Starity

Placebo

100 oldal 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. október 14. 22:00 #381
Alszi666
Alszi666
HIMster

Státusz"Every time I rise I see you falling. Can you find me..."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2101
Csatolások: 241
Azonosító: 170194
Idézet (itsjustme @ 2012.10.14. 21:47)

Még ez az, ami nagyon jó. heart.gif

wub.gif Annyira jól néz ki itt!! blush.gif Bár mikor nem?
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2012. október 14. 22:02 #382
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2012.10.14. 21:53)
Igen. És külön jó, hogy szeret minket annak ellenére, hogy egyszer, mikor a Depeche Mode előtt játszottak itt, hát a drága magyarok látványosan nem élvezték a zenéjüket... Valahol fókuszba vagy nem tudom hol volt interjú erről, mindjárt megkeresem... smileeee.gif

Hogy nem lehetett élvezni?? ohmy.gif Fel nem tudom fogni... dry.gif
2012. október 14. 22:07 #383
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (Alszi666 @ 2012.10.14. 22:00)
wub.gif Annyira jól néz ki itt!! blush.gif Bár mikor nem?

Na igen, 2004... Ah, folyton erről az időszakáról áradozok, már unalmas lehet, de akkor is itt volt a leggyönyörűbb. Olyan sima volt az arca, meg nyugodt. Sokat mosolygott, és imádtam ezt a hajat. Ah. heart.gif
Bár Brian mindig gyönyörű, szerintem legalábbis. wub.gif Csomó helyen puffognak, hogy nagy az orra például. :| Szerintem inkább különleges. heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Alszi666
2012. október 14. 22:09 #384
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2012.10.14. 22:02)
Hogy nem lehetett élvezni?? ohmy.gif Fel nem tudom fogni... dry.gif

Hát én sem. Én bármit megadnék, ha csak egyszer hallhatnám élőben őket, akik meg ott voltak unottan, fapofával állták végig? :/ Oké, az előzenekaroknak valamilyen szinten mindig szívás, de basszus, azért nem mindegy, hogy valami hazai... nem éppen jó zenekar játszik a várvavárt banda előtt, vagy egy tényleg tehetséges együttes... Inkább felfigyelni kellett volna rájuk, hogy úristen, milyen jók, nem negatívan hozzáállni. Főleg mivel élőben jobbak. Mármint a lemezeken van, hogy túl sok a melankolikus szám, de a koncerten még ezek is csak felpörgetnek - főleg az ő előadásmódjukkal - ahelyett, hogy filozofálni kezdene rajta az ember... Szóval nem értem. dry.gif
2012. október 14. 22:16 #385
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
És ha már az előbb a 2004-es külsejéről áradoztam. blush.gif
Ah, szépség...heart.gif
2012. október 14. 22:24 #386
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Tényleg, ha már képek. Ugye kijött nála ez a vékony akar lenni dolog... Butus...
Az egyik 2000-es azt hiszem, a másik talán 2003-as, bár nem vagyok biztos benne. Sokkal jobban néz ki a másodikon, ahol bár van rajta egy kicsike felesleg, de legalább egészséges férfi kinézete van, nem úgy mint az elsőn, ahol csont és bőr. Nem illik hozzá, beesett csak az arca.
Na meg... Beteges fanatikusként, akinek a legnagyobb álma, hogy egyszer Brian groupieja legyen ugyan egyik állapotában sem mondanék nemet rá, ha... lehetősgem lenne eltölteni vele egy-két órácskát, de inkább gyöntölgetném a második képen lévő Briant, a vékonykának inkább kaját adnék. dry.gif
2012. október 15. 00:45 #387
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Ah, ez a nevetés. Számomra ez valami drog, vagy nem tudom. heart.gif
Főleg a 0:35-tól lévő. Egyemmeg. wub.gif

Ez a nevetés komolyan erőt ad a hétfő túléléséhez. wub.gif
Bár hiába vagyok beleőrülve jóideje a nevetésébe, még mindig képtelen vagyok felfogni, hogy egy ennyi idős férfi hogyan képes ilyen hangokat kiadni magából... blush.gif De attól még imádom. heart.gif
2012. október 15. 08:19 #388
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2012.10.14. 22:09)
Hát én sem. Én bármit megadnék, ha csak egyszer hallhatnám élőben őket, akik meg ott voltak unottan, fapofával állták végig? :/ Oké, az előzenekaroknak valamilyen szinten mindig szívás, de basszus, azért nem mindegy, hogy valami hazai... nem éppen jó zenekar játszik a várvavárt banda előtt, vagy egy tényleg tehetséges együttes... Inkább felfigyelni kellett volna rájuk, hogy úristen, milyen jók, nem negatívan hozzáállni. Főleg mivel élőben jobbak. Mármint a lemezeken van, hogy túl sok a melankolikus szám, de a koncerten még ezek is csak felpörgetnek - főleg az ő előadásmódjukkal - ahelyett, hogy filozofálni kezdene rajta az ember... Szóval nem értem. dry.gif

Pontosan!! Eleve ha elmegyek egy koncertre alapból nem negatívan állok hozzá wub3.gif Hanem kiélvezem minden pillanatát, legalább több élménnyel gazdagodok ha hosszabb az este, mert pl van előzenekar is, az meg már csak plusz ha nagyon is jók. A Placebo előtt meg a Hurts lépett fel. Előtte tökre nem vágtam kik ezek, de aztán mondom "hé ezt a számot ismerem" csak nem tudtam hogy ők éneklik, ráadásul nagyon jó koncertet adtak le és én akkor kedveltem meg igazán Teoékat. Szóval én se fogom megérteni, de hát nem vagyunk egyformák rolleyes.gif még az a jóÉlőben pedig milliószor jobbak w00t.gif thumbsup.gif
2012. október 15. 08:23 #389
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2012.10.14. 22:24)
Tényleg, ha már képek. Ugye kijött nála ez a vékony akar lenni dolog... Butus...
Az egyik 2000-es azt hiszem, a másik talán 2003-as, bár nem vagyok biztos benne. Sokkal jobban néz ki a másodikon, ahol bár van rajta egy kicsike felesleg, de legalább egészséges férfi kinézete van, nem úgy mint az elsőn, ahol csont és bőr. Nem illik hozzá, beesett csak az arca. 
Na meg... Beteges fanatikusként, akinek a legnagyobb álma, hogy egyszer Brian groupieja legyen ugyan egyik állapotában sem mondanék nemet rá, ha... lehetősgem lenne eltölteni vele egy-két órácskát, de inkább gyöntölgetném a második képen lévő Briant, a vékonykának inkább kaját adnék. dry.gif

rohog.gif Azt el hiszem hogy meg etetnéd... (meg mást is) Nah de komolyan az elsőn tényleg elég csonti. Viszont a másodikon áh.. rolleyes.gif wub.gif
2012. október 15. 08:28 #390
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2012.10.15. 00:45)
Ah, ez a nevetés. Számomra ez valami drog, vagy nem tudom. heart.gif
Főleg a 0:35-tól lévő. Egyemmeg. wub.gif 

Ez a nevetés komolyan erőt ad a hétfő túléléséhez. wub.gif 
Bár hiába vagyok beleőrülve jóideje a nevetésébe, még mindig képtelen vagyok felfogni, hogy egy ennyi idős férfi hogyan képes ilyen hangokat kiadni magából...  blush.gif De attól még imádom. heart.gif

laugh.gif Hát ez nagyon jól esett!! w00t.gif biggrin.gif Ezen totál behaltam! rohog.gif _nevet.gif _nevet.gif Kedvenc videóm lett!! _nevet.gif Hogy nevet a drága... rolleyes.gif Köszi!!! thumbsup.gif Bearanyoztad a mai napom!!! Ezt meg kell néznem megint laugh.gif
2012. október 15. 08:36 #391
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2012.10.14. 21:58)

Itt az egyik, a másikat jelenleg még nem találom. dry.gif

meghajolo.gif Köszi! Majd ha a másikat is megtalálod, belinkeled? smileeee.gif Áh itt mondja a zenében való folytonos fejlődést. Egyébként annyira inteligensen nyilatkozik a zenéről, olyan megnyerő ez az ember... blush.gif A film amit említ az a Velvet Goldmine?
2012. október 15. 08:46 #392
Alszi666
Alszi666
HIMster

Reggeli nevetés után, itt van induló zenének a Pure Morning. biggrin.gif
Imádom ezt a számot, hihetetlen jó a szövege! wub.gif Na meg a klipje se utolsó... thumbsup.gif
2012. október 15. 13:48 #393
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2012.10.15. 08:19)
Pontosan!! Eleve ha elmegyek egy koncertre alapból nem negatívan állok hozzá wub3.gif Hanem kiélvezem minden pillanatát, legalább több élménnyel gazdagodok ha hosszabb az este, mert pl van előzenekar is, az meg már csak plusz ha nagyon is jók. A Placebo előtt meg a Hurts lépett fel. Előtte tökre nem vágtam kik ezek, de aztán mondom "hé ezt a számot ismerem" csak nem tudtam hogy ők éneklik, ráadásul nagyon jó koncertet adtak le és én akkor kedveltem meg igazán Teoékat. Szóval én se fogom megérteni, de hát nem vagyunk egyformák rolleyes.gif még az a jóÉlőben pedig milliószor jobbak w00t.gif  thumbsup.gif

Hm, mondjuk mivel én csak a livestreamet néztem, és nem ott voltam, nem bírtam a Hurts-szel. Nekem túl modoros volt, túlságosan... túljátszott, nem természetes... Engem nem nyertek meg... :S Na, de itt nem is ez a lényeg... biggrin.gif
Az igaz, hogy koncerten pozitívan kellene hozzáállni. És oké, legyen türelmetlen az ember, várja a kedvencét, de ennek ellenére nem kellene teljesen figyelmen kívül hagyni másokat... :/
2012. október 15. 13:57 #394
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2012.10.15. 08:23)
rohog.gif Azt el hiszem hogy meg etetnéd... (meg mást is)  Nah de komolyan az elsőn tényleg elég csonti. Viszont a másodikon áh.. rolleyes.gif  wub.gif

A másodikon nincsennek rá szavak... wub.gif
Úúú, ez most jut eszembe. Tegnap a kelleténél jobban unatkoztam, leálltam olvasgatni. Találtam valami mocskos szennyoldalt, valami groupies cikkel. Német volt, úgyhogy semmit sem értettem belőle szinte, de az eléggé b.szta a szemem, hogy a cikk végén volt egy ilyen összesítés aaa... méretekről. Brian volt a végén 7 centivel. Ez undorító.
Tegyük fel, tényleg elszórakoztatta magát valami álszent kis döggel, akinek az első dolga volt kitálalni mindent. Tegyük fel, igazak az állítások, végülis lehet valóság alapja, hiszen Brian meglehetősen sokat emleget "small tool"-okat, pl a Hang On To Your IQ-ban is: "i'm a fool, whose tool is small. it's so miniscule it's no tool at all"... De basszus ilyen nincs. Nem igaz, hogy egy zenésznek arról kell, hogy szóljon az élete, hogy kérdezgetik ilyen szarságokról, vagy épp kibeszélik a rohadt szexuális életét.
Komolyan a gyomrom felfordul ettől.
Én eléggé érdekesen állok hozzá Brianhez, pontosabban inkább a belőle áradó... szexuális energiákhoz, de az ilyen információkat még így is leszarom... Nem tudom, miért hiszi bárki, hogy ez annyira izgatja az embereket. dry.gif Amúgysem a méret a lényeg...

Szerk: http://www.intro.de/live/nachlesen/23013069/groupies-arschfick-und-langeweile
2012. október 15. 13:59 #395
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2012.10.15. 08:28)
laugh.gif Hát ez nagyon jól esett!! w00t.gif  biggrin.gif Ezen totál behaltam! rohog.gif  _nevet.gif  _nevet.gif Kedvenc videóm lett!! _nevet.gif Hogy nevet a drága... rolleyes.gif Köszi!!! thumbsup.gif Bearanyoztad a mai napom!!! Ezt meg kell néznem megint laugh.gif

Na igen, ez a saját napomat is bearanyozta. heart.gif
Egész álló nap, amíg suliban szenvedtem arra gondoltam, hogy hazajövök és végre megnézhetem, és ismét felvidít. *-*
Nevethetne a koncerteken. És ráadásul nagyon sokat. wub.gif
2012. október 15. 14:03 #396
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2012.10.15. 08:36)
meghajolo.gif Köszi! Majd ha a másikat is megtalálod, belinkeled? smileeee.gif Áh itt mondja a zenében való folytonos fejlődést. Egyébként annyira inteligensen nyilatkozik a zenéről, olyan megnyerő ez az ember... blush.gif A film amit említ az a Velvet Goldmine?

Ühüm, a VG-ről van szó. smileeee.gif
És pontosan, ezt én sem mondhattam volna szebben. heart.gif Bár nem csak a zenéről, minden másról hihetetlenül intelligensen nyilatkozik és áll hozzá a dolgokhoz. Még egy ok, hogy felnézzek rá... wub.gif
2012. október 15. 14:05 #397
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2012.10.15. 08:46)
Reggeli nevetés után, itt van induló zenének a Pure Morning. biggrin.gif 
Imádom ezt a számot, hihetetlen jó a szövege! wub.gif Na meg a klipje se utolsó...  thumbsup.gif 

Úúúú. heart.gif Ezt én is imádom. biggrin.gif Briannek az lett a mániája, hogy mindenhol szapulja ezt a számot, komolyan minden interjúban elmondja, legyen az rádiós vagy újság, hogy mennyire utálja a szöveget, meg lehordja kb. minden szarnak... :/:(

Ha már morning:

Bár ezt már egyszer tuti beraktam, de még mindig olyan gyönyörű. Ah. heart.gif
2012. október 15. 14:12 #398
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Ezt az interjút tegnap találtam. Nem találok rá szavakat... Rossz értelemben. Fordítok, bár szerintem ennek a megértéséhez szinte semmilyen angoltudás nem szükséges...

- Ez az első alkalom, hogy itt vagytok, Brazíliában?
- Második.
- Második... és... Hol születtél?
- Belgiumban.
- Belgium? Oh igen? És te?
- Bristol, Anglia
- Manchester, Anglia
- Oh, Manchester. Nagyszerű csapatotok van. Focicsapatotok.
- Svédország.
- Egy bárban találkoztunk.
- Egy bárban? Angliában?
- Igen.
- Londonban?
- Igen. Mi egy hamburgeresnél találkoztunk, mi az iskolában, mi pedig egy bárban.
- Részegen vagy...?
- Nem, józanon.
- Úgy tudom, szereted a mexikói kaját... ez igaz?
Itt szégyen, nem szégyen, nem tudom, hogy Brian mire gondol az It's greattel, a mexikói kajára, vagy a riporter "értesüléseire"...
Na, aztán elmegy, hogy játszanak. A Meds után meg visszamegy, kérdez valamit a csaj, amit ha megölnek se értek meg... Brian a választ ugye letudja egy it was greattel. Erre a riporter izél, hogy odamentek Angliából és csak két szót beszél hozzájuk. Erre: Tudod, drága barátom, a kevesebb néha több. Ah, hogy én hogy imádom ezt az embert. heart.gif
De ez mégis mi? :| Nem értem, hogy küldhet ki bárki olyan riportert, aki nem csak hogy semmit sem tud arról, akivel beszélget, de még angolul beszélni se? blink.gif
Na mindegy, ha ez az interjú szánalmas is, itt gyönyörűen énekli a Meds-t. heart.gif
És hát, az is kiderült, hogy kifejezetten türelmes, legalábbis én ezt nem bírtam volna végigcsinálni beszólogatás nélkül... blush.gif
2012. október 15. 15:12 #399
Alszi666
Alszi666
HIMster

B3EP RELEASED WORLDWIDE TODAY!

15.10.2012
The new 5 track B3EP, PLACEBO's first new music in 3 years, gets it's full worldwide release today and is available as an iTunes Download or a Physical CD.

Ezt most olvastam facen. w00t.gif Elvileg ma fog kijönni világszerte.
2012. október 15. 15:25 #400
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2012.10.15. 13:57)
A másodikon nincsennek rá szavak... wub.gif 
Úúú, ez most jut eszembe. Tegnap a kelleténél jobban unatkoztam, leálltam olvasgatni. Találtam valami mocskos szennyoldalt, valami groupies cikkel. Német volt, úgyhogy semmit sem értettem belőle szinte, de az eléggé b.szta a szemem, hogy a cikk végén volt egy ilyen összesítés aaa... méretekről. Brian volt a végén 7 centivel. Ez undorító. 
Tegyük fel, tényleg elszórakoztatta magát valami álszent kis döggel, akinek az első dolga volt kitálalni mindent. Tegyük fel, igazak az állítások, végülis lehet valóság alapja, hiszen Brian meglehetősen sokat emleget "small tool"-okat, pl a Hang On To Your IQ-ban is: "i'm a fool, whose tool is small. it's so miniscule it's no tool at all"... De basszus ilyen nincs. Nem igaz, hogy egy zenésznek arról kell, hogy szóljon az élete, hogy kérdezgetik ilyen szarságokról, vagy épp kibeszélik a rohadt szexuális életét. 
Komolyan a gyomrom felfordul ettől. 
Én eléggé érdekesen állok hozzá Brianhez, pontosabban inkább a belőle áradó... szexuális energiákhoz, de az ilyen információkat még így is leszarom... Nem tudom, miért hiszi bárki, hogy ez annyira izgatja az embereket. dry.gif Amúgysem a méret a lényeg...
Szerk: http://www.intro.de/live/nachlesen/23013069/groupies-arschfick-und-langeweile

Ez tényleg undorító dolog. mad.gif Oké hogy sztárok meg minden, na de nem igaz hogy még ennyi csöpp nyugta se lehet, kipletykálni ilyen intim dolgot... Ha igaz, ha nem, akkor is ez azért magán ügy. Az ilyen rosszindulatú cikkel meg nem is érdemes foglalkozni. Áh nem is idegesítem magam... Csak fel*sesz agyilag. furesz.gif
100 oldal 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok