Kocsis Tibor támogatók által nyert?
2011. december 19. 19:14
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline |
az én véleményem az ,hogy tök mind1 miért nyerte meg.Megnyerte és kész.Nem kell találgatni miért nyert.Az eredményen úgy sem változtat semmin.
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
selena_taylor_fan
2011. december 19. 19:19
Állítólag Tibi ennek a barátságnak köszönhet jó pár szavazatot, ugyanis Veca valóságos szavazókampányt indított barátjáért.
Bezzeg ha egy Tahó-Világosról lenne szó, nem támadnák ennyire az emberek!
Mit kell hisztizni? Ő nyert, ő nyert! -.-' Örülök, h sokaknak ez okozza a legnagyobb problémáját! Mintha nem lenne tökmindegy, ki nyer! Tibi és Enikő is ugyanúgy megérdemelte a győzelmet, és egyikük sem vesztes! Tessék már végre elfogadni!
Bezzeg ha egy Tahó-Világosról lenne szó, nem támadnák ennyire az emberek!
Mit kell hisztizni? Ő nyert, ő nyert! -.-' Örülök, h sokaknak ez okozza a legnagyobb problémáját! Mintha nem lenne tökmindegy, ki nyer! Tibi és Enikő is ugyanúgy megérdemelte a győzelmet, és egyikük sem vesztes! Tessék már végre elfogadni!
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. december 19. 19:32
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline |
Ilyenkor már lehet találgatni Győzött,és ennyi
2011. december 19. 19:32
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3530 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline |
Gratulálok neki, bár nem hiszem, hogy egy bizonyos sztár miatt szavaztak volna rá, hanem önmagáért.
Egyébként, tuti, hogy mindkettőről hallani fogunk.
Egyébként, tuti, hogy mindkettőről hallani fogunk.
selena_taylor_fan
2011. december 19. 19:58
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline |
Minek köszönheti????! Uram isten, a sok kis féltékeny, elkényesztetett kamasz, már azt se tudja mibe kössön bele. Persze, hogy nekik jobban tetszik "Encike", mivel olyan Enikő is, mint egy kamasz lány. Ahányszor énekelt csak vicsorgott, sírt, HISZTIZETT, de tényleg bármit énekelt hisztizett benne. Mindent elakart játszani hatalmas színészi tehetségével...egy szó, mint száz azért NYERT TIBOR , MERT ENIKŐ LABDÁBA SEM RUGHATOTT MELLETTE!!!
2011. december 19. 20:06
Tatiana8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 139909 offline |
Már megint kezdődök a szokásos.. nem is tudom, hogy minek nevezzem. -.-
Kocsis Tibi ezerszer jobb Enikőnél!! Én az elején még bírtam is ,de aztán beképzelt lett, és még sorolhatnám.A végére teljesen megutáltam. és igen, én Kocsis Tibinek szurkoltam, mert ő sokkal jobban megérdemelte! az meg, h csak a sztárok miatt nyert, hülyeség. ._. nem hiszem, h emberek olyanokra költenék a pénzt, akiket nem kedvelnének ,ezért valahol csak bejött nekik ;d
Kocsis Tibi ezerszer jobb Enikőnél!! Én az elején még bírtam is ,de aztán beképzelt lett, és még sorolhatnám.A végére teljesen megutáltam. és igen, én Kocsis Tibinek szurkoltam, mert ő sokkal jobban megérdemelte! az meg, h csak a sztárok miatt nyert, hülyeség. ._. nem hiszem, h emberek olyanokra költenék a pénzt, akiket nem kedvelnének ,ezért valahol csak bejött nekik ;d
2011. december 19. 20:15
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline |
jajj mik ezek istenem nem tudják elfogadni ha valaki jó és tiszteségesen nyer mivan az a baj h nem az a kis ****** nyerte? fojj na ő téll sz*r volt:D
2011. december 19. 20:46
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 855 Azonosító: 133339 offline |
Én ezen már csak röhögök.Ha nem a kedvencük nyer akkor rögtön mennek a találgatások.Könyörgöm,Tibornak igenis vannak rajongói méghozzá sok,akik igenis szavaztak rá,köztük én is.És érdekes,hogy nagyon sok emberrel beszéltem akik mind azt mondták,hogy ők Tibinek szurkolnak,még meg is lepődtem.És lehet,hogy Enikőnek itt starityn több rajongója van,mert itt olyan korosztály van leginkább akik inkább őt szeretik és nem Tibort,de ez a verseny nem a rajongók számával dőlt el.És ez roppant szánalmas,hogy nem lehet elfogadni,hogy nem a kedvencünk nyert.
selena_taylor_fan
2011. december 19. 20:51
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline |
Nyilván a többi versenyző, és más hírességek kedvence azért volt, mert jó, és megérdemli. Szerintem ez helyénvaló, én örülök, hogy megnyerte.
selena_taylor_fan
2011. december 19. 20:55
evelyn125 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.09. Hozzászólás: 687 Csatolások: 71 Azonosító: 138337 offline |
Uristen ekkora hulyeséget, ha vmelyik híres ember kiírja, h szavazz a kedvencére, arra fogsz?? Nem! Hanem akit a legjobban szeretsz. Tibo megérdemelte, nem tom mit kell találgatni már másnap!
selena_taylor_fan
2011. december 19. 21:33
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Megérdemelten nyert.Igazuk van a többieknek abban,hogy ha valaki azt mondja hogy piros hó a menő,akkor mindenkinél piros hó lesz.Ugyanmár P Tibóó volt a legjobb és ezt kell szeretni.Leénekelte Enikőt..
2011. december 19. 22:22
TjKyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.30. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 44889 offline |
vagy mert az rtl tudta h muri enikő am is sokra viszi a tavalyi because of you miatt, így kocsis tibor is plusz egy ember nekik, aki a győzelmének köszönhetően nem fog olyan hamar feledésbe merülni
2011. december 19. 22:34
blaircarmyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 164348 offline |
csak azért nyerte meg mert a CSiszben nem jutott tovább és ennyi XDDDD Enikő pedig a legjobb női énekes kategóriában győzőtt,még ha nem is létezett :DDDD legjobban a Rocktenorsnak drukkoltam,de ők már kiestek ez van
2011. december 19. 22:35
blaircarmyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 164348 offline |
már mint a kategória nem létezett
2011. december 19. 23:27
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline |
Ez hülyeség -.- ennyi erővel Enikőnek is voltak, akik tolták ezerrel a szavikat, csak azt nem verik nagy dobra. Egyáltalán nem is értem, mit keresett ott Enikő... na de mindegy -.- Tarány volt a legjobb, akkor is.
2011. december 19. 23:30
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline |
De Tibi is megérdemleten nyert, mert az egész mezőnyben neki volt a legtisztább hangja. Enikő elmehet a búsba a remegős, hamiskás énekléseivel... nem csak ordítani kell tudni. Énekelni kell, ennyi.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.