Zsenipalánták - új sorozat a Disney Csatornán
2012. január 08. 19:22
vikoca1126új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 166611 offline |
Nagyon jó sorozat!!
2012. február 01. 19:18
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline |
Eléggé erőltetett, nekem nem tetszik, kb egy szinten van a Rissza Fel-el : S
Sok sikert Charlie a legjobb : D
Sok sikert Charlie a legjobb : D
2012. március 06. 17:39
Híresebb, mint Miley?Hát... A sorozat egy hatalmas koppintás.Victorious, és iCarly összegyúrva.Amúgy meg ne aggódjon.A dizninél úgyis el kell menni énekesnőnek is.
2012. március 08. 14:35
Avril4ever igazad van. Mert milyen érdekes, hogy a főszereplő egy lány, aki tud énekelni(Carly-Chyna), és abba a lányba szerelmes egy fiú(Freddie-Fletcher), és a lány legjobb barátnője utálja azt a fiút, aki szerelmes abba a lányba(Sam-Olive). Ez volt lopás az iCarly-ból. És a Victorious-os: a főszereplő úgy került be a gimibe, hogy elénekelt egy dalt(Tori - Make it Shine, Chyna - Dynamite). Annyi különbséggel, hogy a Make it Shine saját dal.
2012. április 22. 15:35
Nem nézem a diznit így ezáltal nem is hallottam soha a műsorral, annyit elmondanék, hogy ez a lányi s olyan lesz, mint szelína vagy májlika. Egy nagy nulla a kis csaj. Nekem nem is szimpatikus mindemellett olyan hamis ő is, hogy azon csak inkább sírok mint, hogy elámuljak rajta. 13 éves létére úgy ki van emelve, mint aki már 10 éve sztár és közben sehol semmi a kis csaj. A sorozata erőltetés már szerintem az igazi diznis mesék, és filmek azok a Hófehérke, és Oroszlán király...ilyesfajta mesék és nem ezek. Kb. egy helyre sorolnám azt a táncos sorozatot is, az is unalmas és erőltetett.
2012. május 04. 06:12
Az egész sorozat egy bazi nagy V, mint Viktória lopás. Még a történet lényege is ugyanaz: az iskolai beilleszkedés, és a sorozatbeli suliba 'művészek' járnak, és a főszereplő úgy kerül be a gimibe, hogy elénekel egy dalt, és tehetségesnek találják. Annyi különbséggel, hogy Victoria Justice Make it Shine-ja jobb, mint csájná Dynamite feldolgozása. Szegény Taio Cruz
2012. június 28. 12:58
zizzencs24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 177161 offline |
Nekem tetszik,bár nem hiszem hogy China híresebb lesz mint Miley.
2012. július 10. 18:21
miért gyülülködik mindenki?tök klassz sorozat!!én imádom!!!!egy vicces kis csapat!imádom őket és a disney-t is.én ezeket nézem a disneyn:varázslók a......,zsenipalánták!!,indul a risza,jessie,zack és cody a fedélzeten
2012. július 15. 10:23
Chyna Parksúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.24. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 169917 offline |
Imádom lemélem tényleng híresebb lesz mint Miley mert nekem nagyon tetszik a stilusa meg minden .
HURRÁ CHINA!!!
HURRÁ CHINA!!!
2012. július 27. 22:11
Én már az összes részét láttam. Eddig az összes részt láttam már de bizogy holnap lessz azsenipalánták egy órás része az AMERIKAI CSILLAG KERESTETIK!!!!!! már annyira várom
2012. július 27. 22:15
Ja és persze a kedvenc szereplőm lexi meg fletcher lexi azért mert nagyon is ért a divathoz pont mint én,fletcher pedig művészi érzék pont úgy mint én már sok rsjzversenyt is megnyertem
2012. augusztus 26. 00:40
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Pepuka09 ne haragudj, de röhejes amit írtál... Miley-nál, hogy lehetne híresebb, ha a Hannah Montana a legsikeresebb Disney sorozat?!^.- Meg azon kívül is, Miley 100x jobb is, nem, hogy még híresebb...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.