Így dobd le télen a pluszkilókat!
2012. január 31. 15:33
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
AmyVie lényegében mindent leírt. Az a lényeg, miből és mennyit eszel. Enni pedig kell, a koplalás rosszra vezet. Még középiskolában az egyik osztálytársam kipróbálta, hogy napokig nem evett semmit sem. És mi lett a következménye? Kórházba került ájultan...
1 felhasználónak tetszik:
AmyVie
2012. január 31. 15:36
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Köszönjük a cikket, AmyVie és _ToTo_ tanácsait, így kész kis terv van elöttem. Komolyan elhatároztam ezt a fogyás dolgot(igaz,elég régen), most elkezdtem, és ha nem megy akkor tavasszal jobban belehúzok. Egy év után végre nem kell már stresszelnem, remélem ez is megkönnyiti majd egy kicsit a dolgomat.
1 felhasználónak tetszik:
AmyVie
2012. január 31. 15:55
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline |
Hát igen, de ebből a cikkből az jön le hogy az elhízottság egy átok és csak annak van szerencséje aki soványnak született. -najó ebben is van valami igaz. Nekem van egy osztálytársam, úgy 150cm körül van és 45kg, mégis tökéletes alakja és apszolút nem látszik kövérnek, míg én a magam 165 cm-ével és 55kg-val nem is merek fürdőruhát venni, és ha vmi tapadós blúzot veszek fel be kell huzzam a hasam. Sokszor neki álttam kicsit fogyni de az égvilágon nem értem el vele semmit. 10 napot eltöltöttem egy cserkésztáborban-aminek sajátos jellegzetessége hogy úgy letornásztatnak hogy már az első nap könnyebbnek érzed magad. Én erre 10 nap alatt 2 kg.híztam. Az se mindegy hogy milyen alkatúnak születtél. Ezt még fontosnak tartottam volna leírni ebbe a cikkbe. Akárki nem képes fogyni. AKinek már az anyjától a nagyapjáig mindenki kövér volt sokkal nagyobb kínszenvedés leadni 1 kilót, mind leadni 10 kilót egy olyannak, akinek a família vékony generációk óta és ő is csak a sok csoki vagy édességek miatt szedett fel párat ...
2012. január 31. 15:57
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline |
Idézet (Sacy 21 @ 2012.01.31. 13:38)
Jó cikk!! nálam az van h két napig nem szoktam enni, egy héten
Semmit sem ? Ez a legrosszabb ..úgy tönkre lehet tenni így a gyomrot hogy csak na : SS Ráadásul a rendszertelen étkezéssel lehet hízni rendesen...
Nekem apukám szokta mindig mondani, hogy "egyszer élünk, ne hogy már ne egyem azt amit akarok" xDDD Mindig jóízűen eszik mindent, és nem látszik rajta, hisz 2 naponta 2 órát edz!! : ) Büszke vagyok Rá : )) Na meg én is edzek : ) Imádok sportolni
2012. január 31. 16:34
Idézet (nicol bellox @ 2012.01.31. 15:57)
Semmit sem ? Ez a legrosszabb ..úgy tönkre lehet tenni így a gyomrot hogy csak na : SS Ráadásul a rendszertelen étkezéssel lehet hízni rendesen...
Nekem apukám szokta mindig mondani, hogy "egyszer élünk, ne hogy már ne egyem azt amit akarok" xDDD Mindig jóízűen eszik mindent, és nem látszik rajta, hisz 2 naponta 2 órát edz!! : ) Büszke vagyok Rá : )) Na meg én is edzek : ) Imádok sportolni
Ez nem teljesen igaz. Én pont attól fogytam le ilyen brutálisan soványra, hogy 4-5 hónapig rendszeresen étvágytalanságtól küzdöttem és általában éjszaka tudtam megenni valamicskét is. Hol kimaradt a reggeli, hol pedig nem vacsoráztam, de az is előfordult, hogy az ebédem maradt ki. Ez szerintem egyén függő, mert én a rendszertelen étkezéstől konkrétan lefogytam, mert nem vittem be elegendő tápanyagot a szervezetembe. Abban viszont igazad van, hogy szét lehet ám cseszni koplalással a gyomrot. Miért? Képzeljétek el, a gyomornedv (pepszin, ha jól tudom) egy része sósav, amely üres gyomor esetén marja a gyomorfalat. Ezáltal lehet gyomorfekélyt kapni például. Szóval ezzel tényleg nem lehet viccelni, mert bizony egy-egy fogyókúrának egy életre szóló szövődménye lehet. Bár az, hogy ki hogyan és miként hízik, az megint csak egyén függő. Édesapád gondolom olyan alkatú is, de mindemellett le is dolgozza a zsírt, így nincs minek lerakódnia. Én pedig zabálom orrba-szájba a csokit, már ott tartok, hogy megint kezdem nem szeretni, és egy deka nem jön fel rám, semennyi. Valaki nem akar hízókúrával kapcsolatos cikket írni? Olyan jól jönne most! Nem tudok már mit kezdeni magammal, annyira utálom, hogy csont és bőr vagyok. Úgyhogy én meg tudnám cáfolni, a soványaknak sem egy leányálom. Mi a jó a soványságba? Én nem látok semmi jót. Gebe vagyok, nincs rajtam mit fogni, a bordáim, a lapockám és a csípőm kilátszik. Belenézek a tükörbe és az jut az eszembe, hogy nagyon undorító, ahogy innen-onnan kiállnak a csontok. Inkább az a szerencsés, aki picit ducibb. Miért? Ha én beteg vagyok, akkor miből adok le? Semmiből nem tudok leadni, a sejtjeim csak éhezni fognak akkor szépen, mert nincsen tartalék zsírraktáram, mint ahogyan nektek. Ráadásul nincsen rajtam mit fogni, nincsen, ami kerekedjen. Én maximum annak a helyében diétáznék, aki esetleg tényleg nagyon elkezdett hízni, vagy éppen egészségügyi problémákkal küzd, egyébiránt lebeszélnélek róla titeket, de nem tudom, hogy milyen az alkattal rendelkeznek a fórumozók. Ha valaki egy kicsit kerekebb, de nem az a csontkollekció, akkor azt mondom, hogy legyen felejtős a dolog, bár ezt mindenki maga dönti el.
A cikk nem lenne rossz, és bár én sosem küzdöttem túlsúllyal, de tele van közhelyekkel, amiket az ember megtalál a másik 20 tini oldalon és a többi 150 női magazinban. Aki valóban túlsúllyal küszködik, annak ez a cikk nem tud segíteni. Ráadásul úgy érzem, hogy nem volt meg a biológiai tudás a háttérben.
"A szervezetünk úgy alakult ki, hogy télen minden kalóriát elraktároz, hiszen akkoriban nehéz volt élelemhez jutni..."
Nem a cikkíró vagy a cikk ellen akar irányulni, de valljuk be, attól, mert régen nehezebb volt élelemhez jutni, attól még ma nem kéne hízni. Úgyhogy ez úgy hülyeség, ahogy van. Télen azért nehezebb leadni a felesleget, mert az ember kevesebbet mozog. Nem vagy kint a levegőn, nem csavarogsz a barátaiddal, lényeg, többet ülsz a lakásban, mint nyáron vagy tavasszal. Valamint tél... karácsonyi vacsorák, nassolások, csokoládék, szaloncukrok stb. Ilyenkor persze, hogy az ember több hizlaló dolgot eszik, de elfelejti lemozogni, úgyhogy ezen azért jót mosolyogtam.XD Az meg egyenesen hülyeség, hogy ne egyél. Mint, ahogyan AmyVie is írta, enni kell. Miért? Mert különben a sejtjeid éheznének, az pedig különböző problémákhoz is vezethet egyébként. A cikk nem lett volna rossz, sőt örömmel is olvastam, de amikor megláttam ezeket a közhelyeket, hogy "Ne egyél!", "Ne csábulj el!" stb., akkor állapítottam meg, hogy ugyanaz, mint a többi ezer ilyen. Aki valóban fogyni akar, annak maximum a diabetikus nővér tud segíteni, nem pedig az ilyesmi fajta cikkek. Nem lett volna rossz, de ez most szerintem nem lett eltalálva.
2012. január 31. 16:46
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline |
Ja jójó rendben értem én, de pl pár barátnőm és ismerősőm azt csinálta, hogy valamikor nem evett semmit, mert , hogy fogyni akar..stb, aztán egyszercsak evett, de akkor jól tele ette magát mindennel..., aztán ezt csinálták kb 2 hónapig, és jól el is híztak..: S Ha nem ettek összeszűkült a gyomruk, majd ha ettek, akkor a gyomor végre örült, hisz kapott táplálékot, és jól el is raktározta nekik..
Na de nálad akkor más a helyzet
Na de nálad akkor más a helyzet
2012. január 31. 17:26
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline |
Jó cikk! Bár nem fogom igénybe venni. Nem mintha nem kéne fogynom, mert mindig is súlyproblémáim voltak. De már túl sokat szenvedtem emiatt, így pár hete szünetet tartok, és működik!
Sok féle módon lehet fogyni. Az én módszerem:
- Ne igyál kólát és egyéb cukros italokat. Helyette vizet, teát, tejet, gyümölcsleveket.
- Aludj eleget! A alvás közben fontos vitaminok termelődnek, aminek hiányától akár hízni is lehet.
- Ne egyél unalomból! - sokszor volt már velem, hogy nem is voltam éhes, csak unatkoztam, így ettem.
- Egyél változatosan! Legyen az étrendedben valami fehérje, energia, vitamin forrás is.
- És végül fogadd el magad. Érezd jól magad, és ne törődj mások megjegyzéseivel!
Sok féle módon lehet fogyni. Az én módszerem:
- Ne igyál kólát és egyéb cukros italokat. Helyette vizet, teát, tejet, gyümölcsleveket.
- Aludj eleget! A alvás közben fontos vitaminok termelődnek, aminek hiányától akár hízni is lehet.
- Ne egyél unalomból! - sokszor volt már velem, hogy nem is voltam éhes, csak unatkoztam, így ettem.
- Egyél változatosan! Legyen az étrendedben valami fehérje, energia, vitamin forrás is.
- És végül fogadd el magad. Érezd jól magad, és ne törődj mások megjegyzéseivel!
2012. január 31. 17:48
Selly 13bellathorne.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 698 Azonosító: 133827 offline |
Én teljesen eggyetértek veled Holly Keller. Én is sovány vagyok, csont és bőr, és ez se leányálom. A barátnőim többsége "kövérnek" mondja magát mert van rajta néhány +kiló. De kérem. Nem jobb az? Valójában azokat a tényleg csak néhány kiló ami épp rád jött, nem olyan vészes. Sokkal jobb egy olyan (pl. most a nadrágra hivatkozok) olyan comb ami szépen megformált, "kitartja" a nadrágot mint egy olyan ami elvész. Persze, jó, vannak akik már túlsúlyosnak mondhatók, és az ő álmuk a Top-modell alak, de elég egy kisit teltebb, se "kövér" se sovány alak is.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.