Starity

Tökéletes énekhang élőben: az igazi tehetségek kiváltsága

21 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 31. 17:32 #241
toth-milan
toth-milan
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.15.
Hozzászólás: 556
Csatolások: 0
Azonosító: 155510
Offline offline
szerintem selenának is jó csak nincs benne erő és a hangos zenében elveszik
2012. január 31. 17:54 #242
Bettó
Bettó
visszatérő vendég
 
StátuszWhat doesn't kill you makes you stronger!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.03.04.
Hozzászólás: 234
Csatolások: 39
Azonosító: 121761
Offline offline
nem igazán értek egyet, na de mind1:)
2012. január 31. 18:03 #243
- törölt felhasználó -    
Kicsit tudnék vitatkozni ezzel , de minden esetre jól megírtad a cikket , attól függetlenül , hogy egy két dologban nem értünk egyet. smileeee.gif
2012. január 31. 18:14 #244
Blackbird03
Blackbird03
 
StátuszIf you read, you will know that I have not written anything here.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.09.24.
Hozzászólás: 752
Csatolások: 284
Azonosító: 161100
Offline offline
Be kell valljam, hogy pár dologban nem értek egyet. Én tapasztalatból tudom, hogy ugrálás közben nem lehet igazán jól énekleni, és pár sztárnál ezt én el is nézem. De egy-két dolgon döbbentem, ilyen volt Jennifer érdes hangja.
Ami azt illeti, Selenáról még annyit, hogy a videón még egész jól énekelt a szokásoshoz képest, de amúgy neki tényleg nincs jó hangja.
Végezetül:
Akárki akármit mond, én most leírnám a véleményem: manapság az igényes zenére nincs igény. Nem azt mondom, hogy Mozart és Beethoven a legjobb körítve Vivaldival, de azért ha megnézzük a mai divatzenét, csak csattogás, ropogás, meg csörömpölés megy benne. Persze nem mintha a nagy részét nem hallgatnám én is, de ez megy mindenhol.
2012. január 31. 18:16 #245
janet7
janet7
 
Státusz.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.11.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Offline offline
Beyoncé tehetségét szerintem senki sem vitatja, vagy ha igen, akkor azzal tényleg nagyon nagy bajok lehetnek. Elképesztő tehetségnek tartom, kíváló hanggal, tényleg gyönyörűen énekel. Nekem nem ez a bajom vele, hanem egyrészt amit már oly sokszor hangoztattam, hogy lassan fehér lesz már (nem bőrszínre értve) és egy ideje a zene stílusa sem jön be, bár ahol számomra legjobb volt a Destiny's Childdal és az első szólóalbumánál, már ott is túlzásnak tartottam a hypeot, ami körülött(ük)e volt, meg alapból nem a kedvencem ez a kommersz vonal, s.ggrázással (ezzel NEM a tehetségét kérdőjelezem meg, még mielőtt bárki félreértene), de ha nem viszonyítom más együttesekhez/előadókhoz, -akik számomra milliószor jobbak voltak és mégsem voltak olyan szinten istenítve, most meg pláne- akkor ott még jó volt. Szóval egyrészt ez idegesít benne, de mondjuk zeneileg ez tök relatív.
De az, hogy egy Aaliyah vagy egy Brandy (de ötvenmillió nevet mondhatnék még) videónál megnézed a kommenteket és nincs olyan alkalom, hogy ne hoznák fel Beyoncét, hogy ő bizony mennyivel jobb (ellenpélda is van, de azok meg be vannak oltva miatta) és ő mennyire csodálatos és tökéletes, az nekem már igencsak sok. Ahogy az is sok, hogy mikor Etta James számát énekelte, akkor rengetegen jöttek a "jobb mint az eredeti dumával" holott valószínűleg nem is ismerik az eredetit, vagy ha igen, akkor tökmindegy nekik, mert Beyoncé bárhogy énekelhetné, akkor is ráfognák, hogy jobb. Nem mondom, hogy nem volt olyan, aki valóban jobbnak tartotta az előadást (bár ez számomra kicsit... ohmy.gif ), de véleményem szerint igen kevesen. És mikor Ettának kifogása volt ellene, akkor még Ettára szálltak rá, hogy NŐLJÖN FEL! Egy több mint 70 éves nőre, akié eredetileg volt az a dal. Azért az úgy kemény. És ez nem csak nála van így, hanem bárki dalát énekelhette volna, akkor is ez lenne. Az is pofánvágott, mikor Mary J. Blige új lemezén a Beyoncé duettnél tele volt olyan kommentekkel, hogy bocsika, de csak Beyoncé miatt van itt, ő a legjobb, de még olyanok is voltak, akik szerint Mary egy "has-been" Beyoncéhez képest és Beyoncé így meg úgy több lemezt adott el (kit érdekel? wink.gif ) és híresebb. Az végülis tökmindegy, hogy Mary régebbóta van a szakmában és egy igazi újító legendának számít...De ez csak egy példa volt, mert rendszeresen így van. Arra már gondolni sem merek, hogy mi van, ha valaki a hírességek közül kifejti tök normálisan, hogy nem szereti Beyoncét, akkor miket fog kapni, de szerintem ezek után nem is kell. De még ha Beyoncé barátja az illető, vagy legalább jóban vannak, az illető jót mond róla, együtt lépnek fel (Alicia Keyst is sz.rrá cikizték), közös daluk van, egy képen szerepelnek, TÖK MINDEGY, de ezt csinálják, bárkit képesek lesz.rozni, ha Beyoncéról van szó. Azt, hogy a testvére Solange is miket kap, amikor a lehető legkülönbözőbb, mint Beyoncé és bizony legalább annyira tehetséges, de azért ő a fekete Jamie Lynn, aki fel akar kapaszkodni nulla tehetséggel a nővére hátán és egy senki és sosem lesz híres és csak próbálkozik, már meg sem merem említeni. Ja de rohog.gif Ha valaki meg mer említeni csak úgy random valakit (vagy egy együttest), aki szerinte jobban énekel, mint Beyoncé (vagy jobb mint a DC), akkor az illetőt és az általa említett énekest/együttest is elhordják minden sz.rnak, mindegy ki az. Ha megjegyzik, hogy itt meg ott Beyoncé bizony lopott innen-onnan, akkor ugyanez a helyzet (pedig van ilyen. Mégegyszer mondom: nem a tehetségét kérdőjelezem meg, de van ilyen). Az pedig, hogy a női Michael Jacksonnak hívják, az mindennél jobban kiveri nálam a biztosítékot, szerintem nem szükséges kifejtenem, hogy miért. Ha megjegyzik, hogy itt meg ott Beyoncé bizony lopott innen-onnan, akkor ugyanez a helyzet (pedig van ilyen. Mégegyszer mondom: nem a tehetségét kérdőjelezem meg, de van ilyen)
Na EZEK miatt a dolgok miatt van az, hogy egyre kevésbé kedvelem, és a legtöbb ember aki nem szereti szerintem ezek miatt nem szereti. És a poén az, hogy ezeknek a nagy része nem is Beyoncé hibája, akárcsak Gagánál.
Ez bizony igenis túlbecsültség. Ahogy Mia írta, hogy aki így lenyom egy koncertet élőben, táncolva stb. az megérdemli, hogy szeressék és az már nem túlbecsültség. Megérdemli, hogy szeressék, oké, de hány olyan ember van, akik le vannak sz.rva, pedig mondjuk van akkora tehetségük, mint Beyoncénak, csak bizonyos dolgok miatt nem annyira híresek? Ezt abszolút elfogadnám, amit Mia írt, ha minden akkora tehetségű ember híres és elismert lenne, de nem. Ezért nem tartom jogosnak azt sem, hogy azzal a videóval lett megvédve, mert igen, k.rva jó az a videó, jó dal, jó ének, végigmozogja, DE nem ő az egyetlen, aki ennyire tehetséges és mégis ő az, aki ilyen brutálisan fel van kapva. Szóval erre a temérdek túlzásra, amikből írtam is párat szerintem nem mentség az, hogy tehetsége van. És ezt nem az ő hibájának gondolom, mint már mondtam.
De mégcsak nem is az a bajom, hogy elismert és híres és népszerű, miért zavarna? Nem. A azokkal van problémám, amiket az imént írtam. És ha valaki azt mondja, hogy ez nem túlzás és túlbecsültség, akkor azt abszolút nem értem.

Remélem nem leszek ezért lecs.szve (ugyebár a példákból kiindulva rohog.gif ), nekem ez a véleményem és abszolút nem a tehetségét kérdőjelezem meg ezzel, mert olyat még sosem csináltam.
7 felhasználónak tetszik: raspberry, Mia, Pandus, hummingbirdheartbeat, Rekahhh, ophely88, Black Hearth2
2012. január 31. 18:28 #246
completely
completely
 
StátuszEz a szöveg a profilod fejlécében fog megjelenni, ill. a fórum hozzászólásaidnál
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.09.28.
Hozzászólás: 697
Csatolások: 10
Azonosító: 161317
Offline offline
úúgy utálom a generációmat sad.gif
2012. január 31. 18:33 #247
Szilvi.novak
Szilvi.novak
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.11.02.
Hozzászólás: 33
Csatolások: 0
Azonosító: 163150
Offline offline
Jó cikk...de én már 6 éve járok magánénekre és tudom milyen ugrálás közben énekelni...meg azért nem voltak ezek olyan rosszak! Nem olyan könnyű dolog ez de mégis jól teljesítenek szerintem!!
2012. január 31. 18:35 #248
Szilvi.novak
Szilvi.novak
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.11.02.
Hozzászólás: 33
Csatolások: 0
Azonosító: 163150
Offline offline
a másik meg hogy madonna playback..
2012. január 31. 18:37 #249
- törölt felhasználó -    
Blackbird03 kommentjéhez csak annyit, hogy például én se igen tudok olyan mai popslágert mondani, amiben nem fordul elő halmozottan, hogy "baby, oh, yeah" és hasonlók w00t.gif viszont emellett én is szívesen hallgatom a többségüket biggrin.gif
2012. január 31. 18:44 #250
JNoémi1999
JNoémi1999
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.07.05.
Hozzászólás: 264
Csatolások: 0
Azonosító: 130567
Offline offline
Woooww... Szép cikk.. Pandus... ez nem volt semmi ez a comment. Teljesen egyetértek veled. Adale csodálatos, és van mire büszkének lennie!! Mellesleg Kelly-nek is elképesztően jó hangja van... Nem is értem Sel-t hallani sem lehetett. Amatőr volt. az hogy kinek volt feljavítva a hangja és kinek, az most teljesen kiderült. Miley mondjuk nem ilyen szörnyű.. ez csak egy ilyen videoklip. Demi, Kelly, Adale egyszerűen lenyügőztek, és most sem csalódtam. smileeee.gif
2012. január 31. 19:08 #251
Lady_Fiby
Lady_Fiby
új tag
 
StátuszLife sucks... Then you die.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.23.
Hozzászólás: 19
Csatolások: 0
Azonosító: 156269
Offline offline
Én csak azt nem értem, hogy van ez a Selena Gomez, akinél még én is jobban lenyomnék egy koncertet, mégis mindenhol nyomják, a csapból is ő folyik. Mellette meg ott van Demi, akinek annyira gyönyörű hangja van, hogy kiráz a hideg, és mégis mindenki az alakjával törődik. Ugyanez van Adellal. Attól még, hogy testesebbek,gyönyörűen énekelnek, sőt, az összes többit is odaverik. Nem mondom, szerintem Selena nem színészkedik rosszul, de minek énekel, ha semmi ereje nincs hozzá? És összekeveri a lát a dóval? Ez azért durva. Ráadásul Beyonce-t, akit bárki bárhogy próbálja, nem tudja utánozni, be se teszik ide? Na mindegy, nekem ez a véleményem...
2012. január 31. 19:10 #252
Team Delena 4ever
Team Delena 4ever
visszatérő vendég
 
Státusz"Ami késik, nem múlik!"
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.12.31.
Hozzászólás: 347
Csatolások: 0
Azonosító: 166311
Offline offline
hát igen vannak, akik tényleg csak a stúdióban énekelnek szépen, de vannak igazi tehetségek. Madonna, Demi, Adele, Kelly és Kylie tényleg nagyon jók. sztem Selenanával csak az a baj, h alig lehet hallani de amúgy sztem tisztán énekelt. Apukám testvérének az egyik ismerőse volt Rihanna koncerten és azt mondta hogy nagyon jól és tisztán énekelt. Lehet hogy élőben más mint videón.
2012. január 31. 19:10 #253
Mia
Mia
    Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 06.04.23.
Hozzászólás: 2575
Csatolások: 2322
Azonosító: 15188
Offline offline
Idézet (janet7 @ 2012.01.31. 18:16)
Beyoncé tehetségét szerintem senki sem vitatja, vagy ha igen, akkor azzal tényleg nagyon nagy bajok lehetnek. Elképesztő tehetségnek tartom, kíváló hanggal, tényleg gyönyörűen énekel. Nekem nem ez a bajom vele, hanem egyrészt amit már oly sokszor hangoztattam, hogy lassan fehér lesz már (nem bőrszínre értve) és egy ideje a zene stílusa sem jön be, bár ahol számomra legjobb volt a Destiny's Childdal és az első szólóalbumánál, már ott is túlzásnak tartottam a hypeot, ami körülött(ük)e volt, meg alapból nem a kedvencem ez a kommersz vonal, s.ggrázással (ezzel NEM a tehetségét kérdőjelezem meg, még mielőtt bárki félreértene), de ha nem viszonyítom más együttesekhez/előadókhoz, -akik számomra milliószor jobbak voltak és mégsem voltak olyan szinten istenítve, most meg pláne- akkor ott még jó volt. Szóval egyrészt ez idegesít benne, de mondjuk zeneileg ez tök relatív. 
...


Teljesen megértem, amit írsz, elhiszem azt, hogy ekkora hype mellett sokan vannak vele úgy, hogy már a könyökükön jön ki Bee, és éppen ezért kezdik el utálni. Mert igen, rengetegen imádják őt, de szerintem kb ekkora az utálótábora is, akik a fenébe kívánják, úgy ahogy van. Igazából ebből a jelenségből a magam részéről én jobb szeretnék kimaradni, nem tartom magamat elvakult fannak, csupán egy lánynak, aki értékeli az igazi tehetséget. Sosem voltam híve a gyűlölködésnek, mert van akinek ilyen az ízlése, van akinek pedig olyan, és ízlésről véleményem szerint felesleges vitatkozni, épp ezért sem értem ezeket az összehasonlításokat. A véleményemet nyilván mindig elmondom, de próbálok nem utálkozni, meg tekintettel lenni a fanokra. Egyébként ahogy te is írtad, Beyoncé ezekről a dolgokról valószínűleg igen kevéssé tehet, és mások, akiket szintén ennyire sztárolnak, mint például Britney, szintén nem kérték azt, hogy ilyen mértékű fanatizmus épüljön köréjük. Hidd el, én is rengeteg más, kevésbé híres énekest és énekesnőt szeretek még Bee-n kívül, de hiába is hoznám fel őket példának a tehetségükkel, egyszerűen a falnak beszélnék, mert nagyon kevesen vennék a fáradtságot, hogy rájuk keressenek, és megismerjék őket. Alapjában véve viszont értem, hogy mi a problémád, elismerem, hogy ez rajtad kívül még sokakat zavarhat, és valóban nem igazságos, hogy így működik, de sajnos ez a showbiznisz.
5 felhasználónak tetszik: janet7, hummingbirdheartbeat, Pandus, Christinna, Black Hearth2
2012. január 31. 19:11 #254
Luminita
Luminita
visszatérő vendég
 
Státusz~ nem vagyok tökéletes, de ki mondta, hogy az is akarok lenni ? ;)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.24.
Hozzászólás: 321
Csatolások: 300
Azonosító: 156336
Offline offline
végre egy normális cikk! Adele tényleg elképesztő..úgy mint Madonna. Azért nem sok 50 év fölötti énekesnőt ismerek aki ilyen fitt és még fantasztikus hangú is.wink.gif
2012. január 31. 19:39 #255
Lottinha
Lottinha
visszatérő vendég
 
Státusz♥♥♥ Prom - A végzős buli ♥♥♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.01.22.
Hozzászólás: 109
Csatolások: 3
Azonosító: 167741
Offline offline
Ez nagyon érdekes cikk, smileeee.gif
Meglepő látni, hogy néhány énekesnő mennyire nem tud énekelni. Ennek ellenére én szeretem őket, pedig szerintem fontos a hang smileeee.gif de nem mindenkit hallgatnék élőben smileeee.gif
2012. január 31. 20:00 #256
doriella
doriella
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.09.
Hozzászólás: 1218
Csatolások: 1
Azonosító: 157843
Offline offline
Szerintem mindenki hibázhat, és nem lehet folyamatosan tisztán énekelni. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem tuningolják fel a hangot egy kicsit, de nem hiszem, hogy a fentiek közül egyiknek se lenne hangja, és egyik se tudna énekelni. Nem lehet egy fellépésből kiindulni. Bármilyen körülmény közrejátszhat. Attól még, hogy élőben más vagy egy kicsit elnyomják a hangszerek meg a sikongatások nem biztos, hogy az előadónak nincs jó hangja.
2012. január 31. 22:18 #257
csillagkriszti
csillagkriszti
új tag
 
StátuszDonócsáki... dínócskák.... rossz emberrel szórakozol google... xdd
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.11.04.
Hozzászólás: 50
Csatolások: 0
Azonosító: 137937
Offline offline
A cikk nagyon jó lett... hát igen vannak olyan "énekesek" akiknek csak a stúdióban van hangjuk...van aki igazán színpadra született van aki kevésbé....bár mindenki hibázhat az tény... Selenának csak annyi a gondja hogy nem elég erős a hangja... attól függetlenül még tiszta:))
2012. január 31. 22:44 #258
- törölt felhasználó -    
nagyon jó cikk! smileeee.gif hát igen... egy kis turbózással mindenki lehetne profi énekes wink.gif
2012. február 01. 08:49 #259
ophely88
ophely88
time lady
 
Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.08.
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Offline offline
Idézet (janet7 @ 2012.01.31. 18:16)
Beyoncé tehetségét szerintem senki sem vitatja, vagy ha igen, akkor azzal tényleg nagyon nagy bajok lehetnek. Elképesztő tehetségnek tartom, kíváló hanggal, tényleg gyönyörűen énekel. Nekem nem ez a bajom vele, hanem egyrészt amit már oly sokszor hangoztattam, hogy lassan fehér lesz már (nem bőrszínre értve) és egy ideje a zene stílusa sem jön be, bár ahol számomra legjobb volt a Destiny's Childdal és az első szólóalbumánál, már ott is túlzásnak tartottam a hypeot, ami körülött(ük)e volt, meg alapból nem a kedvencem ez a kommersz vonal, s.ggrázással (ezzel NEM a tehetségét kérdőjelezem meg, még mielőtt bárki félreértene), de ha nem viszonyítom más együttesekhez/előadókhoz, -akik számomra milliószor jobbak voltak és mégsem voltak olyan szinten istenítve, most meg pláne- akkor ott még jó volt. Szóval egyrészt ez idegesít benne, de mondjuk zeneileg ez tök relatív. 
De az, hogy egy Aaliyah vagy egy Brandy (de ötvenmillió nevet mondhatnék még) videónál megnézed a kommenteket és nincs olyan alkalom, hogy ne hoznák fel Beyoncét, hogy ő bizony mennyivel jobb (ellenpélda is van, de azok meg be vannak oltva miatta) és ő mennyire csodálatos és tökéletes, az nekem már igencsak sok. Ahogy az is sok, hogy mikor Etta James számát énekelte, akkor rengetegen jöttek a "jobb mint az eredeti dumával" holott valószínűleg nem is ismerik az eredetit, vagy ha igen, akkor tökmindegy nekik, mert Beyoncé bárhogy énekelhetné, akkor is ráfognák, hogy jobb. Nem mondom, hogy nem volt olyan, aki valóban jobbnak tartotta az előadást (bár ez számomra kicsit... ohmy.gif ), de véleményem szerint igen kevesen. És mikor Ettának kifogása volt ellene, akkor még Ettára szálltak rá, hogy NŐLJÖN FEL! Egy több mint 70 éves nőre, akié eredetileg volt az a dal. Azért az úgy kemény. És ez nem csak nála van így, hanem bárki dalát énekelhette volna, akkor is ez lenne. Az is pofánvágott, mikor Mary J. Blige új lemezén a Beyoncé duettnél tele volt olyan kommentekkel, hogy bocsika, de csak Beyoncé miatt van itt, ő a legjobb, de még olyanok is voltak, akik szerint Mary egy "has-been" Beyoncéhez képest és Beyoncé így meg úgy több lemezt adott el (kit érdekel? wink.gif ) és híresebb. Az végülis tökmindegy, hogy Mary régebbóta van a szakmában és egy igazi újító legendának számít...De ez csak egy példa volt, mert rendszeresen így van. Arra már gondolni sem merek, hogy mi van, ha valaki a hírességek közül kifejti tök normálisan, hogy nem szereti Beyoncét, akkor miket fog kapni, de szerintem ezek után nem is kell. De még ha Beyoncé barátja az illető, vagy legalább jóban vannak, az illető jót mond róla, együtt lépnek fel (Alicia Keyst is sz.rrá cikizték), közös daluk van, egy képen szerepelnek, TÖK MINDEGY, de ezt csinálják, bárkit képesek lesz.rozni, ha Beyoncéról van szó. Azt, hogy a testvére Solange is miket kap, amikor a lehető legkülönbözőbb, mint Beyoncé és bizony legalább annyira tehetséges, de azért ő a fekete Jamie Lynn, aki fel akar kapaszkodni nulla tehetséggel a nővére hátán és egy senki és sosem lesz híres és csak próbálkozik, már meg sem merem említeni. Ja de rohog.gif Ha valaki meg mer említeni csak úgy random valakit (vagy egy együttest), aki szerinte jobban énekel, mint Beyoncé (vagy jobb mint a DC), akkor az illetőt és az általa említett énekest/együttest is  elhordják minden sz.rnak, mindegy ki az. Ha megjegyzik, hogy itt meg ott Beyoncé bizony lopott innen-onnan, akkor ugyanez a helyzet (pedig van ilyen. Mégegyszer mondom: nem a tehetségét kérdőjelezem meg, de van ilyen). Az pedig, hogy a női Michael Jacksonnak hívják, az mindennél jobban kiveri nálam a biztosítékot, szerintem nem szükséges kifejtenem, hogy miért. Ha megjegyzik, hogy itt meg ott Beyoncé bizony lopott innen-onnan, akkor ugyanez a helyzet (pedig van ilyen. Mégegyszer mondom: nem a tehetségét kérdőjelezem meg, de van ilyen)
Na EZEK miatt a dolgok miatt van az, hogy egyre kevésbé kedvelem, és a legtöbb ember aki nem szereti szerintem ezek miatt nem szereti. És a poén az, hogy ezeknek a nagy része nem is Beyoncé hibája, akárcsak Gagánál. 
Ez bizony igenis túlbecsültség. Ahogy Mia írta, hogy aki így lenyom egy koncertet élőben, táncolva stb. az megérdemli, hogy szeressék és az már nem túlbecsültség. Megérdemli, hogy szeressék, oké, de hány olyan ember van, akik le vannak sz.rva, pedig mondjuk van akkora tehetségük, mint Beyoncénak, csak bizonyos dolgok miatt nem annyira híresek? Ezt abszolút elfogadnám, amit Mia írt, ha minden akkora tehetségű ember híres és elismert lenne, de nem. Ezért nem tartom jogosnak azt sem, hogy azzal a videóval lett megvédve, mert igen, k.rva jó az a videó, jó dal, jó ének, végigmozogja, DE nem ő az egyetlen, aki ennyire tehetséges és mégis ő az, aki ilyen brutálisan fel van kapva. Szóval erre a temérdek túlzásra, amikből írtam is párat szerintem nem mentség az, hogy tehetsége van. És ezt nem az ő hibájának gondolom, mint már mondtam.
De mégcsak nem is az a bajom, hogy elismert és híres és népszerű, miért zavarna? Nem. A azokkal van problémám, amiket az imént írtam. És ha valaki azt mondja, hogy ez nem túlzás és túlbecsültség, akkor azt abszolút nem értem.
Remélem nem leszek ezért lecs.szve (ugyebár a példákból kiindulva rohog.gif ), nekem ez a véleményem és abszolút nem a tehetségét kérdőjelezem meg ezzel, mert olyat még sosem csináltam.


Megértettük. Én pedig erre azt mondom, hogy Beyonce tud énekelni de Aaliyah jobb énekesnő volt nála. biggrin.gif Beyonce remekül énekel, táncol és túl van sztárolva. Engem ez a műfaj hidegen hagy, Aaliyah az egyetlen, akit bármikor szívesen meghallgatok, pedig Beyoncenak is jó hangja van. Nekem nem tetszenek a Beyoncet Aaliyahoz hasonlítgató hozzászólások de ez van. pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, Black Hearth2
2012. február 01. 09:16 #260
- törölt felhasználó -    
Én pedig nagyon tudom sajnálni azokat, akik pl. a YouTube-on napestig azzal foglalkoznak, hogy szidnak, ócsárolnak egy énekest, előadót, csak azért, hogy a kis kedvencük dicsőségét megvédjék. Nem is szoktam foglalkozni a YouTube-os kommentekkel. A legtöbb videónál ott van a most felkapott sztárok neve. Pl. Madonna videói Gagáról, a régi nagy fekete énekesnők videó alatti hozzászólások zöme Beyonce-ról szólnak és, ami a legröhejesebb, de ha jobban belegondol az ember, hamar lehervad az arcáról a mosoly, ugyanis ez inkább megalázó – ugyanis sok Michael Jackson videónál Bieber a téma. Persze számtalan példa van még ezeken kívül. Személy szerint túl tudok lépni ezeken a primitív hozzászólásokon, valahogy nem tudnak érdekelni. Az összehasonlítgató videókba pedig bele sem szoktam nézni. Sok imbecil ugyanis képes olyan videókat gyártani, (egy példa, amellyel szembesültem) hogy a The Beatles-t hasonlítja össze a Jonas Brother-szel. Mivel a tinik érnek rá ilyen értelmes elfoglaltságokkal foglalkozni (tiszt.kiv.) még szép, hogy a Jonas Brothers van fényezve a The Beatles pedig a sárga földig döngölve. Ahelyett, hogy élveznék a zenét, örülnének, hogy a modern technika világát élhetik, azt nézhetnek, azt hallgathatnak, amit csak akarnak, ráérnek ilyenekkel foglalkozni. Beyonce viszonylagos népszerűségére pedig pusztán azért szerettem volna rávilágítani, hogy az említett Rihanna vagy éppen Katy Perry a fasorba sincs hozzá képest, mégis sokkal nagyobb push-t, figyelmet kapnak. Pedig Bee bal mellében több a tehetség, mint a már említett két nőben.
5 felhasználónak tetszik: ophely88, Mia, Pandus, janet7, Black Hearth2
21 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!