még egy új kép.
jól látom, hogy megint hordja a kék lencséjét?
Placebo
2013. június 26. 22:20
Idézet (itsjustme @ 2013.06.26. 22:13)
még egy új kép.
Jól Bár az eredeti zöld is olyan szép. Akarok zöld kontaktlencsét.
Hmm. hát akkor lehet én is kékesfeketére váltok hajszín tekintetében. De annyira fehér a bőröm, hogy nagyon vírítanék. Most sötétbarnára van festve nekem.
1 felhasználónak tetszik:
itsjustme
2013. június 26. 22:24
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
Idézet (Molkette @ 2013.06.26. 22:20)
Jól Bár az eredeti zöld is olyan szép. Akarok zöld kontaktlencsét.
Hmm. hát akkor lehet én is kékesfeketére váltok hajszín tekintetében. De annyira fehér a bőröm, hogy nagyon vírítanék. Most sötétbarnára van festve nekem.
a kék mellé én is tervezek beszerezni egy zöldet, azzal lehet jobban is járnék. kissé kilátszik a kék alól az eredeti, nekem meg zöldesbarnás a szemem, az úgy olyan rossz.
haha, én is kékesfekete vagyok, hullafehér bőrrel. bár nekem az eredeti hajam is fekete... remélem, nem barnulok a nyáron. én pont így szeretem, hogy "világítok", akkor volt az igazi, mikor hordtam a kék lencsém, mert azt pont kiemelte ráadásul még a fekete smink. imádom lekopizni Brian sminkjeit, nagykedvencem a This Picture-ös. bár azt hiszem, azzal kicsit sokkoltam, mikor beállítottam olyannal érettségizni.
2013. június 26. 22:29
Idézet (itsjustme @ 2013.06.26. 22:24)
a kék mellé én is tervezek beszerezni egy zöldet, azzal lehet jobban is járnék. kissé kilátszik a kék alól az eredeti, nekem meg zöldesbarnás a szemem, az úgy olyan rossz.
haha, én is kékesfekete vagyok, hullafehér bőrrel. bár nekem az eredeti hajam is fekete... remélem, nem barnulok a nyáron. én pont így szeretem, hogy "világítok", akkor volt az igazi, mikor hordtam a kék lencsém, mert azt pont kiemelte ráadásul még a fekete smink. imádom lekopizni Brian sminkjeit, nagykedvencem a This Picture-ös. bár azt hiszem, azzal kicsit sokkoltam, mikor beállítottam olyannal érettségizni.
Wow, gondolom néztek egyet.
Augusztustól nekem is kékesfekete lesz. Nekem barana az eredeti. Remélem én sem barnulok. Még dög melegben is harisnyát húzok. Most az alsó része piros kb 5 centire, azt még kiélvezem a nyáron, de nagyon macerás, mert a piros hamar kikopik. Aztán rémegyek kékesfeketével.
A szemem színe eredetileg fekete, szal nem tudom.
itsjustme
2013. június 26. 22:32
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
Idézet (Molkette @ 2013.06.26. 22:29)
Wow, gondolom néztek egyet.
Augusztustól nekem is kékesfekete lesz. Nekem barana az eredeti. Remélem én sem barnulok. Még dög melegben is harisnyát húzok. Most az alsó része piros kb 5 centire, azt még kiélvezem a nyáron, de nagyon macerás, mert a piros hamar kikopik. Aztán rémegyek kékesfeketével.
haha, kissé, viszont szeretem nagyon sokkolni az embereket. egyik tulajdonságom a sokból, amiben hasonlítunk Briannel.
ah, ne is mondd, a fekete előtt vörös voltam másfél évig. két-három hetente festettem, mert addigra kibarnultam. aztán az a szar annyira leszívta a hajam, hogy most az alja világos barna, ami még a feketét is folyton csak ledobja.
fekete? wow az aztán különleges. rohadt szép lehet.
2013. június 26. 22:40
Idézet (itsjustme @ 2013.06.26. 22:32)
haha, kissé, viszont szeretem nagyon sokkolni az embereket. egyik tulajdonságom a sokból, amiben hasonlítunk Briannel.
ah, ne is mondd, a fekete előtt vörös voltam másfél évig. két-három hetente festettem, mert addigra kibarnultam. aztán az a szar annyira leszívta a hajam, hogy most az alja világos barna, ami még a feketét is folyton csak ledobja.
Nekem 2 hónapja lett az alja vörös. Biztosan láttad már Jared Leto-t olyan hajjal. A második fodrász tudta csak úgy megcsinálni...(szakértelem) De eléggé megroncsolta. Remélem a fekete befogja majd normálisan újra.
Ma egész nap az új számát hallgattam. Jó lesz ez. Erre is rá vagyok pörögve.
itsjustme
2013. június 26. 22:43
itsjustmeMolkoholic |
Idézet (Molkette @ 2013.06.26. 22:40)
Nekem 2 hónapja lett az alja vörös. Biztosan láttad már Jared Leto-t olyan hajjal. A második fodrász tudta csak úgy megcsinálni...(szakértelem) De eléggé megroncsolta. Remélem a fekete befogja majd normálisan újra.
remélhetőleg befogja, azért a pár hónap mégsem másfél évnyi folyamatos roncsolás. én sötétvöröstől rézvörösig rózsaszínen és narancssárgán keresztül minden voltam.
én amióta megjelent, csak azt hallgatom. most is az megy. bár amire még nagyon rákattantam, az a Black Market Blood.
2013. június 26. 22:48
Idézet (itsjustme @ 2013.06.26. 22:43)
remélhetőleg befogja, azért a pár hónap mégsem másfél évnyi folyamatos roncsolás. én sötétvöröstől rézvörösig rózsaszínen és narancssárgán keresztül minden voltam.
én amióta megjelent, csak azt hallgatom. most is az megy. bár amire még nagyon rákattantam, az a Black Market Blood.
Az tetszik bennük, hogy minden hanszert használnak és változatos a zenéjük, sok rock banda nagyon egy kaptafára megy.
itsjustme
2013. június 26. 22:50
itsjustmeMolkoholic |
Idézet (Molkette @ 2013.06.26. 22:48)
Az tetszik bennük, hogy minden hanszert használnak és változatos a zenéjük, sok rock banda nagyon egy kaptafára megy.
pontosan, meg több stílust is belevisznek a zenéjükbe. nagyon sokan - köztük barátom is - azon izélnek, hogy minden számuk ugyanolyan, ugyanaz a hangzás. pedig ez hülyeség, nem hogy a 20 év alatti szinte összes, de még az egy-egy lemezen lévő számok sem "ugyanolyanok"...
jó, van egy-két szám, aminek a hallgatása közben beugrik egy-egy másik szám (ami viszont legalább sajátjuk, és nem más előadók jutnak az eszembe), de ettől még igenis változatos zenét játszanak, és eredetiek.
2013. június 26. 22:53
itsjustmeMolkoholic |
tényleg, régebben már kitárgyaltuk a többiekkel, hogy kinek melyik albumról mi a 3-5 kedvenc dala. már nem emlékszem, mennyi is volt, talán 5. te ezzel hogy vagy?
2013. június 26. 23:35
Idézet (itsjustme @ 2013.06.26. 22:53)
tényleg, régebben már kitárgyaltuk a többiekkel, hogy kinek melyik albumról mi a 3-5 kedvenc dala. már nem emlékszem, mennyi is volt, talán 5. te ezzel hogy vagy?
Placebo
Come home
36 Degrees
I know
Lady Of The Flowers
Bruise Pristine
Without You I'm Nothing
Pure Morning
You Don't Care About Us
Without You I'm Nothing
Burger Queen
The Crawl
Black Market Music
Taste In Men
Days before you came
Blue american
Spite and malice
Special K
Sleeping with ghosts
English Summer Rain
This Picture
The Bitter End
Protect Me From What I Want
Sleeping With Ghosts
Meds
Meds
Space Monkey
Broken Promise
Because I Want You
Post Blue
Battle for the sun
Battle for the sun
The never-ending why
Kitty litte
For What It's Worth
Julien
itsjustme
2013. június 27. 19:00
itsjustmeMolkoholic |
körülbelül tizenöt óra múlva repülök, nem tudom, az elkövetkezendő napokban hogyan sikerül majd lennem.
ha én lemaradnék, előre is jó szórakozást az új kliphez és gyönyörködj helyettem is Brian felülmúlhatatlan szépségében.
ezeket pedig remélem, még nem láttad.
ha én lemaradnék, előre is jó szórakozást az új kliphez és gyönyörködj helyettem is Brian felülmúlhatatlan szépségében.
2013. június 27. 19:46
Idézet (itsjustme @ 2013.06.27. 19:00)
körülbelül tizenöt óra múlva repülök, nem tudom, az elkövetkezendő napokban hogyan sikerül majd lennem.
Háááát, láttam.
Akkor jó repülést meg nyaralást. A koncert csak novemberben lesz, addig csak visszajössz.
itsjustme
2013. június 27. 20:45
itsjustmeMolkoholic |
Idézet (Molkette @ 2013.06.27. 19:46)
Háááát, láttam.
Akkor jó repülést meg nyaralást. A koncert csak novemberben lesz, addig csak visszajössz.
sajnos már augusztusra is visszaérek.
viszont a koncerttel még mindig nem tudom, mi lesz, túl kevés a költőpénzecském ahhoz, hogy abból spóroljak rá. főleg, hogy még ki kell fizetnem az új lemezt is. amit mondjuk egyáltalán nem bánok. csak lenne már a kezembe is. ah, hát még a stúdiós dvd.
2013. június 27. 21:23
Idézet (itsjustme @ 2013.06.27. 20:45)
sajnos már augusztusra is visszaérek.
viszont a koncerttel még mindig nem tudom, mi lesz, túl kevés a költőpénzecském ahhoz, hogy abból spóroljak rá. főleg, hogy még ki kell fizetnem az új lemezt is. amit mondjuk egyáltalán nem bánok. csak lenne már a kezembe is. ah, hát még a stúdiós dvd.
Hmm. úgy olvastam 2 hétre maradsz.
Pedig örülnék nagyon. Jó lenne megismerni téged. Kíváncsi vagyok. Na az még messze van, még kikalkulálom hogy mennyibe is kerülne pontosan.
itsjustme
2013. június 28. 05:12
itsjustmeMolkoholic |
Idézet (Molkette @ 2013.06.27. 21:23)
Hmm. úgy olvastam 2 hétre maradsz.
Pedig örülnék nagyon. Jó lenne megismerni téged. Kíváncsi vagyok. Na az még messze van, még kikalkulálom hogy mennyibe is kerülne pontosan.
inkább három, három és fél. nem csak Angliában leszek, még utána megyünk Olaszba, onnan hazakocsikázni. úgyhogy majd valamikor beesek...
én hidd el, én is örülnék neki. találkohatnék egy igazi rajongóval, és láthatnám Briant. ah, tökéletes párosítás.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.