Starity

Placebo

100 oldal 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. május 29. 21:34 #981
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2013.05.29. 20:45)
én személy szerint észak-magyarország egy kis városocskájában. azért is körülményes az ausztriai koncert is, főleg, hogy a nyarat Angliában töltöm, nem tudom, hogy tudnám megoldani, teljesen le leszek égve. unsure.gif a legkellemetlenebb, hogy mivel augusztusban mennek Törökországba meg Dél-koreába, már beleéltem magam, hogy akkor júliusban biztosan lesz egy kisebb UK-turné, mert eddig mindig volt mielőtt külföldre mentek, tehát már bíztam benne, hogy életem első Placebo koncertje pont Londonban lesz... olyan ideg van bennem mostanában emiatt. unsure.gif öt koncertet mulasztottam el különféle okok miatt, és még mindig nem akar összejönni... 
a sziget amúgy jól hangzik  - de én arra csak is akkor költök, ha ismét, ötödik alkalommal is ellátogatnak, ami szerintem még meglehetősen sokára lesz. unsure.gif
amúgy ez is elég kihalt, igazából Alszi és én tartjuk életben, úgyhogy én, mi is örülünk, hogy megtaláltál minket. smileeee.gif

Nos én pedig Északkelet Magyarországról jöttem egy kis városból, csak a fősuli miatt vagyok BP-n.
Milyen jó neked, hogy Angiában leszel. smileeee.gif
Remélem jövőre jönnek a Szigetre is, de ne legyél ideges e-miatt biztos össze fog jönni, hogy lásd őket.
A tavalyi szigetet sajnos kihagytam én balga. Azóta hallgattam az I know dalukat amit ott játszottak. Jó lett volna élőben hallani.
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2013. május 29. 21:43 #982
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (Molkette @ 2013.05.29. 21:34)
Nos én pedig Északkelet Magyarországról jöttem egy kis városból, csak a fősuli miatt vagyok BP-n.
Milyen jó neked, hogy Angiában leszel. smileeee.gif
Remélem jövőre jönnek a Szigetre is, de ne legyél ideges e-miatt biztos össze fog jönni, hogy lásd őket.
A tavalyi szigetet sajnos kihagytam én balga. Azóta hallgattam az I know dalukat amit ott játszottak. Jó lett volna élőben hallani.

ah, az I Know. ne is mondd. a legszívfájdítóbb, hogy én ott lettem volna, mentem volna a nyárra pestre dolgozni, csak épp előtte volt egy komolyabb műtétem, ami miatt augusztus 20-ig ágyban kellett feküdnöm. aztán voltak szeptemberben Ukrajnában, oda pénzhiány miatt nem jutottam ki... a tavalyi nekem nem volt éppen szerencsés év. a rohadt sors nagyon a Briannel való találkozásom ellen van. unsure.gif mellesleg az Infra-red is isteni volt a szigeten. meghajolo.gif wáh, kiráz a hideg attól, ahogy a végén énekel - jó értelemben persze.
amúgy Alszi szerencsés, ő ott volt a Szigeten, a 6. oldalon írt róla, ha gondolod. smileeee.gif
voltál már valahol koncertjükön amúgy? smileeee.gif
és bízom benne, hogy össze fog jönni, ha hatodik alkalommal is lecsúszok róluk, abba már tényleg beleőrülök... unsure.gif
2013. május 29. 23:51 #983
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2013.05.29. 21:43)
ah, az I Know. ne is mondd. a legszívfájdítóbb, hogy én ott lettem volna, mentem volna a nyárra pestre dolgozni, csak épp előtte volt egy komolyabb műtétem, ami miatt augusztus 20-ig ágyban kellett feküdnöm. aztán voltak szeptemberben Ukrajnában, oda pénzhiány miatt nem jutottam ki... a tavalyi nekem nem volt éppen szerencsés év. a rohadt sors nagyon a Briannel való találkozásom ellen van. unsure.gif mellesleg az Infra-red is isteni volt a szigeten. meghajolo.gif wáh, kiráz a hideg attól, ahogy a végén énekel - jó értelemben persze. 
amúgy Alszi szerencsés, ő ott volt a Szigeten, a 6. oldalon írt róla, ha gondolod. smileeee.gif 
voltál már valahol koncertjükön amúgy? smileeee.gif
és bízom benne, hogy össze fog jönni, ha hatodik alkalommal is lecsúszok róluk, abba már tényleg beleőrülök... unsure.gif

2009-ben kerültem föl, addig sajnos nem tudtam. Aztán meg lehetőségem nem volt. Egyébként azt várom, hogy koncertet adjanak itt is, mint 2010-ben. Az nagyon jó lenne. Nem kellene külföldre utazgatni. Most dolgozom suli mellett, uh. szerencsére belefér egy külföldi koncert, bár nem egyszerű ezt sem kivitelezni. Egyébként Párizsban él Brian ugye? blush.gif
2013. május 30. 06:59 #984
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2013.05.29. 23:51)
2009-ben kerültem föl, addig sajnos nem tudtam. Aztán meg lehetőségem nem volt. Egyébként azt várom, hogy koncertet adjanak itt is, mint 2010-ben. Az nagyon jó lenne. Nem kellene külföldre utazgatni. Most dolgozom suli mellett, uh. szerencsére belefér egy külföldi koncert, bár nem egyszerű ezt sem kivitelezni. Egyébként Párizsban él Brian ugye?  blush.gif

én úgy tudom, London belvárosában. unsure.gif
és szerencsére ha már idén nem is, jövőre várható ismét egy olyan koncert is a LLL-turnéval. legalábbis a BFTS-el kétszer is voltak, akkor most csak nem hagynak ki minket.
2013. május 30. 10:31 #985
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2013.05.30. 06:59)
én úgy tudom, London belvárosában. unsure.gif 
és szerencsére ha már idén nem is, jövőre várható ismét egy olyan koncert is a LLL-turnéval. legalábbis a BFTS-el kétszer is voltak, akkor most csak nem hagynak ki minket.

Elivelg én is úgy tudtam ott lakik, de olvastam, hogy Párizsban lakik és gyakran megy hozzá Cody.
Kimennék Londonba és őt lesném az tuti. biggrin.gif
Biztos többször eljönnek ide, elvileg Brian szeret itt lenni. smileeee.gif
2013. május 30. 14:32 #986
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2013.05.30. 10:31)
Elivelg én is úgy tudtam ott lakik, de olvastam, hogy Párizsban lakik és gyakran megy hozzá Cody.
Kimennék Londonba és őt lesném az tuti. biggrin.gif 
Biztos többször eljönnek ide, elvileg Brian szeret itt lenni. smileeee.gif

igen, ezt én is olvastam, de forrást nem találtam hozzá. az utolsó pontos infót, amit a lakhelyéről tudok az 2006-07, akkor tudom, hogy annak a kávézónak a közelében lakott, ahol a Death of Nancyboy-t forgatták. Steve-ről tudom, hogy egy londoni panelban lakik, és hogy az ahhoz közeli kocsmába gyakran jár le, bár arra már nem emlékszem, hogy az hol van. Stefről semmit sem tudok, a Brianes meg kérdéses. unsure.gif
szerintem London, már csak a Placebo miatt is az lenne logikus, főleg, hogy Londonban stúdióztak, tehát ott tuti van lakása, de lehet, hogy mellette van Párizsban is, és oda is gyakran jár, vagy valami.
amúgy én is ezt tevezem Londonra. biggrin.gif naiv vagyok és bízom benne, hogy még ott lakik, ahol 2007-ben, úgyhogy arrafelé mindenképpen szeretnék sétálgatni, hátha... biggrin.gif
elvileg szeret - ez elég hihetetlen. bár sok külföldi szereti magyarországot, de hogy miért... unsure.gif
2013. május 30. 20:56 #987
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2013.05.30. 14:32)
igen, ezt én is olvastam, de forrást nem találtam hozzá. az utolsó pontos infót, amit a lakhelyéről tudok az 2006-07, akkor tudom, hogy annak a kávézónak a közelében lakott, ahol a Death of Nancyboy-t forgatták. Steve-ről tudom, hogy egy londoni panelban lakik, és hogy az ahhoz közeli kocsmába gyakran jár le, bár arra már nem emlékszem, hogy az hol van. Stefről semmit sem tudok, a Brianes meg kérdéses. unsure.gif 
szerintem London, már csak a Placebo miatt is az lenne logikus, főleg, hogy Londonban stúdióztak, tehát ott tuti van lakása, de lehet, hogy mellette van Párizsban is, és oda is gyakran jár, vagy valami. 
amúgy én is ezt tevezem Londonra. biggrin.gif naiv vagyok és bízom benne, hogy még ott lakik, ahol 2007-ben, úgyhogy arrafelé mindenképpen szeretnék sétálgatni, hátha... biggrin.gif 
elvileg szeret - ez elég hihetetlen. bár sok külföldi szereti magyarországot, de hogy miért... unsure.gif

Nem is tudom mit csinálnék ha találkoznék vele az utcán. Azt hiszem próbálnék nagyon komoly fejet vágni. biggrin.gif De nem hiszem, hogy sikerülne. Egyszer taliztam az egyik favorit sporotlóval és kb annyi sikerült, hogy mosolyogtam, mint egy hülye gyerek. biggrin.gif biggrin.gif
Azt hiszem finoman letámadnám szegényt. blush.gif
Mondjuk tényleg nagy szerencse, hogy ilyen gyakran látogatnak el. Most voltam Depece Mode-on. Szereted? Na rájuk annyira nem jellemző. Még egy Cure koncertre is elmennék. Őket is imádom és az még jobb, hogy Robert és Brian szeretik egymást. Annyira tetszett amikor közösen énekeltek. Meg nagy hatással is volt rá a Cure.
2013. május 30. 21:15 #988
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2013.05.30. 20:56)
Nem is tudom mit csinálnék ha találkoznék vele az utcán. Azt hiszem próbálnék nagyon komoly fejet vágni. biggrin.gif De nem hiszem, hogy sikerülne. Egyszer taliztam az egyik favorit sporotlóval és kb annyi sikerült, hogy mosolyogtam, mint egy hülye gyerek. biggrin.gif biggrin.gif 
Azt hiszem finoman letámadnám szegényt.  blush.gif 
Mondjuk tényleg nagy szerencse, hogy ilyen gyakran látogatnak el. Most voltam Depece Mode-on. Szereted? Na rájuk annyira nem jellemző. Még egy Cure koncertre is elmennék. Őket is imádom és az még jobb, hogy Robert és Brian szeretik egymást. Annyira tetszett amikor közösen énekeltek. Meg nagy hatással is volt rá a Cure.

szerintem én szívrohamot kapnék. rohog.gif mikor másik kedvenc énekesemmel volt lehetőségem beszélgetni, minden kiesett a fejemből. nem értettem meg a how are you-ját. háromszor kérdezte meg hogy are you ok? mire benyögtem egy ööö yeah-t... blush.gif jó mondjuk ott az sokkolt le, hogy ő szólt hozzám, és kezdett velem beszélgetni, Briannel ekkora szerencsém nem hiszem, hogy lenne. ő ahhoz visszahúzódó. sad.gif meg már régebben is inkább az amerikai fanokkal volt kedves, mivel oda be akarta mindig is "hízelegni" magát, hiszen mindig is nagy álma volt, hogy ott is tényleg rajongjanak érte. unsure.gif
Depeche Mode. az igazat megvallva nem igazán ismerem őket, szóval amit hallottam tőlük, az tetszik, de nem vagyok annyira tisztában velük, hogy erről így véleményt tudjak mondani. blush.gif
aww, Cure. amit Briannel együtt csináltak, egyszerűen tökéletes. amikor Anglia legjobbjai összekerülnek. Bowie-val ugyanez a helyzet. meghajolo.gif
gondolom az Only Tonight We Could Sleepre gondoltál. ezeket láttad már?
mit meg nem adnék egy normális felvételért ezekből... wub.gif
2013. május 30. 22:22 #989
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
There has been an unfortunate delay with the label's worldwide pre-order links for the new album 'LOUD LIKE LOVE'

As we have a portion of the box sets with signed prints, we want to make sure everyone worldwide has the same chance in getting one of these.

Therefore, the pre-order for the new album 'LOUD LIKE LOVE' will begin next Friday the 7th June, 2013.

However we can announce, that next Friday fans will also be able to hear/see the first piece of the new album.

See you on the 7th...

PLACEBOWORLD

csodás, hogy megittam két kávét, mert nekem ma hajnal 1-kor lemezt kell rendelni, erre mégsem... unsure.gif mindegy, nem is számít, mert áááá. 8 nap és új klip. yahoo.gif el se hiszem. wub.gif
2013. május 30. 23:39 #990
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2013.05.30. 21:15)
szerintem én szívrohamot kapnék. rohog.gif mikor másik kedvenc énekesemmel volt lehetőségem beszélgetni, minden kiesett a fejemből. nem értettem meg a how are you-ját. háromszor kérdezte meg hogy are you ok? mire benyögtem egy ööö yeah-t... blush.gif jó mondjuk ott az sokkolt le, hogy ő szólt hozzám, és kezdett velem beszélgetni, Briannel ekkora szerencsém nem hiszem, hogy lenne. ő ahhoz visszahúzódó. sad.gif meg már régebben is inkább az amerikai fanokkal volt kedves, mivel oda be akarta mindig is "hízelegni" magát, hiszen mindig is nagy álma volt, hogy ott is tényleg rajongjanak érte. unsure.gif 
Depeche Mode. az igazat megvallva nem igazán ismerem őket, szóval amit hallottam tőlük, az tetszik, de nem vagyok annyira tisztában velük, hogy erről így véleményt tudjak mondani. blush.gif 
aww, Cure. amit Briannel együtt csináltak, egyszerűen tökéletes. amikor Anglia legjobbjai összekerülnek. Bowie-val ugyanez a helyzet. meghajolo.gif 
gondolom az Only Tonight We Could Sleepre gondoltál. ezeket láttad már?
mit meg nem adnék egy normális felvételért ezekből... wub.gif

Erre gondoltam. Ezt nagyon szeretem. smileeee.gif

Kíváncsi vagyok milyen lesz az új album. smileeee.gif
2013. május 30. 23:42 #991
- törölt felhasználó -    
Egyik lány ismerősöm azt mondta, hogy Szeptemberben jön új album és hogy Angiában akkor lesz koncert? Ennek mennyi lehet a valóságalapja, mert én koncertet nem láttam akkora kiírva?
2013. május 31. 00:09 #992
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2013.05.30. 23:42)
Egyik lány ismerősöm azt mondta, hogy Szeptemberben jön új album és hogy Angiában akkor lesz koncert? Ennek mennyi lehet a valóságalapja, mert én koncertet nem láttam akkora kiírva?

szeptember 16. viszont szeptemberi koncertről nem tudok, bár valószínű, sőt még inkább a lemez megjelenés előtt, azelőtt mindig szoktak lenni Londonban. pontosabban eddig voltak, a mostani turnét elnézve már nem úgy van, mint eddig... unsure.gif
2013. május 31. 08:33 #993
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2013.05.31. 00:09)
szeptember 16. viszont szeptemberi koncertről nem tudok, bár valószínű, sőt még inkább a lemez megjelenés előtt, azelőtt mindig szoktak lenni Londonban. pontosabban eddig voltak, a mostani turnét elnézve már nem úgy van, mint eddig... unsure.gif

Talán nem is baj, november, december még elég reális, addigra lehet szervezkedni. Ha szept-okt kezdődne, lehet meg lennék lőve. biggrin.gif
2013. május 31. 08:37 #994
- törölt felhasználó -    
Have a nice day! smileeee.gif

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=O5xdW1SOdsU&NR=1
2013. május 31. 11:26 #995
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2013.05.31. 08:33)
Talán nem is baj, november, december még elég reális, addigra lehet szervezkedni. Ha szept-okt kezdődne, lehet meg lennék lőve.  biggrin.gif

de azért előtte lehetne valami júliusban is Angliában... blush.gif

Idézet (Molkette @ 2013.05.31. 08:37)

aww. wub.gif wub.gif
ez most feldobott. meghajolo.gif
2013. május 31. 20:02 #996
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2013.04.22. 17:00)

egy újabb próbálkozásom... blush.gif

Zseniális thumbsup.gif
2013. május 31. 20:34 #997
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2013.05.31. 20:02)
Zseniális  thumbsup.gif

köszönöm. blush.gif smileeee.gif
2013. június 02. 14:59 #998
- törölt felhasználó -    
heart.gif
2013. június 03. 15:12 #999
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
ha már a múltkor úgyis szóbakerült a Depeche Mode.
ezt hallottátok már? ohmy.gif
2013. június 03. 16:59 #1000
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
megint elkezdtem unalmamban interjúkat nézni. ezt úgy imádom:

i think there's nothing more wonderful about life than seeing life as an adventure, y'know. we should all try things that we are afraid of, like jumping out of an airplane or y'know having sex with a man. we should all try all of these things, y'know. y'know we should all look very, very, very clearly into the unknown and enjoy the unknown because when you come into contact with things that you... that you really, really don't know that's when you're truly living. ezt annyira rohadt szépen mondta. wub.gif csomóan meg csak azon izélnek kommentekben, hogy milyen arrogáns, meg hogy miért nem képes ő fogni azt a rohadt mikrofont és miért kell Steve-nek... megragadták a dolog lényegét. unsure.gif
mellesleg az akcentusától még mindig megőrülök. akárcsak a folytonos y'knowtól. ah, bármeddig el tudnám hallgatni, ahogy beszél. heart.gif
100 oldal 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok