Csúnyán beégett Justin Bieber
2011. december 04. 13:56
Marcsy1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 131849 offline |
BUKTA!!!Szégyen,de komolyan... ezt még egy 5 éves is tudja...
2011. december 04. 17:48
Colette Marsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.17. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 158619 offline |
xdxd mindig is tudtam h gyöxii xd
2011. december 04. 19:50
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline |
Ennyire nem lehet idióta
2011. december 04. 20:27
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline |
Nagyon durva..Tudtam,hogy idióta,de hogy ennyire
2011. december 05. 08:18
kristof01100új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.26. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 161204 offline |
hat csak anyit szolok hoza hogy az en fiam is kanadaban notfel es o sem tudja hol van peldaul magyarorszag ez azert van mert kanadaban az elemi iskola nagyon nyenge akik kimentek kanadaban magyar gyerekek 80 szazalekban jobbak es ez nagyon sok tehat a magyar gyerekek sokal felkezultebek de a kanadai gyerekek sem butak mert amit a magyarok nem tudnak a kanadai gyerekek majd hi skol utan kamatozak szoval nem butak sem a kanadaiak sem a magyar gyerekek van ijen nem kel mindig piszkalni jastint lehet hogy a tudast nem lehet meg veni de te mit teszel azert hogy szegeny gyerekeket segits igen neki van mibol de o meg is teszi adakozik o mar sztar es tudja mijen az elete hat nem konnyu hid el nagyon sok elvarasnak kel eleget tenie csak nezd a magyar sztarokat vagy az xfaktort nem konyu mindenkinek meg felelni probald ki nem az szamit hogy nem tudta a foldrajzt hanem az hogy o legalab hisz istenben es imatkozik ez a leg fontosab
2011. december 05. 11:08
Bárkivel megesik! Szerintem 10 emberből megtudná mondani vagy 5..
Egyetértek.Nem hinném hogy itt mindenkinek a helyesírása 5-ös.
Egyetértek.Nem hinném hogy itt mindenkinek a helyesírása 5-ös.
2011. december 05. 11:12
Mondjuk bárki elfelejthet bármit még azt a verset,éneket is amit 10 évvel ezelőtt tanult.
2011. december 05. 13:03
Kérem szépen, hihetetlen, hogy az emberek ezek után is hisznek benne.
Annyira szánalmas már, hogy mindig, mindenki a népbutító hülyeségekre vevő. Ez a kiskölyök is, nem hogy még énekelni nem tud, de olyan rohadtul műveletlen, hogy szerintem nyugodtan besorolhatjuk a béka hátsója alatti helyre. Ha már valaki sztár.... vagy ha már valakinek ilyen nyomorék hangja van, és mégis szeretik, akkor legalább ne legyen idióta.
És ezek után szeretik... ezeket az embereket gyártják valahol, hogy elnyomják az értelmes dolgokat, vagy micsoda? Nem szeretnék senkit megsérteni, de szerintem ez már a sokadik legteteje a dolgoknak.
Annyira szánalmas már, hogy mindig, mindenki a népbutító hülyeségekre vevő. Ez a kiskölyök is, nem hogy még énekelni nem tud, de olyan rohadtul műveletlen, hogy szerintem nyugodtan besorolhatjuk a béka hátsója alatti helyre. Ha már valaki sztár.... vagy ha már valakinek ilyen nyomorék hangja van, és mégis szeretik, akkor legalább ne legyen idióta.
És ezek után szeretik... ezeket az embereket gyártják valahol, hogy elnyomják az értelmes dolgokat, vagy micsoda? Nem szeretnék senkit megsérteni, de szerintem ez már a sokadik legteteje a dolgoknak.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. december 05. 13:05
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Hugii 570 @ 2011.12.05. 13:03)
Kérem szépen, hihetetlen, hogy az emberek ezek után is hisznek benne.
Annyira szánalmas már, hogy mindig, mindenki a népbutító hülyeségekre vevő. Ez a kiskölyök is, nem hogy még énekelni nem tud, de olyan rohadtul műveletlen, hogy szerintem nyugodtan besorolhatjuk a béka hátsója alatti helyre. Ha már valaki sztár.. vagy ha már valakinek ilyen nyomorék hangja van, és mégis szeretik, akkor legalább ne legyen idióta.
Annyira szánalmas már, hogy mindig, mindenki a népbutító hülyeségekre vevő. Ez a kiskölyök is, nem hogy még énekelni nem tud, de olyan rohadtul műveletlen, hogy szerintem nyugodtan besorolhatjuk a béka hátsója alatti helyre. Ha már valaki sztár.. vagy ha már valakinek ilyen nyomorék hangja van, és mégis szeretik, akkor legalább ne legyen idióta.
Celebipar szalagjairól érkeznek. EZ már szabályosan gyártás, ahogyan te fogalmaztál amire VAN kereslet
2011. december 05. 15:32
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline |
PFFFFFFFFF xddddddd szánalom összeillik a kis barátnőcskéével.
2011. december 05. 15:59
lalalidokuavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 154390 offline |
de idióta a nővérem is ezt gondolja:):P:P:P
2011. december 05. 17:01
Saturdaybabeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.07. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 160206 offline |
ez olyan égő amilyen ŐŐŐŐ !!!! Hülye
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.