Most hazavihetsz egy menyasszonyt csaléteknek!
2012. január 26. 18:36
Idézet (ophely88 @ 2012.01.26. 10:22)
Túl korai még a hír, nincs infó arról, hogy kik lesznek a szinkronhangok de úgyis feliratosan nézzük szóval mindegy
Engem inkább a megjelenési dátum lep meg. Több mint egy hónappal a brit megjelenés előtt.. Mi látjuk legelőször, mint a hollyweird filmeket a mozikan? Azt hittem, hogy ez csak nagy amcsi filmekre vonatkozik, hogy hozzánk ér el előbb. Mindegyis, figyelem a reakciókat külföldön élő emberektől és dúlnak fúlnak az irigységtől a kis nyikhajok Nem is tudom kinek volt nagy szája, mikor megjelent a Much Ado About Nothing a neten és mondogatták, hogy nem fogjuk feltölteni, nem adjuk a linket senkinek stb és láss csodát, mik vannak. Anno nem akartak linket adni a hülye britek és amcsik se (ők válaszra sem méltattak).
Talán adok nekik linket. Én nem értek ehhez, csak remélni tudom, hogy valaki felteszi magyar szinkronosan és elküldöm nekik azt a linket. Megérdemlik a kis majmok Nézzék magyarul, aztán meglátjuk mit szólnak hozzá Hallgathatnak májd jó mágyár nyelvű non Scottish, 'gyártószalagon készített magyar minőségű' mágyár szinkront.
Engem inkább a megjelenési dátum lep meg. Több mint egy hónappal a brit megjelenés előtt.. Mi látjuk legelőször, mint a hollyweird filmeket a mozikan? Azt hittem, hogy ez csak nagy amcsi filmekre vonatkozik, hogy hozzánk ér el előbb. Mindegyis, figyelem a reakciókat külföldön élő emberektől és dúlnak fúlnak az irigységtől a kis nyikhajok Nem is tudom kinek volt nagy szája, mikor megjelent a Much Ado About Nothing a neten és mondogatták, hogy nem fogjuk feltölteni, nem adjuk a linket senkinek stb és láss csodát, mik vannak. Anno nem akartak linket adni a hülye britek és amcsik se (ők válaszra sem méltattak).
Talán adok nekik linket. Én nem értek ehhez, csak remélni tudom, hogy valaki felteszi magyar szinkronosan és elküldöm nekik azt a linket. Megérdemlik a kis majmok Nézzék magyarul, aztán meglátjuk mit szólnak hozzá Hallgathatnak májd jó mágyár nyelvű non Scottish, 'gyártószalagon készített magyar minőségű' mágyár szinkront.
OFF
Na persze, bünteted őket a magyar szinkronnal, oszt csodálkozunk, hogy miért akarnak atomot dobni ránk. Ejnye.
(Úgy kell a briteknek, egyék csak szépen a kefét.)
ON
Én maradok az eredeti hangnál. Nem vagyok szinkronellenes, de ha már lehet választani...
2012. január 26. 18:45
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Running Fool @ 2012.01.26. 18:36)
OFF
Na persze, bünteted őket a magyar szinkronnal, oszt csodálkozunk, hogy miért akarnak atomot dobni ránk. Ejnye.
ON
ON
Jaj szegények. Ne sajnáljam már őket, de tényleg. Leteszik a feneküket a fotelbe és minőségi drámát meg komédiát látnak, ha csak bekapcsolják a tévét, nekünk meg hónapokat vagy éveket kellene várni az esetleges megjelenésre. Tudod mikor ...
Tessék csak elszenvedni magyarul. Énis úgy láttam először a Casanovát, magyar szinkronnal és a falat kapartam tőle a szinkron miatt. Ennyit megérdemelnek, amiért ott van a gépüknek minden, amit szeretnének, letöltve de lusták megosztani vagy linket küldeni hozzá vagy a pofádba olvassák, hogy 'bi bi bí, én sokkal előbb látom mint te', mert általában ezt csinálják a hülyéi. Megérdemelnék azt a televíziós csomagot, ami a családunkban van, 2 nap után majd meggondolnák, hogy akarnak-e tovább ugratni vagy nem
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.01.26. 14:46)
Egyébként szerintem most, hogy kiadják nálunk, esélyes, hogy a tévé is leadja majd... Hogy melyik csatorna, azt nem tudom... De én örülnék neki.
Talán 5 év múlva a TV2, egy vasárnap estén, a 'szupermozi' után . Nem is tudom, van-e olyan csatorna, ami bevállalná ezt ... M1 vagy Duna?
2012. január 26. 20:01
victoria 1999új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 163158 offline |
Áááááááááááá! XD
De király!
Alig várom!!!
De király!
Alig várom!!!
2012. január 27. 08:18
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Végre valami jó hír! Eddig elkerülte a figyelmem ez a cikk Az tök jó, hogy megjelenik nálunk is, csak a magyar szinkronnal katasztrófa lesz... Úgyhogy marad az angol verzió és remélem dobnak majd rá angol feliratot
Alice Eve-t eddig még csak a Szex és New York 2-ben láttam, de ott nem igazán fogott meg a színészi játékával, úgyhogy kíváncsi vagyok, hogy ebben a filmben itt fog alakítani. Kelly MacDonald és David Tennant viszont jó párost alkotnak, ez a trailerből is látszik
Alice Eve-t eddig még csak a Szex és New York 2-ben láttam, de ott nem igazán fogott meg a színészi játékával, úgyhogy kíváncsi vagyok, hogy ebben a filmben itt fog alakítani. Kelly MacDonald és David Tennant viszont jó párost alkotnak, ez a trailerből is látszik
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. január 28. 12:49
victoria 1999új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 163158 offline |
Nagyon várom már!
Imádom, David Tennant a kedvenc színészem, nagyon jó!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. február 01. 08:43
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (victoria 1999 @ 2012.01.28. 12:49)
Nagyon várom már!
Február 2-án jelenik meg nálunk a DVD, elő lehet rendelni 1700Ft-ért.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.