Teljesen egyetértek! Köszönöm ezt a cikket, kedves Holly Keller! Külön örülök, hogy Demi bekerült a jó hangok közé de hát neki tényleg csodálatos hangja van...persze fejlődni még tud, de nagyon nagy a hangterjedelme, erősen tud énekelni, és tisztán is Na meg érdekes a hangszíne...
Annak is örülök, hogy végre valaki rájött, hogy Selena hangja egy 0. A háttérénekesek túléneklik, komolyan...
Mileyt pedig szeretem, de az igaz, hogy sokszor elég hamisan énekel :/
Tökéletes énekhang élőben: az igazi tehetségek kiváltsága
2012. január 30. 18:40
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Holly Keller
2012. január 30. 18:43
Nagyon jó lett a cikk, minden elismerésem Jó tudni, hogy van még van valaki, aki leírja, hogy bizony, a mai felkapott sztárok közül a fele nem tud énekelni.
Tökéletesen egyetértek a listával, bár van egy-két énekesnő, akit okkal betehettél még volna, de gondolom, mennyi munkád van a cikkben, így nem is szeretném leminősíteni.
Katy Perry. A ma zeneipar legszörnyűbb, leghamisabb énekesnője. Nekem már alapból az is ciki volt, hogy Lea Michele jobban énekelte a Firework című dalát – és ezt nyilvánosan el is ismerték többen. Sosem szerettem a dalait, a stílusa is messze áll tőlem. Hangja nincs, és az a ciki, hogy playbackelni sem tud.
Jennifer-nek volt pár jó száma, de ennyi. A visszatérése nem volt olyan átütő számomra, az On The Floor a borzalom határát súrolja. J. Lo-nak alapból nincs rossz hangja, de mostanában annyira, a látványra, a koreográfiára megy, hogy Ő maga elveszik. Szimpatikusnak meg nem szimpatikus, úgyhogy abszolút nem bírom.
Selena Gomeznek nuku hangja, nuku tehetsége. Nem értem, hogy kerülhetett be a sztárvilágba, sőt az énekesnők közé, úgy, hogy nem tud énekelni. És ez nem csak egy-egyszeri állapot volt. Legalább öt fellépést láttam már tőle, ahol csak nyekergett. Az a szánalmas, hogy így, egy ilyen cikk és borzalmas videó után is a többség azt mondja, hogy Selena jó énekesnő Tőlük kérdezem: tud énekelni Selena, olyan IGAZI előadókhoz képest, mint például egy Christina Aguilera? Nem.
Rihanna nem az én stílusom, de a régi dalait imádom. A Take A Bow, az S.O.S. Kifejezetten jó hangja van, bármennyire is utálom, ezt el kell ismernem. Egyedi a hangszíne, bár tény, hogy manapság nem a dalai miatt hallunk róla, de nincs rossz hangja. Nem vagyok a rajongója, sőt kifejezetten rühellem, de jó hangja van.
Miley-hoz már nem fűznék semmit. Az, hogy a Disney bagázsnál kezdte, elárul mindent. Ugyanúgy, mint Szalonnánál: nuku tehetség, nuku hang. Lehet prédikálni, de ez van.
Adele napjaink egyik legtehetségesebb énekesnője. Komolyan, élőben jobb, mint a stúdiófelvételeken. Mindig 100 %-ot nyújt. Megértem, hogy sokan unjátok a szerelmes, kesergős dalait, de el kell ismerni, aranytorka van.
Madonna nem egy erős hang, de amit a zeneiparban produkált az magáért beszél. Korántsem olyan, mint régen, és rengeteget playback-el, de okkal van a szakmában több tucat éve.
Kylie hangja engem kifejezetten irritál. Ő sem egy erős hang, és a hangszíne sem olyan kellemes, de neki is van hangja. Ő is ugyanolyan, mint Adele: jobb élőben, mint a stúdióban. Élőben még el is viselhető, viszont a stúdió-felvételes nyavalygását nem bírom.
Kelly-hez semmit sem kell fűznöm. Mindenki tudja, hogy csodálatos hangja van, élőben, és a stúdiófelvételeken is. Eszméletlen
Demi a legtehetségesebb a Disney-bagázsból, de számomra ez kevés. Erős hang, gyönyörű hangszín, de ennyi. Tisztelem, amiért így fel tudott állni a padlóról. Nincs rossz hangja, de gyakorlat teszi a mestert.
A listáról mindenképpen hiányolom Chistina Aguilerát, Beyoncét, és azért valljuk be, Jessie J sem olyan rossz énekesnő.
Tökéletesen egyetértek a listával, bár van egy-két énekesnő, akit okkal betehettél még volna, de gondolom, mennyi munkád van a cikkben, így nem is szeretném leminősíteni.
Katy Perry. A ma zeneipar legszörnyűbb, leghamisabb énekesnője. Nekem már alapból az is ciki volt, hogy Lea Michele jobban énekelte a Firework című dalát – és ezt nyilvánosan el is ismerték többen. Sosem szerettem a dalait, a stílusa is messze áll tőlem. Hangja nincs, és az a ciki, hogy playbackelni sem tud.
Jennifer-nek volt pár jó száma, de ennyi. A visszatérése nem volt olyan átütő számomra, az On The Floor a borzalom határát súrolja. J. Lo-nak alapból nincs rossz hangja, de mostanában annyira, a látványra, a koreográfiára megy, hogy Ő maga elveszik. Szimpatikusnak meg nem szimpatikus, úgyhogy abszolút nem bírom.
Selena Gomeznek nuku hangja, nuku tehetsége. Nem értem, hogy kerülhetett be a sztárvilágba, sőt az énekesnők közé, úgy, hogy nem tud énekelni. És ez nem csak egy-egyszeri állapot volt. Legalább öt fellépést láttam már tőle, ahol csak nyekergett. Az a szánalmas, hogy így, egy ilyen cikk és borzalmas videó után is a többség azt mondja, hogy Selena jó énekesnő Tőlük kérdezem: tud énekelni Selena, olyan IGAZI előadókhoz képest, mint például egy Christina Aguilera? Nem.
Rihanna nem az én stílusom, de a régi dalait imádom. A Take A Bow, az S.O.S. Kifejezetten jó hangja van, bármennyire is utálom, ezt el kell ismernem. Egyedi a hangszíne, bár tény, hogy manapság nem a dalai miatt hallunk róla, de nincs rossz hangja. Nem vagyok a rajongója, sőt kifejezetten rühellem, de jó hangja van.
Miley-hoz már nem fűznék semmit. Az, hogy a Disney bagázsnál kezdte, elárul mindent. Ugyanúgy, mint Szalonnánál: nuku tehetség, nuku hang. Lehet prédikálni, de ez van.
Adele napjaink egyik legtehetségesebb énekesnője. Komolyan, élőben jobb, mint a stúdiófelvételeken. Mindig 100 %-ot nyújt. Megértem, hogy sokan unjátok a szerelmes, kesergős dalait, de el kell ismerni, aranytorka van.
Madonna nem egy erős hang, de amit a zeneiparban produkált az magáért beszél. Korántsem olyan, mint régen, és rengeteget playback-el, de okkal van a szakmában több tucat éve.
Kylie hangja engem kifejezetten irritál. Ő sem egy erős hang, és a hangszíne sem olyan kellemes, de neki is van hangja. Ő is ugyanolyan, mint Adele: jobb élőben, mint a stúdióban. Élőben még el is viselhető, viszont a stúdió-felvételes nyavalygását nem bírom.
Kelly-hez semmit sem kell fűznöm. Mindenki tudja, hogy csodálatos hangja van, élőben, és a stúdiófelvételeken is. Eszméletlen
Demi a legtehetségesebb a Disney-bagázsból, de számomra ez kevés. Erős hang, gyönyörű hangszín, de ennyi. Tisztelem, amiért így fel tudott állni a padlóról. Nincs rossz hangja, de gyakorlat teszi a mestert.
A listáról mindenképpen hiányolom Chistina Aguilerát, Beyoncét, és azért valljuk be, Jessie J sem olyan rossz énekesnő.
2012. január 30. 18:44
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline |
Holly Keller, aranyos tőled, hogy Demit bevetted a 'jó hangú' sztárok közé
Demi & Kelly. a többihez hozzá sem szeretnék szólni... mondjuk Ririnek szoktak jó előadásai lenni
Demi & Kelly. a többihez hozzá sem szeretnék szólni... mondjuk Ririnek szoktak jó előadásai lenni
Holly Keller
2012. január 30. 18:48
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2107 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline |
Katy Perry és Jennifer Lopez még elviselhető.Selena és Rihanna....kb. a háttérénekes és az alájátszott zene megy végig.Semmi hangjuk.Miley borzalmas ahogy kinéz, a ruhája a hangja is borzalmas, irritál és mintha meglenne fázva.Adele nagyon jó. Madonna jó de azért fura a ruhája..:S Rájöhetne, hogy egy kicsit öreg ehhez.:/ Kelly Clarkson gyönyörű. Demi egész jó.Kylie is jó. Azért szégyen, hogy néhány "énekesnő" olyan borzalmas élőbe, hogy akármelyik ember jobb lenne.Hol is tart a mai világ?Szégyen..
2012. január 30. 18:49
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (ninjaprincess33 @ 2012.01.30. 18:38)
Kihangosítás nélkül egy énekest maximum a mellette állók hallják, de a cikknek pont a lényege, ahogy te is mondod, hogy vannak olyanok, akiknél ez nem is lenne baj.
Miért is nincs egy olyan műsor, ahol az énekeseket elhívják és minden kihangosító nélkül tényleg engedik őket énekelni ... ? Megnézném kinek milyen hangja van
2012. január 30. 18:53
kitti_1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 151926 offline |
fuhh.. mire végig hallgattam mindegyiket.xDD
nekem Katy Perry nem igazán tetszett... Jennifer Lopez viszont kimondottan tetszett nemvolt vészes egyáltalán..oké lehet volt benne pár rész ami hamisabb volt a kelleténél...xD vagy ilyesmi de elment egynek. (: Aztán Selena... háát kedvenceim közé tartozik de már több cikknél is említettem hogy élőbe tényleg nemtud énekelni. (de azért a refrén elfogadható volt. ) maradt volna a színészetnél, persze mindenkinek más a véleménye Selenáról ugyh mást nem is írok róla. (: Rihannáról sztem elég ha annyit mondok h a klipjeiben jobb. Miley végképp nem tetszett. nála is maradok a klipeknél. (: és akkor Adele. D nemrég kezdtem el hallgatni a számait de az csoda ahogy ő énekel... és szerintem is ugyanolyan jó élőbe mint felvételeken. hát Madonnába csak bele hallgattam de ő is nagyon jó. Kelly Clarkson és Demi is fantasztikusak és a végén volt Kylie. hát őt nem igazán ismerem de ő is nagyon szépen énekel élőben! )
nekem Katy Perry nem igazán tetszett... Jennifer Lopez viszont kimondottan tetszett nemvolt vészes egyáltalán..oké lehet volt benne pár rész ami hamisabb volt a kelleténél...xD vagy ilyesmi de elment egynek. (: Aztán Selena... háát kedvenceim közé tartozik de már több cikknél is említettem hogy élőbe tényleg nemtud énekelni. (de azért a refrén elfogadható volt. ) maradt volna a színészetnél, persze mindenkinek más a véleménye Selenáról ugyh mást nem is írok róla. (: Rihannáról sztem elég ha annyit mondok h a klipjeiben jobb. Miley végképp nem tetszett. nála is maradok a klipeknél. (: és akkor Adele. D nemrég kezdtem el hallgatni a számait de az csoda ahogy ő énekel... és szerintem is ugyanolyan jó élőbe mint felvételeken. hát Madonnába csak bele hallgattam de ő is nagyon jó. Kelly Clarkson és Demi is fantasztikusak és a végén volt Kylie. hát őt nem igazán ismerem de ő is nagyon szépen énekel élőben! )
2012. január 30. 19:02
zottyoka1500új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 160100 offline |
Had keljek Selena vedelmere azert nem volt olyan borzaszto ahogy a cikkben irtak. Az teny hogy nincs tokeletes hangja de legalabb van valamennyi neki nem ugy mint mondjuk Mileynek se hangja se hangerzeke es se noies hangja.
A mileyevel egyutt a tobbivel is egyetertek de a selenaeval nem egeszen mert neki van egy kis hangja
A mileyevel egyutt a tobbivel is egyetertek de a selenaeval nem egeszen mert neki van egy kis hangja
2012. január 30. 19:02
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline |
Mindennel egyet értek,kivéve Cyrus kisasszonnyal!
Megnézném a kedves kritikust,hogy hogy énekel!Legalább,ennek a felnőtt nőnek(LOL ) van előadásmódja,tud táncolni,magabiztos,na meg tud énekelni!Persze színpadon mozog,táncol,persze,hogy más lesz a hangja!Próbáljátok ki!És Miley hangja annyival van feljavítva,hogy magasabban szól!
Engem 15-16 évesen ez a lány teljesen lenyűgözött a berlini koncertjén!
VIDEO1
és egy tökéletes vokál!
VIDEO2
Sajnos,a cigi miatt rengeteget változott a hangja,ezt én is érzem,főleg az új videóklippjében is érezhető.
Nem védem igazából,mert amit tett azt megtette,de az biztos,hogy van tehetsége!
Megnézném a kedves kritikust,hogy hogy énekel!Legalább,ennek a felnőtt nőnek(LOL ) van előadásmódja,tud táncolni,magabiztos,na meg tud énekelni!Persze színpadon mozog,táncol,persze,hogy más lesz a hangja!Próbáljátok ki!És Miley hangja annyival van feljavítva,hogy magasabban szól!
Engem 15-16 évesen ez a lány teljesen lenyűgözött a berlini koncertjén!
VIDEO1
és egy tökéletes vokál!
VIDEO2
Sajnos,a cigi miatt rengeteget változott a hangja,ezt én is érzem,főleg az új videóklippjében is érezhető.
Nem védem igazából,mert amit tett azt megtette,de az biztos,hogy van tehetsége!
2012. január 30. 19:03
Először Selena hangját alig lehetett hallani aztán egyre jobban
Kelly Clarkson is egész jó és Demi is jól énekel Adele csodálatosan énekel
a többi meg mind 1 nem érdekel
Kelly Clarkson is egész jó és Demi is jól énekel Adele csodálatosan énekel
a többi meg mind 1 nem érdekel
2012. január 30. 19:06
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline |
Nézzétek, lehet, hogy mostmár tényleg velem van a baj, de Selena fellépéseiben szerintem az az egyetlen baj, hogy halkan énekel. De ennél a felvételnél csak az elején volt halk, de amúgy teljesen tökéletesen adta elő ezt a számot. Nekem ez a határozott véleményem. Selena nagyon is tud énekelni, csak a fellépésein valahogy nem tudja a teljes tudását nyújtani. http://youtu.be/mR3mzBxKhT0
Aki ezt meghallgatja, meglátja, hogy Selena is tud maximálisat nyújtani. Amúgy Miley élőben soha nem is tudott énekelni. A többihez nincs hozzáfűznivalóm.
Aki ezt meghallgatja, meglátja, hogy Selena is tud maximálisat nyújtani. Amúgy Miley élőben soha nem is tudott énekelni. A többihez nincs hozzáfűznivalóm.
2012. január 30. 19:08
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
Katy Perry-ben nem csalódtam, tisztába voltam vele, hogy nem mindig a legjobb a hangja élőben, ahogy Rihannának sem. Azt hiszem az egyik EMA-n volt az Rihanna esetében, hogy a várva várt előadás csúfos kudarc volt, mert amit a CD-n tisztán ki tudott énekelni, azt élőben nyögvenyelősen sikerült csak. Mindenesetre mindkettejüket bírom, ezek a felvételek nem változtatnak a véleményemen róluk. Selena Gomez említésre sem méltó, mert azt már régóta tudni lehetett, hogy elég gyatra hangja van, kedves barátjával, Justinnal együtt. A minap volt egy hír, miszerint egy megemlékezést tartottak Michael Jacksonról, és ott is fellépett, nos, az a hamisság, amit produkált, fülsüketítő. Kicsit érthetetlen volt, hogy milyen jogon említik egy lapon őt, és Michael-t. Na mindegy. Szerintem Miley-nak remek hangja van élőben, és felvételeken egyaránt, de véleményem szerint senki nem tud 100%-os teljesítményt nyújtani, miközben 20x végig fut a színpadon, hiszen előadóként is helyt kell állnia. Madonna, Adele, és Kelly nem leptek meg, hiszen nekik csodás hangjuk van mindenhogyan. "Röviden" ennyi a véleményem.
Holly Keller
2012. január 30. 19:11
zottyoka1500új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 160100 offline |
Selenaval kapcsolatban ezt halgassatok meg es lehet itelkezni http://www.youtube.com/watch?v=QW5yIYOKsXI&feature=related
2012. január 30. 19:33
boomyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 302 Csatolások: 3 Azonosító: 159815 offline |
egyetértek a listával akiknek még jó hangja van élőben és tényleg tudnak énekelni azok a koreaiak, nem hiába vettek annyi énekleckét hogy a legtökéletesebbet nyújthassák élőben is bocs de ezt el kellett mondanom
2012. január 30. 19:33
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7748 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline |
Szerintem Katy és Jennifer sem volt rossz jó persze voltak benne hibák de határozottan nem volt rossz. Selena: szerintem JÓ volt akárki akármit is mond. Rihanna: hát ez tényleg nem volt karierje csúcsa nem volt rossz de nem is volt jó! Miley: ő tud sokkal de sokkal jobbat is és NEM igaz hogy nem tud énekelni mert igen is TUD! Pl: itt: http://www.youtube.com/watch?v=10i6ezs0eEQ A többiek pedig fantasztikusak! Adele, Madonna, Kelly, Demi és Kylie le a kalappal előttük!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.