Fluor már nem tud önfeledten sétálgatni az utcán
2011. november 28. 16:19
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Engem is irritál Fluor, lássuk csak miért: nagyképű, beképzelt, kerge kisgyerek! Ha normális zenét csinálna, értelmes szöveggel, ami nem járat le senkit és van története. Tomikának ehhez nincs tehetsége és csak a testrészekről, kitalált szavakról a fiú és a lány kapcsolatáról tud halendálni. Ha az igazi sikerért nem képes megdolgozni, akkor inkább maradjon ki a médiából és üljön otthon a babérjain!
2011. november 28. 16:26
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Aki utálja, az egyáltalán minek foglakozik vele? Vannak olyan sztárok, akiket én sem kedvelek, de inkább nem is foglalkozom velük. Szegény Tomi, azért ez rossz lehet
2011. november 28. 16:29
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline |
Jaj szegény szerencsétlen emberke, aki egy fellépésért kb. fél milliót kap, vagy többet. Úgy sajnálom, hogy sokan utálják a zenének nevezett ragacsa miatt! Tényleg belátom, milyen rossz lehet neki...ez élete legnagyobb gondja!
Hűha, nem hiszem el, hogy valaki sajnálja. Lássa már be Fluor, hogy oka is van, hogy ennyire gyűlölik. Vagy az már nem megy neki pizza evés közben?
Hűha, nem hiszem el, hogy valaki sajnálja. Lássa már be Fluor, hogy oka is van, hogy ennyire gyűlölik. Vagy az már nem megy neki pizza evés közben?
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. november 28. 16:37
Vyragúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.25. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 129941 offline |
háát. khm... erre inkább nem mondok semmi.-.-" basszus ha normális ember lenne akkor talán nem kéne félnie, nem szólogatnának be neki. És szerintem nem a zenéje miatt utálják a legtöbben, hanem mert csak úgy spontán EGY BEKÉPZELD IDIÓTA*___* én személy szerint nem sajnálom. Ő választotta, most ezt kapja.×_×
2011. november 28. 16:46
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Talán mégsem akkora nagy PARTYAARCCC mint amit gondol sajátmagáról Szegény gyerek, remélem nem veszi a szívére Ez a helyzet Lisztes Tomika, elméletileg demokráciában élünk, bárki utánad kiabálhatja azt is, hogy 'te mitugrász', ahogyan azt is, hogy 'jaj, megőrülök érted, annyira szeretlek'. Csak sajátmagának és a nemlétező énektudásának köszönheti a dolgot ... Vegyen vissza a nagy PARTYARRCCCából és később talán a kedves emberkék csak annyit szólnak hozzá az utcán, hogy 'Na mizu, mizu, mizu'. Egy celebritásnak illetve színésznek/énekesnek is vannak fanjai illetve utálói, nincs ezen semmi meglepő. Jól teszik, akik beszólnak neki, ennyi joga mindenkinek van
7 felhasználónak tetszik:
Fruzsi26,
num1Kolosszus,
An_d_a,
Meisan,
hana001,
fashionbébíí,
UnhappyMeals
2011. november 28. 17:05
És most mégis mit vár? Boruljunk térdre, nyaljuk a talpát, vagy esetleg megsajnáljuk 'szegényt'? Ha valaki a köznépet kínozza az olyan gyatra dalaival, mint a Mizu vagy a Halenda, az teljességgel megérdemli az összes negatív kritikát és beszólást.
2011. november 28. 17:15
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1195 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline |
Nehéz lehet, de sok más sztár éli így az életét, és azok is túlélik, úgy hogy ő sem fog abba belehalni, hogy nem csak rajongói vannak, ez a sztár élettel jár, hogy vannak utálói és, egy néhányba egy cseppnyi emberség sem szorult.
2011. november 28. 17:32
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline |
Jaj de utálom ezt a hülye kö***t.
Beképzelt barom.
Maradhatna inkább otthon is.
Beképzelt barom.
Maradhatna inkább otthon is.
2011. november 28. 17:39
Muhahahaa, EZ VAN!
Nehogy már még panaszkodjon is a kis porbafingó
Talán ha nem viselkedne úgy mint egy fogyatékos akkor nem lenne ez! Ez a bohóc azt akarta, hogy mindenki oda legyen érte és hogy hirtelen a nyakába szakadjon az óriási hírnév és csillogás, hát akkor most viselje is el
És ha én meglátnám én is beszólnék neki és csak azért nem köpném le, mert az "csúnya dolog"
Remélem begyogyózik és a rehabon kívül mást nem hallhatunk róla.
Nehogy már még panaszkodjon is a kis porbafingó
Talán ha nem viselkedne úgy mint egy fogyatékos akkor nem lenne ez! Ez a bohóc azt akarta, hogy mindenki oda legyen érte és hogy hirtelen a nyakába szakadjon az óriási hírnév és csillogás, hát akkor most viselje is el
És ha én meglátnám én is beszólnék neki és csak azért nem köpném le, mert az "csúnya dolog"
Remélem begyogyózik és a rehabon kívül mást nem hallhatunk róla.
2011. november 28. 17:40
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline |
Jaj, de sajnálom, most ülhet otthon a millióin... Igaz, a felét elvitte Kiszel Tündi, hogy felújítsa a lakást, de a többi, érdemtelenül szerzettel felvághat... Fhúú, lenyomtam pár tinislágert de király vagyok. Na mek, eltűnök a süllyesztőben...
2011. november 28. 17:48
na mizu van fluor?
nem megy a sztár élet?
hogy tudlak sajnálni
nem megy a sztár élet?
hogy tudlak sajnálni
2011. november 28. 18:02
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline |
húzzon haza a zeneiparból, vagy húzzon álruhát, ennyit tok. mondani!
2011. november 28. 18:14
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline |
hát ez van Tomika! Próbálj meg normálisabb számokkal érvényesülni!
2011. november 28. 18:14
"Sajnos a hírnév árnyoldala a tinik kedvencét is megtalálta. Folyamatosan beszólogatnak neki az utcán, így ha csak teheti, többedmagával indul útnak." De sjnálom szegényt.. ...egyébként meg magának kereste.Neki már nem elég ha a zeneiparból húz el..Az egész ország utálja úgyhogy én egy másik országot javaslok neki.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.