Starity

Botrányos videoklippel jelentkezett Nicki Minaj

19 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 21. 16:39 #121
- törölt felhasználó -    
@janet7
Engem egyedül az ijeszt meg benne, hogy mekkora szemét a "dal" és a klip is.

Na ezzel nem vitatkozom,egy kicsit tényleg ijesztő.Akkor inkább már hallgatok olyan számokat amik más értelemben ijesztőek. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. január 21. 16:42 #122
Appalache
Appalache
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
Ha a szöveg nem a botránkoztató hatásról szólt volna, hanem csak simán, hogy Nicki új klippel jelentkezik, akkor a legtöbben azt írnák, hogy tök jó. Itt most elég sok a Bólogató János. A többi klipje alatt a legtöbb komment az volt, hogy IMÁDOM! ♥♥♥. Most meg 97%-ban fúj, de undorító, meg szánalmas...
Hová tűnt a sok Nicki-fan?
2 felhasználónak tetszik: janet7, katara
2012. január 21. 16:43 #123
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
Ja, és ha 1.30-nál megállítod, a kapucni és a frizura kombója engem M.I.A.-re emlékeztet...
2012. január 21. 16:45 #124
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Appalache @ 2012.01.21. 16:42)
Ha a szöveg nem a botránkoztató hatásról szólt volna, hanem csak simán, hogy Nicki új klippel jelentkezik, akkor a legtöbben azt írnák, hogy tök jó. Itt most elég sok a Bólogató János. A többi klipje alatt a legtöbb komment az volt, hogy IMÁDOM! ♥♥♥. Most meg 97%-ban fúj, de undorító, meg szánalmas...
Hová tűnt a sok Nicki-fan?

Vagy csak simán belátták még a Minaj fanok is, hogy erre azért még ők sem tudják rádobni a jó zene jelzőt.
Meg ha megnézed, Youtube-on sokkal több dislike van, mint like, pedig ott ugye nem volt cikk hozzá.
De van abban valami, amit mondassz egyébként, pont erről írtam múltkor a Lana Del Rey cikknél.
1 felhasználónak tetszik: raspberry
2012. január 21. 16:45 #125
- törölt felhasználó -    
Mikor fogja már fel ez a nő, hogy Lil' Kimből csak egy van/lesz!!!!??
2012. január 21. 16:51 #126
Kyra99
Kyra99

StátuszJó ideje inaktív; csak szemlélődő tag vagyok.
Hozzászólás: 3653
Csatolások: 603
Azonosító: 150526
A szám is és a klip is nagyon-nagyon rossz.
2012. január 21. 16:51 #127
katara
katara
visszatérő vendég

StátuszIsmerd meg a világot, h tudd mit miért szeretsz, h felismerd az értéket.
Hozzászólás: 311
Csatolások: 1825
Azonosító: 71496
@janet7: o.k nagy blődségeket írtam ezek szerint, de ettől függetlenül nekem első látásra ez jött le a klipből (mármint, h karikíroz). bizalmat mertem adni neki, mer ebben a dalban szerintem elég jól nyomja: http://youtu.be/-JXx9zIafrw?t=2m55s
legközelebb nem állok ki egy klip mellett, ha az előadót nem ismerem eléggé. kemény felsülés és tanulópénz volt ez nekem.
amúgy tökjól fogalmaztál cool.gif igazán wink.gif
(másfelől a korábbi hsz félig róla, félig általában akart szólni a műfaj(á)ról.)
2012. január 21. 16:55 #128
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
Hozzászólás: 7039
Csatolások: 1417
Azonosító: 147096
Ez borzalmas..Nem tudom, hogy lehet ilyen sz@r klippet, zenét összehozni.
2012. január 21. 16:56 #129
completely
completely

StátuszEz a szöveg a profilod fejlécében fog megjelenni, ill. a fórum hozzászólásaidnál
Hozzászólás: 697
Csatolások: 10
Azonosító: 161317
az maga a botrány hogy ő köztudatban létezik :@:@
2012. január 21. 16:57 #130
hellorl
hellorl
alksldjskd
Hozzászólás: 1577
Csatolások: 82
Azonosító: 129677
Meg kell mondjam, én nagyon szeretem Nicki-t, de ez elsőre kicsit sokkolt, de meg lehet szokni (aki akarja) smileeee.gif
katara: nagyon tetszett, amit írtál meghajolo.gif

Nem értem, miért kell folyton ezt a Barbie-témát erőltetni?! Minaj ilyen, akinek nem jön be, úgyis csak a rosszat látja benne, és csak kritizálja! ja meg az a koppintós-dolog is idegesít: "nincs új a nap alatt", ennyi erővel a világ összes pop, rock, R'n'B előadója koppintja a másikat?! dry.gif
Egyébként az ízlés eléggé szubjektív dolog: mindenkinek mást jelent az egyediség, vagy hogy egy dal/előadó jó-e!!! Ezt most janet7-nek írtam,mert szinte az jön le az összes hozzászólásodból, hogy próbálsz másokat meggyőzni arról, hogy rossz az ízlése és hogy hogy merészeli szeretni azt az előadót! Nem értelek! unsure.gif Lehet, hogy most én leszek a hibás, de nekem akkor is ez jön le!!
MINDENKINEK MÁS AZ ÍZLÉSE ÉS EZT TISZTELETBEN KELLENE TARTANI!!!!
2012. január 21. 16:57 #131
Cannibal3
Cannibal3
Hozzászólás: 974
Csatolások: 0
Azonosító: 141234
Szerintem ez ma már nem számít botrányosnak, semmi új nincs benne. Azért lehet rajta valamennyire röhögni, meg biztosan van valamilyen jelentése is, de attól még elég rossz klip. A majom meg a nagy szemek viszont jók benne. laugh.gif
2012. január 21. 17:00 #132
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2012.01.21. 16:45)
Vagy csak simán belátták még a Minaj fanok is, hogy erre azért még ők sem tudják rádobni a jó zene jelzőt.
Meg ha megnézed, Youtube-on sokkal több dislike van, mint like, pedig ott ugye nem volt cikk hozzá.
De van abban valami, amit mondassz egyébként, pont erről írtam múltkor a Lana Del Rey cikknél.

és tényleg igaz wink.gif mármint ha nem lenne a címbe a botrány, akkor csomóan imádnák biggrin.gif igaz ez engem irritál hogy csak akkor irják le valamire hogy sz*r ha a cimbe benne van valami rosszra utaló rohog.gif de kitudja, ennél a cikknél hogy lenne ha simán csak megjelent Nicki Minaj klippje milyen kommentek lennének, mert lehet akkoris ez lenne, ezt a vidinél a sok diszlájk miatt irom cool.gif
amugy én nemvagyok hatalmas fanja, de szeretem, viszont ez a szám szerintem nem valami jó, bár a vidiben nem látok nagyon durva dolgokat biggrin.gif inkább csak lopkodásokat, meg ugy mü az egész smileeee.gif
2012. január 21. 17:05 #133
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Ez nem botrányos viszont nagyon szörnyű! A számnak semmi rendszeressége nincs, a csajnak meg semmi hangja. Az egészről lerí, hogy egy géppel csinált sz@r. És megjegyzem, szörnyű az ízlése is, na meg egy normális sminkest is felvehetne. Ennél már Zsófika Rágógumija is jobb-.-
2012. január 21. 17:07 #134
katara
katara
visszatérő vendég

StátuszIsmerd meg a világot, h tudd mit miért szeretsz, h felismerd az értéket.
Hozzászólás: 311
Csatolások: 1825
Azonosító: 71496
Idézet (hellorl @ 2012.01.21. 16:57)

Nem értem, miért kell folyton ezt a Barbie-témát erőltetni?! Minaj ilyen, akinek nem jön be, úgyis csak a rosszat látja benne, és csak kritizálja! ja meg az a koppintós-dolog is idegesít: "nincs új a nap alatt", ennyi erővel a világ összes pop, rock, R'n'B előadója koppintja a másikat?! dry.gif 

azt viszont minden fiatalnak ajánlom, h fogadja el a tényt: Nincs Új a Nap Alatt. amit ti most újnak érzékeltek, azokat vkik korábban már tényleg megfogalmazták, megzenésítették, megkoreografálták, megdizájnolták (na ez de csúnya szó így), és mi öregek, már láttunk, hallottunk hasonlót. (jó, manapság a modern eszközökkel fel nem vehetik a versenyt a korábbiak)
a koppintás fogalom sokak bögyében ott van, de azt hiszem akkor nincs szó koppintásról ha az illető, aki felhasznál, újraértelmez egy bizonyos alkotást v annak egy részét, felvállalja h honnan az eredete/ötlete az ő új alkotásásnak. szerintem. talán ennek a "másolási-mizériának" az lehet az oka, h bizonyos értékeket fenn kell tartani, meg kell őrizni (gondolatokat, tetteket) ezekre figyelni kell, nehogy eltűnjön a világból, belőlünk.
na ez aztán jóóó szentimentálisra sikeredett. blink.gif
2012. január 21. 17:08 #135
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Ja és egyezek azzal aki azt írta, hogy ez kisértetiesen hasonlít Shaki She Wolf-jához. Azokat a szegény állatokat meg sajnálom, hogy ennek az őrült nőnek a közelében kellett lenniük, akár 1 percre is és, hogy egyáltalán egy ilyenhez kötik őket.
2012. január 21. 17:08 #136
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (hellorl @ 2012.01.21. 16:57)
Meg kell mondjam, én nagyon szeretem Nicki-t, de ez elsőre kicsit sokkolt, de meg lehet szokni (aki akarja) smileeee.gif
katara: nagyon tetszett, amit írtál meghajolo.gif

Egyébként az ízlés eléggé szubjektív dolog: mindenkinek mást jelent az egyediség, vagy hogy egy dal/előadó jó-e!!! Ezt most janet7-nek írtam,mert szinte az jön le az összes hozzászólásodból, hogy próbálsz másokat meggyőzni arról, hogy rossz az ízlése és hogy hogy merészeli szeretni azt az előadót! Nem értelek! unsure.gif Lehet, hogy most én leszek a hibás, de nekem akkor is ez jön le!! 
MINDENKINEK MÁS AZ ÍZLÉSE ÉS EZT TISZTELETBEN KELLENE TARTANI!!

Nem fogok megint regényt írni a koppintásról, de tudod mit? Itt van ez meg ez, de tudnék még temérdek videót és képet mutatni. Ez a manapság már semmi újat nem lehet csinálni, mindenki koppint mindenkit duma, csak üres magyarázkodás. Valóban a legtöbb dolgot valamilyen formában már felhasználták, de NEM ugyanaz az inspiráció merítés, újraértelmezés, viszont saját képre formálás mint bizonyos dolgoknak egy az egyben a lekoppintása. Közel sem ugyanaz. És az sem ugyanaz, ha valaki feldolgot, átvesz valamit, viszont utána tiszteletet tanúsít és felvállalja, hogy igen, innen vettem. De ha valaki rendszeresen másol dolgokat, aztán sehol nem említi meg ezt, a sajátjaként adja elő és az ötlet eredeti kitalálóját porig alázza, az megint más. smileeee.gif
Figyi, ha bemásolod nekem azt ahol "hogy mered szeretni ezt az előadót" stílusban írtam, akkor fejet hajtok, istenbizony. Te is írtad, hogy "meg lehet szokni (aki akarja)" nekem ebből nem pont az jön le, hogy olyan rohadtul tetszene neked ez az zene. Pont ezt írtam, hogy akiknek tetszik valószínűleg azért tetszik, mert Minaj. Ha ezt egy általad mondjuk nem ismert vagy nem kedvelt eladó adta volna ki, akkor nem hinném, hogy annyira erősködnél megszokni.
Én pedig tényeket írtam és nem hinném, hogy az egyediség relatív dolog lenne. Vagy koppintassz rendszeresen másokról, vagy nem. Ehez elég egy csöpp tájékozottság a zenében, hogy ezt eldöntsük. Az, hogy mi jó meg mi rossz, az relatív, de az egyediség nem az.
Sajnálom, ha az jön le neked, ez nem így van.
Ahoz meg, hogy akinek nem jön be az úgyis csak a rosszat látja benne azt mondanám, hogy nem egy rajongó véleményét olvastam, aki imádja/imádta őt, de ezt még az ő gyomruk sem fogadta be. Meg lehet nézni Youtube-on a dislikeok számát (ami amúgy nem ér semmit szerintem sem, én sem adok hitelt annak, csak azért az megmutatja, hogy korántsem csak az utálók szidják a dalt és a klipet, mert a többi videójánál -számomra érthetetlen okokból- nincs ennyi dislike), pedig ő igencsak felkapott előadó manapság.
Amint látod katara, akivel egyetértettél is normálisan válaszolt nekem és nem kezdett el személyeskedni azzal, hogy én mennyire rá akarom mindenkire erőltetni ezt meg azt.
6 felhasználónak tetszik: katara, ophely88, Appalache, Vampiregirl1, Fruzsi26, Black Hearth2
2012. január 21. 17:18 #137
Rihanna200
Rihanna200

StátuszMost persze semmi közhely nem jut eszembe.
Hozzászólás: 651
Azonosító: 161752
húú de benga ez a szám!!! sad.gif X-(
2012. január 21. 17:18 #138
Trinda
Trinda
BFMV
Hozzászólás: 2563
Csatolások: 122
Azonosító: 132827
Ennek a nőnek ott van a "foglalkozásában",hogy rapper.Nos,nem nagyon értek a stílushoz,de ez nem rapper.Ez a nő ezt teljesen megszégyeníti.ez a Barbie téma valóban nagy hülyeség.Ő egy felnőtt nő,én pedig 4-5 évesen akartam így kinézni...vagy akkor sem!Már nem tudom,régen volt....
2012. január 21. 17:19 #139
LeClerq
LeClerq

StátuszFlorence Welch <3
Hozzászólás: 542
Azonosító: 151479
most a férfialteregó lett a divat? am a szám sem tetszik de az én véleményem...smileeee.gif
2012. január 21. 17:19 #140
Weronycaaa_69
Weronycaaa_69

StátuszDance is the hidden language of the soul..
Hozzászólás: 1214
Azonosító: 130425
Én szeretem Nicki-t,de mondjuk nekem ez nem jön be. Sorry Nicki..
19 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok