Kutya vagy macska?
2012. január 26. 18:25
smiley22 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 517 Csatolások: 10 Azonosító: 145921 offline |
Én macska párti vagyok:D Sokkal érdekesebb dolgokat tudnak csinálni, mint egy kutya, és igazán van egyéniségük mint állatnak ^^ Persze a kutyusok is édesek, de inkább macskás vagy. Sőt nagyon is az:DD
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2012. január 26. 19:19
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Én világéletembe kutyákkal és macskákkal voltam körülvéve.
A kutyákat elvből imádom, de jópár éve csak a mamámnál van a közelemben. Mivel az első 10 évemet két gyönyörű dobermannal töltöttem, és elég erős nyomott hagyott bennem amikor elpuszultak valahogy mindig ott volt bennem az emlékük.
Cicánk mindig rengeteg volt, de ha szabad ezt mondanom olyan gyorsan "cserélödtek", hogy szinte egyiket sem tudtam annyira megszeretni, mint a kutyusaimat. Jelenleg egy macskánk van, de az apai ágamon rengeteg macska és jópár kutya is van.
A macskák különleges egyéniségek, imádom őket, de a kutyák sokkal ragaszkodobbak, de már nem nagyon tudom milyen velük élni. Mindkét fajt lehet imádni és ennyi.
A kutyákat elvből imádom, de jópár éve csak a mamámnál van a közelemben. Mivel az első 10 évemet két gyönyörű dobermannal töltöttem, és elég erős nyomott hagyott bennem amikor elpuszultak valahogy mindig ott volt bennem az emlékük.
Cicánk mindig rengeteg volt, de ha szabad ezt mondanom olyan gyorsan "cserélödtek", hogy szinte egyiket sem tudtam annyira megszeretni, mint a kutyusaimat. Jelenleg egy macskánk van, de az apai ágamon rengeteg macska és jópár kutya is van.
A macskák különleges egyéniségek, imádom őket, de a kutyák sokkal ragaszkodobbak, de már nem nagyon tudom milyen velük élni. Mindkét fajt lehet imádni és ennyi.
2012. január 26. 20:29
Én személy szerint egyértelműen kutyapárti vagyok, ezért is van egy rodéziai ridgeback-em. Lehet, hogy közrejátszik a tény, hogy gyerekkoromban állandóan macskákkal voltam körülvéve, meg az, hogy allergiás vagyok rájuk, de egyszerűen ki nem állhatom őket - néhány kivétellel. Igazából a kiscicákkal semmi bajom, de amint felnőnek - főleg a kanmacskák -, egyszerűen elviselhetetlenek számomra.
2012. január 26. 20:45
Nem családi házban lakok ezért nincs egyik se :S
De a kutyát választanám
De a kutyát választanám
2012. január 26. 21:06
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline |
100%-os macskapárti Sajnos nem kertes házban lakunk, de a nagyim igen, nála a kutyák "cserélődtek", a macskák mindig ott voltak, kölyköket is "adtak" nekünk, szóval tele vagyunk cicákkal. Most is ott van egy kutyus, de ő kivételesen kijön nagyanyám mindhárom macskájával (a létszám még változhat )
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2012. január 26. 21:12
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Na igen.. most jönnek a kutyapártiak és macskapártiak között a "veszekedés", vagy mi. Szerintem hülyeség utálni az egyiket, mert mind a kettő más személyiség. Mind a kettőt lehet szeretni. Hülyeség, hogy a macska nem kötődik. Nekem és a családomnak is régebben voltak cicáink, akik úgy kötődtek hozzánk! Az enyém például még el is kísért egy darabig, amikor mentem suliba, elém is jött. Mindig láb alatt volt, de szerethetően! Macskák között nőttem fel és nekem a legjobb érzés meg az amikor a cicám dorombol. Annyira megnyugtató és egyébként, hogy ne legyenek többségben a cica rossz tulajdonágai (mintha így nem utálnák őket elegen), azt is oda kellett.. vagy lehetett volna írni, hogy a dorombolás oldja a stresszt és megnyugtat, ami nagyon egészséges, és nekem mindig melegséggel tölti el a szívem. Egy macska is ugyanúgy tud kötődni mint egy kutya, csak jól kell bánni vele és legfőképpen SZERETNI KELL! Én egyértelműen jobban szeretem a cicusokat. Azok ellenére, hogy a kutya ragaszkodó, stb.. nekem nagyon merev és "rideg".. Egy cicusnak van egyénisége, míg a kutya azt csinálja amit parancsolnak neki.. Komolyan ezért kell utálni a cicát, mert azt csinálja, amit akar? Ezért is kötődöm a macskákhoz inkább, mert én is ilyen szabadságvágyó vagyok, utálom, ha irányítani akarnak. Jobban tudok azonosulni egy macsekkal és sokkal szívesebben bújok egy kis nyávogó-doromboló szőrpamacshoz. Aki meg nem szereti őket, ne tartson és ne foglalkozzon velük! Engem semmi nem tud jobban felidegesíteni, mint ha egy macskát kínoznak. Jó, természetesen a többi állatot is, de ha a macskákat, azt azért nem tudom elviselni, mert olyan mintha ki lennének rekesztve. A legtöbben utálják őket és hihetetlen milyen embertelenek tudnak lenni velük!!! :@ Mellesleg nekem van cicám és kutyám is és tök jól kijönnek. Néha szoktak bunyózni, de csak játékból. Nagyon édesek!
2012. január 26. 21:49
Celeron |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.23. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 147 Azonosító: 108403 offline |
Én inkább maradok a macskuszoknál,volt kellemetlen élményem kutyákkal.Életemben 1 kutyát szerettem,de már szegénykém annyira öregecske volt,hogy elpusztult és tacskó volt,a neve pedi Csoki volt.A macskák igaz néha vadak,de nem ugrik rám,nem harap meg,nem nyal összevissza és nem kerget meg az utcán!Szerencse,hogy nem volt kulcsrazárva a kapunk annak idején.
2012. január 27. 14:25
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline |
Én macskákért rajongok.
Volt már rengeteg cicusom és mindet imádtam de a kutya nekem túl macerás lenne. Az én cicám egy angyal és nagyon imádom!
Volt már rengeteg cicusom és mindet imádtam de a kutya nekem túl macerás lenne. Az én cicám egy angyal és nagyon imádom!
2012. január 27. 14:41
mind a kettőt nagyon szeretem nejem is van egy kutyám és egy macskám is
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.