110 éve született Walt Disney
2011. december 05. 20:10
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
De jó is volt a régi klasszikus Disney Imádtam szinte minden mesét Na de ahogy előttem is írták már mára már ez az egész gyalázatba került a Disney Channel szemetei miatt
2011. december 05. 20:12
x-Hera-xvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 5 Azonosító: 154015 offline |
IMÁDOM ! szerintem a Disney meséket a klaszikusokat mindenki szereti <3 talán az emosok nem ... nemtudom amugy egyetértek az előttem szólókhoz h a Disney Channel egy ratyi
2011. december 05. 20:14
Xelly♥.bubu. ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.12. Hozzászólás: 2323 Csatolások: 120 Azonosító: 143141 offline |
Kár,hogy a mai kisebbeket a disznivel ismertetik meg és nem Walt Disney-vel Sokkal többet tanulnak ezekből a mesékből mint abból amit mostanság gyártanak. Én sajnálom a mai kisgyerekeket akik nem élvezhetik Walt Disney csodás műveit. Én kiskoromban imádtam őket és fogom is.
2011. december 05. 20:15
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Isten nyugosztalja Walt Disneyt. Sok legendát és hőst köszönhetünk neki. Walt nemcsak rajzolásban volt kiváló, de remek ötletei voltak, jól irányította a Walt Disney céget, mert őszintén cselekedett, jószívből. Remélem nem látja fentről, hogy a rokonok mit tettek a Walt Disney birodalommal és hogy mi lett belőle, hová nem süllyedt a név és milyen semmirekellőket illetnek Disney sztár jelzővel.
2011. december 05. 20:26
andiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1497 Azonosító: 135838 offline |
A legjobb meséket ő alkotta a Disney-birodalomba és csodálatos gyermek kort szerzett mindenkinek A régi Disney mesék voltak a legjobbak és maradnak is azok . A mostani Disney Channel.ről inkább nem nyilatkozom , képtelenség azt 5 percnél tovább nézni .....
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. december 05. 20:32
Az összes meséje isteni! Ezek határozták meg a gyerekkorom nagy részét! Nem is tudtam elaludni anélkül, hogy meg ne néztem volna a 101 kiskutyát, a Hófehérkét, a Hamupipőkét.. Csodás ember volt, és fantasztikusan értett a gyerekek nyelvén..
Ha nekem egyszer gyerekeim lesznek nem néznek majd dizni csatornát, hanem ezeket a imádnivaló meséket. Én is megvoltam diznicsenöl és viva nélkül kiskoromban, sőt ..
Walt bácsi.
Ha nekem egyszer gyerekeim lesznek nem néznek majd dizni csatornát, hanem ezeket a imádnivaló meséket. Én is megvoltam diznicsenöl és viva nélkül kiskoromban, sőt ..
Walt bácsi.
2011. december 05. 20:34
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Az Alice csodaországban kiskorom óta a kedvenc mesém és még máig ugyanúgy szeretem és nem tudom megunni. Annyira más, mint a többi mese és pont ez a jó benne. Zseniális, akárcsak maga Disney volt.
Csodás cikk
Csodás cikk
2011. december 05. 20:35
nagyon jó cikk! na ő tényleg egy olyan ember akiről meg kell emlékezni!!!!
2011. december 05. 20:40
A rajzfilmgyártás atyja! Hihetetlen ember volt, ha ő nincs, valószínűleg sose jut el ide a rajzfilmkészítés. Fantasztikus ember volt. A meséin nőttem fel, csakúgy, mint a legtöbbünk. Kár, hogy mostanában színvonal hatalmasat zuhant, de a klasszikusok örökre megmaradnak.
1 felhasználónak tetszik:
Domcicc
2011. december 05. 21:16
Imádom ! Mint egyik meséjét néztem nagyon szeretem régen még könyveim is voltak csak eltűntek remélem sokáig fogják úgy ismerni hogy ő álmodta meg az Oroszlány királyt . És nem úgy hogy egy szenny csatorna a nevét hordozza ...
2011. december 05. 21:23
érdekes cikk és emellett nagyon jó is gratulálok.És én szeretem a régi disney meséket/filmeket.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.