Botrányos videoklippel jelentkezett Nicki Minaj
2012. január 21. 14:04
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline |
nem gondoltam volna, hogy valaha is hallok majd egy ennyire szar számot O_O már elnézést attól, akinek ez tetszik, de számomra megdöbbentően rossz...na, nem is bánom, hogy nem hallgatok ilyeneket Azt viszont nem értem, hogy mi horror benne?? Egyszerűen csak ratyi.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. január 21. 14:08
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline |
janet7, köszönöm neked, hogy leírtál mindent, teljes mértékben egyetértek
janet7
2012. január 21. 14:09
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Ennek a nőnek egy ép agysejtje sincs. Elég ránézni a fejére, amikor kimerevíti a szemét, majd elkezd pislogni, mint egy retardált. A villogástól meg majdnem epilepsziás rohamot kaptam. Egyébként nagyon bjutiful ez a sárga rúzs.
2012. január 21. 14:10
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
nem szeretem nicki-t,de kíváncsiságból megnéztem a cikket és a videót,hátha valami kritikus csak túlreagálta a dolgot a tengerentúlon.de azt kell hogy mondjam,ez valami katasztrófa..
ez a csajszi tényleg mindenkinek a stílusából azt koppintja le,amit csak tud.de még azt se csinálja rendesen,mert ritka borzalmas "klipet" sikerült összehozni.és mégegy kérdés:ez mióta rap?? én nem nagyon szeretem ezt a műfajt,de még énis meg tudom állapítani,hogy ez a vernyákolás(bocsi fanoktól) nem rap.
a kinézetére már nem is térek ki,az lesz a legjobb.nicki sokkal inkább hasonlít valami cirkuszban ugráló bohócra,mint előadóra.
ez a csajszi tényleg mindenkinek a stílusából azt koppintja le,amit csak tud.de még azt se csinálja rendesen,mert ritka borzalmas "klipet" sikerült összehozni.és mégegy kérdés:ez mióta rap?? én nem nagyon szeretem ezt a műfajt,de még énis meg tudom állapítani,hogy ez a vernyákolás(bocsi fanoktól) nem rap.
a kinézetére már nem is térek ki,az lesz a legjobb.nicki sokkal inkább hasonlít valami cirkuszban ugráló bohócra,mint előadóra.
janet7
2012. január 21. 14:12
diamond-angelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.04. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 163258 offline |
Atyám, ez ez na ez szánalmas, ha ennyire vevő csomó ember minden sz*rra akkor komolyan mi lesz tíz év múlva.......
janet7
2012. január 21. 14:17
palacsinta_hercegnovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 150727 offline |
ez nem zene!! ezt úgy hívják idegesítő zaj!! az egész úgy szar, ahogy van!! kár, hogy ma már kevés előadó játszik igazi zenét!! azért neki sincs nehéz dolga így, hogy csak elrappelget meg hülyét csinál magából!! stílusában igaz Lady Gagás, de azért Gaga hangszereken játszik és énekhangja is van!! azért ez nagy különbség!
2012. január 21. 14:17
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline |
Hú, le se tagadhatja, hogy lopkod XD Annyira látszik: Bad Romance, She Wolf meg California Gurls...Meg még a jóisten tudja, hogy mi. Nem hiszem el, hogy valaha is eredetinek tartottam. Ez még akkor volt, amikor én is mentem az ájtatos nyáj után. Hála és köszönet a Staritys feketezene-szakértőknek, akik kommentjeikkel felnyitották a szememet. Így szoktam le Rihannáról is, helyette M.I.A.-t hallgatok, összehasonlíthatatlanul jobb. Egyszóval megtértem
janet7
2012. január 21. 14:22
kisültek a szemeim
ennél szarabbat még tényleg nem láttam
és még lady gagát támadják XDXDXDXD
ennél szarabbat még tényleg nem láttam
és még lady gagát támadják XDXDXDXD
2012. január 21. 14:24
BorooFalat ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 910 Csatolások: 14 Azonosító: 125871 offline |
Ez a nő mitől lett ilyen híres? Hangja nincs, rapelni nem tud és még hülyén is néz ki...kb. mint egy bohóc. Bocs a fanoktól tényleg, de szerintem ez minden, csak nem zene. Még háttérzajnak is rossz. Inkább ülök ki a főútra és hallgatom a kocsik zaját...
janet7
2012. január 21. 14:35
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
ey egyszerűen borzalmas,se a zene,se a klipp nem jó
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.