Starity

Tökéletes énekhang élőben: az igazi tehetségek kiváltsága

21 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. február 01. 09:32 #261
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Norah @ 2012.02.01. 09:16)
Én pedig nagyon tudom sajnálni azokat, akik pl. a YouTube-on napestig azzal foglalkoznak, hogy szidnak, ócsárolnak egy énekest, előadót, csak azért, hogy a kis kedvencük dicsőségét megvédjék. Nem is szoktam foglalkozni a YouTube-os kommentekkel. A legtöbb videónál ott van a most felkapott sztárok neve. Pl. Madonna videói Gagáról, a régi nagy fekete énekesnők videó alatti hozzászólások zöme Beyonce-ról szólnak és, ami a legröhejesebb, de ha jobban belegondol az ember, hamar lehervad az arcáról a mosoly, ugyanis ez inkább megalázó – ugyanis sok Michael Jackson videónál Bieber a téma. Persze számtalan példa van még ezeken kívül. Személy szerint túl tudok lépni ezeken a primitív hozzászólásokon, valahogy nem tudnak érdekelni. Az összehasonlítgató videókba pedig bele sem szoktam nézni. Sok imbecil ugyanis képes olyan videókat gyártani, (egy példa, amellyel szembesültem) hogy a The Beatles-t hasonlítja össze a Jonas Brother-szel. Mivel a tinik érnek rá ilyen értelmes elfoglaltságokkal foglalkozni (tiszt.kiv.) még szép, hogy a Jonas Brothers van fényezve a The Beatles pedig a sárga földig döngölve. Ahelyett, hogy élveznék a zenét, örülnének, hogy a modern technika világát élhetik, azt nézhetnek, azt hallgathatnak, amit csak akarnak, ráérnek ilyenekkel foglalkozni. Beyonce viszonylagos népszerűségére pedig pusztán azért szerettem volna rávilágítani, hogy az említett Rihanna vagy éppen Katy Perry a fasorba sincs hozzá képest, mégis sokkal nagyobb push-t, figyelmet kapnak. Pedig Bee bal mellében több a tehetség, mint a már említett két nőben.

meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
Mindez nem csak a youtube videók alatt, de bárhol máshol is szánalmas. Ha legalább alá tudnák valamivel támasztani, vagy legalább helyesen megírni egy véleményt, úgy, hogy az érthető legyen de így, ahogy teszik, nos, én semmibe veszem, nem is foglalkozom az ilyen gyűlölködő és hasonlítgató kommentekkel. Nem muszáj mindenkinek Madonnát szeretni meg 'lehet Gagához hasonlítani', de indokolják meg értelmesen és ne csak szidják az egyik felet, mert senki sem tökéletes. Ha már itt tartunk, Gaga sehol sincs Madonnához képest, Madonna jól kezeli a helyzetet, Gagának örülnie kellene, hogy nem perli be vagy beszél róla negatívan, de kettejük közül Madonnának van több esze és nem áll le vele vitatkozni, olyan mintha ősembernek mutatnád hogyan kell Delphi nyelven programozni, veszett fejsze nyele. pardon.gif Azt is elfogadom, ha valaki összehasonlítgatja őket, mert joguk van megtenni csak nem veszem komolyan. Jonas Brothers a Beatleshez képest? Rihanna Aaliyához hasonlítva (ilyet is láttam már), Katy Perryt egy lapon emlegetni Beyoncével? Röhög a vakbelem.
3 felhasználónak tetszik: Pandus, janet7, Black Hearth2
2012. február 01. 09:54 #262
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.02.01. 09:32)
meghajolo.gif  meghajolo.gif  meghajolo.gif 
Mindez nem csak a youtube videók alatt, de bárhol máshol is szánalmas. Ha legalább alá tudnák valamivel támasztani, vagy legalább helyesen megírni egy véleményt, úgy, hogy az érthető legyen de így, ahogy teszik, nos, én semmibe veszem, nem is foglalkozom az ilyen gyűlölködő és hasonlítgató kommentekkel. Nem muszáj mindenkinek Madonnát szeretni meg 'lehet Gagához hasonlítani', de indokolják meg értelmesen és ne csak szidják az egyik felet, mert senki sem tökéletes. Ha már itt tartunk, Gaga sehol sincs Madonnához képest, Madonna jól kezeli a helyzetet, Gagának örülnie kellene, hogy nem perli be vagy beszél róla negatívan, de kettejük közül Madonnának van több esze és nem áll le vele vitatkozni, olyan mintha ősembernek mutatnád hogyan kell Delphi nyelven programozni, veszett fejsze nyele. pardon.gif Azt is elfogadom, ha valaki összehasonlítgatja őket, mert joguk van megtenni csak nem veszem komolyan. Jonas Brothers a Beatleshez képest? Rihanna Aaliyához hasonlítva (ilyet is láttam már), Katy Perryt egy lapon emlegetni Beyoncével?  Röhög a vakbelem.

A "Litölmonszterek" kirobbantanák a 3. világháborút, ha szegény megtenné.
Pontosan. Ez a baj, hogy elfogynak az érvekből, nem tudnak mivel előállni, így hát előveszik az alpári stílusukat és verbális környezetszennyezést okoznak. rohog.gif
Jól teszed! smileeee.gif Nem is kell az ilyenekkel foglalkozni.
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, ophely88, Black Hearth2
2012. február 01. 10:25 #263
kingcii.
kingcii.
visszatérő vendég

Státuszelítélhet bárki, de én eltérek a szabványtól........
Hozzászólás: 468
Azonosító: 129794
Hát JLo-val, és Katy Perry-vel nem áértek egyet, mivel nekik tényleg jkó hangjuk van. Rihannának is legendásan jo hangja van, ez egy ilyen felvétel, és amugy máshogy hangzik így. Imádom a hangját, már nem egyszer hallottam élőben..
Selena Gomezen és Mileyn meg sem lepődök..
2012. február 01. 12:17 #264
fekibiby
fekibiby
új tag
Hozzászólás: 95
Azonosító: 93515
nem tudom ki hogy van vele, de én megnéznék egy hasonló összeállítást a hazai popipar palettájáról is, persze nem az x-faktorból vagy megasztárból kikerülőkre gondolok, hanem akik "maguktól" kerültek be a pop piacra
2012. február 01. 14:21 #265
Dorina6
Dorina6

StátuszBárki bármit tehet én szeretni fogom Justin <3
Hozzászólás: 757
Csatolások: 16
Azonosító: 126336
Én is megnéznék egy magyar összeállítást . Hát jó nem jöhet ki minden hang tökéletsen de ezzek a hatalmas felépések sosem hangról szólnak.
2012. február 01. 14:22 #266
Dorina6
Dorina6

StátuszBárki bármit tehet én szeretni fogom Justin <3
Hozzászólás: 757
Csatolások: 16
Azonosító: 126336
Ja még annyit hozzá fűznék ,hogy Rihanna magyarországi fellépésén ki sem próbálta énekelni a magas hangokat.
2012. február 01. 14:55 #267
Zsozsi13
Zsozsi13
maybe I'm the side of angel...

StátuszLondon sept. 29!*-* COMEEEEE!!!!
Hozzászólás: 1197
Csatolások: 32
Azonosító: 153514
Ez nagyon szomorú, hogy sok előadóra felnézünk, mert ilyen meg olyan sikeres és közben pedig nem is az ő hangját hallgatjuk mondjuk egy albumról.Én az ilyeneket nagyon nagyon elítélem, mert el nem tudom képzelni, hogy hogyan lettek ilyen sikeresek.Én nem szoktam énekelni, pedig szeretek csak ocsmány hangom van, de ez felháborító.Katyre úgy nézek mint egy példaképre és tessék ezzel mindannyian jól lejáratták magukat!Gratulálok!
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Black Hearth2
2012. február 01. 14:59 #268
dorka99
dorka99
visszatérő vendég

StátuszThe dream isn't real,The real isn't dream.
Hozzászólás: 323
Csatolások: 553
Azonosító: 164946
nekem csak annyi problémám van ezzel a cikkel,hogy olyan énekeseket is tettek be ide,akiknek tényleg van hangjuk ÉLŐBEN is.
2012. február 01. 15:39 #269
- törölt felhasználó -    
Rihannát alapvetően szeretem - lehet, hogy mű, amit csinál, de szórakoztató, olyan laza, persze nem az igazi.
Madonnát nagyon szeretem, ő egy igazi ikon, szörnyű, amikor Britney Spearst nevezik pophercegnőnek, amikor mindenféle ilyesmiből egy van, az pedig szerintem Madonna.
De mindegy is - sajnos mindig két csoportba fog tartozni az emberiség. Abba, amelyik igényes zenét hallgat, akinek van igazi kedvence, olyan, aki tényleg zenész, és egy olyanba, aki éppen azt szereti, aki jön. Én csak remélni tudom, hogy a második csoportba tartozók egyszer megismerik az igazi zenészt, nem csak a hajformája miatt fogják ismerni Elvis Presley -t, és ha azt hallják, Michael Jackson, akkor nem a műtétek és egyebek jutnak eszükbe róla.
2012. február 01. 16:05 #270
foolishdoll
foolishdoll

StátuszCelebvadászat,ready to go!! :D
Hozzászólás: 694
Azonosító: 128436
Lássuk csak...az Igazi hangokhoz azért én még betenném JLo-t is mert jó..lehet,hogy már nem a régi a hangja de azért elég hosszú ideje van benne a pop iparban és azért letett ő is egy-két dolgot már az asztalra szerintem...nekem ami kimemelkedő volt az természetesen Adele és Kelly Clarkson mert szerintem ők ketten tényleg nagyon de nagyon tehetségesek és szép tiszta hanguk van.A többinek is van hangja azért smileeee.gif Akik meg Auto-tune-olnak hát pff...első körbe kihajítanám Selenát mert ultra gáz a kiscsaj...olyan szinten nincs hangja,hogy nem is értem mit keres a zenei iparban komolyan...nincsen önkritikája a hangjára??biztos nem hallotta még magát ezek szerint...másodkörben a kis barátnőjét Miley-t hajítanám ki mert neki sincs sok hangja....szegény Billy -t égeti...Katy Perry-t se nagyon értem mit keres a zene iparban....Rihannan meg lefőttem...nem nagyon erőlteti meg magát pedig neki lehet,hogy lenne hangja...
2012. február 01. 16:11 #271
ducsaianna
ducsaianna
sztármániás

Státusz♥♥Ha nem harcolsz azért amit akarsz,ne sírj ha el fogod veszíteni!!♥♥
Hozzászólás: 2140
Csatolások: 5
Azonosító: 162041
Nem sorrend szerint:
Top3=-Adele smileeee.gif
-Kelly Clarkson smileeee.gif
-Demi Lovato smileeee.gif
Top3=(legrosszabbak)-Selena Gomez:(borzasztó
mint mindig)
-Jennifer Lopez(ez most nem
nem volt jó
-Rihanna(ez most nem volt
jó pedig nagyon
jó hangja van sad.gif)
Miley és Katy =nem tudom sem a jók közé sem a rosszak közé sorolni nem volt annyira rossz de szerintem nekik ennél sokkal jobb hangjuk van:)
Madonna és Kylie=Nem vagyok egyiknek sem nagy rajongója de most nagyon jók voltak de de Demi,Adele,Kelly most szerintem jobbak voltak:)
2012. február 01. 16:36 #272
hörike
hörike
Winter *--*

StátuszI <3 Adam Lambert, Matisyahu, Jedward, Taylor Lautner, Seth MacFarlane
Hozzászólás: 3575
Csatolások: 30
Azonosító: 146816
Katy Perry: Rettenetes volt! A számaiban is hallatszik hogy nagyon nem bírja a magas hangokat. Jennifer: Neki tényleg jó hangja van, ezen a felvételen szerintem csak valami lehetett a hangjával Rihanna: Ismerjük be hogy van neki valamennyi tehetsége de a refrént azt jobban énekelte. Selena Gomez: Huh! Neki nagyon kellett erölködnie hogy legalább 1 db hangot eltaláljon. Miley Cyrus: Neki viszonylag jó a hangja de neki is egy kicsit mindig fel van javítva.
A többiek nagyon jól énekelnek élőben is. smileeee.gif
2012. február 01. 17:36 #273
túlavégtelenen.
túlavégtelenen.
új tag

Státuszszivárványos éjszaka van. (:
Hozzászólás: 48
Azonosító: 130810
minden énekesnek vannak szar koncertjei. ne mondjátok már, hogy madonna minden koncertje tökéletes volt...-.-
2012. február 01. 17:55 #274
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Dorina6 @ 2012.02.01. 14:22)
Ja még annyit hozzá fűznék ,hogy Rihanna magyarországi fellépésén ki sem próbálta énekelni a magas hangokat.

A kellő önkritika becsülendő. Legalább tisztában van ezzel és nem próbálja meg a hangjával megrepeszteni az épület falát. rohog.gif
2012. február 01. 18:10 #275
túlavégtelenen.
túlavégtelenen.
új tag

Státuszszivárványos éjszaka van. (:
Hozzászólás: 48
Azonosító: 130810
ja és még annyi, hogy aki írta ezt a cikket az álljon oda bármelyik lefikázott énekes helyére és csináljon végig úgy egy koncertet, hogy egy hamis hangot nem ejt. főleg, hogy Katy aligha ront valamit az itt megjelenő videóban. Selenánál pedig rossz a hangosítás... és igen, minden sztár énekel hamisakat, de azért nem anninyira vészes.
2012. február 01. 18:10 #276
SugarGirl
SugarGirl

Státusz"Fashions fade, style is eternal." - Yves Saint Laurent
Hozzászólás: 688
Azonosító: 138434
Katy-ről, Selenáról, Jenniferről és Rihannáról is tudtuk, hogy nem igazán tud énekelni. Miley-nak ez tényleg rossz volt, de azért neki van hangja. Nem azt mondom, hogy hanyatt kell tőle esni, de az előtte említetteket simán üti. Demi Lovato-t én nem raktam volna a jó kategóriába, nekem ő Miley-val valahol a középmezőnyben van. A többieknek tényleg jó hangja van. A listákat azért még tudnám egészítgetni, de a végtelenség lehetne folytatni a sort. Én még két embert említettem volna mert manapság mindketten a legfelkapottabb sztárok egyikei. Az egyik Britney lenne, akit a rossz kategóriába raktam volna, mert amit élőben produkál (már amikor egyáltalán élőben énekel) az enyhén szólva borzasztó. A másik Lady Gaga lenne, akit a jókhoz sorolnék, mert hiába utálják sokan, és hiába van tele botrányokkal, a hangja remek, és szinte az összes fellépésén kiválóan énekel.
2012. február 01. 18:54 #277
demi98
demi98
visszatérő vendég

StátuszDeMi LoVaTo ღ
Hozzászólás: 432
Csatolások: 144
Azonosító: 157426
deminek teleg nincs szugsege szamitogepes segicsekre mert a turnejai bizonyitjak sell meg nagyon rosz elobe de katy rihanna miley jennifer ok nagyon rosszak madona demi kely kylie adele ok jok
2012. február 01. 18:58 #278
manócska98
manócska98

Státusz"If life gives you lemons, make lemonade! :D"
Hozzászólás: 629
Csatolások: 48
Azonosító: 143398
Katy Perry-nek szörnyű mikor meghalgattam a videót fel se ismertem elöször a hangját.Jennifer Lopez-nek nem is olyan rossz élőben. De ez az én véleményem. Selena pedig ahogy egyre nőtt fel elveszítette a szép hangját amikor még a fiatal tinédzserek korszakát élte akkor sokkal jobb volt a hangja de ahogy idősödött elmutált a hangja. Rihannába nagyot csalódtam azt hittem hogy tényleg jó hangja van de nem tévedtem. Na Miley-ról ne is beszéljünk róla mindenki tudja hogy borzasztó hangja van. Adele-nek olyan jellegzetes és szép hangja van. Még tuninglás nélkül jobb is, az csak elnyeli az énekesek hangját, de neki nagyon szép hangja van. Madonna hangja az évek során semmit nem változott megmaradt az igazi és fiatalos énekhangja. Kelly-t úgy irigylem neki olyan jó és szép a hangja. Amúgy neki élőben sokkal jobb hangja van mint videoklippekben. Demi Lovato-nak imádom ezt a számát. Amiken túl ment az elmúlt év során csodálkozom még mindig ilyen csodálatos hangja van és ő igazán át adja az üzenetet a dalain keresztül.Kylie Minogue-nak igazán gyönyörű hangja van bár most halottam róla először.
2012. február 01. 19:16 #279
Rosalie Lillian Hale
Rosalie Lillian Hale
visszatérő vendég

StátuszZendaya&Miley
Hozzászólás: 182
Csatolások: 123
Azonosító: 144361
jók:Miley,Jennifer,Kelly,Madonna,Adele,Kylie
közepes:Rihanna,Selena,
borzasztó:Demi,Katy
2012. február 01. 19:43 #280
dorcika 96
dorcika 96
visszatérő vendég
Hozzászólás: 100
Csatolások: 8
Azonosító: 132384
Szerintem Mileynak nincs rossz hangja. Néjány hamis hang meg belefér mivel senki sem tökéletes. Szerintem a felsoroltak közül Adele a legjobb de én Katyt és főleg Mileyt is nagyon szeretem. Selenának szerintem sincs jó hangja.
21 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!