Kutya vagy macska?
2012. január 25. 16:14
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2390 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline |
Én a cicákat imádom.A kutyákat meg gyűlölöm.
2012. január 25. 16:29
Idézet (Az egyetlen @ 2012.01.25. 15:27)
Régen a macska volt a kedvenc állatom,viszont amióta megtudtam,hogy a macska,ha nincs más,és éhes,akkor megeszi az embert,a kutya nem enné meg sosem a gazdáját.Szóval kutya.
Ezt honnan hallottad?
1 felhasználónak tetszik:
Alexis_0504
2012. január 25. 16:35
Én mind a kettő állatot szeretem vagyis imádom.Viszont ha valasztanom kéne akkor a kutya lenne az amit otthon tartanék magamnak.Igazából jó látni másnál mnodjuk egy cicát,amit simogatok és dédelgetek 1-2 órán át.Vége!Másra nem is kéne,mondjuk kutyát sem tartanák egyáltalán az biztos,mivel szinte soha nem vagyok otthon,és akkor ki gondozná?
2012. január 25. 16:43
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline |
Én abszolút kutyapárti vagyok. Ahogy a cikkben le is van írva, nem véletlenül hívják az ember legjobb barátjának. Ha a kutya észreveszi rajtad, hogy bánatos vagy, azonnal odaszalad, és megpróbál felvidítani. Nagyon tudnak ragaszkodni az emberhez, és a szeretetüket valamilyen módon ki is fejezik. A macskák nem kötődnek ilyen szorosan a gazdájukhoz.
2012. január 25. 16:59
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline |
Én imádom a kutyákat és a macskákat ius egyaránt, ezért én ebben az esetben pártatlan vagyok. De azt nem bírom, hogyha egy ember olyant állít egy állatról(ezesetben a macskáról), hogy lusta, önfejű díva, aki csak azért van az ember közelében, hogy táplálékhoz jusson és hogy elvárja a szeretetet. Ez nem igaz, mert nekem is vannak macskáim és érzem, hogy tényleg szeretnek, nemcsak a kaja miatt. Úgyhogy ez a cikk engem nagyon felmérgesített, mert a macskákat alázzák és megsértik ebben a szövegben. A kutyákat is szeretem, nem erről van szó, csak kiállok a véleményemért. Szerintem ezt a cikket nem így kellett volna megfogalmazni. :-S
2012. január 25. 17:06
Egyértelmű, hogy macska. Az én cicám egy beképzelt dögi*-* Nagyon flegma cicus. Imádom!
Ugye a kutya azt gondolja, hogy az ember az Isten, a macska meg azt, hogy ő az Isten.:]]
Ugye a kutya azt gondolja, hogy az ember az Isten, a macska meg azt, hogy ő az Isten.:]]
2012. január 25. 17:11
van 1 kutyám meg 2 macsekom is:D a cicát lehet simizni a kutyussal meg játrszani:) mindkettő jóó
2012. január 25. 17:25
Remek cikk lett,gratulálok a szerzőnek
Nos,én igazából a kutyákat jobban szeretem,vagyis egy kutyát szívesebben fogadnék el mint egy cicát,de velük sincs semmi bajom,egyszerűen kis cukorfalatok
Nos,én igazából a kutyákat jobban szeretem,vagyis egy kutyát szívesebben fogadnék el mint egy cicát,de velük sincs semmi bajom,egyszerűen kis cukorfalatok
2012. január 25. 17:39
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Imádom a kutyákat és a macskákat is. De a macskákat egy kicsit jobban. Jelenleg 4 cicám van és 2 kutyám.
2012. január 25. 17:47
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
16 éves vagyok. 14 évet éltem macskákkal, 2t kutyával, és elmondhatom, GYŰLÖLÖM A MACSKÁKAT!!! hálátlan lusta (vagy szökős) dögök. viszont ha kutyáról van szó, akkor a rajongójuk vagyok. van 1 kutyusom, imádom, most isaz ölemben fexik menhelyekre is járok önkéntesként. szóval egyszerűen imádom őket de a macskákat utálom... bocs ha ezzel megbántok vmit de én így vagyok vele
2012. január 25. 17:48
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (WhiteAngel @ 2012.01.25. 16:29)
Ezt honnan hallottad?
Hallottam már én is, de ez is csak egy kitaláció. Nem könnyű ám megválaszolni azt a kérdést, hogy kutya vagy macska. Kutya fajtában is van, amit keményebben kell fogni, mert sokkal makacsabb az átlagnál. Ugyanígy a macskák is különbözőek.
Speciel az enyém az ölemben alszik. A kis vadorzót mindjárt agyoncsókolgatom.
1 felhasználónak tetszik:
Fruzsi26
2012. január 25. 18:00
Nekem mind a 2 van, macskánk 12 éve, kutyánk viszont csak 3 hónapja, az utóbbi nem hagyja békén a macskákat, szóval így nehéz... Egyébként nekem az a véleményem, hogy mivel a macska szabad, szeret csavarogni, egy kicsit "kínzás" csak lakásban tartani. Ugyanúgy igényli a természetet, a mozgást, mint a kutya.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.