagyon megható tud lenni egy-egy rajongói összefogás az adott kedvencért. AJ Cook és Paget Brewster (Criminal Minds) nem győztek hálálkodni, amit értük tettünk. Szerintem az ilyesmi meghatja őket is és boldogok tőle. Ám ha egy fanatikus már túl messzire megy, az más tészta. A lényeg itt is ugyanaz: tudni kell a határokat és akkor minden simán és szépen megy.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. október 18. 09:15 #48
- törölt felhasználó -    
Van olyan aki igen. Sok sztár elfelejti hogy a rajongókból élnek, lássuk be. Aki ezt tolerálja az jó sztár mert viszonozza valahogyan a kedvességet. Utálom mikor valaki a pénzért kedves csak a fanokkal vagy abszolút nem törődik velük. A megszállott hülyéket nem tolerálják, de ha valaki ír nekik levelet, küld nekik ajándékot, kint várnak a premierjén, a sztár igenis menjen oda hozzájuk/adjon nekik autogrammot. Nem várható el egy színésztől hogy mindig toppon legyen de azért valahol mindennek van egy határa. A kedves rajongóknak küldött üzenetekből sok leszűrhető arról persze nem is beszélve hogy akinek nincs elég ideje arra hogy sajátmaga írja alá a képeket, az nem is érdemli meg hogy rajongói legyenek. Sok sztár elfelejti ezt. Inkább várjak az autogrammjára 1 évet semmint 1 hónapot hogy aztán valaki más írja alá.
A fanatikus hülyék semmit sem érdemelnének és gyakran megsértik a sztár magánszféráját de vannak akik túlteszik magukat ezen, felülemelkednek és csak mosolyognak tovább.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. október 18. 12:06 #49
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*
 
StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 10.08.18.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Offline offline
Idézet (kateblock @ 2010.10.18. 09:15)
Utálom mikor valaki a pénzért kedves csak a fanokkal vagy abszolút nem törődik velük. A megszállott hülyéket nem tolerálják, de ha valaki ír nekik levelet, küld nekik ajándékot, kint várnak a premierjén, a sztár igenis menjen oda hozzájuk/adjon nekik autogrammot. A kedves rajongóknak küldött üzenetekből sok leszűrhető arról persze nem is beszélve hogy akinek nincs elég ideje arra hogy sajátmaga írja alá a képeket, az nem is érdemli meg hogy rajongói legyenek.


Na igen, egy sztár ne mondja, hogy nincs ideje aláírni pár képet. Én azt gondolom, hogy ha megad egy címet, ahol lehet dedikált fotót, ezt-azt kérni, akkor azt csinálja úgy az adott sztár, hogy saját kezűleg írjon alá mindent. Ebben az esetben ugyanis ez is hozzátartozik a munkájához. A Criminal Minds színészei csinálják baromi jól. Mindig mindenféle cuccot saját kezűleg dedikálnak, felrakják a netre, lehet rá licitálni és minden bejövő összeg valamilyen jótékonysági szervezetnek megy. Ez az igazi közös összefogás rajongók és színészek között. Ha jól tudom, még kérni is lehet, hogy mi legyen a következő "áru". Golf labda, screenplay, stb... biggrin.gif
Szerintem ez nagyon klassz, és valahogy "közelibbnek" érezzük őket emiatt. Van valami, amit együtt csinálunk és rendszeresen tudunk velük kommunikálni. Azt gondolom, hogy ez egy egészséges formája a kapcsolattartásnak színészek és rajongóik között.
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2010. október 18. 12:19 #50
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.10.18. 12:06)
Na igen, egy sztár ne mondja, hogy nincs ideje aláírni pár képet. Én azt gondolom, hogy ha megad egy címet, ahol lehet dedikált fotót, ezt-azt kérni, akkor azt csinálja úgy az adott sztár, hogy saját kezűleg írjon alá mindent. Ebben az esetben ugyanis ez is hozzátartozik a munkájához. A Criminal Minds színészei csinálják baromi jól. Mindig mindenféle cuccot saját kezűleg dedikálnak, felrakják a netre, lehet rá licitálni és minden bejövő összeg valamilyen jótékonysági szervezetnek megy. Ez az igazi közös összefogás rajongók és színészek között. Ha jól tudom, még kérni is lehet, hogy mi legyen a következő "áru". Golf labda, screenplay, stb...  biggrin.gif 
Szerintem ez nagyon klassz, és valahogy "közelibbnek" érezzük őket emiatt. Van valami, amit együtt csinálunk és rendszeresen tudunk velük kommunikálni. Azt gondolom, hogy ez egy egészséges formája a kapcsolattartásnak színészek és rajongóik között.


Ez a sztárnak is segít a földön maradni -ha érted mire gondolok-. A rajongó érzi hogy nem egy önfejű, beképzelt sztárért van oda és a sztárnak is jó mert ettől a fanok boldogak és ahogyan írtad is, közelibbnek érződik, amivel nincs gond, hiszen a sztár is ember. Jobb esetben csinál is valamit és keres is vele, de ha meg sem mozdul és dől a lé, és még a rajongókat sem szereti, az gáz. Némelyik sztárnak fanrehab kellene. Vannak akik érthető okokból nem szeretik a megszállottakat, de ilyenkor felül kell valahogyan emelkedni, akármennyire is idegesítőek, nem dobálom meg őket naranccsal és püfölöm őket esernyővel mert attól senkinek nem lesz jobb.
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Grace Benning
2010. október 18. 12:38 #51
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.05.22.
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Offline offline
Ez egy jó kérdés! Személy szerint én Anastaciáról tudok mondani "egy-két" dolgot ezzel kapcsolatban, mivel őt már elég jól megismertem e téren az évek folyamán.

Rengeteg rajongói találkával kapcsolatos videókat láttam vele, és valami hihetetlen, hogy mennyire aranyos az emberekkel! Igenis törődik velünk, azaz a rajongóival. Mindig van néhány kedves mondata az ilyen emberekhez, rajongókhoz, akiken látja, hogy tényleg mennyire szeretik, és nem feltétlenül csak amiatt, hogy bejuthattak hozzá, és aláírt nekik 1-1 képet, hanem alapjába véve imádják őt, érdeklődnek iránta, és törődnek vele. Neki ez rettenetesen sokat jelent. Ezt onnan tudom, hogy ezeket sokszor kifejtette már szóban, illetve írásban, blogüzenetekben. Végtelenül hálás nekünk mindazért, mert kitartottunk mellette akkor is, amikor épp nem volt a topon, és azért, mert feltétel nélkül szeretjük őt. Részben ez a szeretet tölti meg a szívét - ezt szó szerint írta nekünk, nem is olyan régen.

Én hiszek abban, hogy nem játssza meg magát, de miért is tenné? Ha nem lenne kíváncsi ránk, egyszerűen átnézne rajtunk a fellépésein, simán énekelne egyet-kettőt, nem kommunikálna velünk, és abszolúte nem írna nekünk semmit. De neki ez fontos, hogy megossza velünk mindazt, amiket átél, amik történnek vele. A fellépéseken képes percekig mesélni bármiről, és érdeklődni tőlünk akármiről, ami éppen eszébe jut. Ilyenkor látszik a legjobban, hogy csupa szeretet van benne, és mennyire hálás nekünk a szeretetünkért. Csak úgy ragyog ilyenkor, amikor közöttünk van. Tudom, hiszen láttam nem is egyszer! Még élőben is volt szerencsém hozzá! Teljes szívéből képes mesélni nekünk, érdeklődni irántunk, és megnyilvánulni előttünk. Nagyon közvetlen, barátságos, és szívesen elbeszélget bárkivel, aki őszintén odamegy hozzá, és megnyilvánul felé. Szóval, most így "hirtelen", én "csak" ennyit tudok ehhez az egészhez hozzászólni Anastaciával kapcsolatban! smileeee.gif
2010. október 18. 13:01 #52
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*
 
StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 10.08.18.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Offline offline
Idézet (kateblock @ 2010.10.18. 12:19)
Ez a sztárnak is segít a földön maradni -ha érted mire gondolok-. 
Vannak akik érthető okokból nem szeretik a megszállottakat, de ilyenkor felül kell valahogyan emelkedni, akármennyire is idegesítőek, nem dobálom meg őket naranccsal és püfölöm őket esernyővel mert attól senkinek nem lesz jobb.


Persze, hogy értem mire gondolsz! Ezzel az akcióval mindenki jól jár; ez jó a jótékonysági szervezetnek, mert ugye támogatják, jó a rajongónak, mert van egy golflabdája, amit Thomas Gibson a saját kezével dedikált és ráadásul még a rászorulóknak is segített, és persze végül jó a sztárnak, mert jót tett mindkét féllel és ettől ő népszerűbb, szerethetőbb. biggrin.gif Ilyen egyszerű.
A megszállottak meg már más kategóriába tartoznak, persze azért őket sem illik esernyővel püfölni. wink.gif Én amúgy sem vagyok ilyen megszállott típus, bár azt hiszem, ha egyszer összefutnék Sean Beannel helyből a nyakába ugranék! biggrin.gif Na jó, ez most poén volt, de minimum szívroham kerülgetne és ez biztos nem vetne rám jó fényt. Tuti megszállott idiótának nézne. biggrin.gif
2010. október 18. 13:06 #53
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.10.18. 13:01)
Persze, hogy értem mire gondolsz! Ezzel az akcióval mindenki jól jár; ez jó a jótékonysági szervezetnek, mert ugye támogatják, jó a rajongónak, mert van egy golflabdája, amit Thomas Gibson a saját kezével dedikált és ráadásul még a rászorulóknak is segített, és persze végül jó a sztárnak, mert jót tett mindkét féllel és ettől ő népszerűbb, szerethetőbb.  biggrin.gif Ilyen egyszerű. 
A megszállottak meg már más kategóriába tartoznak, persze azért őket sem illik esernyővel püfölni.  wink.gif Én amúgy sem vagyok ilyen megszállott típus, bár azt hiszem, ha egyszer összefutnék Sean Beannel helyből a nyakába ugranék!  biggrin.gif Na jó, ez most poén volt, de minimum szívroham kerülgetne és ez biztos nem vetne rám jó fényt. Tuti megszállott idiótának nézne.  biggrin.gif


Persze mind így érezzük, de ha engem kérdezel, ha ott állna előtted, úgy sem tennéd meg. Most mindannyian csak beszélünk erről, de ha elmenne melletted lehet földbe gyökerezne a lábad, vagy elkezdenél remegni/habogni bármi de akkor sem hiszem hogy hiszem hogy sok ember képesre. Nagyon borultnak kell már lenni ahhoz hogy megszállottan kövessünk valakit egy szűk utcában pedig rávessük magunkat a kiszemelt személyre és szerintem mi nem vagyunk ilyenek, a hozzászólásaid alapján te sem tűnsz életveszélyesnek rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2010. október 18. 13:11 #54
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista
 
StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 10.05.26.
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Offline offline
Hát igen. Anno volt például 1-2 magyar kedvencem, de 20 lóval sem bírtak volna odavontatni hozzá(juk), mikor ott volt(ak) a közelben. Én csak távolról figyeltem az eseményeket, de semmi pénzért nem mertem volna odamenni. Sem közös képért, sem aláírásért, sem azért, hogy beszéljek vele.

Ma is hasonló helyzetben lennék, annyi különbséggel, hogy nincs igényem közös képre, sem aláírásra (bár attól függ, kiről lenne szó biggrin.gif ). Maximum ha meg is szólítanám, gratulálnék neki és ennyi. Eszembe sem jutna feltartani. Különben sem vagyok az a bőbeszédű fajta... rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Grace Benning
2010. október 18. 13:15 #55
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*
 
StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 10.08.18.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Offline offline
Idézet (kateblock @ 2010.10.18. 13:06)
Persze mind így érezzük, de ha engem kérdezel, ha ott állna előtted, úgy sem tennéd meg. Most mindannyian csak beszélünk erről, de ha elmenne melletted lehet földbe gyökerezne a lábad, vagy elkezdenél remegni/habogni bármi de akkor sem hiszem hogy hiszem hogy sok ember képesre. Nagyon borultnak kell már lenni ahhoz hogy megszállottan kövessünk valakit egy szűk utcában pedig rávessük magunkat a kiszemelt személyre és szerintem mi nem vagyunk ilyenek, a hozzászólásaid alapján te sem tűnsz életveszélyesnek  rohog.gif


_nevet.gif _nevet.gif Most megnevettettél. Persze, hogy nekem is csak a szám nagy. blush.gif Meg se tudnék szólalni, legfeljebb makognék valami hülyeséget, de hát szerintem az sem tüntetne fel valami csodás teremtésnek. biggrin.gif Nem vagyok életveszélyes típus, sőt. Idén nyáron csináltam Thomas Gibsonnak egy szülinapi köszöntő videót, és hiába unszoltak a csajok, csak nem mertem neki elküldeni, mert szégyenlős vagyok. Elég, ha én tudom mennyire hülye vagyok, neki nem kell ezzel tisztában lenni. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2010. október 18. 13:21 #56
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista
 
StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 10.05.26.
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Offline offline
Én úgy szeretnék egyszer belebotlani DT-be vagy CE-ba az utcán... De tényleg. Mindenképpen gratulálnék nekik és lehet, hogy bepróbálkoznék 1-1 aláírással és/vagy fényképpel. Attól függ, mennyire tűnik sietősnek a dolguk. biggrin.gif

Az viszont tuti, hogy nem a DW miatt gratulálnék (csak). Hadd lássák, hogy van élet azon túl is. rohog.gif DT-nek például mindenképpen felemlegetném a Blackpoolt meg a SS-t is. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. október 18. 13:23 #57
RiaRia14
RiaRia14
Wica
 
Státusz"Az ember olyan, mint képen az arca, mert lelke és szíve nem lehet rajta."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.07.27.
Hozzászólás: 2117
Csatolások: 118
Azonosító: 132049
Offline offline
nos igen. ez egy elég fontos kérdés. és elég jó is.
véleményem szerint. vannak olyan sztárok. akiknek csak a pénz lebeg a szemük előtt. ugyebár nekik nem a rajongók az elsők. igazából. hogy valóban ők írják-e? ezt nem lehet biztosra tudni. nagyon gyanús dolog ez. és örülök. h felmerült a kérdés. hát szerintem az elsőt biztos. onnantól kezdve legyártanak egy világnak elegendő kis lapot. ha találkozók vannak. akkor egyszerűen muszáj nekik aláírni nap.mint nap több százezer önmagukat. biggrin.gif
legtöbb sztár nagyon szereti a rajongóit. törődik velük. sőt vannak. akik nem csak rajongóik egészségével. mindennapjával. hanem más. segítségre szoruló gyerekkel. felnőttekkel törődnek. bár néha úgy tűnhet. hogy elegük van sok dologból. elbújnának a világ elől. ez természetesen érthető. mivel egyikünknek sem lenne valami jó. ha minden percünket. másodpercünket. lekapná valami paparazzo. ez abszurd!
ez az én véleményem. lehet. h sok minden eszembe jut majd. akkor leírom smileeee.gif heart.gif
2010. október 18. 13:24 #58
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.10.18. 13:15)
_nevet.gif  _nevet.gif Most megnevettettél. Persze, hogy nekem is csak a szám nagy.  blush.gif Meg se tudnék szólalni, legfeljebb makognék valami hülyeséget, de hát szerintem az sem tüntetne fel valami csodás teremtésnek.  biggrin.gif Nem vagyok életveszélyes típus, sőt. Idén nyáron csináltam Thomas Gibsonnak egy szülinapi köszöntő videót, és hiába unszoltak a csajok, csak nem mertem neki elküldeni, mert szégyenlős vagyok. Elég, ha én tudom mennyire hülye vagyok, neki nem kell ezzel tisztában lenni.  biggrin.gif


Videó? Töltsd fel youtubera és írd le neki a linket a levélben wink.gif

Szerintem akkor okés minden ha a sztár és fanok között van egy balance ami mindkét irányból ugyanazt takarja. A sztár nincs elszállva és kedveli a rajongókat, adott határokon belül, a fanok szintén. Ha valamelyik irányból megdől a balance akkor ott valami nincs rendjén. Midndkét félnek tisztelni kell a másik felet.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. október 18. 13:26 #59
Lambika
Lambika
Cseh Banán
 
Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 10.10.03.
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Offline offline
hát ez emberfüggő sztem, nem mindenki ugyanolyan. Tehát így nem lehet megmondani. Valaki szereti valaki nem
2010. október 18. 13:27 #60
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.10.18. 13:21)
Én úgy szeretnék egyszer belebotlani DT-be vagy CE-ba az utcán... De tényleg. Mindenképpen gratulálnék nekik és lehet, hogy bepróbálkoznék 1-1 aláírással és/vagy fényképpel. Attól függ, mennyire tűnik sietősnek a dolguk.  biggrin.gif 
Az viszont tuti, hogy nem a DW miatt gratulálnék (csak). Hadd lássák, hogy van élet azon túl is.  rohog.gif DT-nek például mindenképpen felemlegetném a Blackpoolt meg a SS-t is.  biggrin.gif


Kisasszony végre megnézte végig az SS-t? biggrin.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!