Tökéletes énekhang élőben: az igazi tehetségek kiváltsága
2012. január 30. 12:52
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 669 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline |
Ez egy jól összeállított lista. Szerencsére még van sok olyan előadó és együttes, akik élőben is hozzák azt a színvonalat, mint lemezen. Csak sajnos, manapság, azok kapnak sok figyelmet, akik botrányokat csinálnak és nyilvánvalóan a tehetség nem nagyon számít. Nem vagyok egy Miley Cyrus fan, de azt meg kell hagyni, hogy nincs olyan rossz hangja azért http://youtu.be/KPtLZ5MXZOA , viszont szerintem neki a pop számok valahogy nem állnak jól.
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2012. január 30. 12:55
Adele tényleg tehetséges,Rihanna meg nyugodtan bujjon el mögötte,Mert ADELE laurie BLUE adkins Egy ZESENI ,ÉS nagyon szimpatikus
2012. január 30. 12:58
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7039 Csatolások: 1417 Azonosító: 147096 offline |
Selenának a hangja elég gagyi..
Adele-nek és Rihannának, Miley-nak a legjobb
Adele-nek és Rihannának, Miley-nak a legjobb
Miley-fan09
2012. január 30. 13:15
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (Adrianna @ 2012.01.30. 12:27)
Hát én mindig azt mondom, hogy lehet hogy valakinek nem szimpatikus, nem szép, nem okos stb., de be kell ismernie, hogy eszméletlen hangja van. Lehet, hogy nem tetszik, de attól még nagyon kevesen tudnak úgy énekelni, mint ő. Elég jellegzetes, erős hangja van, nem lehet mással összetéveszteni az is biztos. Általában a hajlításai meg a táncai miatt húzzák le a legtöbben, nem tudom hogy nálad is ez áll-e fenn. Mondjuk édes mindegy, mert tényleg van akinek ez jön be, van akinek az. Nekem attól még örök kedvenc marad, mert imádom őt is meg a számait is, úgy ahogy van. Hozzám ő áll a legközelebb még pár énekes(nő) mellett.
Idézet (Glamster @ 2012.01.30. 12:48)
Na, ha túlsztárolásnál tartunk, akkor Adele vagy épp Demi nem ez a kategória? A csapból is ők folynak.. Ugyan már. Nem függ össze a vokális teljesítménnyel. Nekem sem a kedvencem Beyo, nézd csak meg, de attól függetlenül tehetséges.
Sajnálom, nekem nem tetszik sem a csaj, sem a hangja. Engem tényleg idegesít. Biztos velem van a baj. Amúgy hallottam már őt többször is élőben, nem kell bemutatni. Nálam a Josh Grobannal énekelt duettje verte ki anno a biztosítékot. Hát valami szörnyűséges volt. Sajnálom, de én sosem leszek Beyoncé-fan.
Azt elismerem, hogy tud énekelni, de szerintem vannak nála sokkal tehetségesebb előadók.
2012. január 30. 13:39
orion.annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.05. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 60019 offline |
A Breakawayt nem Kelly C. írta, hanem - azt hiszem - Avril Lavigne. Nem bizti hogy Avril, de tuti nem Kelly. Lady Gaga is tud énekelni, csak sajnos túlsokat ad a külsőségekre.
Magyar "énekesekről" is kérünk szépen egy ilyen cikket!!!
2012. január 30. 13:43
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (orion.anna @ 2012.01.30. 13:39)
Így van, támogatom az ötletet.
2012. január 30. 13:46
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline |
Én abszolút Kelly párti vagyok. Az egyetlen énekesnő, akire azt tudom mondani, hogy sokkal jobb élőben, mint a stúdiófelvételen. Mindenkinek ajánlom ezt a kis videót, aki kételkedne ebben: http://www.youtube.com/watch?v=esJzGKM0Udw
ophely88
2012. január 30. 13:50
csakppLittle Monster & Carrie Bear |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.18. Hozzászólás: 1365 Csatolások: 0 Azonosító: 123111 offline |
Lady Gaga és Carrie Underwood is tud énekelni, de még mennyire! Mindkét énekesnő mindig élőben énekel, és fantasztikus hangjuk van!
Cassie3
2012. január 30. 13:53
FlyGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 329 Csatolások: 2 Azonosító: 127389 offline |
Mileynak ingadozó az ének teljesítmény valamikor baromi jól nyomja, van amikor nagyon orrhangon énekel. Selena tavalyi szereplése a díjátadón nagyon gyér volt, de nem szoktam dicsérni, de most már megtanult énekelni élőben. Hallgassátok meg, hogy nyomja élőben a We Own Night Tour-on. Szerintem Rihanna élőben is tud a budapesti felvételeket hallgatva gondolom. Én úgy tudtam Madonna nem tud énekelni élőben. Tényleg a rosszakhoz oda lehetett volna még venni Keshat. A tényleg jókhoz pedig Avrilt, mert ő úgy énekel, ahogy a stúdióban.
2012. január 30. 13:58
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline |
nos nem ez nem vita,Adelenek,Deminek?Madonnának,Kellynek FANTASZTIKUS hangja van...de...Rihannának úgyszintén.Én voltam a koncertjén,egyszerűen lenyűgöző. Errre nem lehet szavakat találni!+ Selenanának is szép hangja van,de nagyon halkan énekel...pedig ugyanolyan a hangja,mint a lemezein! ez lenne a szerény véleményem
2012. január 30. 14:00
Mileynak élőben is nagyon jó hangja, azt be kell ismerni!! (nem a magánéletét, vagy ő magát kell nézni, hanem a hangját, ami tényleg jó) mert persze, szinte a legrosszabb fellépését berakva főleg rosszul hangzik...
Katy-vel, Jennnifer Lopezzel egyetértek eléggé rosszak élőben (Selenáról ne is beszéljünk)...
Ha azt nézzük, Deminek is szokott eléggé rossz élő fellépése lenni, nem értem miért van a legtisztábbak között!!
Kelly Clarksonnal tökéletesen egyetértek, gyönyörű szép hangja van!!
Katy-vel, Jennnifer Lopezzel egyetértek eléggé rosszak élőben (Selenáról ne is beszéljünk)...
Ha azt nézzük, Deminek is szokott eléggé rossz élő fellépése lenni, nem értem miért van a legtisztábbak között!!
Kelly Clarksonnal tökéletesen egyetértek, gyönyörű szép hangja van!!
2 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09,
Cassie3
2012. január 30. 14:03
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline |
Nekem, személy szerint, nagyon tetszett ez a cikk, gratulálok Holly Keller!
Selenáról egy párszor már elmondtam a véleményem, látom, nem vagyok egyedül. És lám, lám, a nagy Miley se mindig olyan jó, mint hiszik. Jómagam elég irritálónak találom a hangját, gyakran mintha be lenne dugulva az orra. Katy valóban nem egy nagy énekhanggal megáldott nő, én enélkül a felvétel nélkül is meg voltam róla győződve, de ennek ellenére szeretem hallgatni.
Adele, habár ő most a legfelkapottabb, remek tehetséggel van megáldva, a hangja olyan erős és tiszta, mint a Disney csillagoknak soha nem lesz. És ha már a Disneynél tartunk, Demi is roppant jó énekesnő, de azért neki is vannak vacak fellépései...
Azért meghallgatnám az összes felsorolt sztárt egy üres szobában, semmi mikrofon nélkül. Dobolja el a lábával a ritmust, és énekelje fel a dalát. Azt hiszem, páran belesülnének ebbe a "mutatványba".
Selenáról egy párszor már elmondtam a véleményem, látom, nem vagyok egyedül. És lám, lám, a nagy Miley se mindig olyan jó, mint hiszik. Jómagam elég irritálónak találom a hangját, gyakran mintha be lenne dugulva az orra. Katy valóban nem egy nagy énekhanggal megáldott nő, én enélkül a felvétel nélkül is meg voltam róla győződve, de ennek ellenére szeretem hallgatni.
Adele, habár ő most a legfelkapottabb, remek tehetséggel van megáldva, a hangja olyan erős és tiszta, mint a Disney csillagoknak soha nem lesz. És ha már a Disneynél tartunk, Demi is roppant jó énekesnő, de azért neki is vannak vacak fellépései...
Azért meghallgatnám az összes felsorolt sztárt egy üres szobában, semmi mikrofon nélkül. Dobolja el a lábával a ritmust, és énekelje fel a dalát. Azt hiszem, páran belesülnének ebbe a "mutatványba".
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Black Hearth2
2012. január 30. 14:04
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Rihanna nyekergése a Graham Norton Showban tényleg kellően szánalmasra sikeredett, okkal került fel a listára, ahogyan Katy Perry és Miley Cyrus is. A műsorvezető utána jól be is szólt neki, hogy köszönjük szépen ezt a meglehetősen füldob szaggató előadást.
Fruzsi26
2012. január 30. 14:14
Végre valaki leírta, hogy Selena nem tud énekelni. Szerintem Miley-nak változó a teljesítménye élőben.Beismerem, hogy itt elég gyatra volt.Rihanna nem rossz, de vannak tőle sokkal tehetségesebbek is.Azt meg alapból tudtam, hogy Katy nem valami jó hangú énekesnő, hogy finoman fogalmazzak. Szerintem J. Lo hangja még a tűrhető kategóriába tartozik. A többiek tényleg nagyon jók.
Egyébként remek cikk!
Egyébként remek cikk!
2012. január 30. 14:16
Annyit fűznék még gyorsan a cikkhez - aztán gyorsan bedugulok - hogy Demi Lovatóban miért van akkora tehetség? A hangja elég hétköznapi, nem sok egyedi van benne, megmondom őszintén, én nem tudnám megmondani, hogy ő énekel, ha néhány hasonló torkú hölgyeményt bejátszanának nekem. Illetve ez a beszúrt felvétel tőle kifejezetten rémes.
janet7
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.