Kutya vagy macska?
2012. január 28. 13:05
Én mindkét állatfajtát szeretem, de nem tudnék közülük választani.
2012. január 28. 17:19
strawberryrainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 167331 offline |
kutyusokat imádom.<3 nekem van is 2 igazi. = )
2012. január 28. 19:53
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Kutyás vagyok. Négy németjuhászom és egy tündéri tacskóm van. A németjuhászokból kettő befogadott, felnőttként kerültek hozzánk. Szerencsére nagy udvar, soha nincsenek megkötve, egész nap szaladgálhatnak. Ha fáznak éjjel alhatnak a fűtött garázsban is. Nálunk ők is családtagok. Sokan tartanak a nagy testű kutyáktól, de én mindenkinek tudom ajánlani. Ha jó környezetben nőnek fel, illetve vannak, akkor nagyon tudnak szeretni, ragaszkodni. A tacsi meg olyan, mint egy kisgyerek, velem is alszik.
2012. január 28. 20:13
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline |
én kutyapárti vagyok,de úgy látszik a macska illik hozzám,mert,hogy úgy mondjam, nem vagyok egy örökmozgó.
2012. január 28. 22:32
A macskát azért nem szeretem mert karmol de egyébként őket is imádom!♥♥♥♥♥♥♥
2012. január 28. 23:06
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
A kutyák is aranyosak, legalábbis jó esetben, különben csak nyálzik és vonyít meg ugat, azért ragaszkodik annyira a gazdájához mert túl elveszett és buta ha esetleg magának kéne már vmit megcsinálnia, nem ellenben a cicákkal, akiknek külön stílusa és természete van mindegyiknek, így egyértelmű h a stílusos tekintélyes emberek tartanak macskát aki azonosulni tud velük, és ha a gazdi maga is olyan és megérdemli, akkor a cica is nagyon tud szeretni és ragaszkodni, amellett meg azért is olyan szabad természetűek mert önállóak És ahogy már mondtam is a kutyákkal sincs semmi bajom, de egy állat sem fogható egy cicushoz Nekem is már számtalan cicusom volt, és mindegyiket másért lehet szeretni, mert teljesen más mindegyik, egy viszont ugyanaz bennük, hogy mindennél aranyosabbak, és ha már csak logikusan gondoljuk is, mennyivel jobb egy cicadorombolást hallgatni mint egy kutyanyüszítést
2012. január 29. 09:09
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline |
Fúú..nem tudnék dönteni.. mert ha lenne egy kutyám az nem lenne nagy, hanem ilyen kisebb. Macskánál meg mindegy milyen csak n az a kopaszmacska legyen!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.