B3EP RELEASED WORLDWIDE TODAY!
15.10.2012
The new 5 track B3EP, PLACEBO's first new music in 3 years, gets it's full worldwide release today and is available as an iTunes Download or a Physical CD. Ezt most olvastam facen. Elvileg ma fog kijönni világszerte.
Úúúú, végre. Akkor már csak a klip kell, hogy megjelenjen.
Ez tényleg undorító dolog. Oké hogy sztárok meg minden, na de nem igaz hogy még ennyi csöpp nyugta se lehet, kipletykálni ilyen intim dolgot... Ha igaz, ha nem, akkor is ez azért magán ügy. Az ilyen rosszindulatú cikkel meg nem is érdemes foglalkozni. Áh nem is idegesítem magam... Csak fel*sesz agyilag.
Engem is eléggé felcseszett. Ehhez köze van Helenának, Stefnek aaa... Carolnak, annak a bizonyos francia fiúcskának, akivel legelőször volt, és azoknak, akiknek bármilyen intim viszonya volt valaha is Briannel, de nem a médiának... :/
Úúúú. Ezt én is imádom. Briannek az lett a mániája, hogy mindenhol szapulja ezt a számot, komolyan minden interjúban elmondja, legyen az rádiós vagy újság, hogy mennyire utálja a szöveget, meg lehordja kb. minden szarnak... :/:(
Ha már morning:
Bár ezt már egyszer tuti beraktam, de még mindig olyan gyönyörű. Ah.
Akkor ez az amiben nem értek egyet Briannel Szerintem jó a szövege. Hm... In the Cold Light of Morning megunhatatlan! (Érzem egyre jobban kezdek túlzásba esni a zenehallgatásban)
Akkor ez az amiben nem értek egyet Briannel Szerintem jó a szövege. Hm... In the Cold Light of Morning megunhatatlan! (Érzem egyre jobban kezdek túlzásba esni a zenehallgatásban)
Hm, na igen, kevés dolgok egyike, amivel én sem értek egyet vele. Pedig a legtöbb dolgokban egyezni szokott a véleményünk, a kedvenc számaink is közösek a lemezeikről. Mikor megtudtam, hogy a BFTS-ről a Speak In Tongues neki is a kedvence. Ahh. Napokig csak azt hallgattam... Hülyefanatikusként.Hogyhogy egyre inkább túlzásbaesni?
Készülődés közben mindig koncertfelvételeket hallgatok, erre ma akadtam rá. Basszus, annyira jó.
Bár azt szeretném nagyon megtalálni, ami itt van 2:32-től: "come on hurricane fuck this summer rain." wáááh.
Ezt az interjút tegnap találtam. Nem találok rá szavakat... Rossz értelemben. Fordítok, bár szerintem ennek a megértéséhez szinte semmilyen angoltudás nem szükséges...
- Ez az első alkalom, hogy itt vagytok, Brazíliában?
- Második.
- Második... és... Hol születtél?
- Belgiumban. - Belgium? Oh igen? És te? - Bristol, Anglia
- Manchester, Anglia
- Oh, Manchester. Nagyszerű csapatotok van. Focicsapatotok. - Svédország. - Egy bárban találkoztunk. - Egy bárban? Angliában?
- Igen.
- Londonban?
- Igen. Mi egy hamburgeresnél találkoztunk, mi az iskolában, mi pedig egy bárban.
- Részegen vagy...?
- Nem, józanon. - Úgy tudom, szereted a mexikói kaját... ez igaz? Itt szégyen, nem szégyen, nem tudom, hogy Brian mire gondol az It's greattel, a mexikói kajára, vagy a riporter "értesüléseire"... Na, aztán elmegy, hogy játszanak. A Meds után meg visszamegy, kérdez valamit a csaj, amit ha megölnek se értek meg... Brian a választ ugye letudja egy it was greattel. Erre a riporter izél, hogy odamentek Angliából és csak két szót beszél hozzájuk. Erre: Tudod, drága barátom, a kevesebb néha több. Ah, hogy én hogy imádom ezt az embert.
De ez mégis mi? :| Nem értem, hogy küldhet ki bárki olyan riportert, aki nem csak hogy semmit sem tud arról, akivel beszélget, de még angolul beszélni se?
Na mindegy, ha ez az interjú szánalmas is, itt gyönyörűen énekli a Meds-t.
És hát, az is kiderült, hogy kifejezetten türelmes, legalábbis én ezt nem bírtam volna végigcsinálni beszólogatás nélkül...
Ah a hideg is kirázott!!! Fantasztikusat éneekelt!!! Nekem úgy jöt le hogy a riporter kb sza*ba se vette őket Szánalmas hogy kicsit se erőlteti meg magát és ennyire felkészületlenül menjen interjút készíteni. Nagyon béna!!! Hát elég szégyelleném magam a helyükben. Na mind egy. Ilyenek is vannak. Ezen a felvéteelen eszméletlenül néz ki!
Ah a hideg is kirázott!!! Fantasztikusat éneekelt!!! Nekem úgy jöt le hogy a riporter kb sza*ba se vette őket Szánalmas hogy kicsit se erőlteti meg magát és ennyire felkészületlenül menjen interjút készíteni. Nagyon béna!!! Hát elég szégyelleném magam a helyükben. Na mind egy. Ilyenek is vannak. Ezen a felvéteelen eszméletlenül néz ki!
Vannak még érdekes interjúk, ahol a magukat riporternek nevező - bocsánat, de - senkik viselkedése egyszerűen... Kibírhatatlan.
Pl.:
Nekem ez az odahajol és elkezdi szagolgatni Brian teáját rész egyszerűen szánalmas. Főleg, hogy közbe a másik meg izél, hogy mi a f.szt iszik? Már alapból, ha interjú, akkor moderálják már magukat. Na mindegy, 0:33-nál Brian és a: "vidd a kib.szott orrod a teámtól" rész imádnivaló. De na, nem véletlen, hogy a végén Stevenek is volt egy: "csak azt mondom, amit gondolok, te f.sz." megnyilvnulása, azt hiszem...
Hm, na igen, kevés dolgok egyike, amivel én sem értek egyet vele. Pedig a legtöbb dolgokban egyezni szokott a véleményünk, a kedvenc számaink is közösek a lemezeikről. Mikor megtudtam, hogy a BFTS-ről a Speak In Tongues neki is a kedvence. Ahh. Napokig csak azt hallgattam... Hülyefanatikusként.Hogyhogy egyre inkább túlzásbaesni?
Készülődés közben mindig koncertfelvételeket hallgatok, erre ma akadtam rá. Basszus, annyira jó. Bár azt szeretném nagyon megtalálni, ami itt van 2:32-től: "come on hurricane fuck this summer rain." wáááh.
A szobatársamék már rendszerint el is könyveltek "zenebuz*nak" (persze csak szurkálódásból) Azt mondják hihetetlen hogy tudok bepörögni egy daltól vagy pedig máskor pl mecs előtt is mindig zenét hallgatok és a többiek a csapatból meg szokták jegyezni hogy mennyire antiszoc tudok lenni tőle, mert nem társalgok velük akkor. Hát mit járjon olyankor a szám, ha éppen amúgy sincs mit mondanom.
Állat jó felvétel!!! Hú az az asztal felborult... És IGEN Space Monkey!!! Jee!!
A szobatársamék már rendszerint el is könyveltek "zenebuz*nak" (persze csak szurkálódásból) Azt mondják hihetetlen hogy tudok bepörögni egy daltól vagy pedig máskor pl mecs előtt is mindig zenét hallgatok és a többiek a csapatból meg szokták jegyezni hogy mennyire antiszoc tudok lenni tőle, mert nem társalgok velük akkor. Hát mit járjon olyankor a szám, ha éppen amúgy sincs mit mondanom.
Állat jó felvétel!!! Hú az az asztal felborult... És IGEN Space Monkey!!! Jee!!
Haha, ezt a helyzetet teljesen átérzem.
Tényleg. Ez az egyik kedvenc interjúm. Ezt még ha nem érted is érdemes megnézni, ha van időd. Annyira gyönyörű benne. Meg olyan sokat nevet. Ah. Viszont ennek a fordítását nem vállalom be, mert a másik f.szinak (ebbe mi a tiltott szó? ezt nem is trágárságnak akartam... namindegy...) olyan tájszólása van, hogy az esetek 90%-ában azt sem tudom, miről akar beszélni...
Bocsi, most rá vagyok kattanva az interjúnézésre...
Vannak még érdekes interjúk, ahol a magukat riporternek nevező - bocsánat, de - senkik viselkedése egyszerűen... Kibírhatatlan. Pl.:
Nekem ez az odahajol és elkezdi szagolgatni Brian teáját rész egyszerűen szánalmas. Főleg, hogy közbe a másik meg izél, hogy mi a f.szt iszik? Már alapból, ha interjú, akkor moderálják már magukat. Na mindegy, 0:33-nál Brian és a: "vidd a kib.szott orrod a teámtól" rész imádnivaló. De na, nem véletlen, hogy a végén Stevenek is volt egy: "csak azt mondom, amit gondolok, te f.sz." megnyilvnulása, azt hiszem...
Azta... hát ez... Eddig ezek nyerték a valaha látott legkatasztrofálisabb riporter díjat az tuti!! Ez sokkal gázabb mint a másik! Milyen bunkók voltak már. A középen ülő izgága szagolgatós riporter meg már nem tudta hova dugdossa azt a mikrofont, hát én adtam volna neki tippet hogy hova... Meg alig hagyták őket szóhoz jutni. Folyton közbe vágtak.
Azta... hát ez... Eddig ezek nyerték a valaha látott legkatasztrofálisabb riporter díjat az tuti!! Ez sokkal gázabb mint a másik! Milyen bunkók voltak már. A középen ülő izgága szagolgatós riporter meg már nem tudta hova dugdossa azt a mikrofont, hát én adtam volna neki tippet hogy hova... Meg alig hagyták őket szóhoz jutni. Folyton közbe vágtak.
Undorító az ilyen viselkedés... :// Hihetetlen, hogy ilyenek után képes visszamenni ezekbe az országokba...
Az bizony! Mondjuk szerintem a rajongói miatt megy
Igen, igen. Ez is igaz.
De olyan rossz, mostanában olyan antiszoc lett vagy nem tudom... Hiába nézem a képeket, sosincs ott egy afterpartyn se, csak a többiek. Aláírást is osztogat mindenki, csak ő nem... :/
Tényleg. Ez az egyik kedvenc interjúm. Ezt még ha nem érted is érdemes megnézni, ha van időd. Annyira gyönyörű benne. Meg olyan sokat nevet. Ah. Viszont ennek a fordítását nem vállalom be, mert a másik f.szinak (ebbe mi a tiltott szó? ezt nem is trágárságnak akartam... namindegy...) olyan tájszólása van, hogy az esetek 90%-ában azt sem tudom, miről akar beszélni...
Bocsi, most rá vagyok kattanva az interjúnézésre...
Nagyon nagy ez az interjú!!! Milyen jófejnek tűnik a csávó!! Meg milyen fejeket vágtak... Tényleg nem sokat értettem belőle, viszont nagyon is érdemes volt megnézni!! Voltak ahol igazán jókat nevettem. Nagyon köszi szépen!!! Amúgy nem itt beszél a gitárjainak a nevéről?
Igen, igen. Ez is igaz. De olyan rossz, mostanában olyan antiszoc lett vagy nem tudom... Hiába nézem a képeket, sosincs ott egy afterpartyn se, csak a többiek. Aláírást is osztogat mindenki, csak ő nem... :/
Lehet kicsit belefáradt a dolgokba. De majd most pihen egyet, hogy nem lesz koncert.
Nagyon nagy ez az interjú!!! Milyen jófejnek tűnik a csávó!! Meg milyen fejeket vágtak... Tényleg nem sokat értettem belőle, viszont nagyon is érdemes volt megnézni!! Voltak ahol igazán jókat nevettem. Nagyon köszi szépen!!! Amúgy nem itt beszél a gitárjainak a nevéről?
De, itt beszél egy párról.
Amúgy ha van valami rész, ami érdekel, vagy nem értetted rendesen, és érdekelne, írd le, hol van és megnézem, mit tehetek. Úgyis gyakorolnom kell az angolt...
Lehet kicsit belefáradt a dolgokba. De majd most pihen egyet, hogy nem lesz koncert.
Hát remélem. Bár elkezdtem feladni a reményt, hogy valaha is lesz aláírásom, úgyhogy elkezdtem nézelődni ebay-en, és barátomnak hisztizek, hogy vegye meg nekem az egyik aláírást.
Gyönyörű a képen és ott az aláírása. Ah.
Ha máshogy nem, legalább így mindenképp akarok szerezni egyet. (( És oké, nem lenne meg az az élmény, mintha én küzdenék meg érte, meg blabla... De legalább lenne...
De, itt beszél egy párról. Amúgy ha van valami rész, ami érdekel, vagy nem értetted rendesen, és érdekelne, írd le, hol van és megnézem, mit tehetek. Úgyis gyakorolnom kell az angolt...
De jó fej vagy!!! Köszi Majd szólók akkor Viszont esetleg a B3 dalszövegét letudod fordítani?
Hát remélem. Bár elkezdtem feladni a reményt, hogy valaha is lesz aláírásom, úgyhogy elkezdtem nézelődni ebay-en, és barátomnak hisztizek, hogy vegye meg nekem az egyik aláírást. Gyönyörű a képen és ott az aláírása. Ah. Ha máshogy nem, legalább így mindenképp akarok szerezni egyet. (( És oké, nem lenne meg az az élmény, mintha én küzdenék meg érte, meg blabla... De legalább lenne...
Feladni sose késő... Végülis igazad van legalább lenne. Viszont biztos vagy benne hogy ez az ő aláírása és nem hamis?