Bejelentették a Golden Globe jelöltjeit
2011. december 16. 16:07
Leonardo DiCaprio , American Horror Story...=D Yeeh.
2011. december 16. 16:18
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline |
Szívből szurkolok Michael Fassbendernek a drámai színészeknél, de egyetértek abban, hogy ez a mezőny gyengébb, mint a tavalyi - filmek terén. Remek alakítások, jó zenék kategóriájában nincs hiány, de igazi alkotások, mint például amiket Boyle vagy Aronofsky tett le az asztalra tavaly, nincsenek. Minden reményem a Shame-ben.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. december 16. 17:46
nagyoooon jóóóóó a lista!!!!!!!!! örülök neki!!!
Emma Stone... Sofia Vergara... Ryan Gosling!!!!!!!!
Emma Stone... Sofia Vergara... Ryan Gosling!!!!!!!!
2011. december 16. 19:48
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Ezen a listán tudnék mit változtatni... Tényleg nem elfogultságból mondom, de eléggé felháborítónak tartom, hogy Alexandre Desplate-t nem jelölték, még ha a Harry Potter miatt nem is (mert lássuk be, azért a díjátadók még nem tartanak ott, hogy a modern történeteket elismerjék) legalább az Élet fája zenéje miatt kaphatott volna jelölést. Nem Golden Globe téma, de szerintem a filmvilág szégyene, hogy két akkora színész, mint Gary Oldman és Alan Rickman nem kaptak még Oscar díjat... Ez a felháborító! A koszorúslányok nem tudom, hogy mit keres a Golden Globe jelölések között, mert eléggé egy szar film volt. Viszont szurkolok Kenneth Branagh-nak, Maggie Smith-nek és Jeremy Irons-nak.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. december 16. 20:25
stelly28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.18. Hozzászólás: 963 Csatolások: 2 Azonosító: 139019 offline |
A Koszoruslányokat én nem láttad de azt halottam h nem olyan jó és hogy hogy nincs semmi Alkonyat vagy Vámpírnaplók vagy valami a Borgiákat magyarországon is forgatták amugy
2011. december 16. 20:53
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Nekem csak a lista vége felé lettek ismerősebb nevek, de azokra sem tudok/akarok véleményt mondani.
S akkor jön a kérdés(páran írták), hogy ha a Glee lett jelölve akkor a TVD miért nem? Hát... mintha a Glee kicsit felkapottabb lenne nála. Nekem úgy tűnik, ilyen szinten a TVD-t nem nagyon szokták értékelni, pedig szerintem van annyi rajongója/nézője, mint a Gleenek.
Neveket nem szeretnék mondani ismeretlenbe, de sok sikert mindenkinek!
S akkor jön a kérdés(páran írták), hogy ha a Glee lett jelölve akkor a TVD miért nem? Hát... mintha a Glee kicsit felkapottabb lenne nála. Nekem úgy tűnik, ilyen szinten a TVD-t nem nagyon szokták értékelni, pedig szerintem van annyi rajongója/nézője, mint a Gleenek.
Neveket nem szeretnék mondani ismeretlenbe, de sok sikert mindenkinek!
2011. december 17. 00:50
Mercy06visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 390 Csatolások: 0 Azonosító: 164106 offline |
Rekahhh: jogos. de akkor True Blood is kell.
Stelly28: véleményem szerint a Koszorùslányokkal nem vesztettél sokat hogy még nem láttad, nekem egyáltalán nem jött be. Olyan Másnaposok "eröltetett" utánzat lett csak női változatban és néhány helyen undoritóbban, kevéske poénnal.. de ez csak az én véleményem, másnak lehet hogy tetszett.
Stelly28: véleményem szerint a Koszorùslányokkal nem vesztettél sokat hogy még nem láttad, nekem egyáltalán nem jött be. Olyan Másnaposok "eröltetett" utánzat lett csak női változatban és néhány helyen undoritóbban, kevéske poénnal.. de ez csak az én véleményem, másnak lehet hogy tetszett.
2011. december 17. 09:48
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Vampire Lady @ 2011.12.16. 15:16)
szerintem a koszorúslányok egy nagy sz@r!!már bocs,akit megsértettem,de nem is kellett volna,hogy jelöljék. o.O
Szerintem a rendező miatt jelölték a fimet
2011. december 17. 09:54
Rossz a szemem?Nem nagyon láttam a sorozatok között a The Vampire Diaries nevét?Nem vagyok egyedül,ugye??
2011. december 17. 10:22
Meganrajongó, én is imádom a TVD-t, de egy picikiét talán igazuk lehet, hogy ilyen sorik mellé nem tehetik azt be. persze boldog lettem volna, de ez van.....
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.