Swarovski-kristályokból álló portrét vásárolt Rihanna
2012. január 31. 18:41
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline |
tök jó!! nekem is kéne egy ilyen! mondjuk elég drága, de aki megteheti...
2012. január 31. 18:42
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1232 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline |
Nagyon jól nézz ki
2012. január 31. 19:35
Nagyon szép lett Megdolgozott az áráért azért a pénzért Rihanna,amin megvette
2012. január 31. 19:44
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline |
wow :O:O:O:O:O:O:O:O:O
2012. január 31. 19:50
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline |
Swarovski-kristályokból?
2012. január 31. 19:56
Idézet (Krisztikehh98 @ 2012.01.31. 17:07)
Mondok Nektek egy példát ha már így támadjátok őt!
Tegyük fel, megnyered a lottó 5-öst! Te is biztosan jótékonykodnál belőle? Nem inkább egyből megrohamoznád a legjobb áruházakat, hogy minél előbb kaphassál Gucci-t vagy akár D&G-t?! Na ezen gondolkodj el és utána irogassatok ilyeneket... Amúgy meg mondani könnyű, hogy "ezt kellene csinálnia meg azt kellene csinálnia"! De cselekedni is kell! Fogadunk van innen a tagok között olyan aki milliomos vagy akármilyen (vagy a szülei) de ők is cselekednek? Nem hinném!
Tegyük fel, megnyered a lottó 5-öst! Te is biztosan jótékonykodnál belőle? Nem inkább egyből megrohamoznád a legjobb áruházakat, hogy minél előbb kaphassál Gucci-t vagy akár D&G-t?! Na ezen gondolkodj el és utána irogassatok ilyeneket... Amúgy meg mondani könnyű, hogy "ezt kellene csinálnia meg azt kellene csinálnia"! De cselekedni is kell! Fogadunk van innen a tagok között olyan aki milliomos vagy akármilyen (vagy a szülei) de ők is cselekednek? Nem hinném!
Ez nagyon komoly. Ezért tart ott az emberiség, ahol tart. Ha megnyerném az 5-ös lottót, képzeld el, nekem nem az lenne az első guccsit és dolcsegábbáná ruhákat vegyek! Anyám borogass, komolyan! Első sorban vennék a családomnak és magamnak egy közös autót, mert mondjuk a 17 éves Opelünk ma volt megint autószerelőnél. Vagy éppen lehet, hogy először elhúznék valami meleg helyre nyaralni, egy luxus szállodába. De mondjuk mi van azzal, aki a hiteleit nem tudja fizetni? Képzeld, annak valószínűleg az lenne az első dolga, hogy húzna a bankba törleszteni az adósságát. Nem mindenki van olyan helyzetben, mint te, hogy az legyen az első guccsit vegyen magának, amitől nekem konkrétan fel áll a szőr a hátamon. Még soha sem gondolkoztam azon, hogy mire költeném el, ha hirtelen nyernék egy rakatnyi pénzt, de Isten őrizz, hogy rohanjak és szórjam ki az ablakon feleslegesen! De, ha mondani kéne valamit, akkor egy krómozott kilenc millis félautomata Colt kézi lőfegyvert vennék, mert bizony borsos egy ára van, de hát különbözőek vagyunk. Akinek annyi pénze van, hogy Swaroski kristály portrét tud magának venni, ne haragudj, de az mindenkivel szemben spúr, csak magával nem. Íme az egocentrikusság első jellemvonása. Fut a neve alatt egy vállalat? És? Valószínűleg azért csinálja, mert neki ebből nyeresége van, különben hagyná a lópikulába az egészet. Emberek, olyan naivak vagytok, hogy az már fáj! Wazze, ha ennyi pénze van ennek a nőnek, akkor adjon nekem is pár milliót, most jól jönne! De úgy gondolom van rá bőven önként jelentkező rajtam kívül!
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. január 31. 20:05
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline |
Swarovski kristály wow.. nagyon szép a kép csak hát volt ára...
2012. január 31. 20:07
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Én nem szállok be a mire költse a pénzét vitába, csak annyi, hogy a múltkori John Lennon póló és Tupac miatt csináltatott tetkó után még ez is szimpi tőle
Legalább az ízlése jó, csak kár, hogy a dalaiban, közreműködéseiben, előadásaiban ez nem mutatkozik meg
Legalább az ízlése jó, csak kár, hogy a dalaiban, közreműködéseiben, előadásaiban ez nem mutatkozik meg
2012. január 31. 20:12
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline |
Nagyon jól nézki .
2012. január 31. 20:15
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Gyönyörű festmény lett. Én is szívesen elfogadnék egy ilyen csodálatos Marilyn-képet. Biztos méregdrága lehetett.
2012. január 31. 20:36
Idézet (Holly Keller @ 2012.01.31. 19:56)
Ez nagyon komoly. Ezért tart ott az emberiség, ahol tart. Ha megnyerném az 5-ös lottót, képzeld el, nekem nem az lenne az első guccsit és dolcsegábbáná ruhákat vegyek! Anyám borogass, komolyan! Első sorban vennék a családomnak és magamnak egy közös autót, mert mondjuk a 17 éves Opelünk ma volt megint autószerelőnél. Vagy éppen lehet, hogy először elhúznék valami meleg helyre nyaralni, egy luxus szállodába. De mondjuk mi van azzal, aki a hiteleit nem tudja fizetni? Képzeld, annak valószínűleg az lenne az első dolga, hogy húzna a bankba törleszteni az adósságát. Nem mindenki van olyan helyzetben, mint te, hogy az legyen az első guccsit vegyen magának, amitől nekem konkrétan fel áll a szőr a hátamon. Még soha sem gondolkoztam azon, hogy mire költeném el, ha hirtelen nyernék egy rakatnyi pénzt, de Isten őrizz, hogy rohanjak és szórjam ki az ablakon feleslegesen! De, ha mondani kéne valamit, akkor egy krómozott kilenc millis félautomata Colt kézi lőfegyvert vennék, mert bizony borsos egy ára van, de hát különbözőek vagyunk. Akinek annyi pénze van, hogy Swaroski kristály portrét tud magának venni, ne haragudj, de az mindenkivel szemben spúr, csak magával nem. Íme az egocentrikusság első jellemvonása. Fut a neve alatt egy vállalat? És? Valószínűleg azért csinálja, mert neki ebből nyeresége van, különben hagyná a lópikulába az egészet. Emberek, olyan naivak vagytok, hogy az már fáj! Wazze, ha ennyi pénze van ennek a nőnek, akkor adjon nekem is pár milliót, most jól jönne! De úgy gondolom van rá bőven önként jelentkező rajtam kívül!
Igen, és Miss Holly Keller kisasszony megint megszólalt mert nem tűri el ha valaki nem úgy ír hozzászólást ahogy ő akarja!
2012. január 31. 20:43
Idézet (Krisztikehh98 @ 2012.01.31. 20:36)
Igen, és Miss Holly Keller kisasszony megint megszólalt mert nem tűri el ha valaki nem úgy ír hozzászólást ahogy ő akarja!
Problem?
2 felhasználónak tetszik:
janet7,
Black Hearth2
2012. január 31. 20:49
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Nagyon szép lett *o*
2012. január 31. 21:15
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline |
Hát most komolyan már megint? mondjuk ő dolga mire szórja teljesen feleslegesen a pénzt, e helyett másra (értelmesebb) dolgokra is költhetne.
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.