Starity

Tökéletes énekhang élőben: az igazi tehetségek kiváltsága

21 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 30. 20:03 #181
boglarkabogi
boglarkabogi
*Borsószem*

StátuszThe best way to pay for a lovely moment is to enjoy it.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4183
Csatolások: 784
Azonosító: 160245
Szerintem mindegyikük tud énkelni,az egyszer bisztos másképp nem lennének énekesek,de az tény és való,hogy mindegyik a hangját a technika segitségével szépitik
2012. január 30. 20:04 #182
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nusii @ 2012.01.30. 19:37)
elmodnom hogy ez a cikk miről szólt... az a kedves embertársunk aki ezt a cikket írta elővett néhány sztárt akiket nem szeret és próbálja bemagyarázni itt mindenkinek hogy ezeknek az embrekenek nincs hangjuk. De igen van és nem is rossz. az hogy kicsit máshogy szól élőbe még nem jelenti azt hogy szar is a hangjuk. Légyszíves nézzetek meg egy előadótól több élő videót és azután fikázódjatok... ksözönöm

Ennyi erővel akkor a "semmi hangjuk nincs" kategóriába csak Biebert, Rebecca Black-et és egy frissen kiherélt kandúrt lehetne feltüntetni. biggrin.gif
Igazad van abban, hogy a jó énekeseknek is vannak rossz napjaik, és ők is tudnak hamisan vagy fülsértően énekelni, de olyan énekesek is vannak, akik meghalnak stúdiótechnika nélkül. Madonnát például Elton John is osztotta, amiért a borsos jegyárak mellett is van képe playbackelni.
Ne vedd személyes sértésnek, de az azért látszik a cikken, hogy nem egy random módon összedobott 5 perces firkálmány, hanem kidolgozott, több napos munka, és ha az lett volna az író célja, hogy az általa nem kedvelt embereket lejárassa, akkor nem feccölt volna ennyi energiát a cikk megírásába. Igen, személyes hangvételű lett, de nem a rosszindulat szülte, hidd el.
6 felhasználónak tetszik: janet7, Holly Keller, AmyVie, Pandus, Rekahhh, Black Hearth2
2012. január 30. 20:05 #183
- törölt felhasználó -    
Annyit akarok hozzáfűzni h egy élő koncerten egy bizonyos dal nem úgy hangzik mint a tv-ben v a neten. De szerintem ha eltéveszt egy énekes egy-két hangot azzal még nem dől össze a világ szerintem az még ad rá vmi igazit úgymond abból látszik h nem playback az egész. Nincs olyan aki ne tévesztene el egy v kettő hangot. Abban viszont nem értek egyet h Rihanna és Miley azok közé került akik rosszul énekelnek mert nekik szerintem nagyon jó a hangjuk még élőben is, Selenában pedig csalódtam mikor először meghallottam élőben énekelni de az nem most volt, neki gyenge a hangja olyan mintha félne attól h meghallják a hangját. Selenának kellene egy pár év énekóra h erősebb és magabiztosabb legyen a hangja. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2012. január 30. 20:08 #184
Az egyetlen
Az egyetlen
★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺

StátuszEgy idézettel nem magyarázhatod meg a világ hibás működését.
Hozzászólás: 1323
Csatolások: 0
Azonosító: 152355
Teljesen jogosak az állítások,és jó lett a cikk.smileeee.gif Én is nagyjából így látom.
1 felhasználónak tetszik: AmyVie
2012. január 30. 20:08 #185
som96
som96
új tag

StátuszValahogy mindig lesz mert úgy még sosem volt hogy valahogy ne lett volna
Hozzászólás: 61
Azonosító: 129284
http://www.youtube.com/watch?v=8pc5Bt_ARKg&feature=related nálam ez az amire egyszerűen nem lehet rosszat mondani smileeee.gif
2012. január 30. 20:09 #186
Az egyetlen
Az egyetlen
★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺

StátuszEgy idézettel nem magyarázhatod meg a világ hibás működését.
Hozzászólás: 1323
Azonosító: 152355
Mondjuk szerintem Elizabeth Gilliest is ide sorolhatnánk az igazi hangokhoz...meg igaz még jópárat,de a másik táborba milliószor többet lehet..xD sajnos
2012. január 30. 20:17 #187
dolores2
dolores2
visszatérő vendég

Státusz...A jó lányok a mennybe mennek, a rosszak külföldi luxusútra...
Hozzászólás: 162
Azonosító: 155126
Hát ennél sokkal rosszabb előadásokat is be lehetett volna tenni! Ott van pl Britney... számtalan előadása tragédia amit élőben énekelt!
2012. január 30. 20:23 #188
Riley13
Riley13
EvilRegal ♡

Státusz"Az életben mindig az a fontos, hogy jól érezzük magunkat"
Hozzászólás: 5050
Csatolások: 1091
Azonosító: 131122
Nyílván mindegyikük tud énekelni, csak valaki teljesen át "szerkeszteti" a hanját a stúdióban, és van aki nem. Így egyértelmű, hogy élőben nem tudja ugyanazt visszaadni a rajongóknak. De ha nem utánozná a felvett dalokat -és nem pontosan ugyanúgy akarná elénekelni- hanem tiszta hangon, sokkal jobb lenne. Így persze, hogy hamis.
Előfordulhat bárkivel, hogy hamis hangot ad ki. Ők is emberek, és hibáznak...
Nagyon jó cikk lett. wink.gif
2012. január 30. 20:24 #189
fruzsi11
fruzsi11
visszatérő vendég

Státusz"Jó pasik a világ minden sarkában vannak.Kár, hogy a világ kerek".!♥
Hozzászólás: 213
Azonosító: 129488
Hát ezekben a videókban sok volt a hamis hang.De ami Adele-t illeti nagyon remek hangja van, ő neki legalább nem csak az albumokon van jó hangja.Persze mindenki tévedhet, mert nem tehet senki sem arról ha valami esetleg rosszul vagy épp hamisan jön ki a száján.Mindenki hibázhat, de az meg a másik aki nem hibából hanem a tehetségtelenségből nem tudja ki énekelni a hangokat.Ez a cikk valójában jobban ki nyitja a szemeinket,milyen egy mi általunk kedvelt sztár valójában.Akár milyen hangja van bármelyik én általam kedvelt sztáromnak nem érdekel.Ha mondjuk nem a kedvelt énekesem akkor is lehet először ki cikizem a néha hamis de azt mondom nem tehet róla senki sem milyen a hangja.
2012. január 30. 20:25 #190
Perlita
Perlita
Fänni™

StátuszKaulitz Zwillinge ♥
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 483
Azonosító: 139171
Hú micsoda cikk. Nekem tetszik és többnyire egyetértek vele. Legjobban Selena idegesít. A többiekben a béna részben feltüntetve látok valamit, de hát benne. Ilyen szinten én is lehetnék énekesnő. Ráadásul amikor elindítottam a videóját azt hittem néma filmet nézek. Nem hallottam semmit, hozzátenném, hogy az volt még a jobbik véglet, jobb nem hallani.
1 felhasználónak tetszik: Holly Keller
2012. január 30. 20:26 #191
- törölt felhasználó -    
igazi hangokkal egyetértek; bár Rihanna is nagyon jó, és neki is bármikor felismerem a hangját...í.9
egyébként nagyon jó cikk lett smileeee.gif
2012. január 30. 20:38 #192
cseh.reni
cseh.reni
Hozzászólás: 1083
Csatolások: 84
Azonosító: 134658
Teljesen jogtalanok a vádak...Míg egy albumot álló helyzetben nyugodt állapotban énekelnek fel,addig élőben mozognak,táncolnak,ugrálnak...Viszont,ha csak állnának a színpadon és énekelnének akkor meg abba kötnének bele..Ugyan már!!!!
2012. január 30. 20:45 #193
- törölt felhasználó -    
Bezzeg ha azt írták volna, hogy Szelenácskának milyen jó a hangja élőben (ami sosem fog megtörténni), minden rajongója ódákat zengne erről a cikkről. rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: janet7, ophely88, Holly Keller, Pandus, Black Hearth2, anna21
2012. január 30. 20:51 #194
B.Bess
B.Bess
Los Angeles

StátuszJust Leave me alone... I know what I'm doing!
Hozzászólás: 2454
Azonosító: 131871
Menjünk akkor sorba
Katy-ről tudtam, hogy nem énekel tisztán élőben
JLo-ról nem nagyon gondoltam semmit de többet lehetne várni egy énekesnőtől.
Selenáé elviselhető. Volt már ennél sokkal rosszabb is, pl amit az American Got's Talent-ben.
Rihanna egyszerűen borzasztó, pedig a számai amúgy jók
Miley-tól (is) többet vártam. Bár nem olyan rossz de igaz énekelt már jobban élőben is.
Adele-ről alapból tudtam, hogy jó énekes smileeee.gif)
Madonna hangja is jó bár annyira nem követem pályafutását
Kelly-ről alapból tudhatják az emberek, hisz tehetségkutatót nyert smileeee.gif
Deminek is csodás hangja van. Hallottam már pár élőfelvételt, mikor énekel. ehhez kétség sem fér. Nagyon tehetséges
Kylie-nak is nagyon szép hangja van

de ezek csak az én véleményeim smileeee.gif
2012. január 30. 20:52 #195
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó cikk lett, és szerintem egy kicsit elszomorító hogy manapság az is hatalmas sztár lehet, akinek nincs is tehetsége... Akiket itt felsoroltak (a NEM feljavítottak közül) igazi tehetségek. Természetesen mé jópár olyan énekest is felsorolhatunk akik feljavításból élnek, és olyanról is tudunk még számos példát mondani akiknek tényleg igazán tiszta és szép hangjuk van. De nem akarom hosszúra nyújtani, mindenesetre tényleg remek cikk lett smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Holly Keller
2012. január 30. 21:00 #196
Katy Perry Fan
Katy Perry Fan
visszatérő vendég
Hozzászólás: 221
Azonosító: 156714
en mar hallottam katyt enekelni es igenis nagyon jo hangja van!!! az hogyha az ember rohangal a szimpadon termeszetes h elfarad es nincs olyan hangja mint igazabol.en nagyon igazsagtalannak tartom ezt az egesz cikket!!! ez egz sz**!!!!
2012. január 30. 21:02 #197
Katy Perry Fan
Katy Perry Fan
visszatérő vendég
Hozzászólás: 221
Azonosító: 156714
Nusii írta:
elmodnom hogy ez a cikk miről szólt... az a kedves embertársunk aki ezt a cikket írta elővett néhány sztárt akiket nem szeret és próbálja bemagyarázni itt mindenkinek hogy ezeknek az embrekenek nincs hangjuk. De igen van és nem is rossz. az hogy kicsit máshogy szól élőbe még nem jelenti azt hogy szar is a hangjuk. Légyszíves nézzetek meg egy előadótól több élő videót és azután fikázódjatok... ksözönöm
Teljesen egyetertek!!!!
2012. január 30. 21:10 #198
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061

TE JÓ ISTEN!!!
Hát nézzétek már...MOZOG...és mégsem akarom levágni a fülem a hamisságától és a nulla énektudásától. Hát ez meg hogy lehet? ohmy.gif ohmy.gif
-gyengébbek kedvéért nyilván nem a TWYMMF-re gondoltam.-

Nem kell magyarázni. Ha nem tud mozgással együtt énekelni, akkor ne mozogjon, talán többen komolyan vennének bizonyos előadókat, ha inkább a minőségre és a művészetre mennének a látvány meg a show-elemek helyett, amivel egyesek elrejtik az ének (nem)tudásukat. És kismillióképpen meg lehet oldani egyébként pl. mérsékeltebb mozgással, vagy az egyik felében a mozgásra (de akkor azt kidolgozottan, nem sztriptíz, nem össze-vissza ugrálás, hanem ESETLEG magamutogatás helyett valami kidolgozott koreográfia, vagy legalább valami dalhoz illő érzelmet tükröző mozgás) helyezni a hangsúlyt, a másikban meg az énekre, mint itt Michael.

És arra például mi szükség van, hogy egyesek koncert helyett lenyomnak egy szriptízt egy állítólagos koncerten? Én koncertre nem azért mennék, hogy ezt lássam, ha ezt akarom látni, máshova megyek és tudtommal egy előadóról, énekesnőről beszélünk nem pedig... smileeee.gif
Szóval ez olyan szükséges, hogy cserébe el kell néznük, ha hamis? Vagy esetleg joggal várjuk el, hogy egy énekesnő tudjon énekelni és ne magamutogatásból éljen?
9 felhasználónak tetszik: Holly Keller, raspberry, ophely88, AmyVie, hummingbirdheartbeat, An_d_a, Pandus, Mia, Black Hearth2
2012. január 30. 21:15 #199
Selena111
Selena111
look at the flowers™

Státusznine lives, remember?
Hozzászólás: 5421
Csatolások: 1635
Azonosító: 131691
Én fel vagyok háborodva, a cikk teljesen jó de egy résznél kiakadtam: Miley Cyrus hamisan énekel. Mondom erre én: Mi van?. Már nem azért de van akinek bot füle van de Miley-t lehet utálni is de az életbe nem énekel hamisan!!! Olyan gyönyörű és természetes hangja van ami egy sima hangszóróval egy egész csarnokot be tudna tölteni. És az aki nem veszi észre benne a tehetséget annak bot füle van vagy magam sem tudom. Az más, hogy valakinek nem tetszik a hangja de NEM HAMIS. Ezt itt leszögezném. a Többi videóval egyet értettem főleg Katy Perry-nél.
2012. január 30. 21:19 #200
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2012.01.30. 21:10)

TE JÓ ISTEN!!!
Hát nézzétek már...MOZOG...és mégsem akarom levágni a fülem a hamisságától és a nulla énektudásától. Hát ez meg hogy lehet? ohmy.gif  ohmy.gif 
Nem kell magyarázni. Ha nem tud mozgással együtt énekelni, akkor ne mozogjon, talán többen komolyan vennének bizonyos előadókat, ha inkább a minőségre és a művészetre mennének a látvány meg a show-elemek helyett, amivel egyesek elrejtik az ének (nem)tudásukat.

Szerintem felesleges nekik magyarázni, mert úgysem fogják felfogni.XD Én is azon a véleményen vagyok, amin te, hogy vagy úgy mozogjon, hogy az nem megy az éneklés rovására, vagy sehogy. Biztos velem van a baj, de annyira tudom élvezni Adele előadásait és mit csinál? Csak áll egy helyben és énekel a mikrofonba, ellentétben azokkal, akik törnek-zúznak, tűzijátékot csinálnak a színpadon, csakhogy ne a tudásukra terelődjön a téma. Én amondó vagyok, hogy a táncos táncoljon, az énekes, pedig énekeljen, ez ilyen egyszerű. Borzasztó olvasgatni ezeket a provokatív sértő kommenteket. Csak azzal nyugtatom magamat, ha lesz gyermekem, és ilyeneket fog írni, illetve mondani, úgy nyakon lesz csűrve, hogy Queent és Madonnát fog hallgatni. Szörnyülködve nézem a szidó és a rágalmazó kommenteket, mert egyeseknek a lelkébe tiportam állítólag. Brutális, ezekre szavakat nem is tudok találni. Itt nagyon sokan keverik a szezont a fazonnal. A cikk tényleg szubjektív lett, de úgy érzem mellette reális is részben. Ha ezzel a cikkel nem fogták azt, hogy mit akartam közölni, akkor nincs értelme tovább ragozni a dolgot. Igaz,. valóban szörnyű előadásokra mentem, és aki ezek után nem ismeri el azt, hogy a kedvence nem sérthetetlen, akkor azt csak szánni tudom. A pökhendi, arrogáns, rágalmazó stílusával pedig a saját szegénységi bizonyítványát állította ki.
6 felhasználónak tetszik: janet7, ophely88, AmyVie, hummingbirdheartbeat, An_d_a, Black Hearth2
21 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!