Idézet (Norah @ 2012.02.01. 09:16)
Én pedig nagyon tudom sajnálni azokat, akik pl. a YouTube-on napestig azzal foglalkoznak, hogy szidnak, ócsárolnak egy énekest, előadót, csak azért, hogy a kis kedvencük dicsőségét megvédjék. Nem is szoktam foglalkozni a YouTube-os kommentekkel. A legtöbb videónál ott van a most felkapott sztárok neve. Pl. Madonna videói Gagáról, a régi nagy fekete énekesnők videó alatti hozzászólások zöme Beyonce-ról szólnak és, ami a legröhejesebb, de ha jobban belegondol az ember, hamar lehervad az arcáról a mosoly, ugyanis ez inkább megalázó – ugyanis sok Michael Jackson videónál Bieber a téma. Persze számtalan példa van még ezeken kívül. Személy szerint túl tudok lépni ezeken a primitív hozzászólásokon, valahogy nem tudnak érdekelni. Az összehasonlítgató videókba pedig bele sem szoktam nézni. Sok imbecil ugyanis képes olyan videókat gyártani, (egy példa, amellyel szembesültem) hogy a The Beatles-t hasonlítja össze a Jonas Brother-szel. Mivel a tinik érnek rá ilyen értelmes elfoglaltságokkal foglalkozni (tiszt.kiv.) még szép, hogy a Jonas Brothers van fényezve a The Beatles pedig a sárga földig döngölve. Ahelyett, hogy élveznék a zenét, örülnének, hogy a modern technika világát élhetik, azt nézhetnek, azt hallgathatnak, amit csak akarnak, ráérnek ilyenekkel foglalkozni. Beyonce viszonylagos népszerűségére pedig pusztán azért szerettem volna rávilágítani, hogy az említett Rihanna vagy éppen Katy Perry a fasorba sincs hozzá képest, mégis sokkal nagyobb push-t, figyelmet kapnak. Pedig Bee bal mellében több a tehetség, mint a már említett két nőben.
Mindez nem csak a youtube videók alatt, de bárhol máshol is szánalmas. Ha legalább alá tudnák valamivel támasztani, vagy legalább helyesen megírni egy véleményt, úgy, hogy az érthető legyen de így, ahogy teszik, nos, én semmibe veszem, nem is foglalkozom az ilyen gyűlölködő és hasonlítgató kommentekkel. Nem muszáj mindenkinek Madonnát szeretni meg 'lehet Gagához hasonlítani', de indokolják meg értelmesen és ne csak szidják az egyik felet, mert senki sem tökéletes. Ha már itt tartunk, Gaga sehol sincs Madonnához képest, Madonna jól kezeli a helyzetet, Gagának örülnie kellene, hogy nem perli be vagy beszél róla negatívan, de kettejük közül Madonnának van több esze és nem áll le vele vitatkozni, olyan mintha ősembernek mutatnád hogyan kell Delphi nyelven programozni, veszett fejsze nyele. Azt is elfogadom, ha valaki összehasonlítgatja őket, mert joguk van megtenni csak nem veszem komolyan. Jonas Brothers a Beatleshez képest? Rihanna Aaliyához hasonlítva (ilyet is láttam már), Katy Perryt egy lapon emlegetni Beyoncével? Röhög a vakbelem.