Fúúúú.. Hidd el nagyon gyér a német tudásom, sőt még némi tudásnak se nevezném azt ami anno rám "ragadt" Sajnos ebben nem igazán tudok segíteni...
ah, kár... na remélem, majd valahonnan sikerül megértenem. szerintem ez egész pályafutás során ez volt az egyik legjobb koncertjük, úgyhogy úgysem adom fel.
a szöveg sem utolsó, de az az átélés, ahogy előadja. páratlan. imádom, hogy ennyire őszintén, szívből énekel. és igen, tényleg gyönyörű ez a szám.
Kevés olyan előadó van, aki ennyire szenvedélyesen közvetíti a zenéjét. Sőt ugyanezt senki nem tudja, mint Brian, mert ahogyan ő csinálja az teljesen egyedi
Kevés olyan előadó van, aki ennyire szenvedélyesen közvetíti a zenéjét. Sőt ugyanezt senki nem tudja, mint Brian, mert ahogyan ő csinálja az teljesen egyedi
ha már szenvedély. folyamatosan ezt hallgatom. na meg nézem... imádom ezt az ingjét. a '12-es Taubertal Festen is ez volt rajta. mindig is imádtam a stílusát, így nem tudom kizárni a külsejét, és nem észrevenni, hogy ez az egyik legjobb mostanában viselt darabja.
ijesztő belegondolni, hogy amellett, hogy páratlan a gitárjátéka, egyedi és tökéletes a hangja, még stílusban is lekörözi az emberek nagyrészét. ilyenkor merül fel bennem, hogy van-e egyáltalán, amiben rossz...?
Sajna, nem... De már egy ideje nem tudok fellépni rá, talán kb 1 hete? Nekem is eszembe volt ez a kérdés Biztos nagyon dolgoznak a honlapon.
olyan régóta? nekem még csak 2-3 napja tűnt fel, hogy nem működik az oldal. remélem, minél hamarabb megcsinálják, ilyenkor mindig paranoiás leszek, hogy mi történhetett, miért nem él az oldal...
Ez olyan jó buli lehetett Mindenki Briannel együtt énekel, meg tombolnak, meg minden... A Placebo-nak a közönséggel biztos nem voltak problémái ezen a koncerten Plusz tetszik hogy a felvételen a többieket is töbször mutatják. Szintén itt is Steve olyan mintha fel lenne "húzva" nagy átéléssel dobol az biztos, Stef mozgásáért még mindig teljesen oda vagyok Na és persze Brian a végénél... Jó kis anyag ez az tuti
Ez olyan jó buli lehetett Mindenki Briannel együtt énekel, meg tombolnak, meg minden... A Placebo-nak a közönséggel biztos nem voltak problémái ezen a koncerten Plusz tetszik hogy a felvételen a többieket is töbször mutatják. Szintén itt is Steve olyan mintha fel lenne "húzva" nagy átéléssel dobol az biztos, Stef mozgásáért még mindig teljesen oda vagyok Na és persze Brian a végénél... Jó kis anyag ez az tuti
úúú, ez az egész koncert isteni. nagyszerű közösnég volt, tényleg, öröm lehet ilyen helyen játszani.
Sunshine mindig olyan, mintha fel lenne húzva, nem értem, hogyan csinálja, és hogy nem fárad bele, azért a többieken látszik egy idő után, hosszabb turnék alatt - de rajta sose semmi. haha, Stef mozgása. gaydance.
ilyen szempontból ez is hasonló felvétel. ah, és az a mosoly a végén.
ha már szenvedély. folyamatosan ezt hallgatom. na meg nézem... imádom ezt az ingjét. a '12-es Taubertal Festen is ez volt rajta. mindig is imádtam a stílusát, így nem tudom kizárni a külsejét, és nem észrevenni, hogy ez az egyik legjobb mostanában viselt darabja. ijesztő belegondolni, hogy amellett, hogy páratlan a gitárjátéka, egyedi és tökéletes a hangja, még stílusban is lekörözi az emberek nagyrészét. ilyenkor merül fel bennem, hogy van-e egyáltalán, amiben rossz...?
Ez egy roppant jó kérdés! Nekem is ismerős ez az ing, mintha csak rá tervezték volna annyira jól áll neki, és senki másra. Meg itt írtóra tetszik a haja, így hosszabban jobban bejön. Az albumról abszolút az első kedvencem a Battle For the sun, bár sokszor verekedik a posztért a Never-ending Why dal is. Lehet azért mert akusztikusan sokkal jobban tetszik a Never-ending Why... Nem tudom miért ezt mindig nehéz rangsorolni, sose tudom véglegesen.
olyan régóta? nekem még csak 2-3 napja tűnt fel, hogy nem működik az oldal. remélem, minél hamarabb megcsinálják, ilyenkor mindig paranoiás leszek, hogy mi történhetett, miért nem él az oldal...
Nem biztos hogy egy hete, lehet csak nekem tűnik ennyinek mert mostanában elég sűrűn néztem.
Ez egy roppant jó kérdés! Nekem is ismerős ez az ing, mintha csak rá tervezték volna annyira jól áll neki, és senki másra. Meg itt írtóra tetszik a haja, így hosszabban jobban bejön. Az albumról abszolút az első kedvencem a Battle For the sun, bár sokszor verekedik a posztért a Never-ending Why dal is. Lehet azért mert akusztikusan sokkal jobban tetszik a Never-ending Why... Nem tudom miért ezt mindig nehéz rangsorolni, sose tudom véglegesen.
úú, a Never-ending Why. azt a számot én minden verzióban imádom. a demója érdekelne nagyon. nekem amellett még a Devil In The Details meg az Unisex a nagykedvencem. na meg persze a Speak In Tongues.
ööö, innen lehet még ismerős szerintem.
úúú, ez az egész koncert isteni. nagyszerű közösnég volt, tényleg, öröm lehet ilyen helyen játszani.
Sunshine mindig olyan, mintha fel lenne húzva, nem értem, hogyan csinálja, és hogy nem fárad bele, azért a többieken látszik egy idő után, hosszabb turnék alatt - de rajta sose semmi. haha, Stef mozgása. gaydance.
ilyen szempontból ez is hasonló felvétel. ah, és az a mosoly a végén.
ááááh!!! Isteni!! Az a mosoly Én már alig várom az újabb koncerteket, végre megint elkezdődjön Ha idén is jönnének ide, tutira kimennék rá Stef mozgása hihetetlen, nekem annyira bejön ezen a felvételen is ahogyan bejárja a színpadot a gitárjával vétek nem látni, annyira fantasztikus
Az unokahúgom azt mondta a dobosok többségére, hogy nem csodálja mennyire pörögnek egész koncertek allatt, mert a dobolás szerinte azért is fárasztóbb meg nehezebb, mert minden porcikád, az egész tested mozog miközben csinálod és hogy szerinte ezt "cuccozás" nélkül nem is bírnák. De ez csak egy felvetés tőle inkább
úú, a Never-ending Why. azt a számot én minden verzióban imádom. a demója érdekelne nagyon. nekem amellett még a Devil In The Details meg az Unisex a nagykedvencem. na meg persze a Speak In Tongues. ööö, innen lehet még ismerős szerintem.
Igen lehet innen olyan ismerős
Úúúh az Unisexet mostanában gyakran hallgatom azt is szeressük
ááááh!!! Isteni!! Az a mosoly Én már alig várom az újabb koncerteket, végre megint elkezdődjön Ha idén is jönnének ide, tutira kimennék rá Stef mozgása hihetetlen, nekem annyira bejön ezen a felvételen is ahogyan bejárja a színpadot a gitárjával vétek nem látni, annyira fantasztikus Az unokahúgom azt mondta a dobosok többségére, hogy nem csodálja mennyire pörögnek egész koncertek allatt, mert a dobolás szerinte azért is fárasztóbb meg nehezebb, mert minden porcikád, az egész tested mozog miközben csinálod és hogy szerinte ezt "cuccozás" nélkül nem is bírnák. De ez csak egy felvetés tőle inkább
haha, igeen. és ez is a moszkvai... ahol volt az I Know is... ezelőtt csak a franciákra voltam féltékeny pedig... és fúú... lehet abban valami, amit unokahúgod mond, nem tudom.
Igen lehet innen olyan ismerős
Úúúh az Unisexet mostanában gyakran hallgatom azt is szeressük
"...we run, run, run, run, run, run, run, run, run, run, run run, run, run ruuun. dont worry baby, its just the end of the world, dont worry baby, this place is broken and absuuurd" wáááh. imádom. ez kellene egy koncertre. úúú, ezen hogy megőrülne a tömeg. talán még jobban, mint egy Trigger Happy Handsen. hmm, egyszer hátha. végülis már az In A Funkot is játszották, ami rajta sincs a lemezen...
Ma reggeli indulónak egy jó kis akusztikus koncert! Egyszerűen imádom! Főleg itt a Because i want you-t és Twenty years-t De úgy összességében az egész roha*t zseniális!
"...we run, run, run, run, run, run, run, run, run, run, run run, run, run ruuun. dont worry baby, its just the end of the world, dont worry baby, this place is broken and absuuurd" wáááh. imádom. ez kellene egy koncertre. úúú, ezen hogy megőrülne a tömeg. talán még jobban, mint egy Trigger Happy Handsen. hmm, egyszer hátha. végülis már az In A Funkot is játszották, ami rajta sincs a lemezen...
Igen Végtére is kitudja hát ha... Bár én a Trigger Happy Handsre írtóra megőrülnék az biztos!