Közeleg a karácsony
2011. december 18. 15:25
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline |
jó cikk! imádom a karácsonyt, mert olyankor együtt van az egész család, és nagyon jó a hangulat viszont az ajándékokkal mindig gondban vagyok...
A karácsonyi dalok/filmek pedig kihagyhatatlanok!
A karácsonyi dalok/filmek pedig kihagyhatatlanok!
2011. december 18. 15:26
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline |
Ha már ennyien írtátok...elvileg jövő héten már esni fog a hó! :D:D
2011. december 18. 17:10
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline |
Én szeretem és várom is a karácsonyt
Az a baj ,hogy sokaknak már csak az a lényeg,hogy mit és milyen értékben kap ajándékot Ez bizony szomorú és nem is jó ,mert így a karácsony elveszti az igazi értelmét.Ami az ,hogy a család együtt van és nem is az a lényeg mit és mennyiért adsz a szeretteidnek hanem az ,hogy azt a valamit szívből adod és . Nekem ez a véleményem és ezt csak azért írtam le,mert ismerek olyan embereket akiknek az a lényeg csak ,hogy vmi drágát kapjon.
Az a baj ,hogy sokaknak már csak az a lényeg,hogy mit és milyen értékben kap ajándékot Ez bizony szomorú és nem is jó ,mert így a karácsony elveszti az igazi értelmét.Ami az ,hogy a család együtt van és nem is az a lényeg mit és mennyiért adsz a szeretteidnek hanem az ,hogy azt a valamit szívből adod és . Nekem ez a véleményem és ezt csak azért írtam le,mert ismerek olyan embereket akiknek az a lényeg csak ,hogy vmi drágát kapjon.
2011. december 18. 17:40
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
én már nagyon várom a Karácsonyt
2011. december 18. 18:05
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Várom a karácsonyt...de még szebb lenne, ha esne is hozzá a hó...:/:S
2011. december 18. 20:34
Niickyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 158828 offline |
jo cikk már nagyon várom a Karácsonyot-mert mivel a szeretet unnepe és megajándékozzuk egymást.
Jobb adni mint kapni!!Ezt sose ne feledd el.December24♥
és a Szilveszter is nagyon várom
Jobb adni mint kapni!!Ezt sose ne feledd el.December24♥
és a Szilveszter is nagyon várom
2011. december 18. 20:48
Leighannevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.24. Hozzászólás: 347 Csatolások: 1242 Azonosító: 18148 offline |
Nagyon várom már a karácsonyt, bár legfőképpen a kislányom miatt, aki 2 éves lesz. Már sütöttünk mézes kalács figurákat, feldíszítettük egy picit a lakást. Ajándékokat most a héten vesszük meg, soha nem siettem el.
2011. december 19. 08:47
Emcsike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.29. Hozzászólás: 843 Csatolások: 1 Azonosító: 40288 offline |
Jó cikk sikeredett!
Szeretem a Karácsonyt,bár apukám nélkül már nem ugyanaz.Mindig együtt díszítettük a fát és vásároltunk ajándékot.8 éve egyedül vagy anyummal díszítek és vásárolok.
Szeretek vásárolni vagy magam elkészíteni az ajándékokat a családomnak.
Az adventi koszorú is saját készítésű.
Idén sikerült időben beszereznem mindenkinek az ajándékát,most nem csináltam semmit én magam hanem vettem.
Anyumnak Garnier Bátyámnak Gillette ajándékcsomagot vettem.Unokaöcséimnek ruhákat,barátnőimnek meg könyvet vettem.
Szeretek ajándékozni és együtt lenni a családdal,mert nem sokat tudunk így össze jönni.
Szeretem a Karácsonyt,bár apukám nélkül már nem ugyanaz.Mindig együtt díszítettük a fát és vásároltunk ajándékot.8 éve egyedül vagy anyummal díszítek és vásárolok.
Szeretek vásárolni vagy magam elkészíteni az ajándékokat a családomnak.
Az adventi koszorú is saját készítésű.
Idén sikerült időben beszereznem mindenkinek az ajándékát,most nem csináltam semmit én magam hanem vettem.
Anyumnak Garnier Bátyámnak Gillette ajándékcsomagot vettem.Unokaöcséimnek ruhákat,barátnőimnek meg könyvet vettem.
Szeretek ajándékozni és együtt lenni a családdal,mert nem sokat tudunk így össze jönni.
2011. december 19. 08:49
Nagyon szép és érdekes cikk lett. Jó volt olvasni.
2011. december 19. 14:51
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline |
Jó cikk lett! Én már NAGYON várom a karácsonyt!!!
Olyan kár, hogy nem esik a hó!
Az ajándékokat már nagyjából megvettem, a nagyszüleimnek saját kezűleg készítettem el őket.
A karácsony a kedvenc ünnepem! És nem az a lényeg, hogy mennyi ajándékot kapsz, hanem hogy együtt van a család, béke van, szeretet. De ha belegondolok olyan jó látni, ahogy örülnek annak amit adok, és annyira szeretem mikor együtt díszitjük a fát!
Nekem a karácsonyhoz mindig kicsit "hozzájárul" ez a csillogás, bár nem lenne igazi, ha nem a családdal történne együtt. Csak így jó.
Olyan kár, hogy nem esik a hó!
Az ajándékokat már nagyjából megvettem, a nagyszüleimnek saját kezűleg készítettem el őket.
A karácsony a kedvenc ünnepem! És nem az a lényeg, hogy mennyi ajándékot kapsz, hanem hogy együtt van a család, béke van, szeretet. De ha belegondolok olyan jó látni, ahogy örülnek annak amit adok, és annyira szeretem mikor együtt díszitjük a fát!
Nekem a karácsonyhoz mindig kicsit "hozzájárul" ez a csillogás, bár nem lenne igazi, ha nem a családdal történne együtt. Csak így jó.
2011. december 19. 16:32
e.petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.18. Hozzászólás: 173 Csatolások: 9 Azonosító: 165478 offline |
Annyira várom a karácsonyt,hogy alig tudtam elolvasni a cikket!<3
Én a nagyszüleimnek egy rajzokkal teli naptárt fogok majd adni,persze 2012-et.
Boldog karácsony mindenkinek!Sok minden lesz gondolom a karácsonyfa alatt!Mindenkit tud figyelni ám a Jézuska!
Én a nagyszüleimnek egy rajzokkal teli naptárt fogok majd adni,persze 2012-et.
Boldog karácsony mindenkinek!Sok minden lesz gondolom a karácsonyfa alatt!Mindenkit tud figyelni ám a Jézuska!
2011. december 19. 16:43
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline |
Mélodrame, gratulálok! Őszintén, le a kalappal előtted, gyönyörű cikk lett, ügyes vagy! Majd jövőre talán beválnak a tanácsaid, mert nekem idén nem lesz teljes karácsonyom. Anyukám kórházban van, és csak jövőben engedik haza. Díszítünk apummal és a testvéremmel egy fát, de nekem nagyon rossz lesz.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.