Starity

Placebo

100 oldal 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. június 03. 20:13 #1001
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2013.06.03. 15:12)
ha már a múltkor úgyis szóbakerült a Depeche Mode.
ezt hallottátok már? ohmy.gif

Nekem ez is tetszik nagyon. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2013. június 03. 20:22 #1002
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2013.06.03. 16:59)
megint elkezdtem unalmamban interjúkat nézni. ezt úgy imádom:

i think there's nothing more wonderful about life than seeing life as an adventure, y'know. we should all try things that we are afraid of, like jumping out of an airplane or y'know having sex with a man. we should all try all of these things, y'know. y'know we should all look very, very, very clearly into the unknown and enjoy the unknown because when you come into contact with things that you... that you really, really don't know that's when you're truly living. ezt annyira rohadt szépen mondta. wub.gif csomóan meg csak azon izélnek kommentekben, hogy milyen arrogáns, meg hogy miért nem képes ő fogni azt a rohadt mikrofont és miért kell Steve-nek... megragadták a dolog lényegét. unsure.gif 
mellesleg az akcentusától még mindig megőrülök. akárcsak a folytonos y'knowtól. ah, bármeddig el tudnám hallgatni, ahogy beszél. heart.gif

Furcsa volt nekem is, hogy a dolgok lényegét ragadjam meg wink.gif hogy Steve fogta a mikrofont, de én úgy gondolom, hogy nem arról van szó, hogy ezzel Steve-t lealacsonyítaná, csak egyszerűen van egy image-a amihez ragaszkodik.
Brian egy polgárpukkasztó, különc, őrült, elegáns, nőies, gyönyörű férfi, aki biszex. Akinek ez nem tetszik az meg valószínű egy merev, sótlan gyökér, mert aki kicsit is nyitott a világra az nem akad ki rajta és a viselkedésén. Csodálatos zenész, egyébként meg ha arrogáns is mégis kit zavar. Elég dolgot lerakott már az asztalra, hogy az legyen. Sok semmi ember játsza az agyát, holott a mögöttes tartalom meg zéró. Pont ezért szeretem, mert ilyen, és igen botránkoztasson csak meg mindenkit. Spec. nekem így tetszik. yes.gif
2013. június 03. 20:23 #1003
- törölt felhasználó -    
Jahh, és imádom ahogy nevet. biggrin.gif
2013. június 03. 20:40 #1004
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (Molkette @ 2013.06.03. 20:13)
Nekem ez is tetszik nagyon. biggrin.gif 

ááá, ezt imádom. meghajolo.gif meg olyan aranyos, hogy ezt Steve miatt vették fel Emilynek. wub.gif bár nekem coverek közül talán a Jackie a kedvencem.

teljesen kiráz a hideg, ha ezt hallgatom. csak Brian és egy akusztikus gitár. annyira gyönyörű. cray.gif
2013. június 03. 20:51 #1005
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2013.06.03. 20:22)
Furcsa volt nekem is, hogy a dolgok lényegét ragadjam meg wink.gif hogy Steve fogta a mikrofont, de én úgy gondolom, hogy nem arról van szó, hogy ezzel Steve-t lealacsonyítaná, csak egyszerűen van egy image-a amihez ragaszkodik. 
Brian egy polgárpukkasztó, különc, őrült, elegáns, nőies, gyönyörű férfi, aki biszex. Akinek ez nem tetszik az meg valószínű egy merev, sótlan gyökér, mert aki kicsit is nyitott a világra az nem akad ki rajta és a viselkedésén. Csodálatos zenész, egyébként meg ha arrogáns is mégis kit zavar. Elég dolgot lerakott már az asztalra, hogy az legyen. Sok semmi ember játsza az agyát, holott a mögöttes tartalom meg zéró. Pont ezért szeretem, mert ilyen, és igen botránkoztasson csak meg mindenkit. Spec. nekem így tetszik.  yes.gif

furcsa, de egyáltalán nem ez a lényeges. ez egy fölösleges mellékinfó, ráadásul ez az egy ilyen alkalom volt, úgyhogy nem értem, hogy miért akadtak fent rajta meglehetősen sokan. unsure.gif meg az interjúkat elnézve, Brian ahogy elviccelődik Sunshine-al egyáltalán nem bántóan meg lealacsonyítóan teszi, sőt.
és pontosan, így van, ahogy mondod. bár a felsorolásodhoz mindenképpen hozzátenném a büszkét. döbbenetes, ahogy felvállalja magát, mindent ami ő - és most nem feltétlen a biszexségre gondolok.
abban pedig - szintén csak - teljesen igazad van, hogy amit lerakott az asztalra, azután én neki már bármit elnéznék szerintem. nem véletlenül tisztelem is annyira, tényleg mindenféle elfogultság nélkül mondom, hogy ha többen megismernék, a legnagyobbak közt lenne, hiszen mindene megvan hozzá. Brian egy tökéletes ember, döbbenetes tehetséggel, nem pedig csak egy senki, akinek bejött az élet. nem is értem, hogy húsz év után hogy lehetséges, hogy csak ott van, ahol. bár legalább nem vált tucattá, nem adta el magát a médiának a sikerért. ő így a mi Brianünk. meghajolo.gif na meg az sem utolsó szempont, hogy így nincs tele a topic olyan "rajongókkal", akik azt sem tudják, ki ő, csak nyáladzanak rá... unsure.gif
hm, megint eltértem a témától. szófosásom van vagy nem tudom...

Idézet (Molkette @ 2013.06.03. 20:23)
Jahh, és imádom ahogy nevet.  biggrin.gif

haha, azt nem csak te. nekem a nevetése egyfajta drog. már annyit hallgattam, hogy már én is hasonlóan vihogok - az emberek meg hülyének néznek érte. de imádom, ha szar napom van, megnézek egy-két interjút, és mintha minden megszűnne. hihetetlen mikre képes. bár tudom, ez a beteges fanatizmusomból is fakad...
ez a kettő halálom. meghajolo.gif wub.gif
2013. június 03. 22:57 #1006
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2013.06.03. 20:40)
ááá, ezt imádom. meghajolo.gif meg olyan aranyos, hogy ezt Steve miatt vették fel Emilynek. wub.gif bár nekem coverek közül talán a Jackie a kedvencem. 

teljesen kiráz a hideg, ha ezt hallgatom. csak Brian és egy akusztikus gitár. annyira gyönyörű. cray.gif

Brian dear soulmate. heart.gif
2013. június 03. 23:00 #1007
- törölt felhasználó -    
Meg amit küldtél, itt:

You have 3 minutes. _nevet.gif
Isten Király Molko! smileeee.gif
2013. június 03. 23:01 #1008
- törölt felhasználó -    
Készítenék egyszer vele egy interjút. Woww, de király lenne. Tuti arra mennék, hogy sokszor nevessen. biggrin.gif
2013. június 03. 23:03 #1009
- törölt felhasználó -    
2013. június 03. 23:10 #1010
- törölt felhasználó -    
Mr. Brian Molko biggrin.gif
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Bah2NUHNyjE&list=PL8061E076BF9AFD8E&feature=endscreen
2013. június 04. 16:11 #1011
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2013.06.03. 23:03)

oké. ezt a videót elnézve szerettem bele ezredszer is. wub.gif

Idézet (Molkette @ 2013.06.03. 23:10)

not very many people call me Mr. Brian Molko from Placebo very often. és az a nevetés. meghalok. rohog.gif ezt már százszor láttam, de még mindig oda-vissza tekergetem, és nem bírok leállni vele. azt hiszem, ez volt az, ahol megimádtam a nevetését. rohog.gif

úú, interjút pedig én is készítenék vele. bár ki nem? biggrin.gif mondjuk szerintem röhögőgörcsöt kapnék, ha úgy rendesen elkezdene nevetni előttem. vagy épp akkor még jobban lesokkolna, hogy egy negyvenéves férfi hogy képes ilyen hangok kiadására. unsure.gif

ha már így feljöttek az interjúk; ezt ismered? az összes közül talán a kedvencem. meghajolo.gif
2013. június 04. 16:21 #1012
itsjustme
itsjustme
Molkoholic

wub.gif
2013. június 04. 21:01 #1013
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2013.06.04. 16:11)
oké. ezt a videót elnézve szerettem bele ezredszer is. wub.gif 
not very many people call me Mr. Brian Molko from Placebo very often. és az a nevetés. meghalok. rohog.gif ezt már százszor láttam, de még mindig oda-vissza tekergetem, és nem bírok leállni vele. azt hiszem, ez volt az, ahol megimádtam a nevetését. rohog.gif 
úú, interjút pedig én is készítenék vele. bár ki nem? biggrin.gif mondjuk szerintem röhögőgörcsöt kapnék, ha úgy rendesen elkezdene nevetni előttem. vagy épp akkor még jobban lesokkolna, hogy egy negyvenéves férfi hogy képes ilyen hangok kiadására. unsure.gif 

ha már így feljöttek az interjúk; ezt ismered? az összes közül talán a kedvencem. meghajolo.gif

Ez nagyon vicces. _nevet.gif
2013. június 04. 21:20 #1014
- törölt felhasználó -    
Hát de ez milyen über ciki. biggrin.gif
Where are you born és társai. biggrin.gif
2013. június 04. 21:28 #1015
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2013.06.04. 21:20)
Hát de ez milyen über ciki. biggrin.gif 
Where are you born és társai. biggrin.gif

hahaaa. rohog.gif ezen én is ma gondolkoztam, hogy megkeresem. biggrin.gif
nem tudom, az ilyen emberek hogy vehetik rá magukat arra, hogy iterjút készítsenek bárkivel. ezt rendesen fájt végignézni. unsure.gif
de a Meds előadása csodálatos volt. heart.gif

y'know my dear friend sometimes less is more. _nevet.gif
2013. június 04. 21:50 #1016
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2013.06.04. 21:28)
hahaaa. rohog.gif ezen én is ma gondolkoztam, hogy megkeresem. biggrin.gif
nem tudom, az ilyen emberek hogy vehetik rá magukat arra, hogy iterjút készítsenek bárkivel. ezt rendesen fájt végignézni. unsure.gif 
de a Meds előadása csodálatos volt. heart.gif

y'know my dear friend sometimes less is more. _nevet.gif

Tervezem, hogy megtanulok gitározni, meg franciául. Most kezdek vele szenvedni, csak előtte szakmai angolt kellene lerakni. Közgáz. Jee. unsure.gif
Egyébként említetted, hogy az ausztriai koncert a távolság miatt sem megoldható, de szólj nyugodtan, mi hamarosan elköltözünk Solymárra, az Pesttól kb 3 km, szóval ha gondolod a szállás megoldott. smileeee.gif
2013. június 04. 21:56 #1017
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2013.06.04. 21:50)
Tervezem, hogy megtanulok gitározni, meg franciául. Most kezdek vele szenvedni, csak előtte szakmai angolt kellene lerakni. Közgáz. Jee.  unsure.gif 
Egyébként említetted, hogy az ausztriai koncert a távolság miatt sem megoldható, de szólj nyugodtan, mi hamarosan elköltözünk Solymárra, az Pesttól kb 3 km, szóval ha gondolod a szállás megoldott. smileeee.gif

én régen gitározgattam, csak balkezes vagyok, minden fordítva volt, úgyhogy feladtam. bár most Brian hatására újra akarom kezdeni, hátha... unsure.gif a francia amilyen gyönyörű, olyan rohadt nehéz - szerintem. mondjuk én autodidakta módon próbálkoztam, ha esetleg te tanárral akarnád, úgy biztosan könnyebb. smileeee.gif előre is sok sikert mindkettőhöz, ha megpróbálkozol velük, akárcsak a szakmai angolhoz. smileeee.gif
és jujj, köszönöm az ajánlatot, bár szerintem a szálással lenne a legkevesebb gondom, van ismerős pesten, csak még mindig ott van, hogy Ausztriába ki kell jutni és meg kell venni a jegyet. unsure.gif
mondjuk most mondhatni spórolok pénzt, mivel a deluxe box setet esélytelen, hogy megtudjam rendelni, a BFTS-é most 60.000 és ahhoz kevesebb dolog járt, plusz már több év eltelt azóta... szóval esetleg az arra szánt pénzből sikerül megoldanom. smileeee.gif
2013. június 04. 22:15 #1018
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2013.06.04. 21:56)
én régen gitározgattam, csak balkezes vagyok, minden fordítva volt, úgyhogy feladtam. bár most Brian hatására újra akarom kezdeni, hátha... unsure.gif a francia amilyen gyönyörű, olyan rohadt nehéz - szerintem. mondjuk én autodidakta módon próbálkoztam, ha esetleg te tanárral akarnád, úgy biztosan könnyebb. smileeee.gif előre is sok sikert mindkettőhöz, ha megpróbálkozol velük, akárcsak a szakmai angolhoz. smileeee.gif
és jujj, köszönöm az ajánlatot, bár szerintem a szálással lenne a legkevesebb gondom, van ismerős pesten, csak még mindig ott van, hogy Ausztriába ki kell jutni és meg kell venni a jegyet. unsure.gif 
mondjuk most mondhatni spórolok pénzt, mivel a deluxe box setet esélytelen, hogy megtudjam rendelni, a BFTS-é most 60.000 és ahhoz kevesebb dolog járt, plusz már több év eltelt azóta... szóval esetleg az arra szánt pénzből sikerül megoldanom. smileeee.gif

Az király lenne, ha jönnél. smileeee.gif
Francia, hát igen, nem egyszerű, főleg, hogy oroszul is akarok, már a ciri betűkön átvergődtem magam.
Te mit tanulsz?
2013. június 04. 22:37 #1019
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Idézet (Molkette @ 2013.06.04. 22:15)
Az király lenne, ha jönnél. smileeee.gif
Francia, hát igen, nem egyszerű, főleg, hogy oroszul is akarok, már a ciri betűkön átvergődtem magam. 
Te mit tanulsz?

ah, ne is mondd. remélem, összejön. smileeee.gif
jelenleg csak angolt emelt szinten, most készülök nyelvvizsgára, aztán újra ráakarok majd feküdni a finnre. smileeee.gif
2013. június 04. 23:20 #1020
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2013.06.04. 22:37)
ah, ne is mondd. remélem, összejön. smileeee.gif
jelenleg csak angolt emelt szinten, most készülök nyelvvizsgára, aztán újra ráakarok majd feküdni a finnre. smileeee.gif

Akkor sok sikert hozzá. Na a finn sem lehet egy egyszerű nyelv.
Ezt úgy szeretem. heart.gif
100 oldal 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok