A latin díva elkezdett megszabadulni exférjétől, Marc Anthonytól kapott ajándékaitól.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lopez szabadulni próbál emlékeitől
2011. december 17. 17:59
2011. december 17. 19:33
Én sajnálom J-Lo-t, mert biztos, hogy nehéz egy válás
2011. december 17. 20:40
dori324visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.28. Hozzászólás: 211 Csatolások: 41 Azonosító: 154098 offline |
Nagy rajongója vagyok JLO-nak de sokan azt mondják hogy nem könnyű neki......mi nem könnyű??
amikor már van mégegy barátja!!!
amikor már van mégegy barátja!!!
1 felhasználónak tetszik:
nagyalbi
2011. december 17. 21:34
Leighannevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.24. Hozzászólás: 347 Csatolások: 1242 Azonosító: 18148 offline |
Hihetetlen, hogy ennyien válnak, valami járvány van?!
Gondolom JLO kezdeményezte a válást, (nem tudom a részleteket), van új pasija, mi olyan nehéz neki akkor?!
Szerintem Marc-nak sokkal nehezebb ez az egész, meg a gyerekeknek.
Gondolom JLO kezdeményezte a válást, (nem tudom a részleteket), van új pasija, mi olyan nehéz neki akkor?!
Szerintem Marc-nak sokkal nehezebb ez az egész, meg a gyerekeknek.
2011. december 17. 23:51
nagyalbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 207 Csatolások: 1378 Azonosító: 143606 offline |
Igen, én sem igazán értem. Miért is olyan nagyon nehéz Jennifer Lopeznek? Most már több, mint egy hónapja jár ezzel az új sráccal, és minden megnyilvánulásával azt mutatja: nagy a szerelem. Együtt nyaral vele, bulizni járnak, még a munkába is cipeli magával (és most nem a közös fellépésekre gondolok, hanem Jennifer egyéb elfoglaltságaira). Tehát továbblépett. Akkor hol itt a probléma?
Az ékszerek és ajándékok tekintetében viszont abszolút megértem JLo-t. Ne tartsa meg őket, ha őt, vagy az új partnerét zavarja!
DE.. Nem ilyenkor szokták VISSZAADNI AZT??? (Amerikai romantikus filmekben sírva-pityogva, vagy a temperamentumosabbak exük fejéhez vágva az ominózus ékszert.)
Hogy is van ez? Nem kell a tőle kapott ajándék, DE AZ ÁRA IGEN???
Ráadásul van két gyermeke, akiknek – bár úgy tűnik szép lassan, módszeresen megpróbálja ezt elfeledtetni velük – Marc Anthony az apja. Ezeknek az ékszereknek számukra később eszmei értéke lehet – a valós értéken felül is. A kis Emme biztosan szívesen viselné azt a nyakláncot, vagy karkötőt, amit az édesapja vett az anyjának. Ez ugyanúgy hajdani szerelmük jelképe, mint ő maga. Vagy mondjuk, Max talán örömmel jegyezné el majd saját választottját azzal a kis 8,5 karátos gyűrűvel.
Ha Jennifer Lopez valóban egy olyan tisztességes, becsületes nő, és gondoskodó anya, mint amilyennek mutatja magát (márpedig ki vagyok én, hogy ezt megkérdőjelezzem??), akkor az ajándékokból befolyt összeget valószínűleg letétbe helyezi az ikrek számára.
Gondolom én.
Szerintetek?
Az ékszerek és ajándékok tekintetében viszont abszolút megértem JLo-t. Ne tartsa meg őket, ha őt, vagy az új partnerét zavarja!
DE.. Nem ilyenkor szokták VISSZAADNI AZT??? (Amerikai romantikus filmekben sírva-pityogva, vagy a temperamentumosabbak exük fejéhez vágva az ominózus ékszert.)
Hogy is van ez? Nem kell a tőle kapott ajándék, DE AZ ÁRA IGEN???
Ráadásul van két gyermeke, akiknek – bár úgy tűnik szép lassan, módszeresen megpróbálja ezt elfeledtetni velük – Marc Anthony az apja. Ezeknek az ékszereknek számukra később eszmei értéke lehet – a valós értéken felül is. A kis Emme biztosan szívesen viselné azt a nyakláncot, vagy karkötőt, amit az édesapja vett az anyjának. Ez ugyanúgy hajdani szerelmük jelképe, mint ő maga. Vagy mondjuk, Max talán örömmel jegyezné el majd saját választottját azzal a kis 8,5 karátos gyűrűvel.
Ha Jennifer Lopez valóban egy olyan tisztességes, becsületes nő, és gondoskodó anya, mint amilyennek mutatja magát (márpedig ki vagyok én, hogy ezt megkérdőjelezzem??), akkor az ajándékokból befolyt összeget valószínűleg letétbe helyezi az ikrek számára.
Gondolom én.
Szerintetek?
Leighanne
2011. december 18. 00:44
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
Az ilyen méregdrága holmikat (mert gondolom, hogy csak ilyen drága dolgokkal lehet Miss Lopezt levenni a lábáról) illik visszaadni, nem elajándékozni, hiszen többnyire személyes az összes ajándék, és gondolom jó okkal adta Marc Jennifernek azokat. De ha neki ennyi tisztelete sincs a voltférje iránt akkor hát csinálja. Sajnálom Marcot, mert amióta felröppent a hír, hogy elválnak (amit később persze meg is erősítettek) azóta lépten-nyomon azt látom, hogy akarva vagy akaratlanul, de Jen megalázza az exét. Nem szép dolog, amikor rengeteg mindent köszönhet neki véleményem szerint.
Leighanne
2011. december 18. 07:08
nagyalbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 207 Csatolások: 1378 Azonosító: 143606 offline |
Idézet (cintia0023 @ 2011.12.18. 00:44)
Az ilyen méregdrága holmikat (mert gondolom, hogy csak ilyen drága dolgokkal lehet Miss Lopezt levenni a lábáról) illik visszaadni, nem elajándékozni, hiszen többnyire személyes az összes ajándék, és gondolom jó okkal adta Marc Jennifernek azokat. De ha neki ennyi tisztelete sincs a voltférje iránt akkor hát csinálja. Sajnálom Marcot, mert amióta felröppent a hír, hogy elválnak (amit később persze meg is erősítettek) azóta lépten-nyomon azt látom, hogy akarva vagy akaratlanul, de Jen megalázza az exét. Nem szép dolog, amikor rengeteg mindent köszönhet neki véleményem szerint.
Ne legyenek illúzióid cintia0023! AKARVA!
2011. december 18. 11:59
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Ha neki így jó, akkor tegye.
kismacs: Szerintem sem hasonlítanak...
kismacs: Szerintem sem hasonlítanak...
2011. december 18. 15:30
Smilegirl777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.17. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 165422 offline |
Miért ilyen nagy divat, hogy a középkorú dívák többsége majdnem 20 évvel fiatalabb pasival jár???
2011. december 18. 16:59
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline |
Hmm... Szerintem ez az egész válás ügy nem is lett volna, ha Jennifer hirtelen nem tört volna fel a zene és filmiparban. Nem értem még a mai napig se, hogy miért akarnak válni. Már csak a gyerekek miatt megérné, hogy együtt maradjanak...
Na, meg szerintem kicsit bunkóság, hogy a jó drága pénzért vett ajándékokat eladja. De Amerika..Innentől fogva, ha valami nem logikus számomra, akkor az a logikus ott, arrafelé...
Na, meg szerintem kicsit bunkóság, hogy a jó drága pénzért vett ajándékokat eladja. De Amerika..Innentől fogva, ha valami nem logikus számomra, akkor az a logikus ott, arrafelé...
2011. december 18. 17:04
Celeron |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.23. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 147 Azonosító: 108403 offline |
Ezt fordítva is meg kérdezhetnénk: Miért ilyen nagy divat,hogy egy fiatal férfi középkorú nőre bukik?Nem tök mindegy ne legyen már korfüggő a szerelem!!!Egyébként meg az exférj mit kezdjen a női ruhákkal húzza fel vagy az új nőjének adja oda?Szegényt porrá alázná ezzel.Egyébként meg a váláshoz,szakításhoz két ember kell és biztos vagyok benne,hogy mindketten hibásak,hogy idáig vezetett a dolog.Ennyi még valami?
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.