Selena Gomez meglátogatta halálos beteg rajongóját
2011. december 17. 15:11
Fancsii001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.17. Hozzászólás: 59 Csatolások: 4 Azonosító: 158547 offline |
Szegény gyerek! Na,bárki bármit mondhat Selenáró,ez akkor is szép volt tőle....
2011. december 17. 15:26
milyen nagylelkű Selena ezért kedveli annyi ember!
2011. december 17. 15:28
nda.cicushúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 162299 offline |
Ez kedves volt Selitól
2011. december 17. 15:41
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline |
Istenem!Szegény Hana!Nagyon sajnálom őt!Ez szörnyű,hogy minket,embereket érhet ilyen betegség!De a legrosszabb az,hogy nem tudunk ellene tenni!
Egyébként ilyenkor az ember nem tud nemet mondani.Ez a minimum,amit egy sztár nyújthat bárkinek is!Szerintem bármelyik sztár megtette volna(úgyértem meglátogatná beteg rajongóját),nem csak Selena!Egyébként minden sztárnak aranyból van a szíve,mert mindegyik jótékonykodik,meg tesz mindent,segít,ahol tud!
Egyébként ilyenkor az ember nem tud nemet mondani.Ez a minimum,amit egy sztár nyújthat bárkinek is!Szerintem bármelyik sztár megtette volna(úgyértem meglátogatná beteg rajongóját),nem csak Selena!Egyébként minden sztárnak aranyból van a szíve,mert mindegyik jótékonykodik,meg tesz mindent,segít,ahol tud!
2011. december 17. 17:21
emcsikehh1DHATER |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 1 Azonosító: 158222 offline |
Ez nagyon-nagyon szép tőle! Mostanában kevés Sztár tesz ilyet emberekért, rajongóiért. Ezért Selena bárki, ismétlem BÁRKINEK a példaképe lehet!A kislányt nagyon sajnálom! Kár, hogy nem lehet megmenteni... Szegény, mivel 10szer gyorsabban öregedik bermely embernél, annak sajnos nem lesz hosszú élete... Bárcsak Bárki tudna segíteni az ilyen embereken...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.