Üljetek, le cicák, egyes...Jól le lettek ám szegények húzva! Szerintem nincs olyan ember, aki elvárja a macskától, hogy behozza az újságot. Ha kutyám lenne, se akarnám, még a végén a nyál elmosná a betűket.
Nekem 4 cicám van jelenleg (házimacska mind), bár az egyik egy hete eltűnt, már kiplakátoltuk (tegnap), és remélem, visszahozzák. Ő volt a kedvencem
Kutyánk is volt kiskoromban (kb. 3-4 éves lehettem), de a nagy testével állandóan föllökött, egyszer a szoknyámat is leszaggatta rólam az udvar közepén, és mindig kiette a kezemből a reggeli Túró Rudimat, amikor elfordultam. Szóval nem voltunk jó barátok. Anyáék hamar elpasszolták egy új gazdihoz.
Ha lenne kutyám, akkor csak nagytestűt választanék, egyszerűen utálom a patkányszerű padlócirkálókat (csivava meg kopaszkutya vagy mi, nem értek hozzájuk ).
Ja, és ToTo, a macskáid lehetnek a világ legérdekesebb, legsokoldalúbb állatai (az enyéim után természetesen!).
Kutya vagy macska?
2012. január 25. 14:21
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline |
Azt kihagytam, hogy mostanában a házunk előtt rengeteg kóbor kutya van, múlt héten raktak ki kettőt egy kocsiból, és azóta föl-le futkároznak az úton, meg az autók között, és tök csapzottak meg éhesek. Anya minden nap visz nekik kolbászt, de az azért nem elég. Hányingerem van az ilyen emberektől, hogy megunják a háziállatot, és kirakják. Leraktak már hozzánk egy doboznyi kismacskát (szomszéd néni befogadta őket), meg láttam, amikor kidobtak egy kiskutyát az útra.
Meg kéne építenem azt az ipari darálót! Mehetne bele egy csomó kretén (VV-sek, állatkínzók, környezetszennyezők, diznisek, hülye celebek), és ellátnánk egy egész kontinensnyi éhező kóbor macskát meg kutyát. Ki van velem?
Meg kéne építenem azt az ipari darálót! Mehetne bele egy csomó kretén (VV-sek, állatkínzók, környezetszennyezők, diznisek, hülye celebek), és ellátnánk egy egész kontinensnyi éhező kóbor macskát meg kutyát. Ki van velem?
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. január 25. 14:45
én mindkét állatot nagyon szeretem sajnos a kutyám miatt nem lehet macskám, de mivel unokanővéremnek 3 cicája is van, legtöbbször elmegyek hozzá és velük foglalkozok
2012. január 25. 15:03
Musegirlemotional beefcake™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.03. Hozzászólás: 1284 Csatolások: 402 Azonosító: 163214 offline |
A macskákat mindig leminősítik. Pedig szerintem egyrészt a két állat össze sem hasonlítható, másrészt a cicák és a kutyák is a maguk módján csodálatos állatok. Nekem egy gyönyörű idősödő cicusom van, és imádom. Nem buta, de csak azt teszi meg, amit ő szeretne. Kutyusunk is van, őt is szeretem, de azért a macsekommal jobban tudok azonosulni, bár nem minden tekintetben. A kóbor állatokat annyira sajnálom. Szerintem csak jobb megoldás van annál, hogy az utcára rakják őket. :/
Bessie
2012. január 25. 15:21
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline |
A macskák hihetetlen pofák, egyszerűen imádom őket. Igen, igen, macskás vagyok, kiskoromban állandóan cicákat rajzoltam. Sajnos én allergiás vagyok rájuk, ami számomra hatalmas trauma volt, főleg, mert akkor derült mindez ki, mikor a sziámi kandúrunk meghalt. Az az állat kész zseni volt, sajnos mindössze 3 éves voltam, mikor meghalt.
A kutyákat is bírom, de csakis a nagy mamlaszokat, a csivaváktól, meg ilyen kis patkányoktól (már bocsánat)irtózom.
Én többek között azért is kedvelem a cicákat, mert sokkal több önálló tetteik vannak, mint egy kutyusnak. Bírom a makacsságukat, a sunyiságukat, és azt, hogy drámáznak.
A kutyákat is bírom, de csakis a nagy mamlaszokat, a csivaváktól, meg ilyen kis patkányoktól (már bocsánat)irtózom.
Én többek között azért is kedvelem a cicákat, mert sokkal több önálló tetteik vannak, mint egy kutyusnak. Bírom a makacsságukat, a sunyiságukat, és azt, hogy drámáznak.
2012. január 25. 15:27
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline |
Régen a macska volt a kedvenc állatom,viszont amióta megtudtam,hogy a macska,ha nincs más,és éhes,akkor megeszi az embert,a kutya nem enné meg sosem a gazdáját.Szóval kutya.
2012. január 25. 15:29
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1195 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline |
Van háziállatom de ezzel a kutya macska kérdéssel én úgy vagyok, hogy inkább tengerimalac! Első házállatnak tökéletes! Jelenleg 2van. De vissza térve én a kutyát és a macskát is nagyon szeretem, úgyhogy dönteni igazából nem tudnék, de majd cicám lesz, mert anyum nem engedi a kutyát... ha muszáj lenne dönteni, akkor (ami elég nehéz mivel ugyan úgy szeretem a kutyát macskát) akkor legyen macska.
2012. január 25. 15:40
Én a kutyákat szeretem, igaz, hogy van egy macskánk is egy kutyánk mellet, de én akkor is kutyusokat szeretem!! egyébként nagyon aranyos a kutyusos képek!!
2012. január 25. 15:45
nekünk van kutyánk és macskánk is bár én a kutyákat sokkal jobban szeretem
2012. január 25. 15:49
Én a kutyákat és a macskákat is nagyon szeretem. Nekem kutyám is és cicám is van...
2012. január 25. 15:50
Én nem tudok választani köztük, a macskákat és a kutyusokat is ugyan úgy imádom. Azzal nem értek egyet viszont, hogy a macska a házhoz ragaszkodik és nem az emberhez. Hozzám igenis ragaszkodnak a cicáim, minden délután az ajtónál várnak engem mikor hazaérek és látszik rajtuk, hogy mennyire örülnek mikor ott vagyok. Úgyhogy szerintem a macska is lehet hűséges a gazdájához. A kutyusokról nem is beszélve, ők is tele vannak szeretettel
Bessie
2012. január 25. 15:59
zoey0001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 151905 offline |
én azt mondom hogy kutya <3 2 kutyám van rottweilerek, és az előző kutyáink is azok voltak ^^ lehet hogy sokan azt mondják veszélyes kutyafajta ám hatalmas szívük van és olyanok mint a macik *w* <3 imádom őket <3
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.