Shobert Norbi: „nem én vagyok sovány, az ország dagadt”
2011. december 05. 21:59
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline |
hát rohadt vicces ahogy egyesek fel vannak háborodva
le lehet nyugodni.
az ugyebár sosem bunkó dolog, ha valakit le csontsoványoznak. ááá dehogy. és most ezzel Norbi egy csomó ember lelkébe tiport, mert azt mondta hogy dagadt, ami lássuk be nem hülyeség hiszen elég sok túlsúlyos ember van az országban..
akinek nem inge ne vegye magára
le lehet nyugodni.
az ugyebár sosem bunkó dolog, ha valakit le csontsoványoznak. ááá dehogy. és most ezzel Norbi egy csomó ember lelkébe tiport, mert azt mondta hogy dagadt, ami lássuk be nem hülyeség hiszen elég sok túlsúlyos ember van az országban..
2011. december 06. 10:41
Nagyon nem bírom őket, de főleg Rékát nem. De ebben sajnos igazat adok neki, nagyon sok a túlsúlyos Magyarországon.
2011. december 06. 12:02
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (MenőManóMenü @ 2011.12.05. 21:59)
hát rohadt vicces ahogy egyesek fel vannak háborodva
le lehet nyugodni.
le lehet nyugodni.
Énis EL AKAROK nyugodni
De, ez is bunkó dolog, ha valakit gebének nevezünk, azt sem szabad és ezt sem lett volna szabad. Vannak olyan dolgok az életben, amiket nem szabad kimondani, még akkor sem, ha úgy gondoljuk igazunk van/tudjuk igazunk van, mert megbánthatunk vele valakit/felidegesítünk vele valakit.
Ő pedig befoghatja, mert a Norbi Update kajája nem segít sokat az embereken. Mindenhol ott van a feje, az emberek mégsem veszik rá magukat, hogy az ő módszerével fogyjanak le. Talán ráébredt a nép, hogy nem kell mindenkinek vékonynak lenni, mindenki olyan amilyen aztán kész, ő meg próbálkozik tovább, feleslegesen. Még mindig sok a túlsúlyos ember és ezen ő sem tud változtatni. Sok az izom és kevés az agytekervény. Nem is tudom hogy tud beülni a saját kocsijába ekkora pofával, hogy fér el benne ..
2011. december 06. 12:15
Idézet (ophely88 @ 2011.12.05. 15:05)
Deméghogymennyire! Régebben megnyitottak egy Norbi pékséget a városban. Nagy belépőt terveztek és a Norbis kocsiból kiszállt Norbi, aki alacsonyabb, mint gondolnátok és Réka, aki az agyon szolizott bőrével és az izmos testével úgy nézett ki, mintha valaki összerakott volna egy férfi barbi alsótestet egy női barbi felső résszel Esküszöm, hogy nagyon rosszul nézett ki a csaj, izmos és feszes karjai voltak, a mellei majd kibökték a szemeidet, annyira kilógtak a ruhájából, a kezein, nyakán pedig látszódtak a ráncok, zörgött az egész csaj, ha így jobban tetszik.
Nálunk szerintem lebőgött a biznisz, mert a város forgalmas pontján van, viszont akárhányszor megyek arra trolival, az üzletben mindig csak az eladót lehet látni
Idézet (ophely88 @ 2011.12.06. 12:02)
Énis EL AKAROK nyugodni
De, ez is bunkó dolog, ha valakit gebének nevezünk, azt sem szabad és ezt sem lett volna szabad. Vannak olyan dolgok az életben, amiket nem szabad kimondani, még akkor sem, ha úgy gondoljuk igazunk van/tudjuk igazunk van, mert megbánthatunk vele valakit/felidegesítünk vele valakit.
Ő pedig befoghatja, mert a Norbi Update kajája nem segít sokat az embereken. Mindenhol ott van a feje, az emberek mégsem veszik rá magukat, hogy az ő módszerével fogyjanak le. Talán ráébredt a nép, hogy nem kell mindenkinek vékonynak lenni, mindenki olyan amilyen aztán kész, ő meg próbálkozik tovább, feleslegesen. Még mindig sok a túlsúlyos ember és ezen ő sem tud változtatni. Sok az izom és kevés az agytekervény. Nem is tudom hogy tud beülni a saját kocsijába ekkora pofával, hogy fér el benne ..
Ennél egyszerűbb dolgot mondok neked, de ezt már leírták előttem: az átlag magyarnak se energiája, se pénze ezekre a sz_r norbiápdétekre meg a fogyókúrára, meg hogy figyeljen az egészséges táplálkozásra.
Egyébként szép és jó hogy nagy átlagban népszerűsítik a mozgást, de én az iskola után örülök ha hazaesek, nem még hogy menjek ugrabugrálni is. Néha mennék, viszont a kondibérlet meg drága, ördögi kör ez.
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
ophely88
2011. december 06. 12:46
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Cynthia @ 2011.12.06. 12:15)
Ennél egyszerűbb dolgot mondok neked, de ezt már leírták előttem: az átlag magyarnak se energiája, se pénze ezekre a sz_r norbiápdétekre meg a fogyókúrára, meg hogy figyeljen az egészséges táplálkozásra.
Igen, ez is szerepet játszik, nyilván.
2011. december 06. 14:54
judy91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.22. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3169 Azonosító: 12396 offline |
MenőManóMenü, így igaz. Mindenkinek szíve-joga úgy élni, ahogy akar, néhány plusz kilóval vagy anélkül, az viszont meghazudtolhatatlan tény, hogy az ország több mint fele kövér és elhízott. Norbi és Réka szerintem nem azt akarja elérni, hogy mindenki csontsovány és tömör izom legyen, hanem azt, hogy a túlsúlyos emberek felvegyék a küzdelmet a fölösleges kilóik ellen. Nem egy százszázalékosan követendő példának kell tekinteni őket, hanem erőt és kitartást kell meríteni abból, amit ők csinálnak.
2012. június 15. 11:33
KI kérem magamnak és nektek,akik felháborodtatok a d betűs szón.Neki meg ebből van pénze,szóval fogja be, és menjen szálkásítani!(MÉG JOBBAN)
2012. június 15. 11:36
És inkább leszek kicsit ducibb, mint kriptaszökevény!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.