Idézet (Alszi666 @ 2013.05.25. 21:23)
Hát te tényleg mindenre képess vagy értük!! Igazi rajongó vagy!! Remélem is hogy jönnek ide mert jó lenne idén is elmenni rájuk, meg hát így nyáron akkor mit csinálnak??? Ha nem jönnek ide?
nekem ez még a legkevesebb. két nagy kedvencem van, értük bármit. mikor a Negative volt Pesten két éve, akkor is hónapokig nem ettem rendesen, hogy a sulira kapott kajapénzemből vegyem a jegyet. párszor ájulás határán voltam, de végül egy 10-est összekoplaltam. annál megtanultam, hogy megéri, hiszen minden álmom valóra vált, úgyhogy ezért szintén bármit kibírok.
amúgy nem tudom. remélem nyáron írják a nyolcadik lemezt, hogy jövő tavasszal már az is megjelenjen. bár nem, az nem lenne jó, hiszen ők épp azért olyan profik amilyenek, mert éveket ülnek egy-egy anyagon. nem kell tőlük összecsapott lemez... bármit is csinálnak, remélem, Briannek megjön tőle az életkedve, tök szociális hangulata lesz tőle, aztán majd aláírást fog osztogatni a pesti koncerten, meg sorra ölelgetni a rajongókat, miközben nagyon sokat lehet majd vele beszélni. köszönetet kellene már neki is mondanom, amiért megváltoztatta az életemet.