Starity

Placebo

100 oldal 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. május 25. 21:28 #941
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (Alszi666 @ 2013.05.25. 21:23)
biggrin.gif  rohog.gif Hát te tényleg mindenre képess vagy értük!! Igazi rajongó vagy!! thumbsup.gif Remélem is hogy jönnek ide mert jó lenne idén is elmenni rájuk, meg hát így nyáron akkor mit csinálnak??? Ha nem jönnek ide? laugh.gif

nekem ez még a legkevesebb. két nagy kedvencem van, értük bármit. mikor a Negative volt Pesten két éve, akkor is hónapokig nem ettem rendesen, hogy a sulira kapott kajapénzemből vegyem a jegyet. párszor ájulás határán voltam, de végül egy 10-est összekoplaltam. annál megtanultam, hogy megéri, hiszen minden álmom valóra vált, úgyhogy ezért szintén bármit kibírok. biggrin.gif
amúgy nem tudom. remélem nyáron írják a nyolcadik lemezt, hogy jövő tavasszal már az is megjelenjen. rohog.gif bár nem, az nem lenne jó, hiszen ők épp azért olyan profik amilyenek, mert éveket ülnek egy-egy anyagon. nem kell tőlük összecsapott lemez... unsure.gif bármit is csinálnak, remélem, Briannek megjön tőle az életkedve, tök szociális hangulata lesz tőle, aztán majd aláírást fog osztogatni a pesti koncerten, meg sorra ölelgetni a rajongókat, miközben nagyon sokat lehet majd vele beszélni.blush.gif köszönetet kellene már neki is mondanom, amiért megváltoztatta az életemet. unsure.gif wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Alszi666
2013. május 25. 21:32 #942
Alszi666
Alszi666
HIMster

Státusz"Every time I rise I see you falling. Can you find me..."
Hozzászólás: 2101
Csatolások: 241
Azonosító: 170194
Idézet (itsjustme @ 2013.05.25. 21:23)
nem tudom, krva messze van. északi határ mellett lakom, nekem az sokszáz kilométer... unsure.gif de hátha összejönne... wub.gif csak sajnos a karácsonyi ajándék kártyát már eljátszottam a cdvel... szerintem esetleg akkor, ha sikerül extragyorsan valami jólfizető melót találnom... unsure.gif

Hát igen tudom, sokba kerülne az biztos... think.gif Erősen megfontolandó a dolog, de ha tudnám hogy jönnek hozzánk is akkor egyből elvetném ezt a dolgot az biztos biggrin.gif Aztán ezután a nyár után lehet egy fillérem se marad majd hogy egyáltalán még gondolkozzak a meneten rohog.gif laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2013. május 25. 21:35 #943
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2013.05.25. 21:32)
Hát igen tudom, sokba kerülne az biztos... think.gif Erősen megfontolandó a dolog, de ha tudnám hogy jönnek hozzánk is akkor egyből elvetném ezt a dolgot az biztos biggrin.gif Aztán ezután a nyár után lehet egy fillérem se marad majd hogy egyáltalán még gondolkozzak a meneten rohog.gif  laugh.gif

jó, mondjuk biztos jönnek, kérdés, mikor és bírunk-e addig várni. biggrin.gif
amúgy igen, az ezután a nyár után marad-e pénz érzés ismerős. unsure.gif főleg hogy magamat ismerve - és a turnékat elnézve - addig fogok Londonba felmenni, amíg bele nem futok Brianbe. dry.gif rohog.gif állítólag 2007-ben annak a kávézónek a közelében lakott, ahol a The Death Of Nancy Boy alatt van. aminek tudom a címét... tehát ha nem költözött el, még sikerem is lehet. és nem vagyok kicsit sem naiv. rohog.gif
2013. május 25. 21:42 #944
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2013.05.25. 21:28)
nekem ez még a legkevesebb. két nagy kedvencem van, értük bármit. mikor a Negative volt Pesten két éve, akkor is hónapokig nem ettem rendesen, hogy a sulira kapott kajapénzemből vegyem a jegyet. párszor ájulás határán voltam, de végül egy 10-est összekoplaltam. annál megtanultam, hogy megéri, hiszen minden álmom valóra vált, úgyhogy ezért szintén bármit kibírok. biggrin.gif 
amúgy nem tudom. remélem nyáron írják a nyolcadik lemezt, hogy jövő tavasszal már az is megjelenjen. rohog.gif bár nem, az nem lenne jó, hiszen ők épp azért olyan profik amilyenek, mert éveket ülnek egy-egy anyagon. nem kell tőlük összecsapott lemez... unsure.gif bármit is csinálnak, remélem, Briannek megjön tőle az életkedve, tök szociális hangulata lesz tőle, aztán majd aláírást fog osztogatni a pesti koncerten, meg sorra ölelgetni a rajongókat, miközben nagyon sokat lehet majd vele beszélni.blush.gif köszönetet kellene már neki is mondanom, amiért megváltoztatta az életemet. unsure.gif wub.gif

Igen tökéletesen megértelek én is így visszagondolva mi mindent össze melóztam suli mellett éjszakákba egy ilyen nyárért... De megérte/éri. A Placebo is ilyen volt egyáltalán nem sajnáltam rá semmit se!!! Még jobb volt mint gondoltam vagy azt képzeltem! rolleyes.gif Biztos elkapták az alkotói lázt!!! Kíváncsi vagyok mikor jönnek majd.
2013. május 25. 21:45 #945
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2013.05.25. 21:42)
Igen tökéletesen megértelek én is így visszagondolva mi mindent össze melóztam suli mellett éjszakákba egy ilyen nyárért... De megérte/éri. A Placebo is ilyen volt egyáltalán nem sajnáltam rá semmit se!!! Még jobb volt mint gondoltam vagy azt képzeltem!  rolleyes.gif Biztos elkapták az alkotói lázt!!! Kíváncsi vagyok mikor jönnek majd.

azt elhiszem. meghajolo.gif
szerintem valamikor '14 nyarán pff... dry.gif
eddig mindig június-szeptember között voltak itt. jó, az legtöbbször a sziget miatt ugye, de akkoris. unsure.gif tényleg, frissítgettem Brian adatlapját, úgyhogy mostmár összeszedtem azt is, milyen díjakra jelölték őket, mit nyertek, hogy mikor és hol voltak Magyarországon... smileeee.gif
2013. május 25. 21:46 #946
Alszi666
Alszi666
HIMster

Ezt most találtam facen:
2013. május 25. 21:52 #947
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2013.05.25. 21:45)
azt elhiszem. meghajolo.gif 
szerintem valamikor '14 nyarán pff... dry.gif 
eddig mindig június-szeptember között voltak itt. jó, az legtöbbször a sziget miatt ugye, de akkoris. unsure.gif tényleg, frissítgettem Brian adatlapját, úgyhogy mostmár összeszedtem azt is, milyen díjakra jelölték őket, mit nyertek, hogy mikor és hol voltak Magyarországon... smileeee.gif

dry.gif Az nagyon nem idén lesz!!!
Akkor megint csak Szigeten látom őket, (uh amúgy eddig az idei szerintem eléggé gyenge felhozatalú)
thumbsup.gif meghajolo.gif Tökéletes a lapja!! Gratula!! Jól összeszedett, szép munka, jó sokszor voltak eddig Szigeten...
Külön dícséret az Évről évek képekért!!! Tökély!! wub.gif
2013. május 25. 21:53 #948
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2013.05.25. 21:46)
Ezt most találtam facen:

aahww. wub.gif most erre nem tudok mit mondani, mert egy kulturált szó sem jut eszembe. bármennyire is a hangjárt szeretem elsősorban, attól nem vagyok vak, így nem tudom nem észrevenni, hogy milyen kibszott gyönyörű. és boldog. nem tudom, mi lehet mostanában a magánéletében, de megint olyan... kisimult. lehet, hogy megint talált valami hosszútávú partnert? utoljára Helena mellett láttam ilyennek... hm, mindegyis mi az oka, a lényeg, hogy ismét boldognak látszik. megérdemli. cray.gif meghajolo.gif smileeee.gif
2013. május 25. 22:04 #949
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2013.05.25. 21:52)
dry.gif Az nagyon nem idén lesz!!!
Akkor megint csak Szigeten látom őket, (uh amúgy eddig az idei szerintem eléggé gyenge felhozatalú)
thumbsup.gif  meghajolo.gif Tökéletes a lapja!! Gratula!! Jól összeszedett, szép munka, jó sokszor voltak eddig Szigeten...
Külön dícséret az Évről évek képekért!!! Tökély!! wub.gif

jujj, köszönöm szépen. smileeee.gif
szerintem az évről-évre képekben lassan több munkám lesz, mint az életrajzban. rohog.gif féléve az enyém a lap, azóta legalább ötször lecserélgettem a képeket, és még most is van pár, amin gondolkozok, hogy más kellene. már mániámmá vált a minél tökéletesebbek kirakása. biggrin.gif
az a baj, hogy a mostani vagy akár 14-es szigetre még az is esélytelen, hogy jöjjenek. túl közel van egymáshoz. unsure.gif leghamarabb 2015 szerintem, az itteni látogatásaikat elnézve legalábbis... unsure.gif
2013. május 25. 22:05 #950
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2013.05.25. 21:53)
aahww. wub.gif most erre nem tudok mit mondani, mert egy kulturált szó sem jut eszembe. bármennyire is a hangjárt szeretem elsősorban, attól nem vagyok vak, így nem tudom nem észrevenni, hogy milyen kibszott gyönyörű. és boldog. nem tudom, mi lehet mostanában a magánéletében, de megint olyan... kisimult. lehet, hogy megint talált valami hosszútávú partnert? utoljára Helena mellett láttam ilyennek... hm, mindegyis mi az oka, a lényeg, hogy ismét boldognak látszik. megérdemli. cray.gif meghajolo.gif smileeee.gif

Roha*t jó ilyen vidáman látni minden képen mosolyog. Bármi is legyen az oka lényeg maradjon sokáig így! laugh.gif
2013. május 25. 22:09 #951
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2013.05.25. 22:05)
Roha*t jó ilyen vidáman látni minden képen mosolyog. Bármi is legyen az oka lényeg maradjon sokáig így! laugh.gif

és tényleg őszintén mosolyog! ez most úgy feldobott estére. wub.gif ha írok, minden jelenetet magamelé képzelek, úgyhogy azt hiszem, írni fogok egy novellát Brian mosolyáról... blush.gif unsure.gif
erről jut eszembe.

ennél a számnál az everyone is gay résznél megszokott ez a tipikus vigyor, de talán ezen látszik a legjobban. wub.gif
2013. május 25. 22:21 #952
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2013.05.25. 22:09)
és tényleg őszintén mosolyog! ez most úgy feldobott estére. wub.gif ha írok, minden jelenetet magamelé képzelek, úgyhogy azt hiszem, írni fogok egy novellát Brian mosolyáról... blush.gif  unsure.gif 
erről jut eszembe.

ennél a számnál az everyone is gay résznél megszokott ez a tipikus vigyor, de talán ezen látszik a legjobban. wub.gif

Az a széles vigyor! biggrin.gif taps.gif Lenyűgöző ahogyan ezt a covert előadja, a mozdulatai... Amúgy is imádom a Nirvanát, de a Placebo verziója is ugyanannyira tetszik mint az eredeti thumbsup.gif Helyes! wink.gif Az írásban állat jó vagy!!!
2013. május 25. 22:24 #953
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2013.05.25. 22:21)
Az a széles vigyor! biggrin.gif  taps.gif Lenyűgöző ahogyan ezt a covert előadja, a mozdulatai... Amúgy is imádom a Nirvanát, de a Placebo verziója is ugyanannyira tetszik mint az eredeti thumbsup.gif Helyes! wink.gif Az írásban állat jó vagy!!!

csodálatos. heart.gif bár ezek a mozdulatok lekörözhetetlenek. rohog.gif hiányzik a drámakirálynő-Brian.
jujj, ma túlsokszor fogok neked hálálkodni dícséretért, de ismételten csak köszönöm. blush.gif hm, talán beleírom valamelyik megkezdett slashbe. írhatnék már valami heterót is Brianről a regényen kívül, basszus. rohog.gif unsure.gif
2013. május 25. 22:40 #954
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2013.05.25. 22:24)
csodálatos. heart.gif bár ezek a mozdulatok lekörözhetetlenek. rohog.gif hiányzik a drámakirálynő-Brian.
jujj, ma túlsokszor fogok neked hálálkodni dícséretért, de ismételten csak köszönöm. blush.gif hm, talán beleírom valamelyik megkezdett slashbe. írhatnék már valami heterót is Brianről a regényen kívül, basszus. rohog.gif unsure.gif

Nee!! air_kiss.gif Végem van!!! Ugye tisztában vagy vele hogy most ezzel teljesen kicsináltál!!! w00t.gif Az egyik legeslegnagyobb kedvencem a One of a kind wub.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif Szóval ez a felvétel!! wub.gif Bas*ki én nem tudom hogy csinálod, hogy bukkansz ilyen isteni felvételekre!! Muszáj vagy 1000X megnéznem megint!!! Imádom ahogy fejbe lövi magát óóóóhhh elvesztem, olyan jól néz ki! Meg Stef is blush.gif bocs most nem bírom ki hogy ne áradozzak... Én addig nem nyugszom amíg ezt élőben nem látom és hallom, minimum addig fogok járni Placebora míg ezt legalább nem hallom ezt kötelező lejátszani!!! heart.gif
2013. május 25. 22:42 #955
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2013.05.25. 22:40)
Nee!! air_kiss.gif Végem van!!! Ugye tisztában vagy vele hogy most ezzel teljesen kicsináltál!!! w00t.gif Az egyik legeslegnagyobb kedvencem a One of a kind wub.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif  heart.gif Szóval ez a felvétel!! wub.gif Bas*ki én nem tudom hogy csinálod, hogy bukkansz ilyen isteni felvételekre!! Muszáj vagy 1000X megnéznem megint!!! Imádom ahogy fejbe lövi magát óóóóhhh elvesztem, olyan jól néz ki! Meg Stef is  blush.gif bocs most nem bírom ki hogy ne áradozzak... Én addig nem nyugszom amíg ezt élőben nem látom és hallom, minimum addig fogok járni Placebora míg ezt legalább nem hallom ezt kötelező lejátszani!!! heart.gif

haha, aki keres, talál. blush.gif biggrin.gif
igeen, az a legjobb rész az egészben. heart.gif bár amit annál a résznél levág, az egész isteni. meghajolo.gif drága Brianünk ha már egyszer színészként végzett, a zenélés mellett elkezdhetné ezt a hivatást is űzni. úúú, ha már színészet tegnap néztem vissza a Velvet Goldminet. komolyan egy isten ez az ember. wub.gif wub.gif
hmm, akkor mostantól lett még egy közös célunk. wink.gif meghajolo.gif
2013. május 25. 22:52 #956
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2013.05.25. 22:42)
haha, aki keres, talál. blush.gif biggrin.gif
igeen, az a legjobb rész az egészben. heart.gif bár amit annál a résznél levág, az egész isteni. meghajolo.gif drága Brianünk ha már egyszer színészként végzett, a zenélés mellett elkezdhetné ezt a hivatást is űzni. úúú, ha már színészet tegnap néztem vissza a Velvet Goldminet. komolyan egy isten ez az ember. wub.gif wub.gif 
hmm, akkor mostantól lett még egy közös célunk. wink.gif meghajolo.gif

Hihetetlen ez az ember! Arra mérget vehetsz hogy még az életben hallani fogjuk wink.gif
Úh én azt a filmet csak Brian miatt néztem meg, meg mondjuk Ewan és Christian miatt is! Meg szeretem azt a számot olyan ütős dal!!!

2013. május 25. 22:55 #957
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2013.05.25. 22:52)
Hihetetlen ez az ember! Arra mérget vehetsz hogy még az életben hallani fogjuk wink.gif 
Úh én azt a filmet csak Brian miatt néztem meg, meg mondjuk Ewan és Christian miatt is! Meg szeretem azt a számot olyan ütős dal!!!

én személy szerint csak miatta. rohog.gif jó, a végére megszerettem a filmet, de amúgy nem tartom valószínűnek, hogy leülök hozzá, ha ő nincs benne a stáblistában. de már az elején a jelenet, ahol csak szalad, aztán a végén elejti a boáját és visszamegy érte, már az meggyőzött. heart.gif
és tényleg jó szám. bár nekem ez a kedvenc felvételem belőle. wub.gif
2013. május 25. 23:02 #958
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2013.05.25. 22:55)
én személy szerint csak miatta. rohog.gif jó, a végére megszerettem a filmet, de amúgy nem tartom valószínűnek, hogy leülök hozzá, ha ő nincs benne a stáblistában. de már az elején a jelenet, ahol csak szalad, aztán a végén elejti a boáját és visszamegy érte, már az meggyőzött. heart.gif 
és tényleg jó szám. bár nekem ez a kedvenc felvételem belőle. wub.gif

Jaj igen ezt ismerem még te mutattad. Nagyon jó! Hát én sem hinném hogy leültem volna erre a filmre, ha Brian nem szerepel benne, pedig aztán alig pár jelenetben bukkan fel laugh.gif
2013. május 25. 23:11 #959
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Alszi666 @ 2013.05.25. 23:02)
Jaj igen ezt ismerem még te mutattad. Nagyon jó! Hát én sem hinném hogy leültem volna erre a filmre, ha Brian nem szerepel benne, pedig aztán alig pár jelenetben bukkan fel laugh.gif

hm, na igen, a két órás filmben kb szerepel 5 percet, ami alatt elmond 3 mondatot. unsure.gif de legalább benne volt! heart.gif
az a kár, hogy ezután is volt egy felkérése visszautasította, mert ott is zenészként lett volna... azóta meg nincsen semmi, pedig úgy néznék tőle valamit. sad.gif így meg az emberek csak hülyének néznek, ha mások mellett őt is a kedvenc színészemként hangoztatom. dry.gif
2013. május 25. 23:18 #960
Alszi666
Alszi666
HIMster

Idézet (itsjustme @ 2013.05.25. 23:11)
hm, na igen, a két órás filmben kb szerepel 5 percet, ami alatt elmond 3 mondatot. unsure.gif de legalább benne volt! heart.gif
az a kár, hogy ezután is volt egy felkérése visszautasította, mert ott is zenészként lett volna... azóta meg nincsen semmi, pedig úgy néznék tőle valamit. sad.gif így meg az emberek csak hülyének néznek, ha mások mellett őt is a kedvenc színészemként hangoztatom. dry.gif

Na igen rohog.gif elhiszem! laugh.gif
Bár ezt nem is tudtam hogy kapott még más felkérést is blink.gif Szívesen néznék valamit amiben szerepel, de azért 5 percnél többet ha lehet biggrin.gif

100 oldal 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok