Tökéletes énekhang élőben: az igazi tehetségek kiváltsága
2012. január 30. 15:42
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 offline |
Jó a cikk, de azért van itt jó pár énekes akiknek igen is szép hangjuk van élőben is és mégis a hamisak között vannak. Azért az sem mindegy hogy ahol énekelnek ott milyen az akusztika! De Selenával teljesen egyetértek, színésznőnek szuper de énekesnek nem v.mi jó!
2012. január 30. 15:47
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline |
Szerintem a Katy Perry-s, a Jennifer Lopez-es és a Miley Cyrus-os rész hülyeség... Katynek a videóban ugyanolyan a hangja mint a lemezen hallható daloknál. Jennifernél ugyanez. Miley meg igenis tud szépen énekelni élő adásban, auto-tune nélkül! Nézzétek meg például ezt: http://www.youtube.com/watch?v=10i6ezs0eEQ
Selena Gomezt én nagyon szeretem színésznőként és énekesnőként is, szerintem tud énekelni. Tudom, hogy nem olyan erőteljes a hangja, de akkor is szép.
Selena Gomezt én nagyon szeretem színésznőként és énekesnőként is, szerintem tud énekelni. Tudom, hogy nem olyan erőteljes a hangja, de akkor is szép.
2012. január 30. 15:48
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline |
Ja és Rihanna is ugyanolyan jól énekel élőben, mint a stúdióban.
2012. január 30. 15:50
Istenem, Jennifer Lopez és Selena milyen gáz Hát mondjuk Selenáról eddig is tudtuk, hogy nem igazán tud énekelni ... Mileynak szerintem jó hangja van, jó pár olyan élő előadását láttam már amin fantasztikus volt a hangja, habár ezen a videón tényleg kaki
Demi és Kelly fantasztikus és persze a többiek is, de én őket szeretem a legjobban.
Szerintem az aki a saját számát nem tudja előadni tisztán és szépen az ne nevezze magát énekesnek.. Bár az biztos, hogy mindenkinek lehetnek rossz napjai, és sok minden közbeszólhat pl. betegség.
Demi és Kelly fantasztikus és persze a többiek is, de én őket szeretem a legjobban.
Szerintem az aki a saját számát nem tudja előadni tisztán és szépen az ne nevezze magát énekesnek.. Bár az biztos, hogy mindenkinek lehetnek rossz napjai, és sok minden közbeszólhat pl. betegség.
2012. január 30. 15:52
Turmalinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.16. Hozzászólás: 183 Csatolások: 273 Azonosító: 66442 offline |
Hát először is egy pontatlanság: a Locomotion nem Kylie nevéhez fűződik, csak a feldolgozása, az eredeti ha jól tudom Little Eva nevéhez fűződik.
Másrészt én úgy tudom, hogy Madonna kb. soha sem énekel élőben, ő az auto-tune mintapéldánya, illetve Demit kihagytam volna, mert azért nem épp a legtisztább hangú énekes...ellenben X-tina valóban hiányzik a felsorolásból..és hát Gaga is, botrányoktól függetlenül, elképesztően tisztán énekel.
Ettől függetlenül nagyon jó a cikk, és örülök, hogy valakinek végre eszébe jutott erről írni.
Másrészt én úgy tudom, hogy Madonna kb. soha sem énekel élőben, ő az auto-tune mintapéldánya, illetve Demit kihagytam volna, mert azért nem épp a legtisztább hangú énekes...ellenben X-tina valóban hiányzik a felsorolásból..és hát Gaga is, botrányoktól függetlenül, elképesztően tisztán énekel.
Ettől függetlenül nagyon jó a cikk, és örülök, hogy valakinek végre eszébe jutott erről írni.
2012. január 30. 15:58
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline |
A címet látva tökre megörültem, végre, végre, már ezer éve várok egy ilyen összehasonlításra. És meg kell mondjam, nem lett túl jó. Ügyesebben is össze lehetett volna válogatni az énekeseket és a produkciókat is, pl. az On the Floor egész jó volt, az más kérdés, hogy gagyi szám. Meg az is más kérdés, hogy JLo hangja akkor is remekül hallatszott, amikor a mikrofon elcsúszott a szájától.
Mindegy.
Demi Lovato-tól is hallottam már borzalmas élő fellépést, nem vagyok meggyőzve a képességeiről, ez se igazán tetszett. Adele, Kylie és Kelly jó példák voltak az ellenszekcióban, de Madonna turnéfelvétele szerintem utólag fel lett javítva, és hát Demiről már írtam. Van amikor tökéletesen jön ki a dal, van amikor nem, de szerintem az igazán képzett énekesek az fellépések legnagyobb részében majdhogynem tökéletesen tudják énekelni dalaikat. De persze erre is van ellenpélda.
Az a rossz korunk új "zenészeivel", hogy a látványra fektetnek, arra, hogy szép legyen a show meg dögös a klip, és hogy a kész szám pörgős legyen és fülbemászó, de koncerteken kitűnik a tehetség, vagy éppen a tehetségtelenség. És akkor még ők mondják, hogy sokat foglalkoznak a rajongókkal, amikor pedig egy élő előadáson kapcsolatba kerülnek velük, kisül, hogy nem is tudják elénekelni, amit pedig el kéne.
És nemcsak az új sztárocskákat fertőzi meg a pörgősség, hanem a régieket is, Shakirának például olyan gyönyörű hangja van élőben a lassú számoknál (nézzétek meg a Despedidát), de ha már tánc van meg showelem, akkor eléggé bénácska.
Nekem tényleg FÁJ, hogy ennyire a látványra mennek. Jobban élvezem egyszerű Adele előadását, mint Rihanna vonaglását.
És tényleg a videók meg a példák jobban össze lehettek volna válogatva.
Mindegy.
Demi Lovato-tól is hallottam már borzalmas élő fellépést, nem vagyok meggyőzve a képességeiről, ez se igazán tetszett. Adele, Kylie és Kelly jó példák voltak az ellenszekcióban, de Madonna turnéfelvétele szerintem utólag fel lett javítva, és hát Demiről már írtam. Van amikor tökéletesen jön ki a dal, van amikor nem, de szerintem az igazán képzett énekesek az fellépések legnagyobb részében majdhogynem tökéletesen tudják énekelni dalaikat. De persze erre is van ellenpélda.
Az a rossz korunk új "zenészeivel", hogy a látványra fektetnek, arra, hogy szép legyen a show meg dögös a klip, és hogy a kész szám pörgős legyen és fülbemászó, de koncerteken kitűnik a tehetség, vagy éppen a tehetségtelenség. És akkor még ők mondják, hogy sokat foglalkoznak a rajongókkal, amikor pedig egy élő előadáson kapcsolatba kerülnek velük, kisül, hogy nem is tudják elénekelni, amit pedig el kéne.
És nemcsak az új sztárocskákat fertőzi meg a pörgősség, hanem a régieket is, Shakirának például olyan gyönyörű hangja van élőben a lassú számoknál (nézzétek meg a Despedidát), de ha már tánc van meg showelem, akkor eléggé bénácska.
Nekem tényleg FÁJ, hogy ennyire a látványra mennek. Jobban élvezem egyszerű Adele előadását, mint Rihanna vonaglását.
És tényleg a videók meg a példák jobban össze lehettek volna válogatva.
2012. január 30. 15:58
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Nagyon remek cikk,végre lerántja a leplet 1-2 sztárról,akiket oly sokan csodálnak és védenek,hogy ő igenis,élőben is jól tud énekelni,miközben nem is.
2012. január 30. 15:59
Idézet (Turmalina @ 2012.01.30. 15:52)
Hát először is egy pontatlanság: a Locomotion nem Kylie nevéhez fűződik, csak a feldolgozása, az eredeti ha jól tudom Little Eva nevéhez fűződik.
Nagyon rosszul tudod. Téged valaki nagyon félreinformált vagy rosszul olvastál valamit. Soha ne írd, hogy soha! Itt hol hallassz énekprocesszort? pl. itt
2012. január 30. 16:04
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline |
Először is gratula a cikkhez, nagyon jó lett, sok mindenben egyet kell értenem, például az "Igazi Hangok" valóban megérdemlik, hogy igazinak hívjuk őket. Adele és Kelly is, mintha a kisújjukból ráznák ki az egészet, csodálatos. A többiek is méltóak erre az úgymond címre. Madonnáért és Kyliért sem vagyok oda, de azért kár lenne tagadni, hogy mekkora tehetségük van. Demi Lovato pedig egyszerűen csak csodálatos. Mondjuk a hamis hangok közé Rihannát nem soroltam volna bele, de a többiekkel nagyjából egyetértek.
2012. január 30. 16:06
amy72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 155252 offline |
Ez nem igaz. Katy tök ugyanúgy énekel itt is, mint az eredetiben. Katy Perry hangjával nincs semmi baj, arra senki nem gondol, hogy nekik a koreográfiára legalább annyira kell figyelni, mint az éneklésre? Hogy nehezebb élőben énekelni, a tömeg ordibálása és a tapsok miatt is másképp lehet hallani a hangjukat?
És egyáltalán! Amy Lee, Lady Gaga, Shakira, Pink: ők hol maradnak?? És Avril?
Eléggé gyenge egy hozzáállás...
Amúgy meg a cikknek sincsen túl sok értelme, mi is tisztában vagyunk azzal, hogy valamelyik sztárnak nincs olyan jó hangja élőben, mint a lemezeken.
Ha emiatt nem szereted? Ne hallgasd! Az már végképp nem a köznép problémája, hogy valaki éppen mikor és miért rontott el egy vagy két hangot... Ő dolguk, a rajongók nem figyelnek az ilyen kicsiségekre.
Ennyi lenne... Kösz ha volt annyi türelmed, hogy végigolvasd...
És egyáltalán! Amy Lee, Lady Gaga, Shakira, Pink: ők hol maradnak?? És Avril?
Eléggé gyenge egy hozzáállás...
Amúgy meg a cikknek sincsen túl sok értelme, mi is tisztában vagyunk azzal, hogy valamelyik sztárnak nincs olyan jó hangja élőben, mint a lemezeken.
Ha emiatt nem szereted? Ne hallgasd! Az már végképp nem a köznép problémája, hogy valaki éppen mikor és miért rontott el egy vagy két hangot... Ő dolguk, a rajongók nem figyelnek az ilyen kicsiségekre.
Ennyi lenne... Kösz ha volt annyi türelmed, hogy végigolvasd...
2012. január 30. 16:06
Nem is tudom, hol kezdjem?
Katy Perry- hát ilyen maskarában, ennyi mozgással nem csoda, nézzetek olyan éneklést ahol egyhelyben áll, nincs rossz hangja.
Selena-Nos neki alapból nincs erős hangja, ezt tudjuk
Adele, valóban fantasztikus, talán az egyik legjobb hangú énekes nő.
Miley Cyrus- hát khm azért neki sincs mindig borzasztó hangja, de nem fogom védeni, mert nem nagyon bírom. Viszont az tény, hogy ez nem az ő napja volt
Lady gagát, én is hiányolom, mert neki valóban fantasztikus a hangja.
Rihanna neki is, nem is értem, az ő hangja különleges és nem rossz. Mondjuk lehet tényleg csak a tunning volt hallható. Akit nagyon tönkretesznek,"javítanak" az Britney és Kesha ennek ellenére nekik is vannak jó számaik...
Katy Perry- hát ilyen maskarában, ennyi mozgással nem csoda, nézzetek olyan éneklést ahol egyhelyben áll, nincs rossz hangja.
Selena-Nos neki alapból nincs erős hangja, ezt tudjuk
Adele, valóban fantasztikus, talán az egyik legjobb hangú énekes nő.
Miley Cyrus- hát khm azért neki sincs mindig borzasztó hangja, de nem fogom védeni, mert nem nagyon bírom. Viszont az tény, hogy ez nem az ő napja volt
Lady gagát, én is hiányolom, mert neki valóban fantasztikus a hangja.
Rihanna neki is, nem is értem, az ő hangja különleges és nem rossz. Mondjuk lehet tényleg csak a tunning volt hallható. Akit nagyon tönkretesznek,"javítanak" az Britney és Kesha ennek ellenére nekik is vannak jó számaik...
2012. január 30. 16:08
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3504 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Én bírom Selenát, de ez tényleg nagyon gáz. Tök gyenge meg erőtlen az egész...
2012. január 30. 16:08
Jlo is, nem rossz ez. kedves ami72-t erősíteném még valóban Pink-kel aki szintén fantasztikus élőben.
2012. január 30. 16:17
Gyerekek, a cikkel semmi baj, attól még, hogy nem értetek egyet a listával a cikk írójának munkáját és tehetségét nem kell lebecsülni!!! Egyébként meg: sokan írjátok, hogy ez meg ez kimaradt...Basszus, nem lehet benne mindenki egy rohadt cikkben!!! Reklamálni meg szapulni könnyű, virítsatok ti is egy cikket, aztán lehet pofázni!!!
(Nem szándékozom senkit megbántani, ez a véleményem!!)
(Nem szándékozom senkit megbántani, ez a véleményem!!)
2 felhasználónak tetszik:
Holly Keller,
Black Hearth2
2012. január 30. 16:18
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3653 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline |
Szerintem Katy hangja élőben sem rossz. Nagyon kevesen tudnak élőben is úgy énekelni, mind a lemezeiken...
Demit, és Miley-t sem szeretem, viszont szerintem mindketten jól énekelnek élőben is. Főleg Demi. Mileynak ebben a videóban tényleg nem sikerült, de láttam tőle már olyat, ami meglepett.
Selena inkább maradjon a színészkedésnél.
Kelly, Adele és Kylie is nagyon jól énekelnek élőben.
Rihanna is jól énekel élőben, de ezt tényleg elszúrta.
J.Lo....én eleve nem szeretem sem a hangját, sem őt, de éééélőben...Jajjjj...
Madonna: Szerintem is a legtöbb esetben playbackkel. (Ahogy Turmalina is írta.)
Akik szerintem még jól énekelnek élőben is: Shakira, Lady Gaga
Demit, és Miley-t sem szeretem, viszont szerintem mindketten jól énekelnek élőben is. Főleg Demi. Mileynak ebben a videóban tényleg nem sikerült, de láttam tőle már olyat, ami meglepett.
Selena inkább maradjon a színészkedésnél.
Kelly, Adele és Kylie is nagyon jól énekelnek élőben.
Rihanna is jól énekel élőben, de ezt tényleg elszúrta.
J.Lo....én eleve nem szeretem sem a hangját, sem őt, de éééélőben...Jajjjj...
Madonna: Szerintem is a legtöbb esetben playbackkel. (Ahogy Turmalina is írta.)
Akik szerintem még jól énekelnek élőben is: Shakira, Lady Gaga
2012. január 30. 16:20
Idézet (k.renáta @ 2012.01.30. 15:42)
Jó a cikk, de azért van itt jó pár énekes akiknek igen is szép hangjuk van élőben is és mégis a hamisak között vannak. Azért az sem mindegy hogy ahol énekelnek ott milyen az akusztika! De Selenával teljesen egyetértek, színésznőnek szuper de énekesnek nem v.mi jó!
Egyet értek veled.
Mondjuk pl: szerintem Miley-nak jó hangja van és JLo-nak is. Katy-nek és Selena-nak viszont valóban rossz a hangjuk élőben ezt elismerem, pedig szeretem mind a kettőjüket. Akiket meg a jó hangúakhoz sorolt a cikk írója azoknak pedig tényleg csodás hangjuk van. Azt viszont csodálom, hogy Gaga egyik csoportba sincs besorolva.
Amúgy gratulálok a cikkhez, nagyon jó lett
2012. január 30. 16:20
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
Szerintem azért vannak rosszabbak azoknál akik itt fel vannak sorolva, de ők se túl jók. Katy-t meg Rihannát szeretem, de nem annyira a hangjuk miatt, mondjuk szerintem nekik is vannak azért elég jó fellépéseik. A jók közül Kelly-nek és Adele-nek van a legjobb hangja, de az elég vicces azért a cikkben, hogy Adele el van nyomva. Nála kevés felkapottabb énekesnő van most. Az élőben jól éneklőkhöz rajtuk kívül szerintem azért nem a legjobbak vannak felsorolva. Oda fért volna mondjuk inkább Beyoncé, Lady Gaga, Jessie J vagy Christina Aguilera.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.