Légy optimista!
2012. január 21. 16:00
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Sokszor akartam optimista lenni, de nem jött össze. Azért nem adom fel! Ezek után meg pláne nem, majd a cikkre gondolok, ha valami baj ér...!!!
2012. január 21. 21:55
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1347 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline |
Nagyon tetszik ez a cikk!
2012. január 22. 14:26
nagyon jó cikk lett! Én optimista vagyok. A dolgoknak mindig a jó oldalát nézzem, ritkán vagyok szomorú.
2012. január 22. 16:59
A pesszimista az olyan ember, akinek mindig igaza van, de soha sincs öröme benne.
Teller Ede
Nah ez igaz......
Teller Ede
Nah ez igaz......
2012. január 22. 17:04
Nah... itt egy másik igézet a pesszimizmussal kapcsolatban, ami általában be szokott válni....
Sokkal jobb pesszimistának lenni, mert annak csak egyszer kell tudomásul vennie a dolgok reménytelen voltát.
Moldova György
Sokkal jobb pesszimistának lenni, mert annak csak egyszer kell tudomásul vennie a dolgok reménytelen voltát.
Moldova György
2012. január 22. 19:29
Milkaa.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 167371 offline |
Az optimista általában pofára esik, a pesszimistának nincs öröme ugyan, de folyton igazat mondd.
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. január 23. 08:38
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Jó kis cikk:)...én sajnos Pesszimista típus vagyok:S...szinte mindenben csak a rosszat látom:S...de a problémáimat próbálom megbeszélni a barátaimmal meg a barátommal:S...önkontrolom fogjuk rá jó...ha nagyon meg is bántanak,nem mondok le túlzottan az életcélomról, de viszont a kedvem nagyon szörnyű szokott lenni...:S
2012. január 23. 18:42
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline |
Régóta szemezgetek ezzel a cikkel, ezért írok. Ez pont nekem való cikk, mert eléggé pesszimista vagyok. =)
Erre csak annyit írhatok, hogy nekem akárhányszor optimista voltam, nőtt az egóm, és mindent elszúrtam. Amikor meg úgy álltam a dolgokhoz, hogy márpedig azért sem fog sikerülni, akkor no lám, sikerült!
Nagyon jó cikk lett, de azt hiszem, én megmaradok pesszimistának, mert szerintem, ha valaki negatívan áll hozzá a dolgokhoz, az nem koppan akkorát, mintha hitt volna benne. Ha meg netán sikerül valami, akkor sokkal jobban örül neki, mint aki már előre optimistán nézte a dolgokat.
Erre csak annyit írhatok, hogy nekem akárhányszor optimista voltam, nőtt az egóm, és mindent elszúrtam. Amikor meg úgy álltam a dolgokhoz, hogy márpedig azért sem fog sikerülni, akkor no lám, sikerült!
Nagyon jó cikk lett, de azt hiszem, én megmaradok pesszimistának, mert szerintem, ha valaki negatívan áll hozzá a dolgokhoz, az nem koppan akkorát, mintha hitt volna benne. Ha meg netán sikerül valami, akkor sokkal jobban örül neki, mint aki már előre optimistán nézte a dolgokat.
2012. január 23. 18:58
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6279 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline |
Hát én a pesszimisták táborát erősítem. Nincs mit tenni,vagyis én nem tudok ez ellen tenni. Valahogy mindenben a rosszat látom...pedig nem nagyon kéne,hisz nem annyira vészes a világ,egyesek szerint.
2012. január 25. 19:37
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2107 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline |
Én nagyon is optimista vagyok. Egyszerűen nem tudom a rosszat látni, mindig csak a jót.Persze van, hogy szomorú vagyok, mert sajnos elkerülhetetlen de inkább vidám szoktam lenni és mindig csak vigyorgok.Így sokkal könnyebb minden.És, ha megbántanak vagy kiszúrnak velem akkor egyszerűen elfelejtem és nem tud érdekelni. Hiszen időpazarlás szomorúnak lenni, jobb nem lesz.
2012. január 26. 15:37
Sajnos én is pesszimista típus vagyok,de azért próbálok ezen változtatni.
Egyébként remek cikk lett
Egyébként remek cikk lett
2012. január 28. 11:21
Hát én is próbálok ilyen lenni optimistán állok a naphoz de a sok hülye ismerősöm egyike mindig elrontja a napom.:|
2012. február 09. 11:55
strawberryrainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 167331 offline |
:'D Megpróbálok ilyen lenni.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.