Placebo
2012. január 09. 16:00
Íme, egy topik a világ egyik híres alternatív rockzenekara kapcsán. A Placebo-nak még nem volt topikja, pedig megérdemlik. A zenekar tagjai: Brian Molko (ének), Stefan Olsdal (gitár) és Steve Forrest (dobos).
2012. január 16. 13:12
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline |
Óóó köszönöm, hogy kinyitottad a topikot. Imádom őket
Lehet bármilyen kedvem a Placebo mindig vigaszt nyújt. Imádom a dalszövegeiket és azt a különös kisugárzást amit nyújtanak. Kedvenc dalként azt hiszem a Pure Morning-ot tudnám megjelölni vagy épp a Song To Say Goodbye-t, de mindegyikért odavagyok.
Lehet bármilyen kedvem a Placebo mindig vigaszt nyújt. Imádom a dalszövegeiket és azt a különös kisugárzást amit nyújtanak. Kedvenc dalként azt hiszem a Pure Morning-ot tudnám megjelölni vagy épp a Song To Say Goodbye-t, de mindegyikért odavagyok.
1 felhasználónak tetszik:
Alszi666
2012. január 29. 10:59
Ha nekem úgy jön össze, mint az eddigi Mars koncertek akkor otthon fogok csücsülni, de majd talán most... Kíváncsi vagyok, hogy idén milyen balhét csinálnak a Szigeten, legutóbb beszóltak a főpolgármesternek, mert homofób. Most is várok tőlük valamit!!!
Johinna
2012. február 03. 21:15
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline |
Idézet (bakocsenge @ 2012.01.29. 10:59)
Ha nekem úgy jön össze, mint az eddigi Mars koncertek akkor otthon fogok csücsülni, de majd talán most... Kíváncsi vagyok, hogy idén milyen balhét csinálnak a Szigeten, legutóbb beszóltak a főpolgármesternek, mert homofób. Most is várok tőlük valamit!!!
Nekem az utolsó Mars koncert összejött, így talán van remény, hogy ez is
Hehe, ezt nem is tudtam
2012. február 07. 16:36
Idézet (Johinna @ 2012.02.03. 21:15)
Nekem az utolsó Mars koncert összejött, így talán van remény, hogy ez is
Hehe, ezt nem is tudtam
Hehe, ezt nem is tudtam
Óóó te szerencsés!!! Én is úgy ott lettem volna!!! Pedig a sztori elég nagy port kavart, bár nem is csodálom!! De Brian-nek teljesen igaza van..
2012. február 11. 13:05
Johinnasólarljós |
Idézet (bakocsenge @ 2012.02.07. 16:36)
Óóó te szerencsés!!! Én is úgy ott lettem volna!!! Pedig a sztori elég nagy port kavart, bár nem is csodálom!! De Brian-nek teljesen igaza van..
Lehet, hogy hallottam, csak épp...én meg a memóriám. Mindenesetre büszke vagyok Brianre
Hmm, egyébként tudsz valami hírt róluk?
2012. február 11. 13:09
Idézet (Johinna @ 2012.02.11. 13:05)
Lehet, hogy hallottam, csak épp...én meg a memóriám. Mindenesetre büszke vagyok Brianre
Értelek!!!
Hír???Hát a Szigetes fellépésen kívül idén jön az új korong, már gőzerővel dolgoznak, Steve azt mondta a finisben vannak már. Ja, és pont tegnap néztem egy videót, ahol Steve üzent nekünk, magyaroknak, hogy találkozunk a Szigeten. De ennél több news nincs...
Johinna
2012. február 11. 13:14
Johinnasólarljós |
Idézet (bakocsenge @ 2012.02.11. 13:09)
Értelek!!!
Hír???Hát a Szigetes fellépésen kívül idén jön az új korong, már gőzerővel dolgoznak, Steve azt mondta a finisben vannak már. Ja, és pont tegnap néztem egy videót, ahol Steve üzent nekünk, magyaroknak, hogy találkozunk a Szigeten. De ennél több news nincs...
Az új albumot már nagyon várom
Egyem meg, de aranyos...bárcsak tényleg találkoznánk
2012. február 11. 13:16
Idézet (Johinna @ 2012.02.11. 13:14)
Az új albumot már nagyon várom
Én is annyira várom már!!!
És igen: én is szívesen összetalálkoznék vele, mit ne mondjak, lenne miről beszélgetni vele!!! Egyébként mi ketten tartjuk életben a topikot, észrevetted??? Pedig van itt 1-2 Placebo rajongó szerintem...
Johinna
2012. február 11. 13:21
Johinnasólarljós |
Idézet (bakocsenge @ 2012.02.11. 13:16)
Én is annyira várom már!!!
És igen: én is szívesen összetalálkoznék vele, mit ne mondjak, lenne miről beszélgetni vele!!! Egyébként mi ketten tartjuk életben a topikot, észrevetted??? Pedig van itt 1-2 Placebo rajongó szerintem...
A részükről nem biztos, hogy előnyös lenne a velem való találkozás, mert irtó nagy fangirlé tudok átváltozni
Valóban jó páran szaladgálnak, talán majd ők is befutnak ide, de addig is mi tartjuk a frontot
2012. február 11. 13:24
Idézet (Johinna @ 2012.02.11. 13:21)
A részükről nem biztos, hogy előnyös lenne a velem való találkozás, mert irtó nagy fangirlé tudok átváltozni
Valóban jó páran szaladgálnak, talán majd ők is befutnak ide, de addig is mi tartjuk a frontot
Oh, az én rajongásommal sincsen semmi gond, de igyekszem nem kellemetlen helyzetbe hozni saját magamat és őket!!! De ez nehéz, ugyanis előszeretettel sikítozok... És igazad van: a legtöbb ilyesfajta topik kicsit hanyatlik, bár az Avenged Sevenfold-os virágkorát éli!! Addig is családias a hangulat!!
Johinna
2012. február 11. 13:27
Johinnasólarljós |
Idézet (bakocsenge @ 2012.02.11. 13:24)
Oh, az én rajongásommal sincsen semmi gond, de igyekszem nem kellemetlen helyzetbe hozni saját magamat és őket!!! De ez nehéz, ugyanis előszeretettel sikítozok... És igazad van: a legtöbb ilyesfajta topik kicsit hanyatlik, bár az Avenged Sevenfold-os virágkorát éli!! Addig is családias a hangulat!!
Hehh, igen az A7X topikba menni élvezet, a Skillet topikot meg épp most kezdtük feltámasztani
Hűű nekem nem biztos, hogy sikerülne diplomatikus, értelmes beszélgetést folytatni velük és én is sikítozós vagyok
2012. február 11. 13:29
Idézet (Johinna @ 2012.02.11. 13:27)
Hehh, igen az A7X topikba menni élvezet, a Skillet topikot meg épp most kezdtük feltámasztani
Hűű nekem nem biztos, hogy sikerülne diplomatikus, értelmes beszélgetést folytatni velük és én is sikítozós vagyok
Azt a topikot én is nézni szoktam, az M.Shadows-os képek miatt... A Skillet pedig még új nekem... Mesélnél róluk, vagy nézzek be a topikba??? (Az utóbbit is megteszem...)
Egyébként egy idő után biztos Te is feloldódnál, végképp három ilyen őrült mellett!!!
Johinna
2012. február 11. 15:40
Johinnasólarljós |
Idézet (bakocsenge @ 2012.02.11. 13:29)
Azt a topikot én is nézni szoktam, az M.Shadows-os képek miatt... A Skillet pedig még új nekem... Mesélnél róluk, vagy nézzek be a topikba??? (Az utóbbit is megteszem...)
Egyébként egy idő után biztos Te is feloldódnál, végképp három ilyen őrült mellett!!!
Persze, privátban mesélek
Lehet, de döcögős kezdet lenne és ha az elején elnézik a hülyeségemet, akkor utána...
2012. május 22. 20:08
Idézet (itsjustme @ 2012.05.22. 20:07)
Hm, Csenge (ugye nem gáz, ha rövidítek? lusta vagyok írni. ) feltámasztjuk akkor ezt a topikot?
Hívj nyugodtan Csengének!!
Természetesen!! Te hogyan ismerted meg a fiúkat???
2012. május 22. 20:13
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
Idézet (bakocsenge @ 2012.05.22. 20:08)
Hívj nyugodtan Csengének!!
szégyen, nem szégyen, egy fanficen keresztül. Brian és Stewe voltak a főszereplők. Az Every You, Every Me volt a történetnek a címe, mikor már kb. a felét elolvastam, rákerestem, meghallgattam, tetszett. Aztán hallgattam a többit is sorban... Ez volt úgy... körülbelül 3-4 évvel ezelőtt. Előtte is hallottam egy-két számukat zenecsatornán, de akkor valamiért nem maradt meg bennem úgy...
Te?
2012. május 22. 20:16
Idézet (itsjustme @ 2012.05.22. 20:13)
szégyen, nem szégyen, egy fanficen keresztül. Brian és Stewe voltak a főszereplők. Az Every You, Every Me volt a történetnek a címe, mikor már kb. a felét elolvastam, rákerestem, meghallgattam, tetszett. Aztán hallgattam a többit is sorban... Ez volt úgy... körülbelül 3-4 évvel ezelőtt. Előtte is hallottam egy-két számukat zenecsatornán, de akkor valamiért nem maradt meg bennem úgy...
Te?
Te?
Oh, kábé én is ilyen régen ismertem meg őket, csak a túlzott zenei buzgóságom következtében: imádom a rockot, így jutottam el az alternatívig, majd a Placebo-ig!!!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.