Starity

Újabb házasságra készül Jennifer Lopez?

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 10. 21:47 #41
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Szerintem hülyeség lenne beleloholni ilyen hamar egy házasságba. Megint válás lesz a vége... És ha igazak az utolsó bekezdésben leírtak, akkor bizony Casper csak a hasznot látja a kapcsolatukban...
2012. január 11. 06:17 #42
nagyalbi
nagyalbi
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 207
Csatolások: 1378
Azonosító: 143606
Idézet (manócska98 @ 2012.01.10. 20:49)
De most tényleg alig vált el Marc Antonytól és máris újjab házzaságra készül ráadásul nála 18 évvel fiatalabb palival. A fia lehetne.

Rosszul tudod, manócska98! Még el sem váltak!! Csak különköltöztek.
Bár Jennifer júliusban azt mondta, hogy minden lényeges kérdésben egyességre jutottak, ez nem igaz. Nem tudnak megegyezni a gyerekekről és a vagyon megosztásáról. JLo addig nem válik, amíg Marc rá nem bólint mindenre úgy, ahogy ő szeretné. Ebből nekem logikusan következik, hogy nagyobb szeletet szeretne abból a bizonyos tortából, mint ami a bírósági döntés értelmében járna neki. A férje viszont nem hagyja magát. Különösen a gyerekelhelyezés fájó pont Marc-nak, akinek másik négy csemetéje (a fogadott fia is!) közös felügyelet alatt van azok anyjával, és a dolog egész jól működik. Ezt szeretné most is elérni. Jennifer viszont csak magának akarja az ikreket, ha tehetné, örökre kitörölné még az emlékezetükből is az apjukat. Ebben a kérdésben állítólag már csak üvöltözve tudnak egymással kommunikálni.
2012. január 12. 19:59 #43
- törölt felhasználó -    
Szerintem nem lesz belole semmi smileeee.gif
2012. január 26. 15:56 #44
- törölt felhasználó -    
Háthogyha így boldog,akkor jó smileeee.gif
Remélem sikerül neki valahogy..
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok