Dakota Fanning elmesélte, hogy hiányoznak egyes ruhái a szekrényéből. Nem más, mint húga, Elle felelős ezért.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dakota Fanninget saját kishúga lopta meg
2011. december 31. 10:43
most komolyan annyira nehéz megkérdezni h kölcsönadod?? -.-
2011. december 31. 10:46
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
most akkora baj ha el vette pár ruháját? én is szoktam a nővéremtől kivenni párat a tudta nélkül.. Dakotának úgy is van annyi mint a hétszentség ne mondja hogy annyira zavarja...
viszont azért én nem adnám el.. ez bunkóság azért..
2011. december 31. 10:55
VicaUnaMileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 310 Csatolások: 1 Azonosító: 146608 offline |
Dakotát eddig is imádtam, mert nagyon jó fej, de Elle amúgy is egy picsa. Annyira idegesítő, ha egy ismerősödtől kérsz valamit, és direkt lecsapja a telefont...
2011. december 31. 10:56
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Nekem nincs nővérem,vagy húgom,így nem tudom,milyen lehet,de hogyha a kedvenc ruhámba járkálna,azért egy kicsit haragudnék
2011. december 31. 10:57
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline |
Idézet (Évike12 @ 2011.12.31. 10:46)
most akkora baj ha el vette pár ruháját? én is szoktam a nővéremtől kivenni párat a tudta nélkül.. Dakotának úgy is van annyi mint a hétszentség ne mondja hogy annyira zavarja...
Nem is volt szó semmiféle eladásról, szóval máskor olvass figyelmesebben.
Nekem is a húgom szedi el a cuccaim, hiába mondom neki, hogy felveheti és csak szóljon róla, egyszerűen nem érti meg. Nekem is úgy kell visszavenni a szekrényéből a kedvenc ruháimat. És igen, szerintem idegesítő, hogy felvenném a kedvenc darabom és nem találom sehol, aztán a sulink folyosóján szembesülök azzal, hogy a húgomon van. Szerintem igenis baj, ha nem kérik kölcsön, akkor is ha tengernyi ruhája van valakinek... elvégre csak az övé. Nekem is kellemetlen, ha mást kell felvennem, csak mert a tesóm hamarabb kel és nem szól. De azért imádom őt, mert ezen kívül legjobb tesó a világon.
2011. december 31. 10:59
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Előb utóbb minden nővér szembesül ezzel,pláne ha húga van,de nálunk inább az én tesóm,próbál rám hasonlítani,és nem fölém kerekedni...ha a ruhámat nem is de az ékszereimet,gyakran láto viszont rajta xDDD Szerencsére,mikor rájön,h lebukott,rögtön visszaadja Remélem,ez nem fog változni...^^
2011. december 31. 11:06
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline |
Hát nálunk ilyen nincs sajnos mert tesóm elköltözött de nagyon jó cucai vannak :/
2011. december 31. 11:09
Nekem nincsen testvérem.De unoka tesóm van.Elszokta venni az ékszereimet,de amikor vissza kérem szerencsére vissza is szokta adni,már amikor.
2011. december 31. 11:14
Nekem a nővérem lopja a cuccaimat.-.- Én nem tudom ellopni az ő ruháit, mert azok nagyok egy picikét. Amúgy gyönyörű testvér pár. Bár Elle szebb.
2011. december 31. 11:18
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline |
De hát ő gazdag,nem mindegy neki?
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!