Idézet (itsjustme @ 2013.08.12. 10:14)
őszintén? nem tudom.
én az előző nap megjelent képeket elnézve beleéltem magam, hogy végre a Pure Morning, You Don't Care About Us, Taste In Men és a Meds után végre Brian ismét főszerepet játszik egy klipjében. ami már rohadtul hiányzik. szóval ahogy elindult a másfél perces narrációval, aztán körülbelül két másodpercre bevillantak Brianék, majd a vége felé mégegyszer ugyanez, az nos... csalódás volt, mert nem ezt vártam. főleg, hogy régebben is készült fotósorozat a klipphez, és már ott is néztem, hogy úúú, bőrkesztyű, meg lapát, ami még az előző nap megjelent képen is ott volt, biztos voltam benne, hogy lesz valami Brian-központú sztori.
de amúgy ötletes klip lett, nem mondom, és hozzájuk hűen szokás szerint eredeti, de nekem így nem lesz a kedvencem. meg kissé zavaró, hogy felfogható egyfajta HTC-One reklámként is az egész... viszont meglepett a drogos vonal, nem hittem volna, hogy ha már 2010 óta tiszták - állítólag, engem az a tavalyi augusztus 15-ei Ausztiás felvétel még mindig irritál -, akkor még valaha is lesz ilyen.
te hogy vagy vele?
Hasonló érzéseim vannak. Alig vártam, mert azt gondoltam legalábbis olyan lesz, mint a For what it's worth, de nagyot csalódtam. Az ottani külseje és dinamikája, eleganciája az egész olyan jó, itt meg sunnyognak egy picit.
Hát várom a többit jobbat nem tudok.