Starity

Shobert Norbi: „nem én vagyok sovány, az ország dagadt”

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. december 05. 21:49 #61
- törölt felhasználó -    
szánalmas szerencsétlen balek
2011. december 05. 21:59 #62
MenőManóMenü
MenőManóMenü

Státusza real life superhero
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 562
Csatolások: 18
Azonosító: 124874
hát rohadt vicces ahogy egyesek fel vannak háborodva _nevet.gif _nevet.gif
le lehet nyugodni.
az ugyebár sosem bunkó dolog, ha valakit le csontsoványoznak. ááá dehogy. és most ezzel Norbi egy csomó ember lelkébe tiport, mert azt mondta hogy dagadt, ami lássuk be nem hülyeség hiszen elég sok túlsúlyos ember van az országban..
akinek nem inge ne vegye magára wink.gif
2011. december 06. 10:41 #63
- törölt felhasználó -    
Nagyon nem bírom őket, de főleg Rékát nem. De ebben sajnos igazat adok neki, nagyon sok a túlsúlyos Magyarországon. sad.gif
2011. december 06. 11:46 #64
RedArmy
RedArmy
visszatérő vendég
Hozzászólás: 312
Csatolások: 5
Azonosító: 23353
amit a főcímben idéznek azzal csak is egyetérteni tudok!
2011. december 06. 12:02 #65
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (MenőManóMenü @ 2011.12.05. 21:59)
hát rohadt vicces ahogy egyesek fel vannak háborodva  _nevet.gif  _nevet.gif 
le lehet nyugodni.
az ugyebár sosem bunkó dolog, ha valakit le csontsoványoznak. ááá dehogy. és most ezzel Norbi egy csomó ember lelkébe tiport, mert azt mondta hogy dagadt, ami lássuk be nem hülyeség hiszen elég sok túlsúlyos ember van az országban.. 
akinek nem inge ne vegye magára wink.gif

Énis EL AKAROK nyugodni rohog.gif
De, ez is bunkó dolog, ha valakit gebének nevezünk, azt sem szabad és ezt sem lett volna szabad. Vannak olyan dolgok az életben, amiket nem szabad kimondani, még akkor sem, ha úgy gondoljuk igazunk van/tudjuk igazunk van, mert megbánthatunk vele valakit/felidegesítünk vele valakit.

Ő pedig befoghatja, mert a Norbi Update kajája nem segít sokat az embereken. Mindenhol ott van a feje, az emberek mégsem veszik rá magukat, hogy az ő módszerével fogyjanak le. Talán ráébredt a nép, hogy nem kell mindenkinek vékonynak lenni, mindenki olyan amilyen aztán kész, ő meg próbálkozik tovább, feleslegesen. Még mindig sok a túlsúlyos ember és ezen ő sem tud változtatni. Sok az izom és kevés az agytekervény. Nem is tudom hogy tud beülni a saját kocsijába ekkora pofával, hogy fér el benne .. dry.gif
2011. december 06. 12:15 #66
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.12.05. 15:05)
Deméghogymennyire!  rohog.gif Régebben megnyitottak egy Norbi pékséget a városban. Nagy belépőt terveztek és a Norbis kocsiból kiszállt Norbi, aki alacsonyabb, mint gondolnátok és Réka, aki az agyon szolizott bőrével és az izmos testével úgy nézett ki, mintha valaki összerakott volna egy férfi barbi alsótestet egy női barbi felső résszel  laugh.gif Esküszöm, hogy nagyon rosszul nézett ki a csaj, izmos és feszes karjai voltak, a mellei majd kibökték a szemeidet, annyira kilógtak a ruhájából, a kezein, nyakán pedig látszódtak a ráncok, zörgött az egész csaj, ha így jobban tetszik.

Nálunk szerintem lebőgött a biznisz, mert a város forgalmas pontján van, viszont akárhányszor megyek arra trolival, az üzletben mindig csak az eladót lehet látni rohog.gif

Idézet (ophely88 @ 2011.12.06. 12:02)
Énis EL AKAROK nyugodni  rohog.gif 
De, ez is bunkó dolog, ha valakit gebének nevezünk, azt sem szabad és ezt sem lett volna szabad. Vannak olyan dolgok az életben, amiket nem szabad kimondani, még akkor sem, ha úgy gondoljuk igazunk van/tudjuk igazunk van, mert megbánthatunk vele valakit/felidegesítünk vele valakit. 
Ő pedig befoghatja, mert a Norbi Update kajája nem segít sokat az embereken. Mindenhol ott van a feje, az emberek mégsem veszik rá magukat, hogy az ő módszerével fogyjanak le. Talán ráébredt a nép, hogy nem kell mindenkinek vékonynak lenni, mindenki olyan amilyen aztán kész, ő meg próbálkozik tovább, feleslegesen. Még mindig sok a túlsúlyos ember és ezen ő sem tud változtatni. Sok az izom és kevés az agytekervény. Nem is tudom hogy tud beülni a saját kocsijába ekkora pofával, hogy fér el benne ..  dry.gif

Ennél egyszerűbb dolgot mondok neked, de ezt már leírták előttem: az átlag magyarnak se energiája, se pénze ezekre a sz_r norbiápdétekre meg a fogyókúrára, meg hogy figyeljen az egészséges táplálkozásra.

Egyébként szép és jó hogy nagy átlagban népszerűsítik a mozgást, de én az iskola után örülök ha hazaesek, nem még hogy menjek ugrabugrálni is. Néha mennék, viszont a kondibérlet meg drága, ördögi kör ez.
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, ophely88
2011. december 06. 12:46 #67
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Cynthia @ 2011.12.06. 12:15)

Ennél egyszerűbb dolgot mondok neked, de ezt már leírták előttem: az átlag magyarnak se energiája, se pénze ezekre a sz_r norbiápdétekre meg a fogyókúrára, meg hogy figyeljen az egészséges táplálkozásra. 

Igen, ez is szerepet játszik, nyilván.
2011. december 06. 14:54 #68
judy91
judy91
Hozzászólás: 560
Csatolások: 3169
Azonosító: 12396
MenőManóMenü, így igaz. Mindenkinek szíve-joga úgy élni, ahogy akar, néhány plusz kilóval vagy anélkül, az viszont meghazudtolhatatlan tény, hogy az ország több mint fele kövér és elhízott. Norbi és Réka szerintem nem azt akarja elérni, hogy mindenki csontsovány és tömör izom legyen, hanem azt, hogy a túlsúlyos emberek felvegyék a küzdelmet a fölösleges kilóik ellen. Nem egy százszázalékosan követendő példának kell tekinteni őket, hanem erőt és kitartást kell meríteni abból, amit ők csinálnak.
2011. december 08. 20:35 #69
dori324
dori324
visszatérő vendég
Hozzászólás: 211
Csatolások: 41
Azonosító: 154098
Hátt... ledagatoza az embereket de elmondanám hogy neki a "dagatakból" van pénze...
2012. március 24. 21:58 #70
mévi0616
mévi0616
visszatérő vendég

Státusz~you make me wanna die..♥~
Hozzászólás: 375
Azonosító: 163674
Idézet
dori324
Hátt... ledagatoza az embereket de elmondanám hogy neki a "dagatakból" van pénze...

Teljesen igazad van :omg : , ez az ember egy idióta
2012. június 15. 11:33 #71
- törölt felhasználó -    
KI kérem magamnak és nektek,akik felháborodtatok a d betűs szón.Neki meg ebből van pénze,szóval fogja be, és menjen szálkásítani!(MÉG JOBBAN)
2012. június 15. 11:36 #72
- törölt felhasználó -    
És inkább leszek kicsit ducibb, mint kriptaszökevény!
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok