Csúnyán beégett Justin Bieber
2011. november 28. 19:27
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1195 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline |
Hány éves is vagy Justin (17)? Már nem azért de ezt 5.-6. osztályban tanulják az emberek, szóval ez egy alap dolog, hogy tudják, de ezek szerint nem jutott el a felső tagozatig....
2011. november 28. 19:29
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Idézet (Lily17 @ 2011.11.28. 19:15)
amúgy én is azt hallottam h amerikában nem tanulnak rendesen...már nem azér,de sztem az amerikaiak nagyon hülyék...
Te biztos sok amerikaival találkozhattál,ha így tudod,ugye? Vagy csak a "halottam,hogy..." forrásból állítasz ilyeneket? Lehet,hogy sok amerikai tök sötét de azért nem egy "kis kerület" ott is vannak vegyesen...ilyen is olyan is...Viszont,ha valamiben abban jók az amerikaiak (meg néhány társa),hogy ritkán szólnak meg más kultúrát...
2011. november 28. 19:31
Idézet (Maja Cyrus @ 2011.11.28. 19:16)
Holly Keller
elmondanám hogy az a normális ahol nem tanulnak mást csak a saját történelmüket, nállunk is tömik a fejünkbe a sok sz*rt mindenhol máshol a saját történelmüket tanátattják, amugy meg nem az amerikaiak vannak elszállva maguktol hanem a franciák -.-"
elmondanám hogy az a normális ahol nem tanulnak mást csak a saját történelmüket, nállunk is tömik a fejünkbe a sok sz*rt mindenhol máshol a saját történelmüket tanátattják, amugy meg nem az amerikaiak vannak elszállva maguktol hanem a franciák -.-"
Tényleg? Elmész egy idegen országba, bemész egy múzeumba és ott vannak a leletek, meg mi egyéb mit tudom én pl. az angol polgári forradalomról és halvány lila gőzöd se lesz, hogy hol vagy. A töri nem rossz, csak én mondjuk nem szeretem, mert nagyon sok az infó és nem látom sokszor a párhuzamokat és az összefüggéseket. Ettől függetlenül én is azt mondom, hogy igen is kell más országok történelmét tanulnod, mert, aki nem tanul törit, az totál sötét. Én pl. a páromat irigylem nagyon, mert lazán levágja az összefüggéseket és össze tudja kapcsolni a dolgokat. Én nem, de ettől nem mondom azt, hogy hülyeség tanulni az éppen ma vett anyagot, az első világháborút. Önmagadról állítottál ki ezzel szegénységi bizonyítványt, de azért meg kell hagyni, hogy Magyarország történelme nem rövid, ha tényleg úgy tanulod, ahogyan kell. Szerintem az egyetemes töri még jobb is egy fokkal, mert már a hózsákom is kivolt Kossuthtal és társaival. De gondolj bele! Amerika történelmét tavaly bedaráltuk nagyon max egy hét alatt. Ők mit vesznek négy éven keresztül a gimnáziumban?! Azt a pár anyagot? Én meg beledöglöttem az utóbbi két hétben, hogy a füzetben lévő 30 oldalt megtanuljam a nagy dolgozatra. De úgy érzem, ha ti lesztek a következő generáció, akkor a magyar felsőoktatás színvonala Amerika szintre fog romnlani. Mert azt te sem gondolhattad komolyan, hogy csak magyar történelmet tanítsanak a középiskolában!
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
WhiteRosee
2011. november 28. 19:31
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline |
ez egy kicsit ciki!mert én 4.-ben tanultam
2011. november 28. 19:37
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 556 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline |
cikiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
2011. november 28. 19:37
Idézet (cintia0023 @ 2011.11.28. 18:50)
Oké, és akkor egyből általánosítani kell? "Magyar gyerekek színvonalát is." hát ne is haragudj, de két-három véleményből még nem kell lehúzni a magyar tanulókat. Persze, nem a legjobb az oktatás Magyarországon, de azért akadnak itt olyanok is, akik legalább a szomszéd országokat fel tudják sorolni.
Már bocs, hogyha magadra vetted, de szerintem a hozzászólásom egyáltalán nem általánosítás volt. Nem vélemény alapján ítélkeztem, pusztán tapasztalatból beszéltem. Hoztam is egy példát rá, hogy mit értek az alatt, hogy sokan nem tudják felsorolni.
Tisztelet a kivételnek.
2011. november 28. 19:46
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline |
Hát igen, ez van ha öregszünk...
2011. november 28. 19:47
Balog Lauraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 139269 offline |
Ebből látszik,hogy milyen buta!!!!Azt sem tudja hol van Európa!!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.