Idézet (itsjustme @ 2013.02.17. 21:38)
haha, de azért te már nagyon régóta, még akkor egész visszafogott voltam, úgy emlékszem.
basszus, ez rohadtul megéri. ha belegondolsz, hogy azoknak, akik innen érdekelnek, egy-egy koncertjére mennyiért mennél, plusz útiköltséget számolsz, nagyon is olcsón megúszod. ha eljutsz, mindenképp extrarészletes beszámolót kérek.
lehet, annyi, hogy szerintem paypal kell hozzá, mással nem fizethetsz. :/ én pólót szeretnék majd venni.
basszus, ez rohadtul megéri. ha belegondolsz, hogy azoknak, akik innen érdekelnek, egy-egy koncertjére mennyiért mennél, plusz útiköltséget számolsz, nagyon is olcsón megúszod. ha eljutsz, mindenképp extrarészletes beszámolót kérek.
lehet, annyi, hogy szerintem paypal kell hozzá, mással nem fizethetsz. :/ én pólót szeretnék majd venni.
Szerintem is írtóra megéri, mert a felhozatal az nagyon ott van meg ahhoz képest hogy külföldön van annyira nem is drága, fesztiválhoz képest szerintem sem sok. A szigetre elővételben a bérlet 49.000 májusig utána 58.000 és ott nem is érdekel ennyi fellépő mint itt. Bár még nem rakták ki kik lesznek idén, de a tavalyiból kiindulva csak pár érdekelt. Fú képeket is hozok róla ha kijutok
De ahogy nézem itt nem is drága a poló 5 euró