Starity

Placebo

100 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. január 09. 16:00 #1
- törölt felhasználó -    
Íme, egy topik a világ egyik híres alternatív rockzenekara kapcsán. A Placebo-nak még nem volt topikja, pedig megérdemlik. A zenekar tagjai: Brian Molko (ének), Stefan Olsdal (gitár) és Steve Forrest (dobos).
5 felhasználónak tetszik: Johinna, tya04, Alszi666, patrícia4, Szandiiii
2012. január 16. 13:12 #2
Johinna
Johinna
sólarljós

Státuszrakkaus on sokea, minä en / jeg håber du er ensom
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2190
Csatolások: 489
Azonosító: 137715
Óóó köszönöm, hogy kinyitottad a topikot. Imádom őket meghajolo.gif
Lehet bármilyen kedvem a Placebo mindig vigaszt nyújt. Imádom a dalszövegeiket és azt a különös kisugárzást amit nyújtanak. Kedvenc dalként azt hiszem a Pure Morning-ot tudnám megjelölni vagy épp a Song To Say Goodbye-t, de mindegyikért odavagyok.
1 felhasználónak tetszik: Alszi666
2012. január 18. 11:37 #3
- törölt felhasználó -    
Johinna egyetértek: imádom a srácokat én is!!!Nekem a legtöbb daluk tetszik, tényleg, nem tudnék választani közülük!!! blush.gif Ezért hallgatom a greatest hits lemezüket!! biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Johinna, Alszi666
2012. január 28. 23:37 #4
Johinna
Johinna
sólarljós

Ééés jönnek a Szigetre thumbsup.gif Már csak el kellene jutni a fesztiválra rolleyes.gif
2012. január 29. 10:59 #5
- törölt felhasználó -    
Ha nekem úgy jön össze, mint az eddigi Mars koncertek akkor otthon fogok csücsülni, de majd talán most... rolleyes.gif Kíváncsi vagyok, hogy idén milyen balhét csinálnak a Szigeten, legutóbb beszóltak a főpolgármesternek, mert homofób. rohog.gif dry.gif Most is várok tőlük valamit!!! cool.gif
1 felhasználónak tetszik: Johinna
2012. február 03. 21:15 #6
Johinna
Johinna
sólarljós

Idézet (bakocsenge @ 2012.01.29. 10:59)
Ha nekem úgy jön össze, mint az eddigi Mars koncertek akkor otthon fogok csücsülni, de majd talán most... rolleyes.gif Kíváncsi vagyok, hogy idén milyen balhét csinálnak a Szigeten, legutóbb beszóltak a főpolgármesternek, mert homofób. rohog.gif  dry.gif Most is várok tőlük valamit!!! cool.gif

Nekem az utolsó Mars koncert összejött, így talán van remény, hogy ez is blush.gif
Hehe, ezt nem is tudtam rohog.gif
2012. február 07. 16:36 #7
- törölt felhasználó -    
Idézet (Johinna @ 2012.02.03. 21:15)
Nekem az utolsó Mars koncert összejött, így talán van remény, hogy ez is blush.gif 
Hehe, ezt nem is tudtam rohog.gif

Óóó te szerencsés!!! thumbsup.gif Én is úgy ott lettem volna!!! rolleyes.gif Pedig a sztori elég nagy port kavart, bár nem is csodálom!! rohog.gif De Brian-nek teljesen igaza van.. dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Johinna, Alszi666
2012. február 11. 13:05 #8
Johinna
Johinna
sólarljós

Idézet (bakocsenge @ 2012.02.07. 16:36)
Óóó te szerencsés!!! thumbsup.gif Én is úgy ott lettem volna!!! rolleyes.gif Pedig a sztori elég nagy port kavart, bár nem is csodálom!! rohog.gif De Brian-nek teljesen igaza van.. dry.gif

Lehet, hogy hallottam, csak épp...én meg a memóriám. Mindenesetre büszke vagyok Brianre rohog.gif
Hmm, egyébként tudsz valami hírt róluk? rolleyes.gif
2012. február 11. 13:09 #9
- törölt felhasználó -    
Idézet (Johinna @ 2012.02.11. 13:05)
Lehet, hogy hallottam, csak épp...én meg a memóriám. Mindenesetre büszke vagyok Brianre rohog.gif 
Hmm, egyébként tudsz valami hírt róluk? rolleyes.gif

Értelek!!! smileeee.gif
Hír???Hát a Szigetes fellépésen kívül idén jön az új korong, már gőzerővel dolgoznak, Steve azt mondta a finisben vannak már. thumbsup.gif Ja, és pont tegnap néztem egy videót, ahol Steve üzent nekünk, magyaroknak, hogy találkozunk a Szigeten. smileeee.gif De ennél több news nincs... sad.gif
2012. február 11. 13:14 #10
Johinna
Johinna
sólarljós

Idézet (bakocsenge @ 2012.02.11. 13:09)
Értelek!!! smileeee.gif 
Hír???Hát a Szigetes fellépésen kívül idén jön az új korong, már gőzerővel dolgoznak, Steve azt mondta a finisben vannak már. thumbsup.gif Ja, és pont tegnap néztem egy videót, ahol Steve üzent nekünk, magyaroknak, hogy találkozunk a Szigeten. smileeee.gif De ennél több news nincs... sad.gif

Az új albumot már nagyon várom rolleyes.gif
Egyem meg, de aranyos...bárcsak tényleg találkoznánk blush.gif
2012. február 11. 13:16 #11
- törölt felhasználó -    
Idézet (Johinna @ 2012.02.11. 13:14)
Az új albumot már nagyon várom rolleyes.gif 
Egyem meg, de aranyos...bárcsak tényleg találkoznánk blush.gif

Én is annyira várom már!!! w00t.gif
És igen: én is szívesen összetalálkoznék vele, mit ne mondjak, lenne miről beszélgetni vele!!! rolleyes.gif Egyébként mi ketten tartjuk életben a topikot, észrevetted??? beer.gif Pedig van itt 1-2 Placebo rajongó szerintem... smileeee.gif
2012. február 11. 13:21 #12
Johinna
Johinna
sólarljós

Idézet (bakocsenge @ 2012.02.11. 13:16)
Én is annyira várom már!!! w00t.gif 
És igen: én is szívesen összetalálkoznék vele, mit ne mondjak, lenne miről beszélgetni vele!!! rolleyes.gif Egyébként mi ketten tartjuk életben a topikot, észrevetted??? beer.gif Pedig van itt 1-2 Placebo rajongó szerintem... smileeee.gif

A részükről nem biztos, hogy előnyös lenne a velem való találkozás, mert irtó nagy fangirlé tudok átváltozni rohog.gif
Valóban jó páran szaladgálnak, talán majd ők is befutnak ide, de addig is mi tartjuk a frontot wink.gif
2012. február 11. 13:24 #13
- törölt felhasználó -    
Idézet (Johinna @ 2012.02.11. 13:21)
A részükről nem biztos, hogy előnyös lenne a velem való találkozás, mert irtó nagy fangirlé tudok átváltozni rohog.gif 
Valóban jó páran szaladgálnak, talán majd ők is befutnak ide, de addig is mi tartjuk a frontot wink.gif

Oh, az én rajongásommal sincsen semmi gond, de igyekszem nem kellemetlen helyzetbe hozni saját magamat és őket!!! wink.gif De ez nehéz, ugyanis előszeretettel sikítozok... rohog.gif És igazad van: a legtöbb ilyesfajta topik kicsit hanyatlik, bár az Avenged Sevenfold-os virágkorát éli!! biggrin.gif Addig is családias a hangulat!! smileeee.gif
2012. február 11. 13:27 #14
Johinna
Johinna
sólarljós

Idézet (bakocsenge @ 2012.02.11. 13:24)
Oh, az én rajongásommal sincsen semmi gond, de igyekszem nem kellemetlen helyzetbe hozni saját magamat és őket!!! wink.gif De ez nehéz, ugyanis előszeretettel sikítozok... rohog.gif És igazad van: a legtöbb ilyesfajta topik kicsit hanyatlik, bár az Avenged Sevenfold-os virágkorát éli!! biggrin.gif Addig is családias a hangulat!! smileeee.gif

Hehh, igen az A7X topikba menni élvezet, a Skillet topikot meg épp most kezdtük feltámasztani rohog.gif
Hűű nekem nem biztos, hogy sikerülne diplomatikus, értelmes beszélgetést folytatni velük és én is sikítozós vagyok rohog.gif
2012. február 11. 13:29 #15
- törölt felhasználó -    
Idézet (Johinna @ 2012.02.11. 13:27)
Hehh, igen az A7X topikba menni élvezet, a Skillet topikot meg épp most kezdtük feltámasztani rohog.gif 
Hűű nekem nem biztos, hogy sikerülne diplomatikus, értelmes beszélgetést folytatni velük és én is sikítozós vagyok rohog.gif

Azt a topikot én is nézni szoktam, az M.Shadows-os képek miatt... blush.gif A Skillet pedig még új nekem... blush.gif Mesélnél róluk, vagy nézzek be a topikba??? beer.gif (Az utóbbit is megteszem...)
Egyébként egy idő után biztos Te is feloldódnál, végképp három ilyen őrült mellett!!! rohog.gif
2012. február 11. 15:40 #16
Johinna
Johinna
sólarljós

Idézet (bakocsenge @ 2012.02.11. 13:29)
Azt a topikot én is nézni szoktam, az M.Shadows-os képek miatt... blush.gif A Skillet pedig még új nekem... blush.gif Mesélnél róluk, vagy nézzek be a topikba??? beer.gif (Az utóbbit is megteszem...)
Egyébként egy idő után biztos Te is feloldódnál, végképp három ilyen őrült mellett!!! rohog.gif

Persze, privátban mesélek smileeee.gif
Lehet, de döcögős kezdet lenne és ha az elején elnézik a hülyeségemet, akkor utána... blush.gif
2012. május 22. 20:07 #17
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Hm, Csenge (ugye nem gáz, ha rövidítek? lusta vagyok írni. biggrin.gif) feltámasztjuk akkor ezt a topikot? wink.gif blush.gif
2012. május 22. 20:08 #18
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2012.05.22. 20:07)
Hm, Csenge (ugye nem gáz, ha rövidítek? lusta vagyok írni. biggrin.gif) feltámasztjuk akkor ezt a topikot? wink.gif blush.gif

Hívj nyugodtan Csengének!! wink.gif
Természetesen!! Te hogyan ismerted meg a fiúkat??? smileeee.gif
2012. május 22. 20:13 #19
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (bakocsenge @ 2012.05.22. 20:08)
Hívj nyugodtan Csengének!! wink.gif 
Természetesen!! Te hogyan ismerted meg a fiúkat??? smileeee.gif

szégyen, nem szégyen, egy fanficen keresztül. smileeee.gif Brian és Stewe voltak a főszereplők. Az Every You, Every Me volt a történetnek a címe, mikor már kb. a felét elolvastam, rákerestem, meghallgattam, tetszett. Aztán hallgattam a többit is sorban... smileeee.gif Ez volt úgy... körülbelül 3-4 évvel ezelőtt. Előtte is hallottam egy-két számukat zenecsatornán, de akkor valamiért nem maradt meg bennem úgy...
Te? smileeee.gif
2012. május 22. 20:16 #20
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2012.05.22. 20:13)
szégyen, nem szégyen, egy fanficen keresztül. smileeee.gif Brian és Stewe voltak a főszereplők. Az Every You, Every Me volt a történetnek a címe, mikor már kb. a felét elolvastam, rákerestem, meghallgattam, tetszett. Aztán hallgattam a többit is sorban... smileeee.gif Ez volt úgy... körülbelül 3-4 évvel ezelőtt. Előtte is hallottam egy-két számukat zenecsatornán, de akkor valamiért nem maradt meg bennem úgy... 
Te? smileeee.gif

Oh, kábé én is ilyen régen ismertem meg őket, csak a túlzott zenei buzgóságom következtében: imádom a rockot, így jutottam el az alternatívig, majd a Placebo-ig!!! smileeee.gif
100 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok